Mäklare Cattis Karlsson

Cattis Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berg Rönnäsvägen 53, Östra Leksand, Leksands kommun
 • Ons 4 okt kl 16:00

Berg Rönnäsvägen 53

Villa
Östra Leksand, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 700 000 kr
80 m²
3 rum
7 763 m² tomt

Med ett högt läge och fantastisk utsikt över Insjön ligger denna fastighet, där en stor del av historiens vingslag fortfarande lever kvar. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus där yttertaket lagts om, fönstren renoverats och fasaden ommålats, och där utsikten från såväl köksfönster som sovrumsfönster på övervåningen är hänförande. Den stora sluttande tomten om 7763 kvm är också bebyggd med uthusbyggnader, ängslada och spannmålshärbre, så här finns verkligen möjlighet att med en god portion renoveringslust låta återskapa det vackra självhushåll fastigheten en gång utgjort.

 • Plus
 • Uteplats
Hanisvägen 5, Insjön, Leksands kommun

Hanisvägen 5

Radhus
Insjön, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 400 000 kr
103 m²
4 rum
5 458 kr/mån
13 592 kr/m²

Varmt välkomna till denna lättskötta bostadsrätt om 4 rum och kök i det omtyckta, natursköna området Sätra i Insjön. Här bor man med direkt närhet vacker natur och förskolan Pyret och på några kilometers avstånd finns Hjultorgets köpcentrum med flertalet butiker. Bostaden disponeras på 104 kvm och består på nedre planet av hall, kök, vardagsrum med utgång till altan på framsidan, badrum samt tvättstuga. Det övre planet har tre sovrum samt ett badrum och utgång till altanen på baksidan från ett av sovrummen. Den fina trädgårdstomten är perfekt för såväl lek som odling och eget garage finns vid huset.

 • Balkong
 • Uteplats
Hasselvägen 16, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Hasselvägen 16

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
850 000 kr
101 + 89 m²
5 rum
987 m² tomt

Fin och rymlig villa belägen i lugnt och barnvänligt område i området Västanbäcken i Mockfjärd. Här har flera stora renoveringsarbeten utförts, bland annat har yttertaket bytts 2019 och jordvärme installerats 2010. I området bor flera barnfamiljer med närhet till såväl ridhus som motionsspår, fotbollsplan och motionsanläggning. Skola, förskola och livsmedelsbutik finns på cykelavstånd och sjön Tansen med goda möjligheter till både fiske och bad ligger några kilometer härifrån.

Lokalvägen 1, Björbo, Gagnefs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lokalvägen 1

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
485 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
1 985 m² tomt

Fin villa belägen på en uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar på nära avstånd till Västerdalälven och Björbos vackra natur. Villan innehåller på entréplanet ett stort kök, rymligt vardagsrum, ett sovrum, samt ett badrum. På ovanvåningen finns ytterligare ett sovrum. Yttertaket är omlagt och fiber finns installerat.

 • Plus
Tyren 26, Björbo, Gagnefs kommun
 • Tor 5 okt kl 17:00

Tyren 26

Fritidshus
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
885 000 kr
54 m²
2 rum
1 988 m² tomt

På en fin och högt belägen naturtomt ligger detta härliga fritidshus ca 50 m från sjön Tyren i Björbo. Vid sjön finns servitut för bad- och båtplats och servitutet inrymmer även byggnation av båthus. Stugan är byggt 1994 på ett synnerligen trevligt sätt där de vackra trägolven, de många fönsterpartierna och den öppna planlösningen skapar ett fantastiskt boende. Verandan mot sjösidan är rymlig och centralt placerad i stugan finns en härlig braskamin.

 • Plus
Sovholsgattu 5, null, Leksands kommun

Sovholsgattu 5

Villa
Leksands kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 450 000 kr
114 + 80 m²
6 rum
2 090 m² tomt

Trevlig villa med högt och fint läge i Backbyn i vackra Siljansnäs, på kort gångavstånd till skola. Härifrån är utsikten fantastiskt, och den rymliga villan har gott om plats för den stora familjen eller när gästerna blir många. Entreplanet har en rymlig hall, ett ljust fint kök, vardagsrum med öppen spis m insats och utgång till en inglasad altan och separat soldäck, helkaklat badrum och två sovrum. På övre planet finns två stora sovrum, ett rymligt allrum och toalett. I källarplanet finns garage, fräsch tvättstuga och två sovrum. Byggnaden värms upp med nyinstallerad bergvärmepump och fiber är installerat. Fastigheten är även bebyggd med redkapsbodar och en hög carport.

 • Balkong
 • Uteplats
Fix gattu 9, Djurmo, Gagnefs kommun

Fix gattu 9

Fritidshus
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 495 000 kr
52 m²
3 rum
4 125 m² tomt

Underbart charmig mindre villa belägen i pittoresk bymiljö i gamla delen av Djurmo. På gångavstånd finns fina badsjöar, härliga promenadstråk över åkrar och längs Dalälven och på några kilometers avstånd via cykel - eller bilväg finns Djurås centrum. Villan är perfekt att använda för fritidsboende året runt eller för permanentboende för den lilla familjen. Här finns ett mysigt kök med vedspis, badrum, vardagsrum med öppen spis och sovrum som vetter mot den egna ängsmarken. Fastigheten är också bebyggd med ett vackert stolphärbre, en fin gäststuga, redskapsbod och en djup jordkällare.

 • Uteplats
Järnvägsgatan 58, Vansbro, Vansbro kommun

Järnvägsgatan 58

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 500 000 kr
268 + 91 m²
981 m² tomt

Mindre hyreshus med centralt läge på anrika Järnvägsgatan i centrala Vansbro. På gångavstånd finns skola, affärer och resecentrum. Huset innehåller fyra lägenheter i varierande storlekar och på fastigheten finns fristående förråd och parkeringsplatser. Inga vakanser finns.

Nissas backe, Högsveden 4:9, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Nissas backe, Högsveden 4:9

Tomt
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
175 000 kr
1 064 m² tomt

Två byggbara tomter med centralt läge i Mockfjärd nära både affär, skola, förskola och busshållplats. Här är också närhet till vackra vandringsleder, badsjöar, sporthall och ridhus. Möjlighet att ansluta kommunalt vatten/avlopp. El och fiber finns i tomtgräns.

Bjönnbergets fäbod, Gagnef, Leksands kommun

Bjönnbergets fäbod

Fritidshus
Gagnef, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
495 000 kr
3,7 ha tomt

Bjönnbergets fäbod nyttjades historiskt som betesmark av bönder från Djura, och stigen som leder genom fäboden minner verkligen historiens vingslag. De vackert grånade fäbodstugorna, den öppna lindan med midsommarstången och den av gärdesgård inhägnade vattenkällan är arv som väl bevarats och tagits hand om. Denna lilla timmerstuga som nu bjuds ut till försäljningen är inget undantag. Här har man på liten yta gett plats för såväl köksavdelning, platsbyggd tarrsäng som matbord och stolar. Kyliga dagar värms stugan upp med en lika trivsam som praktisk öppen spis med spisinsats, och i miljön med bär- och svampmarker på den egna tomten är det lätt att inspireras till matlagning över öppen eld utomhus. I närområdet finns även fina vandringsleder och en kort promenad längs den lummiga stigen leder till Gröntjärnen, där en fin badplats finns. Vidbyggd med stugan finns även en förrådsbyggnad och på tomten förstås ett utedass. Fastigheten kringgärdas tidstypiskt av en vacker gärdesgård. I köpet ingår även ett skogsskifte vid Djursjön om ca 3 hektar. Då fastigheten är klassad som lantbruksfastighet krävs Länsstyrelsens förvärvstillstånd.

Visar alla 10