Mäklare Moa Lindström Skogman

Moa Lindström Skogman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Folketshusvägen 11, Vansbro, Vansbro kommun

Folketshusvägen 11

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

495 000 kr

93 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Villa om 3 rok med källare i centrala vansbro! Denna fastighet har ett trevligt hörnläge på Folketshusvägen 11, granne med vackra Folketshus i centrala Vansbro. Huset ligger i ett bostadsområde med gångavstånd till skola, restauranger, apotek, Vansbro konditori, badhus, gym med mera. Villan är byggd 1935 där entréplan fördelas på hall med trapphus, liten wc, kök med matrum samt vardagsrum. Övre plan fördelas på möblerbar hall, 2 st rymliga sovrum där ett tidigare nyttjat kök finns på plats i ett av dem samt ett badrum i äldre utförande. I källarplan finns gott om utrymme för förvaring samt pannrum med groventré/förråd/matkällare/tvättstuga. Källaren är i behov av sanering, protokoll med åtgärdsförslag finns utfärdat. Fastigheten har ett genomgående renoveringsbehov och säljes i befintligt skick. På tomten finns vedförråd, lekstuga samt en lättskött trädgårdsyta om 1000kvm. Vid frågor eller visningsanmälan, kontakta ansvarig mäklare.

Norra allégatan 21a nr 11, Vansbro, Vansbro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra allégatan 21a nr 11

Lägenhet
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

345 000 kr

53 m²

2 rum

3 360 kr/mån

6 509 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt om två rum och kök i populära föreningen BRF Haga mitt i centrala Vansbro! Bostaden ligger insynsskyddat på höjden på 3e våningen med möjlighet att njuta av eftermiddagssol på balkongen. Detta är en 2 rok med större och kostsamma renoveringar utförda av tidigare ägare. Här finns ett fullstort modernt kök renoverat 2016 med matplats. Planlösningen är fördelad på hall, kök till vänster, badrum renoverat 2008 med plats för tvättmaskin, ett bra sovrum, separat walk-in closet och allrum med parkettgolv samt en rymlig balkong mot allégatan. Här finns alla bekvämligheter inom gångavstånd såsom ex skola, matbutik, restauranger, apotek, frisör, klädbutik, simhall och populära vansbro konditori. Boka in dig till visning idag! Välkommen.

Djurmovägen 8, Djurmo, Gagnefs kommun

Djurmovägen 8

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 485 000 kr

100 m²

3 rum

3 540 m² tomt

Fin fastighet på tomt om 3540kvm med hus och uthus i gamla Djurmo. Huset består av en trevlig tvåplansvilla med källare, byggd 1950 samt ombyggd från 2004 och framåt. Villan innehåller på entréplanet en fin hall, kök, vardagsrum med kamin och badrum. På övre planet finns två sovrum och badrum. Ifrån hus och baksida har man utsikt över vackra djurmo klack och uppvärmning sker bekvämt med luft/vattenvärmepump som installerats 2021, golvvärme finns i delar av byggnaden. Förutom bostadshuset är fastigheten även bebyggd med två mindre uthus i timmer där nuvarande ägare haft planer på att bygga om till ex garage eller för småskalig djurhållning. Fastigheten är besiktigad och doldafel försäkrad. Välkommen på visning!

Movägen 56, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 56

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

1 750 000 kr

104 m²

3 rum

1 017 m² tomt

Nu bjuds en mysig familjevilla ut till försäljning på en hörntomt i omtyckta Djurmo! Detta trivsamma boende lämpar sig utmärkt för barnfamljen eller paret som söker ett boende i ett lugnt och socialt bostadsområde. Tomten erbjuder en plan och lättskött innergård med plats för aktiviter och trädgårdspyssel. Här finns även ett dubbelgarage och plats för gäster att parkera på infarten. Den vackert gröna dubbeldörren bjuder in till en rymlig hall med öppning mot ett ljust allrum med vedkamin samt en fin matsalsdel. Köket rustades upp av nuvarande ägare kring slutet 90-tal början på 2000-talet. Badrummet renoverades 2007. I entréplan finns även ett riktigt stort sovrum som slagits ihop av 2 st mindre rum samt ett extra separat sovrum. I källarplan finns en mysigt inredd gillestuga med både golvvärme och vedkamin som med fördel går att nytta såsom extra sovrum eller gästrum, smart beläget nära gäst wc. I källarplan ligger även pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Vinden har tilläggsisolerats under 2022 och uppvärmningen sker bekvämt med pellets eller elpatron och det finns ett mycket rymligt pelletsförråd att tillgå. Även fiber finns bekvämt installerat, perfekt för den som vill kunna jobba digitalt ifrån hemmakontoret. Bostadsområdet är familjekärt och byn djurmo bjuder på ett rikt fritidsliv med ex utflyktsmålet djurmo klack, sportiga aktiviteter på Djurmo Sifferbo IF samt närhet till badplats och gym. Läget är på topp med cykelavstånd in till Djurås centrum samt med goda förbindelser in till Leksand och Borlänge. På Movägen 56 har barnen gångavstånd till populära Djurmoskolan som bokstavligt talat ligger ett stenkast från huset på ett alldeles lagom avstånd bakom en dunge höga träds toppar. Låter detta boende intressant för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller boka in dig till visning direkt via hemsidan.

Visar alla 4