Mäklare Madelene Soneby

Madelene Soneby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Ella Kvarn, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Ella Kvarn

Radhus
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 875 000 kr
81-120 m²
4-5 rum
6 239 kr/mån

Vill du leva huslivet eller njuta av lägenhetslivet? Vad du än föredrar – nu har du också chans att hitta hem på populära Prästgårdsgärde! Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Falköping har att erbjuda, i ett härligt grönt kvarter, med gemensamt växthus. Välj mellan tre olika modeller av radhus – eller välplanerade tvåor, treor och fyror i hus med hiss. Alla hem har gott om bekvämligheter, inklusive fina balkonger och uteplatser. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, och kan välja bostad efter hur du vill leva livet, helt enkelt. Dessutom finns det just nu möjlighet till halverad månadsavgift till slutet av 2025. Prata med mäklarna för mer info kring detta erbjudande. Välkommen hem till Brf Ella Kvarn!

 • Nybyggnadsprojekt
Klockaregatan 7D, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
Klockaregatan 7D, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun, bild 2
Klockaregatan 7D, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun, bild 3

Klockaregatan 7D

Radhus
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
OBOS i Sverige
2 350 000 kr
120 m²
5 rum
8 283 kr/mån
19 583 kr/m²

Just nu kan du som köper bostad i Brf Ella Kvarn få halverad månadsavgift till slutet av 2025. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren redan idag för att ta del av erbjudandet! Observera att visningar som hålls för Brf Ella Kvarn sker på mäklarnas kontor då visningslägenhet/hus ännu inte finns färdigt. Radhus 120 kvm – familjernas favorit där tre sovrum är standard. Den här versionen av vår allra mest populära husmodell bjuder på tre sovrum som standard, men här kan du också välja olika alternativa planlösningar som tillval. Läs mer om dem i tillvalsbroschyren. Annars har detta härliga hus stora likheter med sin kollega, båda är lika ljusa och väldisponerade, men med små skillnader som gör det lätt att hitta rätt. Välkommen in! Fast innan vi kliver in passerar vi den trevliga lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar. Ett kök för alla smaker Här serveras ett modernt kök som är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig läs-, lek- eller arbetshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ytterligare ett sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren.

 • Premium
 • Nyproduktion
Klockaregatan 7C, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun

Klockaregatan 7C

Radhus
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
OBOS i Sverige
2 350 000 kr
120 m²
5 rum
8 283 kr/mån
19 583 kr/m²

Just nu kan du som köper bostad i Brf Ella Kvarn få halverad månadsavgift till slutet av 2025. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren redan idag för att ta del av erbjudandet! Välkommen hem! Den här versionen av vår allra mest populära husmodell bjuder på tre sovrum som standard, men här kan du också välja olika alternativa planlösningar som tillval om du är ute i god tid. Läs mer om dem i tillvalsbroschyren. Annars har detta härliga hus stora likheter med sin kollega, båda är lika ljusa och väldisponerade, men med små skillnader som gör det lätt att hitta rätt. Välkommen in! Fast innan vi kliver in passerar vi den trevliga lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar. Ett kök för alla smaker Här serveras ett modernt kök som är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig läs-, lek- eller arbetshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ytterligare ett sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här får du • 3 sovrum, möjlighet till 4 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats

 • Nyproduktion
Vallstigen 4, Tåstorp, Falköpings kommun
 • Borttagen före visning

Vallstigen 4

Villa
Tåstorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
445 000 kr
93 + 12 m²
3 rum
400 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Rönnstigen 6, Fredriksberg, Falköpings kommun

Rönnstigen 6

Villa
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 400 000 kr
73 + 70 m²
5 rum
704 m² tomt

Smidig enplansvilla med källare i mindre format belägen på lugn återvändsgata på Fredriksberg. Bo med närhet till förskolor, skolor, parker, idrottsanläggningar och goda förbindelser med såväl tåg som buss från resecentrum. Interiört väntar ett ljust och trivsamt hem med vitmålade väggar och till större del nya laminatgolv, allt utfört under 2015. Samma år genomfördes även fönsterbyte och värmesystemet rustades upp med nya radiatorer. En rymlig entréhall välkomnar och leder vidare till entréplanets samtliga rum samt trappa till källarplan. Köket som går i vitt har trevligt fönster ovan arbetsbänk och plats för större matbord. I vardagsrummet ges utrymme för generös soffgrupp, härifrån nås även den överbyggda altanen belägen i västerläge. Entréplan inrymmer vidare två sovrum samt toalett/dusch. Källarplanet inrymmer allrum, gästrum, källarentré, pannrum, tvättstuga samt matkällarförråd. På fastigheten finns även vidbyggt garage med plats för en bil. Villans värms effektivt upp med bergvärmepump. Vacker och ostörd trädgårdstomt med gott om fruktträd, perenna växter, odlingsbäddar och gräsytor. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Plus
Botvidsgatan 20, Centralt, Falköpings kommun

Botvidsgatan 20

Övrigt
Centralt, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
4 550 000 kr
913 m² tomt

År 1936 uppfördes en gedigen hyresfastighet Sankt Johannes 15 på en trivsam hörntomt i centrala Falköping, fastigheten har närhet till både parkmiljö och resecentrum samt skolor. Här är större renoveringar utförda så som tilläggsisolering av fasad och tak, nyare yttertak 2015, 2+1 fönster, dränering, uppvärmning via fjärrvärme med ett uppdaterat system avs. bland annat radiatorventiler samt ny utegivare till central. Fastigheten består av totalt 5 st lägenheter om en boyta på 452 kvm fördelat på 2-3 r.o.k. Genomgående håller samtliga bostäder en god standard med ljusa kök och delvis renoverade våtrum senast 2013, två av lägenheterna har godkända öppna spisar. Samtliga lägenheter ingår i ett nytt nyckelsystem sedan 2001 med nya låscylindrar. En omtyckt fastighet med ett centralt och bra läge där uthyrning har varit lätt och attraktivt med nöjda hyresgäster. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmningen sker via fjärrvärme från 2006, godkänd OVK-kontroll t.o.m. 2029-12-18. Godkänd radonmätning från 2021 med ett årsmedelvärde mellan 40-130 Bq/m3. Inga vakanser då fastigheten idag är fullt uthyrd, fastigheten ägs idag av privatperson och ingen förhandlingsordning föreligger avs. bostadslägenheter. Totala hyresintäkter uppgår f n till 416 892 kr/år vilket då innefattar bostadslägenheter inkl. parkering samt uthyrning av garageplats. Driftskostnad uppgår f n till 121 935 kr/år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karlebygatan 4C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 4C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
180 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 317 kr/mån
5 902 kr/m²

Välkommen till Karlebygatan 4C, 1 rok med sovalkov i trevligt område. I entréhallen finns avhängningsmöjliget och i anslutning ligger toalett med dusch som är helkaklad. Vidare in i bostaden öppnar sig vardagsrummet med sovalkov och här finns även en klädkammare med plats för förvaring. Vardagsrummet har vita väggar och laminatgolv samt en fransk balkong. Bostaden inrymmer även en kokvrå med vita luckor, vitt kakel och grå bänksivor samt ett grått laminatgolv. Närhet till skolor, idrottsanläggningar och vare sig om man ska till centrum, mataffären eller resecentrum så är det lätt att ta sig runt i staden då bussförbindelser ligger i närheten. Välkommen på visning!

Åttagårdsgatan 3b, Fredriksberg, Falköpings kommun

Åttagårdsgatan 3b

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
210 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 680 kr/mån
3 925 kr/m²

Välkommen till Åttagårdsgatan 3B, en tvårumslägenhet på första våning med ett centralt läge. Närhet till både skolor, idrottsanläggningar och resecentrum. Den rymliga entréhallen med öppen planlösning mot köket välkomnar med en ljus & luftig atmosfär. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare de praktiska garderoberna, som inte bara är funktionella utan även bidrar till att skapa en organiserad och städad tillvaro. Köket har vitt kakel ovan bänk samt vita köksluckor vilket skapar en fräsch kontrast till ett enhetligt laminatgolv som sträcker sig genom köket, hallen och sovrummet. Sovrummet går i gråa toner och har flera garderober som ger tillräckligt med utrymme för att hålla ordning på kläder och tillhörigheter. Vardagsrum med fiskbensparkett, ger karaktär och stil. Den mönstrade parketten skapar en visuell effekt och blir en snygg detalj i rummet. Härifrån når man också balkongen som har ett fint söderläge. Bostaden inrymmer även en toalett med dusch och en praktisk tvättmaskin, vilket ytterligare förhöjer boendekomforten. I närheten finns både skolor och idrottsanläggningar men också busshållsplats som gör att man lätt tar sig vidare till Ållebergs center, centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Klockaregatan 3C, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun

Klockaregatan 3C

Lägenhet
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
OBOS i Sverige
1 875 000 kr
81 m²
4 rum
6 239 kr/mån
23 148 kr/m²

Nu finns det inte många bostäder kvar i Brf Ella Kvarn. Ta chansen nu! Dessutom med halverad månadsavgift till slutet av 2025. Det här är det perfekta hemmet för dig som vill ha gott om plats i tillvaron med alla bekvämligheter och egen balkong – utan att för den skull bo i hus. Tre sovrum, fina sällskapsytor, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare, vad mer kan man önska sig? Varmt välkommen in! Men innan vi stiger in vill vi bara tipsa om att loftgången utanför din ytterdörr också har plats för en mindre uteplats. Sedan kommer vi in i en rymlig entré med flera garderober och en fin klädkammare. Här hittar vi också ingången till två av lägenhetens sovrum. Rum för sjusovare Dessa sovrum ligger lugnt och avskilt från hemmets sociala ytor. Kanske blir det ena ett utmärkt gästrum, eller ditt nya hemmakontor? På väg in i hemmets härlighet: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passerar vi också det fina badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Härliga sociala ytor Det här hemmet är som gjort för att umgås i! Den inbjudande vardagsrumsdelen bjuder på gott om plats för trevliga stunder, och kan möbleras på flera olika sätt. När vädret tillåter kanske festen fortsätter ut på balkongen? Härifrån kliver du nämligen ut på den. Ett smakfullt kök, helt klart Det moderna köket är nästan helt öppet mot vardagsrumsdelen, bara en kort vägg delar av och bidrar samtidigt med lite trevlig rumskänsla. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, gott om arbetsyta och en naturlig plats för en trivsam matplats. Plats för avkoppling Lägenhetens stora sovrum når du från vardagsrumsdelen. En avskild oas med plats för dubbelsäng och flera garderober. Sov gott! Här får du • 3 sovrum • Trevliga sällskapsytor • Fullutrustat kök • Badrum med tvättmaskin och torktumlare • Egen balkong • Förråd och parkeringsplats

 • Nyproduktion
Klockaregatan 7B, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun

Klockaregatan 7B

Radhus
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
OBOS i Sverige
2 350 000 kr
120 m²
5 rum
8 283 kr/mån
19 583 kr/m²

Halverad månadsavgift till slutet av 2025. Kan det verkligen stämma? Ja, det stämmer. Kontakta våra duktiga mäklare för mer information. Den här versionen av vår allra mest populära husmodell bjuder på tre sovrum som standard, men här kan du också välja olika alternativa planlösningar som tillval. Läs mer om dem i tillvalsbroschyren. Annars har detta härliga hus stora likheter med sin kollega, båda är lika ljusa och väldisponerade, men med små skillnader som gör det lätt att hitta rätt. I denna bostad är dessutom tillval gjorda med högre standard på köket, badkar etc för en summa av 31 400kr. Detta får du alltså på köpet! Välkommen in! Fast innan vi kliver in passerar vi den trevliga lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar. Ett kök för alla smaker Här serveras ett modernt kök som är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig läs-, lek- eller arbetshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ytterligare ett sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här får du • 3 sovrum, möjlighet till 4 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats

 • Nyproduktion
Backvägen 13, Floby, Falköpings kommun

Backvägen 13

Villa
Floby, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 350 000 kr
111 + 110 m²
5 rum
1 042 m² tomt

Välkommen till Backvägen 13, där denna enplansvilla med källare ligger i utkanten av samhället Floby. Grönområdet som sträcker ut sig på baksidan ger ett lugn och harmoni till bostaden och är den perfekta platsen för en barnfamilj Från den generösa entréhallen öppnar sig hemmet, där både kök och vardagsrum nås. Vardagsrummet, elegant utformat i vinkel, bjuder på en vacker stavparkett och stora fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. En harmonisk atmosfär råder i detta utrymme, där det finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Altanen, nådd genom pardörrar från matplatsen blir en förlängning av vardagsrummet och ett perfekt ställe för att njuta av familjemiddagar under sommarkvällarna. Det rymliga köket med träluckor blir en plats för gemenskap och matlagning och härifrån nås uteplatsen och den trädgården. Entréplanet erbjuder också tre välplanerade sovrum, varav ett har en egen utgång till uteplatsen och trädgården som smälter samman med det stora grönområdet. Ett badrum med badkar kompletterar detta plan. Källarvåningen bjuder på ytterligare utrymme och möjligheter. Ett mysigt allrum med braskamin blir en perfekt plats för vinterkvällar, medan den praktiska tvättstugan och bastun samt dusch. Här finns också ett hobbyrum, förråd och matkällare – gott om förvaringsmöjligheter för den ordningsmedvetna familjen. Denna villa erbjuder en möjlighet att sätta sin egen prägel på ett hem i ett mysigt område, endast cirka 20 minuter från Falköping. Livsmedelsaffär finns i samhället samt goda pendlingsmöjligheter med tåg till både Falköping, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Förskola och skola från fk till åk 9 finns i samhället. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp" Varmt välkommen på visning!

Lidgatan 4, Vartofta, Falköpings kommun

Lidgatan 4

Villa
Vartofta, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 025 000 kr
105 + 137 m²
7 rum
1 130 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Vartofta – en enplansvilla med källare som omfamnar bekvämlighet och möjligheter. Belägen på en eftertraktad hörntomt bredvid skolan blir denna enplansvilla en oas för din familj där morgonstressen för att hinna till skolan med barnen blir ett minne blott. Så snart du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig hall, här skapas en inbjudande atmosfär av det vackra dagsljuset som släpps in. Hallen erbjuder gott om avhängningsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Entréplanet öppnar upp sig till både vardagsrum och kök från hallen. Vardagsrummet, med sin stavparkett och generösa fönsterpartier, blir ett ljust och trivsamt utrymme. Härifrån når du även den härliga altanen och trädgården, perfekt för avkoppling och lek. Köket är smart designat med en arbetsbänk som skiljer matplatsen från köksdelen, vilket skapar en naturlig gemenskap för familjen. Entréplanet rymmer också tre mysiga sovrum, varav ett har direktutgång till altanen på baksidan. Ett badrum med badkar kompletterar detta plan, vilket gör morgonrutinen till en rogivande upplevelse. I källarplanet väntar en gillestuga med parkettgolv och öppen spis, perfekt för familjemys eller sociala tillställningar. Ett hobbyrum ger kreativa möjligheter, medan ett stort förråd och en mindre toalett tillför extra bekvämlighet. Tvättstugan med torkrum blir en praktisk plats för vardagssysslor. Direkt från förrådet når du garaget, vilket ger smidig och enkel tillgång till ditt fordon. Den stora hörntomten, omfamnad av grönområden på baksidan, blir barnens lekparadis. Här kan de utforska, skapa minnen och leva utomhuslivet till fullo. Gräsklippning sköts dessutom smidigt av robotklippare. Den närbelägna skolan blir inte bara en praktisk granne, utan också en del av den inspirerande och trygga miljön som omger ditt hem. Välkommen till ert nya hem i Vartofta som kan blir startpunkten för många minnesvärda stunder. Här finns en obemannad 24-sju butik som har öppet dygnet runt där man kan handla de nödvändigaste matvarorna. Förskola och skola fk-åk 6 finns i samhället och åk 7-9 är beläget i Falköping. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp" Varmt välkommen på visning!

Falköpingsvägen 16, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Falköpingsvägen 16

Villa
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 425 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
1 037 m² tomt

Varmt välkomna till Falköpingsvägen 16 i Slutarp och denna inbjudande och renoverade villa. Bostaden har en trevlig och öppen planlösning med bra umgängesytor och redan i entréhallen möts man av den sprakande täljstenskaminen (2017) som ger en hög mysfaktor och är ett bra komplement till uppvärmningssystemet. Ifrån den inre hallen nås det stilrena köket från 2017 där en stor köksö med spis delar köket från matplatsen men samtidigt ger en öppen känsla. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång till den inglasade altanen som blir en förlängning av vardagsrummet under de varmare årstiderna. Ett av bostadens sovrum finns i entréplan samt toalett/dusch med matta på golv och vägg. I ovanplan finns en mindre hall, två sovrum varav ett med egen balkong, toalett samt klädkammare. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum/gästrum, tvättstuga med torkrum och bastu (bastun har ej brukats av nuvarande ägare), pannrum, matkällare samt före detta garage som idag nyttjas som förråd och verkstad. Flera större renoveringar är utförda så som nytt tak 2012, dränering 2013, nya radiatorer, nya dagvattenledningar samt löpande byte av fönster. Uppvärmning sker via pellets och fastigheten är ansluten till fiber. På tomten finns dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och angränsande trädäck som har lä och insynsskydd. I trädgården finns ytterligare ett friliggande trädäck och tomten angränsar till grönområde. Här bor ni nära både förskola och grundskola ända upp till årskurs 9, även idrottshall, motionsspår och matvarubutik finns i området. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Möjlighet finns för ett snabbt övertagande! Välkommen på visning!

Videgatan 9, Bestorp, Falköpings kommun

Videgatan 9

Villa
Bestorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 350 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till Videgatan 9, en trivsam 1 plansvilla med källare och en totalyta på 218kvm, där komfort och charm möts på Mössebergs sluttningen. En villa som har närhet till både natur och skidbacken. Fasadens underhållsfria mexisten ger inte bara en stilfull touch utan garanterar också lågt underhåll, vilket låter dig fokusera på att njuta av ditt nya hem istället. Här finns även ett fristående garage för din bekvämlighet, Med sina 6 rum och kök är denna bostad perfekt för den växande familjen som söker ett hem med generösa utrymmen och en trivsam planlösning. Stig in i entréhallen och vidare in i det rymliga köket som har gott om arbetsytor och förvaring, köksluckor i trä och vitt kakel. Vidare nås det vackert vinklade vardagsrummet, där parkettgolvet skänker en varm känsla och skapar en inbjudande plats för avkoppling och samvaro och med sina stora fönsterpartier ger ett härligt ljus. Entréplan inrymmer även 3 sovrum, varav det ena har utgång till trädgården, samt en kombinerad toalett och dusch i anslutning till hallen. Gå ned i källaren och upptäck den mysiga gillestugan med en öppen spis, perfekt för kvällar med vänner eller familjen när det är lite kyligare årstider. Här inryms även ett gästrum/sovrum, stort hobbyrum med klinker på golv, matkällare samt klädkammare. Men här finns också en bastu för avkoppling med en mindre toalett i anslutning. Slå dig ner på altanen som sträcker sig ut mot söder och där vinrankor pryder taket. Här får man plats med både matbord och liten loungegrupp. Altanen omfamnas av trädgården som är precis lagom stor och gränsar mot grönskande yta så du kan njuta av lugnet och harmonin i din egen trädgård. Området runt Videgatan 9 är en pärla på Mösseberg, med närhet till skidbacken, vackra naturstigar och strövområden. Den barnvänliga återvändsgatan ger trygghet och skapar en perfekt miljö för de små. Detta är verkligen ett populärt område där gemenskap och trivsel står i fokus. Gillar man delikatesser så liggerFalbygdens Ost inte långt ifrån och här kan man njuta av både ost i stora lass, fika men också deras fina presentbutik. Närmaste skola är Mössebergsskolan som har både förskola samt åk 0-6. I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren valt att teckna produkten Skyddat köp. Varmt välkommen på visning!

Kolbryggsgatan 4, Anneborg, Falköpings kommun

Kolbryggsgatan 4

Tomt
Anneborg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
475 000 kr
1 054 m² tomt

På Mössebergs sluttning i området Anneborg finns Kolbryggsgatan 4, en tomt redo för byggnation av ett nytt hem. Nu är det upp till er att bestämma vad ni vill bygga för typ av hus, detaljplanen tillåter byggnation i såväl ett som två plan. Det finns ingen tidsbestämmelse när byggnation måste sättas igång, ni kan i lugn och ro planera ert drömboende! Tomten är delvis bearbetad av tidigare ägare inför byggnation. Marknivån har jämnats ut med hjälp av L-stöd och makadam till en kostnad om ca 100 000 kr. Anslutning av kommunalt vatten och avlopp är möjlig, anslutningsavgift är ej erlagd. Ej heller anslutningsavgift för el har erlagts. Anneborg är beläget i utkanten av Falköping med närhet till Mösseberg och dess vackra natur och med en kort cykeltur tar ni er ner till centrum samt Falköpings resecentrum. I området finns även mindre livsmedelsbutik, sjukhus och goda bussförbindelser.

Gudhemsvägen 17A, Mösseberg, Falköpings kommun

Gudhemsvägen 17A

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 190 000 kr
112 + 48 m²
5 rum
763 m² tomt

Välkommen till en smidig enplansvilla på nedre Mösseberg med ett lugnt läge på framfartsväg som endast delas med en granne, ypperligt läge för t.ex. barnfamiljen! Villan har en väl genomtänkt planlösning vilket gör varje kvadratmeter funktionell och användbar. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Från entrén välkomnar en öppen planlösning mot det stora och luftiga vardagsrummet med en värmande braskamin i centrum, härifrån finns utgång till inglasad altan vilket ger ytterligare plats för socialt umgänge under varmare årstider. Köket är välskött och har gott om såväl förvaring som arbetsytor, även plats för matbord invid de generösa fönstren. Totalt inrymmer villan fyra sovrum, för den som önskar kan ett av sovrummen öppnas upp mot hallen och utgöra allrum, något som vid byggnationen 1984 var tanken. Två helkaklade våtrum varav det ena med närhet till sovrummen och det andra nås från groventré/tvättstuga. Vidbyggt till huset finns även uppvärmt garage med separat förrådsdel. Under 2023 har takbyte utförts, sedan innan finns moderna bekvämligheter så som indragen fiber och laddbox till elbil. Läget på Gudhemsvägen är perfekt med närhet till bl.a. skola, förskola och Ranten-området med resecentrum och mataffär. Längre upp på Mösseberg finns rofyllda grönområden, kurort, djurpark och friluftsområde. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen på visning!

Egnahemsgatan 3, Fredriksberg, Falköpings kommun

Egnahemsgatan 3

Övrigt
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 995 000 kr
1 087 m² tomt

Trivsam & central hyresfastighet belägen på Egnahemsgatan 3. Hyreshuset inrymmer totalt 3 lägenheter fördelat på totalt: 284 kvm. Bostäderna i plan 1 & 2 är charmiga med äldre vackra detaljer så som parkettgolv, skjutdörrar och spännande planlösningar. Lägenheten i tredje plan renoverades 2017 med öppen planlösning och nytt kök samt våtrum, detta är en modern och trivsam bostad med fin utsikt upp mot Mösseberg. Inga vakanser då fastigheten idag är fullt uthyrd. Den totala hyresintäkten uppgår f n till 304 920 kr/år vilket då innefattar bostadslägenheter samt två garageplatser, driftskostnad uppgår till f n 98 377 kr/år. Ingen förhandlingsordning föreligger. Fastigheten har exteriört uppdaterats med nyare panel på gavlarna 2021. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fibernät. Trädgården är trivsam och uppvuxen med fruktträd samt mindre odlingsbäddar för hyresgäster att nyttja. I källaren finns bra förvaringsutrymme för hyresgäster samt gemensam tvättstuga och torkrum. En fastighet där hyresgästerna trivs och har närhet till både centrum, resecentrum, skolor och idrottsanläggningar. Varmt välkommen med Er anmälan till visning!

Allégatan 16, Mösseberg, Falköpings kommun

Allégatan 16

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
4 600 000 kr
300 + 50 m²
8 rum
3 101 m² tomt

I slutet av 1800-talet tros den representativa villan Eriksberg vara uppförd, då en mangårdsbyggnad på en större gård som med stadens utveckling idag är en villa med bästa läget & en härlig trädgårdstomt. Med en total boyta om 350 kvm är detta ett spatiös boende som imponerar, ett hem för hela familjen som både är hemtrevligt och representativt. Belägen på den äldre delen av populära Mösseberg, ger denna generösa tvåvåningsvilla dig och din familj möjligheten att bo i en unik bostad med enastående utsikt över staden. Här har man närhet till både parkmiljö, kommunikationer, skola och friluftsliv. I samband med att nuvarande ägare förvärvade fastigheten genomgick hemmet en större renovering då det innan bedrevs kommunal fritidsverksamhet i fastigheten. Därmed gjordes både planlösning, uppvärmning, kök, badrum om och har därefter över tid uppdaterats. Entréhall välkomnar dig med ett stort utrymme och elegant schackrutigt golv, denna rymliga hall fungerar som navet som kopplar samman vardagsrum, matrum och kök. I entréplanet finner du ett stort och ljust kök som inbjuder till matglädje och umgänge. Köket är utrustat med en köksö och en generös matplats som rymmer ett stort middagsbord. Här finner du moderna bekvämligheter som inbyggd kaffemaskin, inbyggnadsugn och gott om skåp och lådor för förvaring. Från köket når du tvättstugan och groventrén samt extra trappa till ovanplan. Matrummet med sin öppna planlösning mot vardagsrummet är rymligt och de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns en mysig kamin som skapar en varm atmosfär under kyliga dagar. Ett perfekt rum för stora julfiranden med både vänner & familj, även altanen och uterum nås från detta rum. Entréplan erbjuder även ett sovrum och en helkaklad toalett med dusch. På ovanplan finns ytterligare fyra sovrum med härlig takhöjd och pardörrar, två sovrum har även dekorativa kakelugnar (ej i bruk). I den övre hallen som är ett enastående bra sällskapsrum finns utgång till en balkongen med milsvid utsikt, vidare finns större walk in closet samt ett stort och rymlig helkaklat badrum med både dusch och badkar. Fristående till bostaden uppfördes 2004 ett rymlig dubbelgarage med bra förvaringsmöjligheter samt separat lokal. Lokalen är perfekt för dig med egen verksamhet eller för att leva ut dina kreativa drömmar, här finns toalett, värme, vatten och el. Trädgården är utformad med gott om grönyta, ett växthus som ger möjlighet att odla dina egna grönsaker eller blommor och under hösten skördar du frukt från egna äpple- och päronträd. Uppvärmningen sker via vattenburet system med ytjordvärmepump. Denna villa är mer än ett stort hus, detta är ett hem för den stora familjen! Ett bättre läge kan vara svårt att hitta och ingen tvekan om att detta är ett unikt hus med enorm potential för nästa familj att ta vid och trivas i. På Allégatan har ni närhet till flera förskolor och närmsta skola är Mössebergsskolan med fk-6. Resecentrum nås på en kort promenad med utmärkta kommunikationer till städer som Göteborg, Stockholm, Jönköping och Skövde. Likaså livsmedelsbutik, restauranger och handel. Ett centralt men ändå lummigt läget! I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s.k. dolda fel-försäkring, Skyddat Köp. Varmt välkommen på visning!

Klockaregatan 8E, Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Klockaregatan 8E

Radhus
Prästgårdsgärde, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 450 000 kr
107 m²
4 rum
5 954 kr/mån
22 897 kr/m²

Ett bekymmersfritt boende, ett ypperligt centralt läge och trevlig gemenskap. Är några av alla fördelar när man bor på Klockaregatan 8E! 2019 stod radhusen i bostadsrättsföreningen Lövängen klara, Prästgårdsgärde med sitt A-läge till stadens centrum har snabbt blivit ett favoritställe för många i Falköping. Här är det lätt att trivas! Den trevliga innergården med gemensamt "glashus", uteplats med grill och mycket grönska ger lugn och får området att kännas som en alldeles egen liten stadsdel. Stig in i hemmets entréplan, med sin öppna planlösning som inbjuder till sociala sammankomster. Matglädje uppstår i köket från Vedum som har fin kontakt med vardagsrummet. Här deltar du med lätthet i samtalet med vänner & familj då dessa rum harmonierar fint. Sällskapsrum i kombination med matplatsen är ljus och trivsamt, härifrån når ni även det härliga trädäcket i söder som är sommarens ultimata plats med utrymme för både loungemöbel och matbord. Denna uteplats är även försedd med markis, vilket är skönt soliga dagar. Blir sommardagarna för varma så har ni en trevlig stensatt uteplats vid entrén i norr mot gården där ni kan svalka er i skuggan. Entréplanet inrymmer även toalett/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Ovanplanet har genomgående ljusinsläpp då nuvarande ägare valt bort ett sovrum till förmån för en TV-hörna, men med små medel kan detta utgöra ytterligare ett sovrum. Det finns idag två sovrum varav ett mindre och ett lite större med extra ljusinsläpp, båda i anslutning till klädkammare. Ovanplanet har även trevlig läs-/kontorshörna och en fräsch toalett/dusch med extra förvaring. Bostadsrätterna i området har en mycket bra grundstandard men i just denna bostaden har ägaren valt att investera lite extra i bl.a. skåpsluckor, innerdörrar, parkettgolv, hyllförvaring och vitvaror vilket i sin tur gör att hemmet därmed håller en mycket god standard. Parkeringsplats och garage ingår i avgiften och bostaden . Under 2023 höjdes månadsavgiften i samband med omläggning av föreningen lån. Föreningen tror nu på en stabil månadsavgift de närmsta åren och ser därmed ingen höjning i närtid. Ta chansen att förvärva ett smidigt & bra boende, välkommen till Klockaregatan 8E!

Jakobsgatan 1B, Centrum, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jakobsgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
770 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 496 kr/mån
13 162 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna trevliga tvåa som erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med centrums utbud av butiker, restauranger och kaféer bara ett stenkast bort! Stig in i entréhallen som har gott om förvaring samt ligger i öppen planlösning med det rymliga vardagsrummet. Härifrån nås den inglasade balkongen med utsikt över hästbacken och delar av centrum. Köket uppdaterades under 2021 med moderna val av vitvaror, bänkskivor och målade luckor och stommar, dessa val flörtar väl med retrovibbarna av originalköket från 1962. Lägenheten inrymmer även rymligt sovrum samt badrum i neutrala toner med en industriell touch. Genomgående en fräsch lägenhet med sobra toner på väggar och en mix av nyare laminatgolv samt klinker i hall och kök. Under 2021 har dessutom elcentralen bytts ut till automatsäkringar. Bo i en av Falköpings mest framåtsträvande föreningar där solceller installerats på tak, laddstolpe finns att tillgå till samtliga parkeringsplatser och samtliga gemensamhetsutrymmen rustats upp under senare år med bl.a. ny innergård, aktivitetsrum/gym och fräsch tvättstuga. Dessutom mot en förmånlig månadsavgift om 2 448 kr där värme, VA, bostadsrättstillägg och grundutbud av kabel-tv ingår. Lägenheten är även ansluten till fiber! Välkommen på visning.

Höstbruksgatan 2D, Fåraberget, Falköpings kommun

Höstbruksgatan 2D

Lägenhet
Fåraberget, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 640 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 958 kr/mån
24 118 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna nyproducerade trea stod inflyttningsklar mars 2023 och är lugnt belägen i utkanten av stan med det bästa av två världar: gångavstånd till stadens serviceutbud samtidigt som naturen kring Fåraberget och vackra promenadslingor finns runt knuten. Stig in i denna stilrena trea på andra våning med egen trappa och en större balkong i västerläge med härlig kvällssol! Bostaden erbjuder bl.a. en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar fritt in genom de stora fönstren och skapar en inbjudande och social atmosfär. Köket är den perfekta kombinationen av modernt och klassiskt med släta luckor i vitt, grå laminatbänkskiva och elegant marmorkakel. De vitmålade väggarna och den vackra ekparketten är genomgående i hela hemmet vilket ger ett harmoniskt intryck med goda möjligheter att sätta sin egen prägel med inredning och möblemang. De två sovrummen är är bra i storlek och i lägenheten finns gott om förvaring med två större skjutdörrsgarderober samt en klädkammare som nås från hallen. Helkaklad toalett/dusch med stilrent, svart klinkergolv och väggar i marmormönstrat kakel, här finns även kombimaskin tvätt/tork och en handdukstork. Genomgående en god standard med bl.a. Vedumkök, parkettgolv, klinker i hallen och fönsterbänkar i vacker, grå kalksten. Till bostadsrätten hör parkeringsplats samt förråd med egen ingång. I närheten finns gott om grönområden och nyanlagd park med lekplats samt närhet till förskola, idrottsanläggningar och busskommunikationer till resterande del av Falköping. Om du drömmer om ett nytt och modernt boende i en naturskön omgivning är detta den perfekta platsen för dig, välkommen på visning!

Valtorp Junkergården 9, Valtorp, Falköpings kommun

Valtorp Junkergården 9

Villa
Valtorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 325 000 kr
80 m²
3 rum
630 m² tomt

Valtorp Junkergården 9 är en charmig villa i mindre format, det perfekta hemmet för dig som längtar efter lugn och ro i en naturskön miljö. Med smakfulla renoveringar och moderna bekvämligheter i en lummig omgivning erbjuder detta hem allt du behöver för ett boende såväl året om som ett fritidshus i harmoni med naturen. Köket som renoverades 2016 är den perfekta mixen av lantliga spegelluckor och fasat kakel tillsammans med stilrena toner av vitt och grått. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matsal ger gott om utrymme att umgås med familj och vänner. Samtidigt skapar det en känsla av rymd där rummens dova pasteller harmoniserar med varandra. I centrum finns en värmande öppen spis med kassett att värma sig vid under kallare dagar, varmare årstider öppnas med fördel det större glaspartiet mot baksidans trädäck upp och suddar ut gränsen mellan inne och ute. I anslutning till vardagsrum finns även inglasad altan med härlig förmiddagssol samt bostadens sovrum med plats för dubbelsäng. Även toalett/dusch/tvätt är renoverad under senare år med matta på golv samt vägg. Strax nedanför fastigheten ringlar sig ån Slafsan och bara runt knuten finns vacker natur att utforska med promenader längs landsvägarna. Valtorp är beläget ca en mil från Falköping, i närheten finns bl.a. Falköpings golfklubb. Närmsta livsmedelsbutik, skola, förskola m.m. finns i Stenstorp ca 7 km bort. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen på visning och låt detta charmiga hem bli din egen lilla oas på landet!

Wetterlinsgatan 26 A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Wetterlinsgatan 26 A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
170 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
3 409 kr/mån
4 359 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna bostadsrätt har under 2023 renoverats med nya laminatgolv, tapetserade väggar, nya innerdörrar samt nyinstallerat kök med klassiska ekluckor och delvis rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan entréhall och kök med matplats skapar en inbjudande atmosfär direkt när du stiger in i lägenheten. Rummet är rymligt med plats för både soffgrupp och säng samt har utgång till den soliga balkongen i söderläge, balkongens rymliga storlek ger dig möjlighet att skapa din egen oas för avkoppling. Lägenheten inrymmer även helkaklad toalett/dusch med plats för tvättmaskin om så önskas. Till bostadsrätten hör vindsförråd samt tillgång till gemensamma utrymmen i källarplan. I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även Telia bredband, tv och ip-telefoni via fiber. HSB Brf Smultronet arbetar ständigt för sina medlemmars trivsel, under 2018 byttes samtliga fönster ut i föreningen. Här bor ni med närhet till bl.a. skolor, idrottsanläggningar, Tåstorpsparken och pizzeria. Med en kort promenad nås även Ranten-området med matvarubutik, resecentrum och restauranger. Välkommen på visning!

Backagatan 6, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Backagatan 6

Lägenhet
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
350 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 500 kr/mån
4 605 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea i andra plan på Backagatan 6 i Slutarp! Med ljusa ytskikt och uppfräschningar under senare år är denna bostad redo att flytta in i utan att först behöva renovera! Genomgående har lägenheten försetts med nya, vitlaserade furutak med infällda spotlights, något som ger en varm och välkomnande känsla med en skandinavisk touch. Köket går i vitt och har gott om förvaring samt plats för matbord. Vardagsrummet är generöst i storlek och är lättmöblerat för t.ex. både soffgrupp och matsalsbord eller hemmakontor. I soligaste söderläge ligger den generösa balkongen med trätrall och trevlig utsikt. Här kan du skapa din egna oas att spendera sommaren på! Lägenheten inrymmer även två sovrum samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. Gott om förvaring i lägenheten, i källarplan finns även tillhörande förråd. I den låga månadsavgiften om 3 500 kr inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg och parkering. Lägenheten är ansluten till öppen fiber. I Kinnarp/Slutarp finns bl.a. mataffär, förskola, skola, butiker och god bussförbindelse in till Falköping samt Ulricehamn.

 • Plus
Dotorpsgatan 64 B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 64 B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
295 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 680 kr/mån
5 514 kr/m²

Bekvämt boende en halvtrappa upp med genomgående stilsäkra toner på väggar och vackert laminatgolv från 2019 vilket ger en behaglig hemmakänsla redo att flytta in till! Vardagsrummet är lättmöblerat och ger tillgång till generös balkong i soligt söderläge. I köket har bänkskivorna uppdaterats till massiva ekbänkskivor medan ett stilrent kakel agerar stänkskydd, här finns även plats för matbord. Lägenheten inrymmer även sovrum i bra storlek samt toalett/dusch med kaklade väggar. Gott om garderobsförvaring, till lägenheten hör även vindsförråd samt källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt tv och bredband via fiber (Telia). Här ges närhet till bl.a. parker, idrottsanläggningar, resecentrum, mataffär och stadsbussar som tar dig vidare till andra stadsdelar. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 28