Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Mäklare

Bäckvägen 16, Djurås, Gagnefs kommun

Bäckvägen 16

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 850 000 kr

95 m²

4 rum

1 208 m² tomt

Rymlig villa med centralt läge nära bland annat skola, förskola, affärer och resecentrum för buss/tåg. Villan har på entréplanet stora härliga rum, flera sovrum och den plana trädgårdstomten är perfekt för såväl odling som lek. Uppvärmning sker bekvämt med jordvärme och anslutning till fibernätet finns. På tomten finns också ett stort garage med källare samt en lekstuga.

 • Uteplats
Folketshusvägen 11, Vansbro, Vansbro kommun

Folketshusvägen 11

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

93 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Villa om 3 rok med källare i centrala vansbro! Denna fastighet har ett trevligt hörnläge på Folketshusvägen 11, granne med vackra Folketshus i centrala Vansbro. Huset ligger i ett bostadsområde med gångavstånd till skola, restauranger, apotek, Vansbro konditori, badhus, gym med mera. Villan är byggd 1935 där entréplan fördelas på hall med trapphus, liten wc, kök med matrum samt vardagsrum. Övre plan fördelas på möblerbar hall, 2 st rymliga sovrum där ett tidigare nyttjat kök finns på plats i ett av dem samt ett badrum i äldre utförande. I källarplan finns gott om utrymme för förvaring samt pannrum med groventré/förråd/matkällare/tvättstuga. Källaren är i behov av sanering, protokoll med åtgärdsförslag finns utfärdat. Fastigheten har ett genomgående renoveringsbehov och säljes i befintligt skick. På tomten finns vedförråd, lekstuga samt en lättskött trädgårdsyta om 1000kvm. Vid frågor eller visningsanmälan, kontakta ansvarig mäklare.

Lindesnäs 123, Nås, Vansbro kommun
 • Idag

Lindesnäs 123

Villa
Nås, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

86 m²

4 rum

3 075 m² tomt

Välkommen till detta fritidsboende alternativt permanentboende beläget i vackra och natursköna Lindesnäs, ca 20 minuter med bil sönder om Nås. I närområdet finns Lindesnäs Herrgård med restaurang, campingen där badplats finns, gårdsbageri med hembakat bröd, gott om fiskemöjligheter och strax under 3 mil till Säfsen Resort med skidåkning både alpint och längd. Boningshuset består på entréplan utav hall, badrum (renoverat 2018), kök utrustat med vedspis, allrum utrustat med eldstad samt ett sovrum. Det övre planet består utav allrum samt ett sovrum. Komplementbyggnader i form av två förrådsbodar som lämpar sig för förvaring av till exempel trädgårdsredskap eller vedförvaring. Tomten om totalt 3 075kvm fördelar sig på två fastighetsbeteckningar (se tomtkarta under bilder). Fastigheten ligger med ett högt och trevligt läge med utsikt över berg och åkrar. Boningshuset är besiktigat, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att ta del utav protokollet. Välkommen att anmäla er till visning!

 • Plus
Norra allégatan 21a nr 11, Vansbro, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra allégatan 21a nr 11

Lägenhet
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

345 000 kr

53 m²

2 rum

3 360 kr/mån

6 509 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt om två rum och kök i populära föreningen BRF Haga mitt i centrala Vansbro! Bostaden ligger insynsskyddat på höjden på 3e våningen med möjlighet att njuta av eftermiddagssol på balkongen. Detta är en 2 rok med större och kostsamma renoveringar utförda av tidigare ägare. Här finns ett fullstort modernt kök renoverat 2016 med matplats. Planlösningen är fördelad på hall, kök till vänster, badrum renoverat 2008 med plats för tvättmaskin, ett bra sovrum, separat walk-in closet och allrum med parkettgolv samt en rymlig balkong mot allégatan. Här finns alla bekvämligheter inom gångavstånd såsom ex skola, matbutik, restauranger, apotek, frisör, klädbutik, simhall och populära vansbro konditori. Boka in dig till visning idag! Välkommen.

Djurmovägen 8, Djurmo, Gagnefs kommun

Djurmovägen 8

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 485 000 kr

100 m²

3 rum

3 540 m² tomt

Fin fastighet på tomt om 3540kvm med hus och uthus i gamla Djurmo. Huset består av en trevlig tvåplansvilla med källare, byggd 1950 samt ombyggd från 2004 och framåt. Villan innehåller på entréplanet en fin hall, kök, vardagsrum med kamin och badrum. På övre planet finns två sovrum och badrum. Ifrån hus och baksida har man utsikt över vackra djurmo klack och uppvärmning sker bekvämt med luft/vattenvärmepump som installerats 2021, golvvärme finns i delar av byggnaden. Förutom bostadshuset är fastigheten även bebyggd med två mindre uthus i timmer där nuvarande ägare haft planer på att bygga om till ex garage eller för småskalig djurhållning. Fastigheten är besiktigad och doldafel försäkrad. Välkommen på visning!

Sveden 43, Nås, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sveden 43

Villa
Nås, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

595 000 kr

154 m²

6 rum

2 029 m² tomt

Fastighet med centralt läge i Nås med gångavstånd till mataffär, Nederborg Bistro, badplats vid Aspudden, förskola och skola samt kommunikationer. Villan har en boarea på 154 kvadratmeter och biyta på 43 kvadratmeter vilket fördelas på: hall, kök med vardagsrum i vinkel och utgång på altan på villans baksida, två stycken sovrum, badrum renoverat för cirka 10 år sedan, tvättstuga, pannrum samt garage på entréplanet. På det övre planet finns ett väl tilltaget allrum med utgång på takad balkong, två sovrum och ytterligare ett badrum. Vidbyggt till villan finns en carport. Här är villan för den händige då det krävs renovering både in -och utvändigt. Villan värms via ett vattenburet värmesystem och är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att ta del av den tidigare inspelade visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Hasselvägen 5, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Hasselvägen 5

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 750 000 kr

110 m²

4 rum

943 m² tomt

Villa belägen på Ersholn i Mockfjärd, ett lugnt och familjärt villaområde. Härifrån är gångavstånd till byns fotbollsplan och i Mockfjärd finns Mockfjärdsskolan för barn i förskoleklass till och med årskurs 9. Ursprungsskicket har varit traditionell 60-talsstandard men utgör nu ett modernt hem med milda färgval efter en större renovering under 2022. Större delen av villans fönster är bytta, ny el, ny rördragning samt byte av radiatorer. Villans entréplan har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök som skapar härlig yta för samvaro. Intill hallen är badrummet placerat med ytskikt i form av våtrumsmatta. På entréplan finns även ett sovrum. Övre planet består av en möblerbar hall, två sovrum och ett toalettutrymme. Källarplanet innehåller förrådsutrymmen, matkällare, pannrum samt tvättstuga. Tomten består idag av en stram trädgårdstomt med gräsmatta, fastigheten är utöver bostadshuset även bebyggd med kallgarage (el finns indraget) för en bil samt vidbyggd vedbod med förråd. Digital visning finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren!

Storsvevägen 11, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Storsvevägen 11

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 595 000 kr

112 m²

4 rum

994 m² tomt

Varmt välkomna till Storsvevägen 11 med ett högt läge på fin tomt i populära Högsveden i Mockfjärd. Lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till mataffär, skola, idrottshall, ridhus och kommunikationer. Enplansvilla om 112kvm som erbjuder hall, toalett, ett ljust och trevligt kök, vardagsrum med utgång till altan under tak, 3 sovrum samt badrum och tvättstuga. Lättskött tomt om 994kvm där garage och förrådsbod finns intill uppfarten. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och värms praktiskt upp via frånluftvärmepump. Fastigheten är besiktigad, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att ta del av protokollet. Välkommen att anmäla er till visning!

Villavägen 18, Dala-Järna, Vansbro kommun

Villavägen 18

Villa
Dala-Järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

995 000 kr

97 m²

5 rum

5 571 m² tomt

Fin och välskött gårdsfastighet i Dala-Järna med gångavstånd till skolor, affärer och kommunikationer. Bostadshuset disponeras på 97kvm och har på entréplan hall, toalett, kök med öppen spis, matplats samt vardagsrum med utgång till delvis inglasad altan där eldstad finns. På det övre planet finns allrum med eldstad och utgång till delvis inglasad balkong, badrum samt två sovrum. I källaren finns pannrum och tvättstuga. På tomten om 1986kvm finns en lekstuga samt en uthuslänga i vinkel bestående utav garage för två bilar, loge, gammalt dass, förrådsutrymmen samt ett sommarkök med extra rum. Loft för förvaring finns över hela uthuslängan. Till fastigheten kommer även tomtmarken Järna-Storbyn 31:1 att medfölja, denna fastighet har en areal om 3585 kvm och på tomten finns en inredd friggebod. Bostadshuset värms upp via bergvärme. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Stationsvägen 5, Djurås, Gagnefs kommun
Stationsvägen 5, Djurås, Gagnefs kommun, bild 2
Stationsvägen 5, Djurås, Gagnefs kommun, bild 3

Stationsvägen 5

Övrigt
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

995 000 kr

106 m²

5 rum

2 700 m² tomt

Med ett centralt och lättillgängligt läge i nära anslutning till resecentrum för buss och tåg saluförs nu denna fastighet inom detaljplanelagt område för kontor och industri. Tegelhus med praktisk uppvärmning via luft/vatten-värmepump med kompletterande elpatron. Entréplan vilken inhyst fotoverksamhet med viss kundmottagning och personalutrymmen med kontor på övre plan. Därutöver källare med utrymme för lager. På tomten finns även en uthusbyggnad innefattande enbilsgarage, förråd samt gammelstuga. Upplyst skyltplats monterad på fasaden ut mot riksväg 70. Fastigheten visas enligt överenskommelse med ansvarig fastighetsmäklare!

 • Premium
Liljevägen 5, Björbo, Gagnefs kommun

Liljevägen 5

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

795 000 kr

148 m²

3 220 m² tomt

Praktisk enplansvilla med möjlighet till 4 sovrum! Längst in på Liljevägen återfinns detta praktiska vinkelhus i ett plan som är delvis handikappanpassad, lika bekvämt för både gammal som ung. På en lummig trädgårdstomt med flertalet rosodlingar ligger huset skyddat från insyn av grannar och barnen kan tryggt leka i trädgården utan passerande trafik. Huset erbjuder ett praktiskt arbetskök med köksinredning från Ballingslöv i anslutning till matplats, ett stort vardagsrum med en häftig murad tunnelspis centrerad i rummet, i dagsläget två sovrum men med goda möjligheter att dela av både det väl tilltagna vardagsrummet samt det ena sovrummet vilket tidigare varit två separata. Praktisk och bekväm uppvärmning via luft/vatten värmepump vilken installerades under 2021 och fönstren till större delen utbytta av tidigare ägare. Dessutom finns på fastigheten gott om förvaring både i hus, carport, vedbod/förråd om ca 6 kvm samt i den isolerade logen i två plan om ca 30 kvm per plan som även ger möjlighet till gästhus eller möjlighet till mindre verksamhet hemmavid.

Utsälje 132, Dala-Järna, Vansbro kommun

Utsälje 132

Fritidshus
Dala-Järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

445 000 kr

88 m²

3 rum

1 406 m² tomt

Välkommen till denna rara lilla villan i Utsälje som kan nyttjas till fritids- eller permanentboende. Här finns trägolv, spegeldörrar samt flertalet eldstäder. Villans entréplan fördelas på hall, kök med vedspis och bakugn, vardagsrum med kamin och luftvärmepump. Vidare på det övre planet finns hall, kontor med vedspis, sovrum samt kombinerat bad -och tvättutrymme. Enskilt vatten och avlopp. Visst renoveringsbehov föreligger. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att ta del av den tidigare inspelade visningen!

 • Plus
Storbygatan 2A, Äppelbo, Vansbro kommun

Storbygatan 2A

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

2 295 000 kr

140 m²

5 rum

4 747 m² tomt

Gårdsfastighet bestående utav tre lägenheter med stora fina uthus i Äppelbo, Vansbro kommun! Fastigheten ligger med promenadavstånd till Berghedens skola, för barn i förskoleklass till årskurs 6. Genom farstun till bostadshuset möts du utav två dörrar in, den första dörren leder till lägenheten på entréplanet och den andra dörren leder in till en hall med trapp upp till den andra lägenheten. Lägenheten på entréplan består utav hall, två sovrum, vardagsrum, kök samt badrum. Lägenheten på det övre planet består utav hall, kök, badrum, vardagsrum samt ett sovrum. Resterande del utav övre planet är oinredd kallvind. Komplementbyggnad i form av uthuslänga i vinkel bestående utav förrådsutrymmen, kallgarage för en bil, uppvärmt garage för två bilar (indraget vatten finns) samt en lägenhet bestående utav hall, badrum, kök, vardagsrum samt två sovrum. Lägenheten har egen ingång och parkering. Ytterligare en uthuslänga finns med stora förrådsutrymmen, perfekt för t.ex. uthyrning vintertid för bilar, husvagn, båt m.m. Lägenheten i uthuset är idag uthyrd och avtalet med hyresgästen kommer inte att sägas upp av nuvarande fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka in visning!

Movägen 56, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 56

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 750 000 kr

104 m²

3 rum

1 017 m² tomt

Nu bjuds en mysig familjevilla ut till försäljning på en hörntomt i omtyckta Djurmo! Detta trivsamma boende lämpar sig utmärkt för barnfamljen eller paret som söker ett boende i ett lugnt och socialt bostadsområde. Tomten erbjuder en plan och lättskött innergård med plats för aktiviter och trädgårdspyssel. Här finns även ett dubbelgarage och plats för gäster att parkera på infarten. Den vackert gröna dubbeldörren bjuder in till en rymlig hall med öppning mot ett ljust allrum med vedkamin samt en fin matsalsdel. Köket rustades upp av nuvarande ägare kring slutet 90-tal början på 2000-talet. Badrummet renoverades 2007. I entréplan finns även ett riktigt stort sovrum som slagits ihop av 2 st mindre rum samt ett extra separat sovrum. I källarplan finns en mysigt inredd gillestuga med både golvvärme och vedkamin som med fördel går att nytta såsom extra sovrum eller gästrum, smart beläget nära gäst wc. I källarplan ligger även pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Vinden har tilläggsisolerats under 2022 och uppvärmningen sker bekvämt med pellets eller elpatron och det finns ett mycket rymligt pelletsförråd att tillgå. Även fiber finns bekvämt installerat, perfekt för den som vill kunna jobba digitalt ifrån hemmakontoret. Bostadsområdet är familjekärt och byn djurmo bjuder på ett rikt fritidsliv med ex utflyktsmålet djurmo klack, sportiga aktiviteter på Djurmo Sifferbo IF samt närhet till badplats och gym. Läget är på topp med cykelavstånd in till Djurås centrum samt med goda förbindelser in till Leksand och Borlänge. På Movägen 56 har barnen gångavstånd till populära Djurmoskolan som bokstavligt talat ligger ett stenkast från huset på ett alldeles lagom avstånd bakom en dunge höga träds toppar. Låter detta boende intressant för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller boka in dig till visning direkt via hemsidan.

Myrbacka 135, Dala-Järna, Vansbro kommun
 • Budgivning pågår

Myrbacka 135

Villa
Dala-Järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 795 000 kr

224 m²

8 rum

7 313 m² tomt

Stor och pampig villa centralt belägen i Dala-Järna på rymlig trädgårdstomt! Häftig planlösning i flera etager med gott om sovrum och plats för umgänge med både familj och vänner. Bostaden erbjuder på entréplan kök med emaljerad vedspis och matrum i anslutning, hall med rejält kapprum samt WC och groventré. En halvtrappa upp återfinns ett av två vardagsrum med insats i öppna spisen samt ett sovrum. Övre plan med helkaklat badrum, tre sovrum samt passage med utgång till balkong ovan garaget. Ännu en halvtrappa upp når man det större vardagsrummet med öppen spis. Souterrängplan med gästrum, tvättstuga, torkrum, pannrum samt flertalet förråd. Bekväm och praktisk uppvärmning via jordvärme där ny pump installerades 2009. Källaren omdränerad på två sidor 2017 och nivellsystem är installerat i golv i gästrummet. Plåttak på bostadshuset från 1988 samt garage från 2019. Från entréplan når man det härliga soldäcket på baksidan som vetter ut mot den stora insynsskyddade trädgårdstomten.

 • Uteplats
Blåbärsvägen 8, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Blåbärsvägen 8

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 295 000 kr

129 m²

4 rum

828 m² tomt

På vackert uppväxt trädgårdstomt i lagom storlek ligger denna välskötta bostad med vidbyggt varmbonat garage. Här på Jugasåkern bor familjen tryggt och lekplatsen finns endas en stenkast bort med gott om yta för barnen att springa av sig. Trädgården erbjuder flera härliga sittplatser att avnjuta både sol och skugga, eller varför inte ta ett dopp i spabadet under en stjärnklar himmel. Bostaden välkomnar in i en stor entréhall där man öppnat upp vägg mot ett tidigare sovrum vilket resulterat i ett stort kapprum, perfekt att gömma undan familjens alla skor och ytterkläder. Är behovet istället fler sovrum kan detta med enkelhet återställas. Modernt och praktiskt kök renoverat 2017 med gott om förvaring och arbetsytor och en rymlig matplats med utgång till altanen på framsidan. Vidare finns på entréplan även duschrum, vardagsrum samt ett sovrum. På övre plan återfinns en möblerbar hall, två sovrum, ett badrum renoverat för ca 15 år sedan samt en större klädkammare som även skulle kunna nyttjas som mindre barnrum/gästrum. På tomten finns förutom bostadshuset en trevlig friggebod som nyttjats som trädgårdsförråd samt ett växthus. Robotgräsklippare finns installerad och delas med grannen och på området har man dessutom gemensamt dragit upp älvvatten, perfekt för tex trädgårdsbevattning.

Stationsvägen 7, Björbo, Gagnefs kommun

Stationsvägen 7

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

650 000 kr

182 m²

525 m² tomt

På Gåsholmen i Björbo, med gångavstånd till mataffär, busshållplats med mera ligger det gamla posthuset som idag innefattar två rymlig lägenheter, båda uthyrda med goda hyresintäkter. Lägenheterna är belägna på varsitt våningsplan, båda innefattande 3 rok. Nyare 3-glas fönster, fräsch köksinredning samt nyare badrum på entréplan. Vidare på tomten finns även enklare garagebyggnad med förråd/snickarbod. Fastigheten visas enligt överenskommelse.

Ilbäcken 103, Dala-Järna, Vansbro kommun

Ilbäcken 103

Villa
Dala-Järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 495 000 kr

164 m²

4 rum

6 513 m² tomt

Välkomna till Ilbäcken och den här kringbyggda gården med fina möjligheter för odling och djurhållning! Bostadshuset här byggdes till 2019 och innehar idag ett fint, svart och modernt kök med bakugn! Mellan kök och vardagsrum finns en effektiv kamin, och från vardagsrummet nås trädäcket där spabadet som du kan njuta av året runt finns placerat. Därutöver finns tre stycken rymliga sovrum, badrum samt kombinerat toalett -och tvättstuga. Villan värms upp via jordvärme och här finns fiber installerat! I den rymliga ladan finns fina användbara utrymmen som sommarrummet som gjorts iordning till studio, logen som gjorts om till festlokal med var och scen, gamla fjöset samt gott om förvaringsmöjligheter. Här har en hel del renoverats under de senaste tio åren, och en del kvarstår för en ny ägare att ta vid. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att ta del av den tidigare inspelade visningen!

Norra Allégatan 21a, Vansbro, Vansbro kommun
 • Budgivning pågår

Norra Allégatan 21a

Lägenhet
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

395 000 kr

121,5 m²

5 rum

7 229 kr/mån

3 251 kr/m²

Rymlig lägenhet om 5 rum mitt i centrala Vansbro. Här finns hall med rymlig klädkammare, ljust kök med vit köksinredning och plats för matbord, vardagsrum med öppen spis och balkong, master bedroom med förvaringsyta och fönster mot innergården samt ytterligare tre stycken sovrum beläget mot gatan varav ett har en egen balkong. Därutöver finns både helkaklat badrum med tvättmaskin samt toalettutrymme. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att ta del av den tidigare inspelade visningen!

 • Balkong
Morn 9, Dala-Järna, Vansbro kommun

Morn 9

Villa
Dala-Järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 500 000 kr

100 m²

5 rum

2,7 ha tomt

Varmt välkommen till Morn 9 strax utanför centrala Dala-Järna. Här bor du som i skogen fast ändå centralt med nära till både badplats, affär och skola. Fastigheten har en tomtareal på dryga 2,7 hektar vilket möjliggör för djurhållning för den som önskar. I den egna uppväxta skogen finns både timrat gästhus och vackra promenadstigar. Den hemtrevliga villan med mycket charm fördelas på hall, kök, matsal med pardörrar som leder ut på den härliga altan i vinkel. Vidare finn vardagsrum med fungerande kamin, tre stycken sovrum, helkaklat badrum samt toalettutrymme. I husets vindsutrymme har superysiga barnrum gjorts iordning. I alla rum finns trägolv eller parkettgolv. På källarplan finns garage/tvättstuga, pannrum, enklare badrum samt förvaringsmöjligheter. Här har större renoveringar utförts som bla nytt tak, tillbyggnad av altan och farstukvist, dränering kring grund samt trekammarbrunn. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att ta del av den tidigare inspelade visningen!

 • Uteplats
Mon 111, Djurås, Gagnefs kommun

Mon 111

Gård/Skog
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

3 250 000 kr

116 m²

4 rum

24,9 ha tomt

Trevlig lantbruksfastighet i vackra Mon till salu! En härlig gård som inbjuder till både odlingar och mindre djurhållning samt två skogsskiften i nära anslutning med lättillgänglig åtkomst med bil. Gårdens mittpunkt utgörs av den trevliga putsvillan från 50-talet där både dränering, takbyte och badrumsrenovering är utfört och kvar återstår att sätta sin egen prägel på huset interiör. Fungerande eldstäder i form av murad spis i vardagsrummet samt vedspis och bakugn i källaren som lämpar sig såväl till brödbaket inför jul som pizzan på fredagskvällen. Lillstugan, vilken flyttats hit från By, erbjuder möjlighet för enklare generationsboende alternativt en bekväm egen bostad för övernattande gäster. Stor lada i vinkel, härbre, mindre timmerlada samt gammelstugan finns vidare på fastigheten. Hela gården präglas av den vackert uppvuxna trädgårdstomten med bärbuskar och fruktträd. Skogen fördelas på två skiften med ett mindre i anslutning till gården samt ett större ovan Himmelslätta. Fastigheten är dominerad av granskog med stort inslag av lövträd och har ett uppskattat virkesförråd om 3 164 m3sk och en medelbonitet om 8,5. Skogsbruksplan upprättad av Mellanskog 2022-06-09 med ett stort röjningsbehov under planperioden och ett avverkningsförslag om ca 2000 m3sk. jakträtt inom Rista Grönvalls VVO.

Norra Tansvägen, Tansen, Gagnefs kommun

Norra Tansvägen

Fritidshus
Tansen, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

475 000 kr

50 m²

3 rum

1 194 m² tomt

Ett nybyggt fritidshus i Norra Tansen med sjöglimt både från tomt och stuga. Välplanerad boyta i ett plan där endast sluttampen med inredning kvarstår för ny ägare att färdigställa efter egen smak och drömmar. Naturskönt beläget inpå skogen med plan tomt där det härliga soldäcket inbjuder till sena middagar under de ljusa sommarkvällarna. Invändigt är fritidshuset uppdelat med öppet kök/allrum med utgång till trädäcket, två rymliga sovrum samt mindre förråd/hygienrum, samtliga med vackert furugolv. Knappa kilometern bort finns den vackra badplatsen i fäboden och utöver bad kan man här också roa sig med fiske eller skidåkning på sjön vintertid. I närområdet finns fina bär- och svampmarker samt flertalet vackra fäbodar såsom den levande fäboden Västtjärnslindan med sina lösgående lantdjur samt Bastberget där Bastbergsdagen hålls en gång per sommar. Närmaste matbutik är belägen i Mockfjärd ca 1 mil bort där också enklare matservering erbjuds. Vill man annars ta sig lite längre är Golfkrogen i Rista ett väl värt besök. Varmt välkommen på visning!

Trädgårdsvägen 16, Saltvik, Vansbro kommun

Trädgårdsvägen 16

Villa
Saltvik, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

885 000 kr

105 m²

4 rum

2 031 m² tomt

På väl tilltagen tomt i Saltvik, på gångavstånd från centrala Vansbro, återfinns denna enplansvilla med källare som söker ny händig ägare. Villan har senaste åren stått obebodd och kräver en hel del renovering och underhåll för att återställas till sin forna glans. Praktisk planlösning med tre sovrum och goda möjligheter att ändra planlösning för att få till ett ytterligare, kök med rymlig matplats samt vardagsrum i vinkel med utgång till altan på baksidan. Vidbyggt bostadshuset finns biutrymmen i form av förråd, bastu, hobbyrum, vedbod samt garage. Källare under bostadshuset med goda möjligheter för den som ändock behöver ytterligare utrymmen. Fastigheten har varit bebodd och kallställd sedan ca 2015 och pågående takläckage förekommer.

Trätäppvägen 37, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Trätäppvägen 37

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

2 200 000 kr

166 m²

6 rum

860 m² tomt

Fin och rymlig villa belägen på en bra hörntomt i barnvänligt område. Villan innehåller en rymlig hall,ett stort härligt kök med intilliggande vardagsrum i vinkel som har stora fönsterpartier mot trädgården och vedkamin. Här finns också fyra bra sovrum samt tvättstuga och två badrum. Villan värms praktiskt upp med bergvärme och på cykelavstånd finns såväl skola som förskola, livsmedelsbutik, ridhus och sporthall.

 • Uteplats
Källeborg 7, Nås, Vansbro kommun
Källeborg 7, Nås, Vansbro kommun, bild 2
Källeborg 7, Nås, Vansbro kommun, bild 3

Källeborg 7

Villa
Nås, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

995 000 kr

420 m²

6 200 m² tomt

Flerbostadshus i Nås innehållande fyra lägenheter, samtliga uthyrda idag. Uppvärmning sker via bergvärme. På fastigheten finns även uthuslänga med förråd och garageplatser.

 • Premium
Permassgattu 3, Björbo, Gagnefs kommun

Permassgattu 3

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

695 000 kr

120 m²

4 rum

1 555 m² tomt

Rymlig villa belägen på en fin trädgårdstomt på gångavstånd till skola och ishall. Villan har ett ljust äldre kök med fungerande spispanna, rymligt vardagsrum öppen spis m insats och intilliggande matsal, tre stycken sovrum, flera klädkammare, badrum och toalett. På gården finns en lada med två varmbonade gästrum, fina förvaringsutrymmen och garagemöjlighet. Villan värms praktiskt upp med bergvärme och i köket finns en spispanna för ved.

 • Uteplats
Flobergets fäbodar 17, Mockfjärd, Gagnefs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Flobergets fäbodar 17

Fritidshus
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

18 m²

2 rum

6 682 m² tomt

Underbar fäbod med timrade huskroppar i vackert kulturlandskap i Dalarna. Samtliga byggnader är i behov av omvårdnad både interiört och exteriört, perfekt för dig som själv vill skapa ditt eget paradis med naturen inpå knuten. Den tysta, kringliggande naturen inbjuder till både bär- och svampplockning, skidåkning, vandring eller varför inte bad i Flobergs tjärn. Fastigheten ligger idylliskt och avskilt på Floberget i fantastisk fäbodmiljö men ändå med närhet till grannar av liknande timrade fäbodar. Vatten erhålls från källa ur berget, som man promenerar för att hämta. El kan enkelt lösas idag eftersom solcellspaket med batterier blivit alltmer ekonomiskt. Den totala arean för huvudbyggnaden är ca 39kvm varav 21kvm utgörs av ett oinrett rum med möjlighet att inreda till sovrum etc. samt vedbod. På den stora naturtomten om 6 682kvm finns utöver huvudbyggnaden två uthuslängor samt ett oinrett härbre. Här finns även utrymme för den odlingsintresserade. Man kan under vår, sommar och höst ta sig fram till fastigheten med bil och utrymme för parkering finns direkt i anslutning till gårdsplan. På vintern när snön kommer parkeras bilen enklast en bit ifrån fastigheten med promenadavstånd fram. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Järnvägsgatan 58, Vansbro, Vansbro kommun

Järnvägsgatan 58

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 500 000 kr

268 m²

981 m² tomt

Mindre hyreshus med centralt läge på anrika Järnvägsgatan i centrala Vansbro. På gångavstånd finns skola, affärer och resecentrum. Huset innehåller fyra lägenheter i varierande storlekar och på fastigheten finns fristående förråd och parkeringsplatser. Inga vakanser finns.

Nissas backe, Högsveden 4:9, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Nissas backe, Högsveden 4:9

Tomt
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

125 000 kr

1 064 m² tomt

Byggbar tomtmark med centralt läge i Mockfjärd nära både affär, skola, förskola och busshållplats. Här är också närhet till vackra vandringsleder, badsjöar, sporthall och ridhus. Möjlighet att ansluta kommunalt vatten/avlopp, el och fiber finns i tomtgräns.

Visar alla 29