Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagvägen 17, Dala-järna, Vansbro kommun

Hagvägen 17

Villa
Dala-järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 475 000 kr
104 m²
4 rum
1 000 m² tomt

På Storbyn i Dala-Järna ligger denna renoverade enplansvillan med tre sovrum och luftigt kök med vardagsrum i öppen planlösning. En perfekt boende både för barnfamiljen som vill ha alla samlade på samma våning och för paret som vill slippa bestyr med trappor. Huset har en praktisk planlösning med de tre sovrummen samlade i ena änden och umgängesytor i den andra. Lägg där till att fastigheten genomgått större renoveringar sedan 2021 med nytt värmesystem i form av luft/vattenvärmepump kopplad till vattenburen golvvärme, nytt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, renoverat badrum och tvättstuga samt genomgående ytskiktsrenoveringar. Bostaden är belägen på plan trädgårdstomt där stor delar av trädgården är inhägnad på baksidan. Utöver bostadshuset finns här ett enbilsgarage med vidbyggt förråd samt vedbod. Från vardagsrummet når du den trevliga altanen under tak som vetter mot sydväst. Fastigheten har besiktigats och protokoll går att ta del av hos ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

Fiolvägen 12 C, Djurås, Gagnefs kommun

Fiolvägen 12 C

Lägenhet
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
995 000 kr
66,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 994 kr/mån
14 985 kr/m²

Trevlig och lättskött bostadsrätt med gavelläge i markplan. Bostadsrätten är belägen på centralt läge i Djurås med gångavstånd till vårdcentral, förskola, skola samt Djurås centrum där affärer, pizzerior och Apotek finns. Bostadsrätten består interiört av en välkomnande hall, ett ljust och trevligt kök med matplats och fönster i två väderstreck, ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort sovrum, rejäl klädkammare samt badrum med egen tvättmaskin. För föreningens medlemmar finns en fräsch, välutrustad gemensam tvättstuga samt besöksparkering intill bostadsrättshusen. Därutöver finns trevliga gemensamhetsytor mellan huskropparna, dessa är mycket välskötta och bidrar till föreningens fina gemenskap. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Movägen 14D, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 14D

Lägenhet
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 795 000 kr
117 m²
4 rum
5 470 kr/mån
15 342 kr/m²

Trevligt och rymligt parhus med hörnläge i bostadsrättsform. Bostadsrätten är belägen längs Movägen i trivsamma Djurmo. Barnvänligt bostadsområde med både förskola och skola, bra kommunikationer till både Borlänge, Leksand och Falun. Här finns Djurmo IP med idrottsplats, motionsspår och gymanläggning. Närhet finns också till lummiga skogsvägar som sträcker mot Älvsjön och Dalälven. Bostadsrätten innehåller 4 rum och kök i 2 plan. På entréplan finns hall, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till balkong, fullt utrustat kök samt ett sovrum. I suterrängvåningen finns hall med förråd intill, två sovrum, badrum med badkar, kontor (möjligt sovrum) samt tvättstuga/groventré med utgång till trädgården. Lättskött trädgårdstomt med möjlighet till odling av grönsaker eller blommor. Vidbyggt med huset finns garage för en bil samt i källarplan gott om förrådsutrymme för diverse redskap och trädgårdsverktyg. Bostadsrätten värms kostnadseffektivt och miljövänligt upp via en frånluftsvärmepump i kombination med föreningen solcells-anläggning. Här finns även fiber installerat.

Industri-/verkstadslokal, Djurås, Gagnefs kommun
 • 15 lediga bostäder

Industri-/verkstadslokal

Övrigt
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
fr. 900 000 kr
72 m²

Fastighetsbyrån Gagnef presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler på ett strategiskt och centralt läge i Djurås Industriområde. I etapp 1 kommer 16 enheter, samlade i en byggnad, uppföras där varje enhet består av egen friköpt fastighet med andel i samfällighetsförening. Varje enhet består av en öppen lokalyta om ca 72 kvm (ca 6x12m) med generös takhöjd på 5,70 meter vid nock. Varje enhet har en 4-blads vikport om 4,2 x 4,0 meter (b*h) med fönster för bra ljusinsläpp och kommer att vara förberett för wc och handfat. Kommunalt VA, fiber samt el är framdraget till varje enhet. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Din fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnad för fastighetsförsäkring, yttre skötsel samt ekonomisk förvaltning av samfällighetsförening. Observera att visualiseringsbilderna för lokalerna exempel och uppritade digitalt innan byggnaden är uppförd. På bilderna finns detaljer och utrustning som inte ingår i standardutförande. Under processens gång kommer möjlighet ges att välja och köpa tillval. Bilder och text kan skilja sig mot verkligheten.

 • Nybyggnadsprojekt
Lindesnäs 105, Nås, Vansbro kommun

Lindesnäs 105

Villa
Nås, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
495 000 kr
90 + 54 m²
3 rum
1 250 m² tomt

Trevlig fastighet belägen i vackra och natursköna Lindesnäs. Här finner du en gedigen och välskött villa som lämpar sig väl till både fritidshus -och permanentboende. Entré till villan genom takad altan. Vidare finns en hall som leder till ett ljust kök med matplats trevligt placerad vid fönster, vardagsrum samt badrum. Det övre planet fördelas på möblerbar hall samt två stycken sovrum. På källarplanet finns praktiskt matkällare, pannrum, tvättstuga och torkrum. På gården finns garage och lekstuga. Husqvarna robotgräsklippare ingår i köpet. Fastigheten är ansluten till det kommunala V/A-nätet. I närområdet finns Lindesnäs Herrgård med restaurang, campingen där badplats finns, gårdsbageri med hembakat bröd, gott om fiskemöjligheter och strax under 3 mil till Säfsen Resort med skidåkning både alpint och längd.

Solvägen 13, Djurås, Gagnefs kommun

Solvägen 13

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 495 000 kr
88 + 111 m²
4 rum
1 183 m² tomt

På gångavstånd till såväl skola F-9 som till resecentrum för tåg och buss, välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, bank och vårdcentral förbereds försäljning av denna hemtrevliga villa i lugnt och mycket barnvänligt villaområde. Villan innehåller på entréplanet en välkomnande hall, kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum. I källarplanet finns bastu, tvättstuga/duschrum, hobbyrum, gillestuga och gott om plats för förvaring. Vidbyggt finns garage och vid husets baksida en härlig inglasad altan. Den plana, soliga trädgårdstomten lämpar sig väl för såväl odling som lek och gräsmattan sköts praktiskt med hjälp av robotgräsklippare.

 • Uteplats
Saltviksvägen 5, Vansbro, Vansbro kommun

Saltviksvägen 5

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 295 000 kr
117 + 8 m²
4 rum
1 740 m² tomt

Med fint läge i Saltvik och viss vy mot älven ligger denna prydliga fastighet med gott om bevarad charm och karaktär. Ett trevligt boende för familjen som vill ha ett ombonat hem och gott om ytor för lek och odling i trädgården. Bostadshuset, troligen från tidigt 1900-tal, inrymmer en välkomnande hall, duschrum som renoverats 2008, kök med spispanna samt ett vardagsrum på entréplan. Övre plan inhyser bostadens tre sovrum så hela familjen kan tryggt vara samlad på samma våning. Delvis original fönster med munblåsta rutor vilka renoverats mellan 2015-2017. Spispannan i köket installerades 2015 och värmer huset via vattenburet system. Vidare på tomten finns en större isolerad tidigare atelje som med fördel skulle kunna inhysa gäster eller den mindre verksamheten på hemmaplan. Dessutom redskapsbod/vedbod, lekstuga, växthus samt jordkällare. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och för den trädgårdsintresserade finns även den gamla brunnen bevarad, perfekt för trädgårdsbevattning. Fastigheten är belägen med nära gångavstånd över älvens hängbro till Vansbro centrum med affärer, skola, förskola, restaurang, gym mm. Besiktning är utförd och går att ta del av hos ansvarig mäklare. Varmt välkommen på visning!

Hegattu 3, Djurås, Gagnefs kommun

Hegattu 3

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 250 000 kr
85 + 62 m²
4 rum
1 771 m² tomt

Med högt och fritt läge ligger denna villa om 4 rum och kök invid åkrar. En lummig trädgårdstomt, praktiskt inhägnad med staket och häck, inbjuder till såväl odlingar som lek och umgänge. Från den väl tilltagna parkeringen leder stentrappan oss upp till trädgården. Här finns förutom bostadshuset ett rymligt orangeri samt ett praktiskt förråd med vidbyggt skärmtak. Här har flertalet större renoveringar utförts av både tidigare och nuvarande ägare såsom dränering, takbyte, kök, värmesystem samt flertalet fönster. Köket renoverades så sent som 2023 med gott om både förvaring och arbetsytor. Här finns utmärkta förutsättningar för härliga middagsbjudningar för såväl familj och vänner. Därtill ett väl tilltaget vardagsrum med plats för båda soffgrupp och större matplats medans den öppna spisen sprakar stämningsfullt. Vidare på entréplan finns dessutom WC samt ett kontor/sovrum. Övre plan erbjuder vidare hall, duschrum samt två sovrum. Fräsch källare med tvättstuga, bagarstuga med vedspis och bakugn, pannrum, förråd samt ett rymligt garage. Huset värms numer upp av den nyinstallerade luft/vattenvärmepumpen som togs i drift under februari 2024. Svedjan är en pittoresk by strax utanför Djurås med närhet till såväl naturen som Dalälven. Här finns gångvägar in mot Djurås där matbutiker, tågstation, skola, förskola mm finns knappa 1,5 km bort. En otroligt trevlig fastighet som bör upplevas på plats! Besiktning är utförd inför försäljningen och protokollet går att ta del av hos ansvarig mäklare. Varmt välkomna!

Flotarvägen 1, Björbo, Gagnefs kommun

Flotarvägen 1

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
136 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Praktfull villa med trevligt läge nära västerdalälven i Björbo. I närområdet finns vacker natur, välbevarad kulturbygd, långa vackra vandringsleder, forspaddling och mycket mer. Perfekta villa för barnfamiljen med promenadavstånd till skola och fritidsaktiviteter för barnen. Boningshuset fördelar sig i 1,5plan med bibehållet i charmigt och gammalt stuk. Entrén utgörs av en mysig, väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Interiören består av bevarade detaljer såsom trägolv, tak och väggpanel i furu samt ett stort äldre lantkök med vedspis, toalett, tvättstuga ett vardagsrum med fungerande eldstad och utgång till inglasad altan samt badrum och 3 sovrum på övre plan. Insynsskyddad och väl uppväxt trädgårdstomt om 1 220kvm där även komplementbyggnad utgörande garage för en bil samt förrådsutrymmen finns. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och 2017 byttes fönster på boningshuset från Mockfjärdsfönster. Digital visning och besiktningsprotokoll finns att ta del utav hos mäklaren.

Rimgattu 9, Björbo, Gagnefs kommun

Rimgattu 9

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 100 000 kr
100 + 126 m²
4 rum
3 180 m² tomt

Trevlig tegelvilla för barnfamiljen med gångavstånd till skola, ishall mm. Denna fastighet erbjuder gott om utrymme såväl i bostadshuset som i de övriga byggnaderna på gården. Carport med plats för 2 bilar vid den asfalterade infarten, stor maskincarport med fyra platser, perfekt för förvaring av t.ex husvagn eller båt samt en större vedbod med förråd. I huset kvarstår för familjen att sätta sin egen prägel på inredning och ytskikt medans några av de större posterna redan utförts. Taket lades om för ca 20 år sedan, bergvärme installerades 2011 och flertalet fönster är utbytta. På entréplan finns tre sovrum, duschrum, badrum, vardagsrum med utgång till altan under tak samt kök. Övre plan består av en större oinredd vind och källaren erbjuder gott om extra utrymmen i form av garage, förråd, matkällare, gästrum, hobbyrum, tvättstuga samt pannrum. Bostaden är besiktigad och en dolda fel försäkring kommer att tecknas utav säljaren. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Movägen 12A, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 12A

Lägenhet
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 850 000 kr
117 m²
4 rum
5 770 kr/mån
15 812 kr/m²

Ljust och rymligt parhus i bostadsrättsform på insynsskyddad hörntomt längs trivsamma och omtyckta Movägen i Djurmo. Banvänligt bostadsområde med bra kommunikationer till både Borlänge, Leksand och Falun. I området finns både förskola och skola. Här finns också Djurmo IP med idrottsplats och gymanläggning, fina motionsspår och lummiga skogsvägar som sträcker mot Älvsjön och Dalälven. Bostadsrätten innehåller idag 3 rum och kök. På entréplan finns hall, badrum, stort och rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt ljust IKEA-kök fullt utrustat. I suterrängvåningen finns hall, förråd, två sovrum, badrum, förråd (möjligt sovrum) samt tvättstuga/groventré. Nuvarande ägare har valt att öppna upp vardagsrummet till ett större rum, här fanns tidigare ett sovrum i del av vardagsrummet, möjlighet finns att återställa och få 4 rum och kök (se ursprunglig planlösning). Uppvärmning av bostaden sker genom en frånluftsvärmepump, kostnadseffektivt, modernt och miljövänligt i kombination med föreningens solcell-anläggning som är placerad på bostadsrättens tak. Bostaden är ansluten till fibernätet. Garaget är vidbyggt med huset och i dess källarplan finns ett rejält förråd/redskapsbod som enkelt nås direkt utanför groventrén via suterrängplanet. För dig som gillar trädgård finns här möjlighet att odla exempelvis grönsaker eller blommor i din egen trädgård, det är förberett med slinga nedgrävd kring tomten för att kunna installera en robotgräsklippare. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag.

Norra Grönalidsvägen 1, Vansbro, Vansbro kommun

Norra Grönalidsvägen 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
55 + 55 m²
2 rum
1 013 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna enplansvilla med källare på trevlig hörntomt i änden av Norra Grönalidsvägen. Grönalid är ett lugnt och barnvänligt område ca 1,5km från centrala Vansbro. Villan består på entréplanet av hall med öppen spis, kök med plats för matbord, allrum eller möjligt sovrum, vardagsrum med fint trägolv samt badrum. I källarplanet finns hobbyrum, matkällare, pannrum samt förråd. Uppvärmning sker i dagsläget med kombipanna med vattenburet värmesystem och fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. På tomten finns utöver boningshuset även gäststuga och äldre garagebyggnad. Digital visning finns att ta del utav !

Jugas gattu 5, Djurmo, Gagnefs kommun

Jugas gattu 5

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 700 000 kr
119 + 79 m²
5 rum
1 405 m² tomt

Praktisk och välvårdad tegelvilla i gamla delen av Djurmo där flertalet större renoveringar utförts av nuvarande och tidigare ägare. Här är båda dränering, takbyte, fönster och badrum avbockat på att-göra-listan och större delen av ytskikten renoverade i smakfulla, genomtänkta färger. Fin trädgårdstomt med hörnläge och direkt närhet till allmänning med fotbollsplan och lekpark. Lägg därtill vackra promenadstråk längst Dalälven och fina badmöjligheter i Älvsjön belägen knappt en kilometer från fastigheten. Barnen kan dessutom tryggt längst byvägarna cykla till Djurmoskolan med förskola upp till åk 6. Bostaden har renoverats löpande genom åren och ger dig goda möjligheter att flytta in utan direkta krav på renoveringar. En ljus och trevlig hall med platsbyggd garderob för avhägning, kök som nyligen fräschats upp med nya ytskikt, färg och bänkskivor, vardagsrum med insats i den öppna spisen, rymligt duschrum renoverat 2022/23 samt ett stort sovrum med inglasad balkong är vad som erbjuds på entréplan. På övre plan finns ett allrum, två sovrum samt en mindre WC. Källaren har fräschats upp med klinkergolv samt ny färg på betongväggarna. Här finns tvättstuga renoverad 2021, matkällare, rymligt förråd/snickarbod samt garage med plats för två bilar på längden. Vidare på tomten finns redskapsbod samt ett trevligt växthus.

 • Balkong
Dalasågen 120, Vansbro, Vansbro kommun

Dalasågen 120

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
950 000 kr
100 m²
3 rum
1 540 m² tomt

Vacker faluröd villa byggd 1893 belägen i lugnt område i Dalasågen - Vansbro. Villan har en rymlig hall, kök med vit köksinredning och kökspanna som är kopplad till det vattenburna värmesystemet, vardagsrum samt nyare renoverat duschrum/tvättstuga samt toalett på entréplanet. På det övre planet finns hall, rymligt sovrum samt äldre kök som kan göras i ordning till ytterligare ett sovrum. Villan fick ett nytt tak 2014 och fastigheten är ansluten till kommunalt v/a. På gården finns ett uthus som innehåller garage, fint gästrum och förråd. Vidare finns en vedbod samt jordkällare. Här bor du på 2 kilometers gångavstånd från byn samt har badplats och vacker natur i närområdet. Kontakta mäklaren för att ta del av fler bilder.

Eldforsen 217, 219, 221, 223, 225, 227, Vansbro, Vansbro kommun

Eldforsen 217, 219, 221, 223, 225, 227

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 625 000 kr
467 m²
6 251 m² tomt

Fastighet med hyreshus fördelat på 6 stycken lägenheter, naturnära belägen i Eldforsen cirka 1 mil utanför Vansbro samhälle. Lägenhetsfördelningen är följande: 2 st 1 ROK, 3 st 2 ROK samt 1 3 ROK. Byggnaden har ett vattenburet värmesystem via jordvärme (ny kompressor 2023), plåttak (2018) samt 2-glasfönster (2014/2015). På fastigheten finns två stycken uthus. Enskilt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Digital visning finns inspelad. Kontakta mäklaren för att ta del av denna och för att lämna ditt intresse!

Movägen 27, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 27

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 950 000 kr
148 + 65 m²
5 rum
957 m² tomt

Välkomna till en stor familjevilla om 2 plan i Djurmo! Huset som uppfördes 1971 fördelas på 148 kvm i 2 våningar och ligger med en delvis insynsskyddad trädgårdstomt med väl tilltagna balkonger med vacker utsikt mot berg och dalar i Bäsna. Här har större renoveringar utförts i form av nyare kök & badrum samt tidigare fönsterbyte. Entréplanet bjuder in till hall samt en trivsam gillestuga med vackra blyinfattade fönster och en värmande öppen spis. Här finns även ett bra utrymmen såsom gästrum, wc, tvättstuga med dusch och bastuutrymme samt grovingång via garaget. Övre plan innefattar både en rymlig matsalsdel samt allrum, även här med öppen spis välplacerad mitt i rummet, 2 st sovrum i bra storlekar samt ett trivsamt renoverat kök med plats för matbord. Badrum med dusch har renoverats så sent som under 2022 av entreprenör. Fastigheten ligger bekvämt beläget på cykelavstånd från centrala Djurås samt med pendlingsavstånd mot Borlänge, Falun och Leksand. Vill du komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan redan idag.

Västkustvägen 5, Vansbro, Vansbro kommun
 • Budgivning pågår

Västkustvägen 5

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
62 + 10 m²
3 rum
5 844 m² tomt

Den faluröda villan med vita knutar ligger i ett fint läge i centrala Vansbro. Här är det både stor trädgård och strandnära tomt! Det charmiga huset fördelas på 3 rum och kök med badrum på övre plan samt wc i entréplan. Tidigare ägare har skapat en fantastisk badplats med brygga och grillplats som går att nå bortom den lummiga naturdelen av tomten. På gångavstånd finns Vansbro centrum med alla bekvämligheter som kan behövas i form av butiker, apotek, skola från F-klass till gymnasium, mm. Det populära konditoriet når du endast en kort morgonpromenad på 1 km för att köpa nybakat frukostbröd. Kan detta vara ditt nästa boende? Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för inbokning till visning!

Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun
Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun, bild 2
Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun, bild 3

Fäbostuga i Holvallen

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
395 000 kr
25 m²
1 rum
3 144 m² tomt

Holvallen, belägen ca 15 km från centrala Vansbro, är den sanna idyllen för dig som vill söka lugnet som bara naturen kan erbjuda. På en rymlig tomt, kringgärdad av skog, ligger denna fäbovall vackert belägen, helt utan insyn från vare sig grannar eller skogsbilvägar. Fastigheten nås via bil till intilliggande grusväg där man senare få ta en kortare promenad de 150 meterna upp till stugorna. Huvudstugan i gråtimmer uppfördes på tidigt 1900-tal och har varit familjens sommaridyll i flera generationer. Här har man vistats såväl sommar som vinter och kringliggande natur har erbjudit både härliga skogspromenader med bär- och svampplockning, ett dopp i områdets sjöar och skogstjärnar, fiske samt skoterturer vintertid. Huvudstugan är belägen högst upp på tomten och har en murad spis i gråsten som värmekälla. Enklare köksavdelning med gasolspisplatta, storstuga med tarrsäng samt matplats. Vidare på tomten finns även ytterligare en gråtimrad stuga om ca 10 kvm, uppförd på 70-talet. Denna stuga är isolerad och förberett för installation av kamin. Timrad förrådsbyggnad samt utedass. Vatten har tagits från kallkälla på tomten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun, bild 2
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun, bild 3

Källvägen 4

Villa
Arvslindan, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 595 000 kr
111 m²
5 rum
4 341 kr/mån

Ett bekvämt boende i ett plan med tillhörande carport är vad köparen av denna fristående bostadsrättsvilla i populära Arvslindan erhåller! Detta är bostaden som verkligen kan benämnas som "ett boende för alla"! Här trivs både barnfamiljen som inte vill ha hela ansvaret som en klassisk villa ger såväl som pensionären som vill flytta från alla måsten utan att tumma på standard och livskvalité. Här har man en egen trädgård att kunna avnjuta med fruktträd och goda möjligheter till ytterligare odlingar samt en inglasad altan som förlänger säsongen. Bostaden renoverades till större delen invändigt mellan 2016/2017 med nya fräscha ytskikt, nytt kök mm. Helkaklat badrum, renoverat för ca 15 år sedan samt fyra rymliga sovrum. Detta boende är beläget i Arvslindan som är en mysig liten by mellan Djurås och Bäsna inom praktiskt pendlingsavstånd till Borlänge. I Bäsna finns både förskola, skola F-3 samt Bäsna handel- och krog inom cykelavstånd. Här bor familjen tryggt på landet med närhet till skog och natur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Solvägen 8, Djurås, Gagnefs kommun

Solvägen 8

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 350 000 kr
105 + 90 m²
5 rum
1 154 m² tomt

Digital visning finns inspelad - kontakta ansvarig mäklare för att ta del av visningslänk! Välkomna till Solvägen 8 och denna familjevilla som ligger bekvämt beläget i centrala Djurås, en kort promenad från Djuråsskolan. Fastigheten välkomnar med en fantastisk entré där nuvarande ägare har skapat en oas av planteringar kring den öppna uteplatsen. Planlösningen invändigt fördelas på rymlig hall, ett praktiskt kök, sovrum, matsal med öppen planlösning mot allrummet, utgång till en inglasad altan samt den härliga trädgården. På övre plan finns en möblerbar hall som idag nyttjas såsom extra kontor samt en liten wc och 2 sovrum i bra storlekar. I källarplan har nuvarande ägare även inrett 2 st extra sovrum/gästrum, perfekt om man har en större familj eller besökande släkt och vänner. Uppvärmning sker bekvämt med jordvärme och fastigheten är lättskött tack vare både underhållsfri tegelfasad samt en plan trädgårdstomt. Tidigare ägare har låtit utföra köksrenovering samt fönsterbyte. Fastigheten är besiktigad och doldafel försäkrad, välkommen på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Folketshusvägen 12, Vansbro, Vansbro kommun

Folketshusvägen 12

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
800 000 kr
540 m²
3 074 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina och anrika byggnad som tidigare varit Folkets Hus. Huset är i ett genomgående gott skick med vackra välbevarade detaljer som pardörrar, biljettlucka, högt i tak och spröjsade fönster. Byggnaden har en otroligt vacker sal med bra akustik och scen, loge, kök, helkaklade badrum samt konferensrum. Fjärrvärme samt kommunalt V/A.

 • Plus
Opsaheden 41, Äppelbo, Vansbro kommun

Opsaheden 41

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
800 000 kr
150 + 165 m²
4 rum
2 650 m² tomt

Digital visning finns inspelad! Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av länken. Välkomna till denna unika fastighet i ett härligt lantligt läge med vidder över omkringliggande åkrar. Här består huvudbyggnaden av 1 del bostadshus samt ytterligare rymliga utrymmen där familjen genom tidigare år haft olika verksamheter. Bostadsdelen innefattar entréplan om hall med trapphus, rymligt kök med gott om plats för matbordsmöblering, vardagsrum samt ett badrum med ingång från 2 håll. Övre plan fördelas på en möblerbar hall med burspråk som lämpar sig utmärkt för att inreda med exempelvis kontorsmöblemang, ett rymligt sovrum med kattvindar, en äldre wc, ett äldre kök samt ytterligare ett sovrum. Ytterligare plats finns i de rymliga oinredda delarna av vinden som man kan nå via övre plan och nedre loge. Via passage genom kontorsdel via köket så kommer man in i den gamla butikslokalen där en maffig köpmansdisk finns bevarad som en charmig detalj. Ytterligare bra utrymme finns i form av ett tidigare sadelmakeri samt ett stort förvaringsutrymme i logen. På tomten finns även ett uthus med gott om plats för ex fordon eller verkstad om 54 kvm med 2 portar samt en jordkällare. Kanske har du drömt om ett boende på landet med egen verksamhet vägg i vägg med din bostad? Eller så har du drömmar om att inreda hela byggnaden som familjebostad på 150kvm? Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare redan idag.

Gröntuv 236, Gagnef, Gagnefs kommun

Gröntuv 236

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 750 000 kr
69 + 30 m²
3 rum
3 027 m² tomt

En underbar idyll belägen i Gröntuv (Sörbyn) med fritt läge invid åkerkanten där det vackra landskapet breder ut sig mot älven och bergen i sydväst. Fastigheten består av en praktisk, plan trädgårdstomt med köksträdgård, drivbänk, ängsmark och generöst med parkeringsytor, och det trevliga gårdstunet är kringbyggt med välskötta faluröda byggnader; ett charmigt och lagom stort bostadshus fördelat på 1,5 plan där gedigna materialval med en stor portion charm genomsyrar hela bostaden. Vidare på tomten finns en fullutrustad gäststuga med breda golvtiljor, ett härligt kök med plats för flera middagsgäster samt ett vackert renoverat badrum och ett trivsamt sovrum med vedkamin. Denna byggnad lämpar sig väl för gäster, uthyrning eller för generationsboende. Fastigheten är även bebyggd med en två välrenoverade uthusbyggnader som bland annat innehåller en stor loge om ca 100 kvm, snickarbod samt vidbyggt isolerat dubbelgarage med klinkergolv och rejält med förvaringsytor i vindsplanet.

 • Uteplats
Bröttjärna 476, Mockfjärd, Gagnefs kommun
 • Budgivning pågår

Bröttjärna 476

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 695 000 kr
90 m²
2 729 m² tomt

På stor tomt som gränsar mot Bröttjärnaån ligger denna fastighet vackert inbäddad av kringliggande natur! Här finns goda möjligheter för den som vill ta vid ett pågående projekt för att i framtiden ha ett fantastiskt fint boende att njuta av. Bostadshuset har byggts till och renoverats från 2020 och frammåt med genomgående tilltänkta materialval och färger på entréplan där endast mindre detaljer kvarstår att färdigställa och övre plan kvarstår att inreda utefter behov. Rymlig entréhall, delvis i utbyggnaden, med gott om plats för skor och ytterkläder, stort duschrum/tvättstuga, kök med härliga färgval och plats för matbord samt vardagsrum med murad spis och altandörr ut till naturen på baksidan. Övre plan inreds förslagsvis med sovrum och nås från inre trapp i hallen. Nya 3-glasfönster installerade, vattenburen golvvärme på entréplan via luft/vattenvärmepump, nytt plåttak samt isolering av torpargrunden är även utfört. Vidare på fastigheten finns dessutom en gjuten platta, förberedd för el samt avlopp, om 104 kvm och uppstärkt med stålbalkar för framtida garagebygge. Uthus med sommarbostad, vedbod, utedass samt loft. Bröttjärna är en gemytlig by belägen mellan Djurås och Mockfjärd och är en lugn plats för familjen att bosätta sig på. Sjön Löfsen nås med en kortare promenad och inbjuder till såväl bad som fiske. Milsvid vacker natur med flera vandrings- och cykelleder i närområdet. Digital visning finns inspelad och går att ta del av hos ansvarig mäklare.

Östtjärna 150/152, Djurås, Gagnefs kommun

Östtjärna 150/152

Gård/Skog
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
5 925 000 kr
130 m²
5 rum
14,4 ha tomt

I korsningen vid Östtjärna, strax före den fina badplatsen i Edstjärn, ligger denna trevliga gård med två rymliga bostadshus. Perfekt som generationsboende eller för uthyrning, här kan man välja att bo med gammal charm eller praktisk och modernt på ett plan. Huvudbyggnad i form av praktfull 30-talsvilla med rappad fasad. Varsamt renoverat med nytt lertegeltak 2019 samt nytt duschrum 2014 samtidigt som gamla kakelugnar och fönster bevarats. Nya huset om 4 rum och kök vilket uppfördes 1984 och därefter fått nya våtutrymmen och nyare jordvärmepump. Gården har goda möjligheter både för dig som behöver plats för egen djurhållning eller utrymmen att hyra ut för att bekosta den egna hobbyn. Här finns fin jordbruksmark att arrendera ut, hyra ut stallplatser i befintliga stallet eller på lösdrift. I det stora uthuset finns även goda möjligheter för byggnation av ytterligare stall. Nuvarande ägare har även i perioder hyrt ut hagmark för sommarbete. Här finns utrymme för goda hyres- och arrendeintäkter för den som vill minska utgifterna för sitt eget boende. Stor och rejäl lada i vinkel från 1957 där godkänt stall med totalt fem boxar, varav två fölboxar, inretts av nuvarande ägare. I gamla bagarstugan finns varmbonad sadelkammare samt kök/matrum och WC. Vidare i ladan finns även flertalet förråd, garage, höloft med travers, loge/maskinhall med gjutet golv, fejs, snickarbod samt pannrum. Här finns många möjligheter oavsett om du vill utöka för ytterligare djur eller ha plats för fordon och maskiner. Marken utgörs delvis av fin hag/betesmark med vindskydd samt brukad åker. Bakom stallet finns även den belysta ridbana, 62 x 22 meter, som anlades 2012, enklare terrängbana samt två vagnslider. Fastigheten ingår i Rista/Grönvall vvo och har en jakträtt.

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 35