Mäklare Nathalie Stjernqvist

Nathalie Stjernqvist

Om mig

Hej! Jag har arbetat på Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro sedan 2011 och finns här för dig om du vill förändra ditt boende! Jag trivs verkligen i min roll som mäklare där jag får hjälpa just dig med din livs största affär. Med mitt stora engagemang och positiva sätt hoppas jag kunna överträffa dina förväntningar när du skall sälja din bostad! Välkommen att kontakta mig om du behöver hjälp med värdering, om du vill sälja/köpa eller har andra frågor rörande ditt boende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalasågen 120, Vansbro, Vansbro kommun

Dalasågen 120

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
995 000 kr
100 m²
3 rum
1 540 m² tomt

Vacker faluröd villa byggd 1893 belägen i lugnt område i Dalasågen - Vansbro. Villan har en rymlig hall, kök med vit köksinredning och kökspanna som är kopplad till det vattenburna värmesystemet, vardagsrum samt nyare renoverat duschrum/tvättstuga samt toalett på entréplanet. På det övre planet finns hall, rymligt sovrum samt äldre kök som kan göras i ordning till ytterligare ett sovrum. Villan fick ett nytt tak 2014 och fastigheten är ansluten till kommunalt v/a. På gården finns ett uthus som innehåller garage, fint gästrum och förråd. Vidare finns en vedbod samt jordkällare. Här bor du på 2 kilometers gångavstånd från byn samt har badplats och vacker natur i närområdet. Kontakta mäklaren för att ta del av fler bilder.

Sågbyn 1, Vansbro, Vansbro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågbyn 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
795 000 kr
200 m²
5 rum
8 060 m² tomt

Sågbyns skola byggdes 1922 och brukades till skola och lärarbostad fram till tidigt 60-tal. Denna otroliga byggnad har gamla vackra detaljer kvar som skolsalen, 1+1-glasfönster, fungerande kakelugnar och vedspis, trägolv samt spegeldörrar. Byggnaden har under senare tid brukats som enfamiljsboende och fördelas på hall, badrum/tvättstuga, den gamla skolsalen fungerar som vardagsrum, kök med vedspis, allrum med kakelugn, samt två till tre sovrum varav ett av dom har en kakelugn. Här bor du lugnt längst in på återvändsväg invid skogen långt ifrån stora vägar. På gården finns uthus med gjuten platta. Välkommen att ta den av en inspelad visning samt för att boka tid för visning på plats!

Eldforsen  217, 219, 221, 223, 225, 227, Vansbro, Vansbro kommun

Eldforsen 217, 219, 221, 223, 225, 227

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 625 000 kr
467 m²
6 251 m² tomt

Fastighet med hyreshus fördelat på 6 stycken lägenheter, naturnära belägen i Eldforsen cirka 1 mil utanför Vansbro samhälle. Lägenhetsfördelningen är följande: 2 st 1 ROK, 3 st 2 ROK samt 1 3 ROK. Byggnaden har ett vattenburet värmesystem via jordvärme (ny kompressor 2023), plåttak (2018) samt 2-glasfönster (2014/2015). På fastigheten finns två stycken uthus. Enskilt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Digital visning finns inspelad. Kontakta mäklaren för att ta del av denna och för att lämna ditt intresse!

Timmervägen 6, Vansbro, Vansbro kommun

Timmervägen 6

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 500 000 kr
111 + 120 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Varmt välkomna till en rymlig och mycket välskött familjevilla om 1 plan med källare på populära Grönalid! Villan har hall, ljust kök med vit köksinredning från Vansbrokök. Generöst vardagsrum med vackert parkettgolv och effektiv täljstenskamin samt utgång till den takade altanen med söderläge som sträcker sig längs med villans baksida. Vidare finns tre sovrum samt nyare renoverat badrum på entréplanet. På källarplanet finns gillestuga med eldstad, 2-3 sovrum, duschrum med bastu, tvättstuga, toalett samt förråd. Villan har utöver de två eldstäderna även två stycken luftvärmepumpar. Vidbyggt till villan finns enbilsgarage med el-port, lekstuga samt förråd. Huset har under senare år fått nya 3-glasfönster på entréplanet, målats om, taket behandlats och målats om, samt fiber installerat. Trädgården är omringad av grönska och har ett insynsskyddat läge då närmsta tomter på samma återvändsgata är obebyggda. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Folketshusvägen 12, Vansbro, Vansbro kommun

Folketshusvägen 12

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
800 000 kr
540 m²
3 074 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina och anrika byggnad som tidigare varit Folkets Hus. Huset är i ett genomgående gott skick med vackra välbevarade detaljer som pardörrar, biljettlucka, högt i tak och spröjsade fönster. Byggnaden har en otroligt vacker sal med bra akustik och scen, loge, kök, helkaklade badrum samt konferensrum. Fjärrvärme samt kommunalt V/A.

  • Plus
Aspvägen 1A, Vansbro, Vansbro kommun

Aspvägen 1A

Lägenhet
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
490 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 1/2
5 080 kr/mån
8 072 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fint renoverade och bekvämt belägna lägenheten i markplan. Här bor du lugnt med uteplats som vetter mot skog och promenadstråk samt med en kort promenad så är du nere på byn. Lägenheten är en gavellägenhet vilket ger den ett riktigt fördelaktigt läge med sina fönster i tre väderstreck och avskilda uteplats. Det här är en välplanerad 2 ROK med mycket förvaring i hallen, ljus och modern köksinredning i köket, väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum i anslutning till den trevliga uteplatsen samt badrum med dusch och egen tvättmaskin. Lägenheten har under de senast två åren genomgående renoverats med nya ytskikt samt renovering av kök. Superfint badrum renoverat sommaren 2023. Kontakta mäklaren för att ta del av den tidigare inspelade visningen samt för att boka tid för visning på plats!

  • Uteplats
Älvtomt i Morbyn, Dala-järna, Vansbro kommun

Älvtomt i Morbyn

Tomt
Dala-järna, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
350 000 kr
5 150 m² tomt

Fastighet belägen i Morbyn med älvtomt vid Västerdalälven strax utanför Dala-Järna samhälle. Tomten är idag en uppväxt naturtomt bebyggd med ett enkelt uthus.

Ovanheden 77, Äppelbo, Vansbro kommun

Ovanheden 77

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
600 000 kr
157 + 72 m²
5 rum
1 258 m² tomt

Välkommen till Ovanheden 77 och dess rymliga villa i 2,5 plan som fördelas på två lägenheter och f.d affärslokal i bottenplan. Förr bedrevs lanthandeln ”Tages Livs” i byggnaden medan den i nutid nyttjats för en till två familjs boende. Lägenheten på tredje planer består av 1 ROK med nyare badrum. På mellanplanet finns en lägenhet om 3 ROK. Entréplanet med den forna affärslokalen som idag används till hobbyrum, innehar även tvättstuga, pannrum samt hygienutrymme. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A, flertalet av fönstren i huset är utbytta till 3-glas samt uppvärmning sker praktiskt via jordvärme. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den tidigare inspelade visningen samt för bokning av visning.

  • Balkong
Älvgatan, Vansbro, Vansbro kommun

Älvgatan

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
5 995 000 kr
3 392 m² tomt

Med ett fantastiskt centralt och älvnära läge, saluförs nu dessa fyra otroligt vackert timrade Mammuthusen som uppfördes så sent som 2011. Husen har en boyta på 62 kvadratmeter och har entré genom takad farstukvist med vy mot Västerdalälven, hall som leder vidare till öppen och modern planlösning mellan köksavdelning och det luftiga vardagsrum där det är öppet till nock, stora vackra fönster på älven och trapp till sovloftet som rymmer tre enkelbäddar. På entréplanet finns även två stycken sovrum som inrymmer dubbelsängar. Vidare finns ett helkaklat badrum och bastu. Husen har en varm och hemtrevlig miljö med synliga stockar och värmande golv. Här finns möjlighet till hotellverksamhet i form av stugby alternativt kontor om ändring av användning genom bygglov godkänns av kommunen. Samtliga hus värms upp via bergvärme samt har en gemensam tvättstuga. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Uteplats
Järnvägsgatan 50, Vansbro, Vansbro kommun

Järnvägsgatan 50

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 700 000 kr
453 m²
1 157 m² tomt

Hedbergshuset hör till gatans tidigaste bebyggelse och har under åren varit både diversehandel, livsmedelsaffär och tryckeri. I dag är affärslokalen vakant samt därtill finns tre stycken lägenheter samt ett kontor med övernattningsmöjlighet. Hyreshuset har i gatuplanet en lokal, ett kontor med övernattningslägenhet om 1 ROK samt gemensam tvättstuga och förråd (med möjlighet och utrymme för en till lägenhet). På andra planet finns en paradlägenhet om 5 ROK med en rymlig takterass. På tredje planet finns två stycken 3 ROK. Fastigheten har ett attraktivt läge med gångavstånd till affärer, skolor samt kommunikationer. Uppvärmning sker praktiskt via fjärrvärme. Digital visning finns hos fastighetsmäklaren. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Järnvägsgatan 29D, Vansbro, Vansbro kommun

Järnvägsgatan 29D

Övrigt
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 500 000 kr
200 m²
860 m² tomt

Personalen kallas de enhetliga bostadskvarter som ligger centralt i Vansbro mellan Järnvägsgatans sydliga del och bangården och som byggdes som personalbostäder för järnvägsanställda i två omgångar. Nu saluförs en utav dessa flerfamiljshus anno 1921 innehållande fyra stycken lägenheter. Huset har ett gemensamt trapphus till samtliga lägenheter, vilka består utav 2 rum och kök om 51 kvadratmeter vardera, och genomgående har ett bra skick med renoverade helkaklade badrum. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt värms praktiskt upp via fjärrvärme. Digital visning finns hos fastighetsmäklaren. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 11