Skogsfastighet Sörskogen 7:5-6

Skara, Skara Se på karta

1 985 000 kr

Bostadstyp
Gård med skogsbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Tomtarea
11,2 ha
Uteplats
Ja
Antal besök
5 598
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till Nyborg 1 och denna perfekta skogs och bostadsfastighet i natursköna Sörskogen strax utanför Skara. Gården som består av två samtaxerade fastigheter säljs tillsammans och är belägen knappt 3 km utanför Skara tätort. Här vaknar du upp med fågelkvitter och sol på den härliga altanen i söderläge och med skogen som närmaste granne. Boendemiljön är viktig och med läget strax utanför Skara är det inte många minuter med cykel eller bil till jobbet eller nödvändig handel och butiker.

Bostadshuset är på 66 kvadratmeter och har ett viss behov av omvårdnad men kan bli det perfekta projektet för dig som drömmer om ett liv på landet med egen skog och mark. Möjligheter till djurhållning finns t.ex häst eller får och dessutom är det en ladugård ombyggd till isolerad verkstad samt maskinhall/garage. Här finns även en lekstuga för förvaring.

Denna fastighet består till stor del av skog och här finns stora möjligheter till både finansiering av köpet samt möjligheter att avverka din egen skog för att använda för tillbyggnad eller renovering. Skogsmark är en långsiktig och ofta mycket god investering som med rätt skötsel och skogsvård kan ge en god avkastning på insatt kapital.

Naturen som omger Nyborg 1 är oslagbar. Denna gård är en fantastisk plats att bo på med en trädgård som bjuder in till sociala aktiviteter. Trädgården är den perfekta platsen för avkoppling. Slå dig ner med en kopp kaffe på den stora altanen i badande sol och njut av den harmoniska känslan som omger fastigheten. Längtar du efter landet? Då får du inte missa Nyborg 1, här kommer du trivas!

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skara

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 8
    nov
    Sön 8 nov kl. 13:00–14:00
    Välkomna på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.