Mäklare Sofie Källman

Sofie Källman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hegattu 3, Djurås, Gagnefs kommun

Hegattu 3

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 250 000 kr
85 + 62 m²
4 rum
1 771 m² tomt

Med högt och fritt läge ligger denna villa om 4 rum och kök invid åkrar. En lummig trädgårdstomt, praktiskt inhägnad med staket och häck, inbjuder till såväl odlingar som lek och umgänge. Från den väl tilltagna parkeringen leder stentrappan oss upp till trädgården. Här finns förutom bostadshuset ett rymligt orangeri samt ett praktiskt förråd med vidbyggt skärmtak. Här har flertalet större renoveringar utförts av både tidigare och nuvarande ägare såsom dränering, takbyte, kök, värmesystem samt flertalet fönster. Köket renoverades så sent som 2023 med gott om både förvaring och arbetsytor. Här finns utmärkta förutsättningar för härliga middagsbjudningar för såväl familj och vänner. Därtill ett väl tilltaget vardagsrum med plats för båda soffgrupp och större matplats medans den öppna spisen sprakar stämningsfullt. Vidare på entréplan finns dessutom WC samt ett kontor/sovrum. Övre plan erbjuder vidare hall, duschrum samt två sovrum. Fräsch källare med tvättstuga, bagarstuga med vedspis och bakugn, pannrum, förråd samt ett rymligt garage. Huset värms numer upp av den nyinstallerade luft/vattenvärmepumpen som togs i drift under februari 2024. Svedjan är en pittoresk by strax utanför Djurås med närhet till såväl naturen som Dalälven. Här finns gångvägar in mot Djurås där matbutiker, tågstation, skola, förskola mm finns knappa 1,5 km bort. En otroligt trevlig fastighet som bör upplevas på plats! Besiktning är utförd inför försäljningen och protokollet går att ta del av hos ansvarig mäklare. Varmt välkomna!

Rimgattu 9, Björbo, Gagnefs kommun

Rimgattu 9

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 100 000 kr
100 + 126 m²
4 rum
3 180 m² tomt

Trevlig tegelvilla för barnfamiljen med gångavstånd till skola, ishall mm. Denna fastighet erbjuder gott om utrymme såväl i bostadshuset som i de övriga byggnaderna på gården. Carport med plats för 2 bilar vid den asfalterade infarten, stor maskincarport med fyra platser, perfekt för förvaring av t.ex husvagn eller båt samt en större vedbod med förråd. I huset kvarstår för familjen att sätta sin egen prägel på inredning och ytskikt medans några av de större posterna redan utförts. Taket lades om för ca 20 år sedan, bergvärme installerades 2011 och flertalet fönster är utbytta. På entréplan finns tre sovrum, duschrum, badrum, vardagsrum med utgång till altan under tak samt kök. Övre plan består av en större oinredd vind och källaren erbjuder gott om extra utrymmen i form av garage, förråd, matkällare, gästrum, hobbyrum, tvättstuga samt pannrum. Bostaden är besiktigad och en dolda fel försäkring kommer att tecknas utav säljaren. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Jugas gattu 5, Djurmo, Gagnefs kommun

Jugas gattu 5

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 700 000 kr
119 + 79 m²
5 rum
1 405 m² tomt

Praktisk och välvårdad tegelvilla i gamla delen av Djurmo där flertalet större renoveringar utförts av nuvarande och tidigare ägare. Här är båda dränering, takbyte, fönster och badrum avbockat på att-göra-listan och större delen av ytskikten renoverade i smakfulla, genomtänkta färger. Fin trädgårdstomt med hörnläge och direkt närhet till allmänning med fotbollsplan och lekpark. Lägg därtill vackra promenadstråk längst Dalälven och fina badmöjligheter i Älvsjön belägen knappt en kilometer från fastigheten. Barnen kan dessutom tryggt längst byvägarna cykla till Djurmoskolan med förskola upp till åk 6. Bostaden har renoverats löpande genom åren och ger dig goda möjligheter att flytta in utan direkta krav på renoveringar. En ljus och trevlig hall med platsbyggd garderob för avhägning, kök som nyligen fräschats upp med nya ytskikt, färg och bänkskivor, vardagsrum med insats i den öppna spisen, rymligt duschrum renoverat 2022/23 samt ett stort sovrum med inglasad balkong är vad som erbjuds på entréplan. På övre plan finns ett allrum, två sovrum samt en mindre WC. Källaren har fräschats upp med klinkergolv samt ny färg på betongväggarna. Här finns tvättstuga renoverad 2021, matkällare, rymligt förråd/snickarbod samt garage med plats för två bilar på längden. Vidare på tomten finns redskapsbod samt ett trevligt växthus.

  • Balkong
Movägen 27, Djurmo, Gagnefs kommun

Movägen 27

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 950 000 kr
148 + 65 m²
5 rum
957 m² tomt

Välkomna till en stor familjevilla om 2 plan i Djurmo! Huset som uppfördes 1971 fördelas på 148 kvm i 2 våningar och ligger med en delvis insynsskyddad trädgårdstomt med väl tilltagna balkonger med vacker utsikt mot berg och dalar i Bäsna. Här har större renoveringar utförts i form av nyare kök & badrum samt tidigare fönsterbyte. Entréplanet bjuder in till hall samt en trivsam gillestuga med vackra blyinfattade fönster och en värmande öppen spis. Här finns även ett bra utrymmen såsom gästrum, wc, tvättstuga med dusch och bastuutrymme samt grovingång via garaget. Övre plan innefattar både en rymlig matsalsdel samt allrum, även här med öppen spis välplacerad mitt i rummet, 2 st sovrum i bra storlekar samt ett trivsamt renoverat kök med plats för matbord. Badrum med dusch har renoverats så sent som under 2022 av entreprenör. Fastigheten ligger bekvämt beläget på cykelavstånd från centrala Djurås samt med pendlingsavstånd mot Borlänge, Falun och Leksand. Vill du komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan redan idag.

Västkustvägen 5, Vansbro, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår

Västkustvägen 5

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
695 000 kr
62 + 10 m²
3 rum
5 844 m² tomt

Den faluröda villan med vita knutar ligger i ett fint läge i centrala Vansbro. Här är det både stor trädgård och strandnära tomt! Det charmiga huset fördelas på 3 rum och kök med badrum på övre plan samt wc i entréplan. Tidigare ägare har skapat en fantastisk badplats med brygga och grillplats som går att nå bortom den lummiga naturdelen av tomten. På gångavstånd finns Vansbro centrum med alla bekvämligheter som kan behövas i form av butiker, apotek, skola från F-klass till gymnasium, mm. Det populära konditoriet når du endast en kort morgonpromenad på 1 km för att köpa nybakat frukostbröd. Kan detta vara ditt nästa boende? Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för inbokning till visning!

Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun
Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun, bild 2
Fäbostuga i Holvallen, Vansbro, Vansbro kommun, bild 3

Fäbostuga i Holvallen

Fritidshus
Vansbro, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
395 000 kr
25 m²
1 rum
3 144 m² tomt

Holvallen, belägen ca 15 km från centrala Vansbro, är den sanna idyllen för dig som vill söka lugnet som bara naturen kan erbjuda. På en rymlig tomt, kringgärdad av skog, ligger denna fäbovall vackert belägen, helt utan insyn från vare sig grannar eller skogsbilvägar. Fastigheten nås via bil till intilliggande grusväg där man senare få ta en kortare promenad de 150 meterna upp till stugorna. Huvudstugan i gråtimmer uppfördes på tidigt 1900-tal och har varit familjens sommaridyll i flera generationer. Här har man vistats såväl sommar som vinter och kringliggande natur har erbjudit både härliga skogspromenader med bär- och svampplockning, ett dopp i områdets sjöar och skogstjärnar, fiske samt skoterturer vintertid. Huvudstugan är belägen högst upp på tomten och har en murad spis i gråsten som värmekälla. Enklare köksavdelning med gasolspisplatta, storstuga med tarrsäng samt matplats. Vidare på tomten finns även ytterligare en gråtimrad stuga om ca 10 kvm, uppförd på 70-talet. Denna stuga är isolerad och förberett för installation av kamin. Timrad förrådsbyggnad samt utedass. Vatten har tagits från kallkälla på tomten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun, bild 2
Källvägen 4, Arvslindan, Gagnefs kommun, bild 3

Källvägen 4

Villa
Arvslindan, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 595 000 kr
111 m²
5 rum
4 341 kr/mån

Ett bekvämt boende i ett plan med tillhörande carport är vad köparen av denna fristående bostadsrättsvilla i populära Arvslindan erhåller! Detta är bostaden som verkligen kan benämnas som "ett boende för alla"! Här trivs både barnfamiljen som inte vill ha hela ansvaret som en klassisk villa ger såväl som pensionären som vill flytta från alla måsten utan att tumma på standard och livskvalité. Här har man en egen trädgård att kunna avnjuta med fruktträd och goda möjligheter till ytterligare odlingar samt en inglasad altan som förlänger säsongen. Bostaden renoverades till större delen invändigt mellan 2016/2017 med nya fräscha ytskikt, nytt kök mm. Helkaklat badrum, renoverat för ca 15 år sedan samt fyra rymliga sovrum. Detta boende är beläget i Arvslindan som är en mysig liten by mellan Djurås och Bäsna inom praktiskt pendlingsavstånd till Borlänge. I Bäsna finns både förskola, skola F-3 samt Bäsna handel- och krog inom cykelavstånd. Här bor familjen tryggt på landet med närhet till skog och natur. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Solvägen 8, Djurås, Gagnefs kommun
  • Sön 3 mar kl 14:00

Solvägen 8

Villa
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
2 350 000 kr
105 + 90 m²
5 rum
1 154 m² tomt

Digital visning finns inspelad - kontakta ansvarig mäklare för att ta del av visningslänk! Välkomna till Solvägen 8 och denna familjevilla som ligger bekvämt beläget i centrala Djurås, en kort promenad från Djuråsskolan. Fastigheten välkomnar med en fantastisk entré där nuvarande ägare har skapat en oas av planteringar kring den öppna uteplatsen. Planlösningen invändigt fördelas på rymlig hall, ett praktiskt kök, sovrum, matsal med öppen planlösning mot allrummet, utgång till en inglasad altan samt den härliga trädgården. På övre plan finns en möblerbar hall som idag nyttjas såsom extra kontor samt en liten wc och 2 sovrum i bra storlekar. I källarplan har nuvarande ägare även inrett 2 st extra sovrum/gästrum, perfekt om man har en större familj eller besökande släkt och vänner. Uppvärmning sker bekvämt med jordvärme och fastigheten är lättskött tack vare både underhållsfri tegelfasad samt en plan trädgårdstomt. Tidigare ägare har låtit utföra köksrenovering samt fönsterbyte. Fastigheten är besiktigad och doldafel försäkrad, välkommen på visning!

  • Plus
Opsaheden 41, Äppelbo, Vansbro kommun

Opsaheden 41

Villa
Äppelbo, Vansbro kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
800 000 kr
150 + 165 m²
4 rum
2 650 m² tomt

Digital visning finns inspelad! Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av länken. Välkomna till denna unika fastighet i ett härligt lantligt läge med vidder över omkringliggande åkrar. Här består huvudbyggnaden av 1 del bostadshus samt ytterligare rymliga utrymmen där familjen genom tidigare år haft olika verksamheter. Bostadsdelen innefattar entréplan om hall med trapphus, rymligt kök med gott om plats för matbordsmöblering, vardagsrum samt ett badrum med ingång från 2 håll. Övre plan fördelas på en möblerbar hall med burspråk som lämpar sig utmärkt för att inreda med exempelvis kontorsmöblemang, ett rymligt sovrum med kattvindar, en äldre wc, ett äldre kök samt ytterligare ett sovrum. Ytterligare plats finns i de rymliga oinredda delarna av vinden som man kan nå via övre plan och nedre loge. Via passage genom kontorsdel via köket så kommer man in i den gamla butikslokalen där en maffig köpmansdisk finns bevarad som en charmig detalj. Ytterligare bra utrymme finns i form av ett tidigare sadelmakeri samt ett stort förvaringsutrymme i logen. På tomten finns även ett uthus med gott om plats för ex fordon eller verkstad om 54 kvm med 2 portar samt en jordkällare. Kanske har du drömt om ett boende på landet med egen verksamhet vägg i vägg med din bostad? Eller så har du drömmar om att inreda hela byggnaden som familjebostad på 150kvm? Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare redan idag.

Bröttjärna 476, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Bröttjärna 476

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 695 000 kr
90 m²
2 729 m² tomt

På stor tomt som gränsar mot Bröttjärnaån ligger denna fastighet vackert inbäddad av kringliggande natur! Här finns goda möjligheter för den som vill ta vid ett pågående projekt för att i framtiden ha ett fantastiskt fint boende att njuta av. Bostadshuset har byggts till och renoverats från 2020 och frammåt med genomgående tilltänkta materialval och färger på entréplan där endast mindre detaljer kvarstår att färdigställa och övre plan kvarstår att inreda utefter behov. Rymlig entréhall, delvis i utbyggnaden, med gott om plats för skor och ytterkläder, stort duschrum/tvättstuga, kök med härliga färgval och plats för matbord samt vardagsrum med murad spis och altandörr ut till naturen på baksidan. Övre plan inreds förslagsvis med sovrum och nås från inre trapp i hallen. Nya 3-glasfönster installerade, vattenburen golvvärme på entréplan via luft/vattenvärmepump, nytt plåttak samt isolering av torpargrunden är även utfört. Vidare på fastigheten finns dessutom en gjuten platta, förberedd för el samt avlopp, om 104 kvm och uppstärkt med stålbalkar för framtida garagebygge. Uthus med sommarbostad, vedbod, utedass samt loft. Bröttjärna är en gemytlig by belägen mellan Djurås och Mockfjärd och är en lugn plats för familjen att bosätta sig på. Sjön Löfsen nås med en kortare promenad och inbjuder till såväl bad som fiske. Milsvid vacker natur med flera vandrings- och cykelleder i närområdet. Digital visning finns inspelad och går att ta del av hos ansvarig mäklare.

Moje 575, Gagnef, Gagnefs kommun

Moje 575

Fritidshus
Gagnef, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
1 250 000 kr
35 m²
2 rum
1 803 m² tomt

Digital visning finns inspelad. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av länk! Välkomna till denna välskötta fritidsfastighet med närhet till populära Mojesjön. På höjden via grusad bilväg ligger en välhållen kringbyggd fastighet i ett naturskönt skogsläge med en faluröd timmerstuga och flertalet uthus. Byggåret står daterat till 1929 men timmerstommen flyttades troligtvis till tomten på 60-talet. Planlösningen fördelas på hall, mysigt allrum med bäddbar kökssoffa, badrum, ett vardagsrum med trappa upp till ett inrett vindsloft med hall och sovrum, ett charmigt kök med plats för matbord och stolar samt utgång till en stor inglasad altan som byggts till 2016. Altanen ligger i sydväst-läge med rogivande utsikt över skogen samt med omkringliggande uthus som hör till fastigheten. Uthusen består av en renoverad gäststuga med 2 bäddar och indragen el, en vedeldad bastu med en kringbyggd altan i härligt solläge, en förrådsbod, ett uthus med tillbyggt vedförråd samt ett charmigt inrett utedass. Byn Moje är en välkänd idyll i Gagnefs kommun med fina vandringsleder och midsommarfirande i Södra delen. Här erbjuds ett rikt fritidsliv både sommar och vintertid då det är närhet till längdspår och isen plogas för en tur på långfärdsskridskor. Under varma sommardagar finns Mojesjön endast några hundra meter från boendet. Moje har en aktiv byförening. I byn finns en fin badplats med sandstrand och möjlighet att ha båt vid sjön. Denna fastighet passar såväl dig som önskar ett fritidsboende i Dalarna som du kan ta dig till direkt ifrån Stockholm central. Gagnefs tågstation finns nämligen på gångavstånd ca 2 km från fastigheten och här ligger även en välsorterad matbutik. Läget är även ypperligt för dig som önskar bygga permanentboende i Moje då kommunalt avlopp finns draget utanför tomtgräns. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare vid frågor. Välkommen!

Östtjärna 150/152, Djurås, Gagnefs kommun

Östtjärna 150/152

Gård/Skog
Djurås, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
5 925 000 kr
130 m²
5 rum
14,4 ha tomt

I korsningen vid Östtjärna, strax före den fina badplatsen i Edstjärn, ligger denna trevliga gård med två rymliga bostadshus. Perfekt som generationsboende eller för uthyrning, här kan man välja att bo med gammal charm eller praktisk och modernt på ett plan. Huvudbyggnad i form av praktfull 30-talsvilla med rappad fasad. Varsamt renoverat med nytt lertegeltak 2019 samt nytt duschrum 2014 samtidigt som gamla kakelugnar och fönster bevarats. Nya huset om 4 rum och kök vilket uppfördes 1984 och därefter fått nya våtutrymmen och nyare jordvärmepump. Gården har goda möjligheter både för dig som behöver plats för egen djurhållning eller utrymmen att hyra ut för att bekosta den egna hobbyn. Här finns fin jordbruksmark att arrendera ut, hyra ut stallplatser i befintliga stallet eller på lösdrift. I det stora uthuset finns även goda möjligheter för byggnation av ytterligare stall. Nuvarande ägare har även i perioder hyrt ut hagmark för sommarbete. Här finns utrymme för goda hyres- och arrendeintäkter för den som vill minska utgifterna för sitt eget boende. Stor och rejäl lada i vinkel från 1957 där godkänt stall med totalt fem boxar, varav två fölboxar, inretts av nuvarande ägare. I gamla bagarstugan finns varmbonad sadelkammare samt kök/matrum och WC. Vidare i ladan finns även flertalet förråd, garage, höloft med travers, loge/maskinhall med gjutet golv, fejs, snickarbod samt pannrum. Här finns många möjligheter oavsett om du vill utöka för ytterligare djur eller ha plats för fordon och maskiner. Marken utgörs delvis av fin hag/betesmark med vindskydd samt brukad åker. Bakom stallet finns även den belysta ridbana, 62 x 22 meter, som anlades 2012, enklare terrängbana samt två vagnslider. Fastigheten ingår i Rista/Grönvall vvo och har en jakträtt.

  • Plus
  • Uteplats
Stationsvägen 7, Björbo, Gagnefs kommun

Stationsvägen 7

Villa
Björbo, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
650 000 kr
182 m²
525 m² tomt

På Gåsholmen i Björbo, med gångavstånd till mataffär, busshållplats med mera ligger det gamla posthuset som idag innefattar två rymlig lägenheter, båda uthyrda med goda hyresintäkter. Lägenheterna är belägna på varsitt våningsplan, båda innefattande 3 rok. Nyare 3-glas fönster, fräsch köksinredning samt nyare badrum på entréplan. Vidare på tomten finns även enklare garagebyggnad med förråd/snickarbod. Fastigheten visas enligt överenskommelse.

Norra Tansvägen 96, Tansen, Gagnefs kommun

Norra Tansvägen 96

Fritidshus
Tansen, Gagnefs kommun
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
395 000 kr
50 m²
3 rum
1 194 m² tomt

Ett nybyggt fritidshus i Norra Tansen med sjöglimt både från tomt och stuga. Välplanerad boyta i ett plan där endast sluttampen med inredning kvarstår för ny ägare att färdigställa efter egen smak och drömmar. Naturskönt beläget inpå skogen med plan tomt där det härliga soldäcket inbjuder till sena middagar under de ljusa sommarkvällarna. Invändigt är fritidshuset uppdelat med öppet kök/allrum med utgång till trädäcket, två rymliga sovrum samt mindre förråd/hygienrum, samtliga med vackert furugolv. Knappa kilometern bort finns den vackra badplatsen i fäboden och utöver bad kan man här också roa sig med fiske eller skidåkning på sjön vintertid. I närområdet finns fina bär- och svampmarker samt flertalet vackra fäbodar såsom den levande fäboden Västtjärnslindan med sina lösgående lantdjur samt Bastberget där Bastbergsdagen hålls en gång per sommar. Närmaste matbutik är belägen i Mockfjärd ca 1 mil bort där också enklare matservering erbjuds. Vill man annars ta sig lite längre är Golfkrogen i Rista ett väl värt besök. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 14