Norra Tansvägen 97 - Skogsskifte i Färmsnäs samt stuga med sjötomt i Tansen

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

2 200 000 kr

2 500 000 kr -12 %
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
30,2 ha
Byggår
2021
Driftkostnad
50 kr/år

Skogsfastighet om totalt 30 ha, varav 29 ha produktiv skogsmark, fördelat på tre skiften i Mockfjärd. Skogsskifte i Färmsnäs om med tall- och grandominerande skog som vid skogsbruksplanens upprättande hade en virkesförråd om 3 057 m3sk. Större delen består av yngre - medelåldrigt bestånd med en medelbonitet om 6,1. Lättillgänglig via skogsbilväg från Högsveden. Fastigheten ingår i Mockfjärds VVO. Sjötomt i norra Tansen med isolerat fritidshus under uppförande fördelad på tre rum och kök med plats för hygienrum, trevligt belägen med skogen som enda nära granne. Därutöver ett mindre område vid Åvägen i centrala Mockfjärd.

Fastigheten säljs som en enhet men möjlighet finns att lämna anbud även på bara området med fritidshuset i Tansen. Vid en avstyckning av fritidshuset kommer tomtgräns dras strax nedanför stugan med servitut för nyttjande av strand samt rätt att röja för utsikt ner mot sjön.

Anmäl ditt intressen samt visning av fritidshuset till ansvarig mäklare! Övriga delområden kan själv besökas, vederbörlig hänsyn tas till omkringboende, växande gröda samt skog.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Sofie Källman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Sofie Källman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
070-395 87 60
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas