Mäklare Roger Axelsson

Roger Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brommösund Djupbroliden 6, Brommösund/Torsö, Mariestads kommun

Brommösund Djupbroliden 6

Villa
Brommösund/Torsö, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 980 000 kr
129,3 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Upplev den oöverträffade känslan av ett helt nybyggt hem i denna fantastiska tvåplansvilla. Här möts du av fräscha ytskikt, välkomnande sociala ytor och ett naturligt ljusflöde som ger en behaglig atmosfär. Det här boendet erbjuder en ljust och modernt hem med en genomtänkt planlösning. Välkomnande och praktisk hall som imponerar med komforten av golvvärme, gott om utrymme för klädhängning och spotlights i taket. Här får du ett omedelbart gott första intryck av huset. Vidare finner du ett välutrustat och funktionellt kök, perfekt för matlagning och social samvaro. Med sina fyra sovrum, två badrum och det rymliga, stilfulla vardagsrummet som erbjuder generöst ljusinsläpp genom skjutdörrspartierna och som leder ut till baksidan av huset, erbjuder detta boende alla bekvämligheter för en modern livsstil. Badrummet på nedre plan imponerar med sitt eleganta utseende och påkostade detaljer, såsom den exklusiva duschväggen i svart stål och glas. Här finner du också bekvämligheter som toalett, kommod och golvvärme under ett vackert grått klinkergolv. Badrummet på övre plan är lika modernt och stilrent och utrustat med som toalett, handfat med kommod och praktiska duschväggar. Tomten på 1078 kvadratmeter ger dig och din familj en fantastisk möjlighet att njuta av utomhuslivet. Den mysiga takterrassen, som nås via hallen på övre plan, blir en perfekt plats för både lek och social samvaro. Oavsett om du är vuxen eller barn, kommer du att ha stor glädje av den generösa trädgården. Med en kort cykeltur eller promenad genom grönskande och lantligt landskap nås fantastiska Brommösund. Här finns restaurang, glassförsäljning, båtramp, båthamn, ett mycket bra fiskevatten och färjan som tar er över till Brommö för härliga dagsutflykter. Upplev Torsös idyller med allt från badplatser, skogspromenader, natur med rikliga mängder bär och svamp samt lyxen att bo på en ö men ändå ha nära till Mariestad som är en bilresa om knappt 30 minuter bort. Sammanfattningsvis, detta är en oslagbar chans att uppleva lyxen och komforten som ett nybyggt hem innebär. Med dess moderna inredning, praktiska planlösning och underbara utomhusutrymmen är detta boende en dröm som kan bli verklighet för dig och din familj. Välkommen till ditt nya hem!

Hasslerör Storegården 2, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 10 mar kl 13:00

Hasslerör Storegården 2

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
8 900 000 kr
173 m²
7 rum
7,2 ha tomt

Finns drömmen om en egen hästgård eller har ni eget företag alt. tänker starta? Här i öppet landskap strax norr om Mariestad erbjuds nu till försäljning den perfekta gården för er med många järn i elden. Här finns riktigt stor isolerad hall på 760 kvm, verkstad med billyft, stall och ridbana samt kontor. Hallen går dessutom att konvertera till ridhus och förlänga om så önskas. För vissa är det säkert gårdens alla förutsättningar som belyst ridbana, flera hagar inpå knuten och mysigt stall som tilltalar mest. För andra kanske det är en praktisk maskinhall på hela 760 kvm med asfalterat golv det som står högst på önskelistan. Hallen har upp till 7 höga portar och ger förutsättningar till mycket, bl.a handel, lastbilsgarage, förvaring eller varför inte ridhus? Förutom detta och ett fantastiskt lantligt läge finns även ett praktiskt 1,5-planshus på 173 kvm boyta, flygelbyggnad med bastu och spa samt garage. Bostadshuset är rejält byggt i klassiskt lantlig stil med bl.a stort kök och matrum, fyra sovrum samt flera uteplatser bl.a. härlig altan i västerläge och inglasad altan i österläge. I köpet ingår förutom alla byggnader även ca 7 ha åkermark som kan nyttjas både till foderproduktion och till hästhållning. Hagarna är stängslade till stora hagar. Strax intill bostadshuset finns den inhägnade ridbanan. Flygelbyggnad med gästrum, dusch och handfat. På trädäcket utanför finner du ett utomhusspa samt vedeldad bastu. I flygelbyggnaden finns även garage med elbilsladdare samt carport. Övre plan isolerad klädkammare och oinredd vind. Ekonomibyggnad/ladugård bestående av utrustad verkstad med billyft, tryckluft mm och lagerlokal intill. Här finns även stall med upp till 12 boxar, skötspilta med infraröda lampor, spolspilta med varmvatten samt tvättstuga/täckesrum med tvättmaskin. Stor sadelkammare med gott om plats och trevlig umgängesdel. Loge med foderhantering samt hönshus. Lösdriftsstall till betesmarken. Här finns även automatiska uppvärmda vattenkoppar med flottör för ständig vattentillgång året om. För att hålla nere kostnader finns en solcellsanläggning på 40,7 kW från 2022 som ger ett stort tillskott i gårdens elförbrukning. Det gamla svinhuset har byggts om och inretts till kontor/kundmottagning med bevarad äldre charmig stil i modern tappning. Här finns förutom kontor även liten konferens, pentry och toalett. Robomowe gräsklippare kan övertas enligt överenskommelse. Passa på att förverkliga era drömmar! Välkomna på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Åsen Björkhagen 127, Töreboda, Töreboda kommun

Åsen Björkhagen 127

Tomt
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
390 000 kr
982 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt belägen i ett lugnt och naturskönt stugområde vid Halna-Åsen vid sjön Viken. Här ges möjligheten att bygga din alldeles egna fritidshusdröm. Tomten är på 982 kvm med ca 200 meter till badplats i sjön Viken. Kom och upplev härliga Halna-Åsen! På tomten får högst en huvudbyggnad och två komplementbyggnader uppföras. Högsta byggnadsarea 250 kvadratmeter per fastighet enligt detaljplan. Högst en femtedel av bostadsfastighets landareal får bebyggas. Se bifogad detaljplan. Till Töreboda är det ca 10 minuters bilfärd där restauranger, mataffärer, butiker och annan närservice finns tillgängligt. För mer information och visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Sjötorp Moviken 18, Sjötorp, Mariestads kommun

Sjötorp Moviken 18

Tomt
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
950 000 kr
1 768 m² tomt

Med sannolikt ett av de bästa lägene utmed Sveriges största insjö erbjuds nu denna byggklara tomt till försäljning. Här finns egen sandstrand och med möjlighet till brygga och båtplats så är det inte mycket som saknas. Har du egen båt tar du dig snabbt ut i en fantastisk skärgård bland öar och kobbar och med härliga enskilda och undanskymda stränder. Kvällarna tillbringas med fördel framför huset med grillning och umgänge långt in på kvällen med solnedgången i vattnet. Om du mot förmodan skulle vilja göra något annat än att njuta i ditt paradis Moviken är det inte långt varken med cykel eller båt till Otterbäcken eller Sjötorp. I Sjötorp med populära Göta Kanal och sitt hektiska sommarliv finns flera restauranger och även matbutik. Ska kylskåpet fyllas ordentligt är populära Frejs livs i Lyrestad inte långt borta. För mer utbud är det inte mer än 20-30 minuter till Mariestad med allt som kan behövas. En stor fördel är att fastigheterna i Moviken skall anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visar alla 4