Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun, bild 2
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun, bild 3

Älgarås Spigården 31

Villa
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 395 000 kr
172 + 34 m²
8 rum
2 910 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och charmiga villa mitt i naturen utanför Älgarås! Denna rymliga bostad erbjuder hela åtta rum och en fantastisk atmosfär för familjeliv och avkoppling. Mysiga kakelugnar tillsammans med härliga trägolv bidrar till en charmig atmosfär. Villan om hela 172 m² erbjuder ett boende med både stil och funktionalitet. Här finner du bland annat ett renoverat kök som är både snyggt och praktiskt. Köket är utrustat med moderna vitvaror, inklusive en effektiv induktionshäll, en inbyggd ugn, en mikrovågsugn samt en diskmaskin, vilket gör både vardagsmatlagningen och de stora middagsbjudningarna till ett rent nöje. På entréplan välkomnas du av en genomtänkt planlösning som fördelar sig över fyra rymliga rum. Här finns också ett badrum samt ett separat duschutrymme, vilket ger en bekväm och praktisk vardag för hela familjen. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och luftig atmosfär i alla rum. Det övre planet erbjuder ytterligare fyra väl tilltagna rum, perfekta som sovrum, kontor eller hobbyrum – här finns utrymme för alla dina behov och önskemål. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen, vilket gör att du enkelt kan hålla hemmet organiserat och prydligt. Spendera sommarens regniga kvällar och förläng sommaren på den inglasade verandan för att ta del av naturkänslan även när vädret säger ifrån. Med sina generösa ytor är denna villa idealisk för dig som söker ett hem där du kan kombinera både utrymme och elegans. Detta är ett trivsamt boende där möjligheterna finns att ge alla som söker en rymlig villa med enskilt läge. Trots det enskilda lägenhet finns en lokal affär ca 5 minuter bort med bil. Hova når du med en biltur om ca 15 minuter bort och Töreboda ca 20 minuter. Större städer som Örebro och Skövde ligger ca 1 timmes bilfärd bort. Den härliga naturtomten ger oändliga möjligheter till att skapa sitt eget paradis. Låt barnen springa fritt och leka eller för den som vill odla egna grönsaker eller plantera blommor finns gott om plats. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen i en avkopplande miljö. Med naturen som närmaste granne erbjuds här ett och välbyggt bostadshus i gammal stil med stora möjligheter. Ett stenkast från fastigheten nås vackra promenad stigar där du under sommar och höst kan hitta både svamp och bär. Ni får heller inte missa Tiveden - en av Sveriges vackraste nationalparker, strax i närheten börjar de fina rid- och vandringsleder som tar dig flera mil. I dagsläget nyttjar fastighetsägarna byggnader som tillhör grannfastighet (ägs av Kanalbolaget). Möjligheten kan finnas att nästa ägare av Älgarås Spigården 31 också får nyttja dessa. Byggnaderna är mindre ladugårdar som består av loge och förrådsutymmen, perfekt för att ha djur eller ytterligare förvaringsutrymmen. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Madlyckevägen 17, Mariestad, Mariestads kommun

Madlyckevägen 17

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 718 kr/mån
12 712 kr/m²

Välkommen till ett av Mariestads mest eftertraktade områden! Denna charmiga lägenhet på Madlyckevägen 17 erbjuder en bekväm och modern livsstil med närhet till allt som staden har att erbjuda. Med en stor inglasad balkong, en genomtänkt planlösning och gott om förvaringsutrymme är detta det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och bekvämlighet. Den här hemtrevliga och moderna tvårummaren välkomnar dig med ljusa och välplanerade ytor, här är det bara att flytta in och börja trivas! Lägenheten bjuder in till en bra planlösning med separata sov- och vardagsrum, vilket ger en skön känsla av rymd och avskildhet. Det rymliga vardagsrummet, med ett härligt ljusinsläpp och jordnära färger, är perfekt för avkoppling eller underhållning. Härifrån har du även har direkt access till den härliga inglasade balkongen där du kan njuta av soliga dagar eller lugna kvällar. Gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda i hemmet. Köket är fräscht och utrustat med alla bekvämligheter som dessutom erbjuder generösa ytor för matlagning och förvaring. Badrummet är stilrent inrett och är utrustat med dusch, tvättmaskin, kommod och wc. Madlyckevägen är känt för sitt lugna och trevliga läge med närhet till både grönområden och skolor. Med bara en kort promenad till stadens centrum där du har tillgång till ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. I området finns det även gott om kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och till närliggande områden. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Viken 3, Gullspång, Gullspångs kommun

Viken 3

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
590 000 kr
85 m²

Välkommen till denna mysiga fastighet belägen alldeles i närheten av den fantastiska sjön Skagern, med mysiga badplatser och goda fiskevatten! Fastigheten genomgår i nuläget en avstyckning. Efter avstyckning kommer fastigheten att uppgå till ca 5000m² och vara taxerad med typkoden 220. Byggnaden som tidigare varit församlingshem/kyrksal fördelas på hall, sal, kök och toalett. Den stora hallen erbjuder gott om plats för kappavhängning. Wc finns i anslutning till hallen. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. Salen är stor och öppen upp till nock, vilket skapar en luftig och ljus atmosfär. Här finns gott om möjligheter att ändra planlösningen och göra både separata sovrum och vardagsrum för ett trivsamt boende. Tomten är en oas av grönska med direkt närhet till sjön, där du kan njuta av morgonkaffet eller ta ett kvällsdopp. Den stora trädgården erbjuder oändliga möjligheter för odling, lek och avkoppling. Här kan du skapa ditt eget paradis med naturen som din närmsta granne! Vi ses på visning!

  • Plus
Madlyckevägen 17, Mariestad, Mariestads kommun
  • Borttagen före visning

Madlyckevägen 17

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 604 kr/mån
10 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Akaciastigen 20, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 20

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
285 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
6 366 kr/mån
3 519 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet på Akaciastigen 20! Denna härliga bostad på 81 kvadratmeter erbjuder tre välplanerade rum och kök med fina och renoverade ytskikt. Köket är ljust med vita skåpluckor som ger en fräsch känsla. Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönster och vackert laminatgolv, perfekt för både avkoppling och umgänge. Lägenheten är luftig och varje yta är generös med en ljus och hall som välkomnar dig in. De två sovrummen ger dig möjlighet att anpassa boendet efter dina behov, oavsett om det är som sovrum, arbetsrum eller hobbyrum. En praktisk klädkammare erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är ljust och rymligt. Balkongen är en av lägenhetens höjdpunkter och ger dig möjlighet att njuta av friska luften och trevliga stunder utomhus. Förening har nyligen genomfört omfattande renoveringar. Alla fönster och balkongdörrar har blivit helt nya och utbytta, vilket inte bara förhöjer estetiken utan även förbättrar energieffektiviteten. All el och elcentral har blivit helt utbytt också. Här bor du familjevänligt och naturskönt med närhet till vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger precis runt hörnet och det är bara en kort promenad till mataffären. Mariestads centrum är lättillgängligt med cykel och området Bråten Park är en perfekt plats att bo på. Välkommen på visning!

Backa 28, Gullspång, Gullspångs kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00

Backa 28

Fritidshus
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
550 000 kr
55 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsfastighet belägen på Backa 28 i Södra Råda, en oas av lugn och ro inbäddad i skogens grönska med utsikt över vidsträckta öppna fält. Här kan du njuta av natursköna omgivningar där svampskogar och bärmarker står till ditt förfogande, och där närheten till sjön Skagern erbjuder både bad och utmärkta fiskemöjligheter. Fastigheten ligger i ett fridfullt område som ger dig en perfekt tillflyktsort från vardagens stress. Upplev naturens skiftningar året runt, med härliga promenader och upptäckter i skogen. När du önskar ett dopp eller en dag vid vattnet ligger en badplats inom bekvämt avstånd, och för den fiskesugne finns Skagern nära till hands. Trots det avskilda läget är det bara en kort bilresa till Gullspång, den närmaste större tätorten, där du finner matbutiker, vård och annan service. Detta gör att du kan njuta av den lantliga idyllen utan att kompromissa med tillgången till nödvändiga bekvämligheter. Denna fastighet är idealisk för dig som söker en plats att koppla av på, där du kan ladda batterierna och komma nära naturen. Upplev friluftslivet med vandring, cykling och naturstudier, eller helt enkelt njut av den rogivande miljön. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fritidsfastighet i hjärtat av Södra Råda. Fastigheten är under bildande via avstyckning och kan inte tillträdas förrän lantmäteriförrättning vinner laga kraft. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Rustningstorp 3, Gullspång, Gullspångs kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00

Rustningstorp 3

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 750 000 kr
135 m²
5 rum
4 025 m² tomt

Välkommen till Rustningstorp 3 i Södra Råda, en idyllisk landsbygdsfastighet med ett trevligt renoverat bostadshus på 1,5 plan och 135 kvm, komplett med källare. Huset har en vedpanna med ackumulatortankar för effektiv uppvärmning och erbjuder en vidsträckt utsikt över öppna landskap. Fastigheten inkluderar flera praktiska byggnader som garage, ladugård, magasin samt uthus med maskinhallar, verkstad och rymliga förvaringsutrymmen. Läget i Södra Råda är mycket attraktivt med närhet till sjön Skagern, där du kan njuta av båtliv, bad och fiske. Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet i en naturskön miljö. Välkommen att boka visning och upptäcka allt som Rustningstorp 3 har att erbjuda!

  • Plus
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Nolhassle Prästgården 1

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 490 000 kr
8 rum

Välkomna till denna generösa fastighet som erbjuder en mängd olika användningsområden och smarta lösningar. Drömmer du om att skapa ett eget hem efter dina önskemål eller är din dröm att driva ett Bed & Breakfast? Här på Nolhassle Prästgård 1 är möjligheten och potentialen enorm! Beläget i en lantlig och idyllisk miljö, men ändå med bekvämt avstånd till centrum, är denna fastighet mycket välplacerad. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av en välkomnande atmosfär. Toalett i direkt anslutning och trappan upp till övervåningen finns i hallen. Det ges även utrymme till ett stort och praktiskt kapprum med gott om förvaringsutrymme. Vidare finns rum med separat ingång som kan nyttjas antingen som sovrum eller arbetsrum. Salen är byggnadens pampigaste del med generösa ytor, trägolv och gott om ljusinsläpp. Skapa något riktigt unikt eller dela upp i fler rum, möjligheterna finns. Entréplanets kök stort och välutrustat. Genom köket når du groventrén med både sovrum och toalett i anslutning. Städförråd med grovkök och intilliggande torkrum samt nedgång till källaren. I källaren finns en matkällare och ett pannrum med utgång till trädgården. På övervåningen möts du av ett stort allrum med där användningsområdet är mångsidigt. Ytterligare sovrum finns. I andra delen finns WC och flera garderober för förvaring. Detta plan bjuder dessutom på ett kök utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Längre in finns ett rum som kan användas som skafferi eller matplats, beroende på dina behov. Här finns också utgången till balkong/uteplats vilket ger möjlighet till trevliga stunder utomhus. Denna fastighet erbjuder ett flexibelt boende med många möjligheter att anpassa ytorna efter dina behov. Perfekt för den stora familjen eller dig som söker utrymme för både boende och verksamhet. Välkommen på visning och upplev potentialen och möjligheterna i denna fantastiska fastighet!

  • Premium
Möjlig exploateringsmark Mariestad, Mariestad, Mariestads kommun

Möjlig exploateringsmark Mariestad

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 000 000 kr
14,4 ha tomt

Möjlighet att förvärva del av fastigheten Mariestad Hindsberg 5:4. Skogsmarken är på tre skiften varav det norra större skiftet på ca 6,5 ha får ett strategiskt och visuellt bra läge utmed E20. Med en perfekt exponeringen har detta markområde goda förutsättningar för exploatering av kommersiella etableringar. Delar av skiftet kommer tas i anspråk för parallellväg och nya E20 sträckning. De två södra skiftena har en pågående lantmäteriförrättning med avstyckning av fyra delfastigheter. Två större på drygt 3 0 000 kvm med inriktning potentiella lantbruk med djurhållning t.ex häst. Markerna är i dagsläget skogsmark och behöver i så fallomföras till betesmark. De två mindre fastigheterna planeras som större privatfastigheter med lantligt läge. Samtliga fastigheter får ett bra läge med kort resväg till Mariestads nya handelsplats Sydport. För mer info kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Runstensvägen 9, Mariestad, Mariestads kommun

Runstensvägen 9

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 795 000 kr
120 + 105 m²
4 rum
899 m² tomt

Upptäck denna eleganta enplansvilla med källare, belägen i ett av områdets mest eftertraktade kvarter. På bara några minuter kan du promenera till småbåtshamnen och fina badplatser, ta båten ut och njuta av Mariestads vackra skärgård. Gamla Ekudden är ett populärt område för barnfamiljer tack vare närheten till skolor, lekplatser, centrum och vacker natur. Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av stilfullt boende med moderna bekvämligheter och fantastiska utomhusytor, inklusive en stor pool och ett mysigt utekök för härliga grillkvällar med nära och kära. När du kliver in möts du av en fin hall med klinkergolv och gott om plats för att hänga av ytterkläder. Till höger finner du en renoverad WC med smakfullt klinker och kakel i en trendig grön nyans. Till vänster från hallen ligger det moderna köket med svart klinkergolv, en köksö, och vita skåpluckor med stilfull bänkskiva. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt, och har dessutom plats för ett matbord. Huset har även ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme, glasdusch, handdukstork och en kommod med förvaringsmöjligheter. Vidare in finns ett rymligt sovrum och ett större sovrum inrett i stilren design med skjutdörrsgarderob och direkt utgång till poolområdet. Vardagsrummet är stort och luftigt med vackert trägolv och öppen planlösning i etage ner till en mysig del med stengolv. Här finns plats för en soffa där man kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten mot poolen genom de stora fönstren. Vardagsrummet kan också delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. I källaren finner du ett rymligt TV-rum med en charmig braskamin och stående träpanel, samt ett sovrum med klinkergolv och träpanel. Den stora tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och handfat. Gästrummet, med stengolv, har direkt utgång till garaget. Det helkaklade badrummet i källaren är nyligen renoverat och erbjuder maximal avkoppling med glasdusch, inbyggt bubbelbad, handdukstork och en elegant kommod. För extra förvaring finns två klädkammare. Husets privata baksida är en riktig oas med en stor pool omgiven av ett generöst trädäck. Här finns också ett utekök med handfat och grill, under en charmig paviljong täckt av frodiga växter – en perfekt plats för sommarens grillfester och avkoppling. Välkommen på visning av detta fantastiska och väl omhändertagna hem!

  • Plus
Lugnås Per-Töresgården 1, Mariestad, Mariestads kommun

Lugnås Per-Töresgården 1

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
9 500 000 kr
222 m²
7 rum
39,2 ha tomt

Inte långt från Mariestad hittar vi Lugnåsberget, Västergötlands minsta platåberg. I sydvästsluttning och med milsvid utsikt över skog och öppna landskap, Kinnekulle och Vänern finner vi Per-Töresgården 1. Med en sällsynt tilltalande kombination av behagliga bostadshus, ändamålsenliga ekonomibyggnader samt enastående vacker natur är detta något utöver det vanliga. Endast 15 minuters bilfärd till Mariestad och cirka 30 minuter till Skövde eller Skara gör att det är ett mycket bra läge för dig som önskar bo på landet men ändå ha närhet till stan. Gården har en mangårdsbyggnad, två flyglar samt flera välanpassade ekonomibyggnader. I anslutning till bostadhus och ekonomibyggnader hittar vi även nyanlagd exklusiv paddock med belysning, staket och nyanlagd roshäck. Markerna på totalt cirka 40 hektar finns i direkt anslutning till bostäderna och består främst av lätt kuperad åkermark men också betesmark och ett skifte med skogsmark. Mangårdsbyggnaden omfattas av en vacker entré till hall, ett renoverat kök, matsal, vardagsrum och sällskapsrum. På övre plan hittar vi ett rejält tilltaget allrum samt tre sovrum och praktiska sidovindar som inrymmer både ett renoverat badrum och ett mindre sovrum. Bostaden är i gott skick med påkostade inredningar i både kök och matsal. På fastigheten finns även flera ekonomibyggnader, bland annat en ladugård/loge. Här är tillgängligheten god med två portar, goda utrymmen med flera hästboxar samt lösdriftsstall på baksidan. Magasinet har tre garageportar, en isolerad verkstad/slaktbod med rejäl skjutport och anordning för tyngre lyft. Byggnadens övre plan är charmigt och har möjligheter att inredas för fest och glam. Markinnehavet på cirka 40 hektar som omger fastigheten består främst av åkermark men även betes- och skogsmark. Likt sitt större syskon Kinnekulle har Lugnåsberget helt unika förutsättningar med kalkstensdominerande natur. Här exploderar både skogen och de öppna ängarna under vår och försommar med för platåbergen typiska blommor som blåsippa, vitsippa, gullviva samt ramslök under lummiga trädkronor. För den badsugne finns sjön Vristulven endast 4 km bort, där både bad- och grillplats finns tillgängliga. Detta är en gyllene chans att förvärva den perfekta gården med möjligheter till bland annat uthyrning av bostad och hästhållning, odling och som även erbjuder rejäla utrymmen med flera garage och verkstad. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

  • Plus
Akaciastigen 15, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 15

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
130 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 386 kr/mån
3 421 kr/m²

Här finner du en välplanerad lägenhet på 38 kvm. Lägenheten är uppdelad på ett rymligt vardagsrum, kök, badrum samt en uteplats. I hallen finns god möjlighet till förvaring. Vidare in har ni ett ljust hemtrevligt kök där plats för matbord och stolar finns. Här finns utrustning så som spis/ugn, fläkt, ho samt kombinerad kyl & frys. Från köket nås den härliga uteplatsen, perfekt belägen med eftermiddags-/kvällssol. Enklare badrum med dusch samt WC. I det luftiga vardagsrummet finns plats för säng men också utrymme för soffgrupp & TV. Denna lägenhet är perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller en bekväm övernattningslägenhet. Den erbjuder en trivsam atmosfär & ligger i en trevlig omgivning med närhet till grönskande parker & bra kommunikationer. En kort promenad tar dig till närmsta mataffär & Mariestads centrum är lätt att nå med cykel. Lägenheten har ett utmärkt läge i Bråten Park, nära stadens centrum, affärer, kollektivtrafik & natursköna områden. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Färgarevägen 2, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Färgarevägen 2

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 650 000 kr
120 m²
5 rum
941 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det familjevänliga området Ullervad. Detta hem besitter stor potential och erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende med möjligheten att sätta sin egen prägel på huset. Med 4-5 rum, två badrum och ett enkelgarage, är detta det perfekta hemmet för den växande familjen. Villan har en flexibel planlösning med 4-5 rum som kan anpassas efter dina behov. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för familjens umgänge, medan köket är öppet och socialt disponerat mot matplatsen. Tre sovrum som ger gott om plats för familjen och eventuella gäster, det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett rum om så önskas. Idag finns det två badrum i äldre skick. Trevlig trädgård med gräsmatta som är idealisk för barnens lek och för avkopplande stunder i solen. Här finns utrymme för både lek, odling och mysiga grillkvällar. Takbeklädd altan för att kunna spendera tid utomhus även vid sämre väder. Dessutom finns ett praktiskt enkelgarage med plats för bilen och extra förvaringsutrymme. Ullervad är ett trivsamt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, affärer och grönområden. Här bor du i en lugn och trygg miljö med goda kommunikationer till Mariestad och övriga närområden. Anmäl ditt intresse redan idag!

Ringvägen 10, Lyrestad, Mariestads kommun

Ringvägen 10

Villa
Lyrestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
144 + 72 m²
4 rum
1 230 m² tomt

2 plansvilla i centrala Lyrestad söker ny ägare. Ett mysigt hus för familjen som söker boende i en lantlig och lugn miljö men ändå med bekvämligheter som mataffär, café , bibliotek och pizzeria i dess närhet. Skolan för årskurs 1-6 ligger inom bekvämt gångavstånd. Ta en avkopplande cykeltur längs den mysiga Göta Kanal som sträcker sig rakt genom Lyrestad. Förutom att vara en perfekt familjebostad kan detta hus även vara lämpligt för den som vill bedriva exempelvis hunddagis eller familjehem. Tomten är lättskött och erbjuder massor av plats för förvaring av husvagn, båt mm. Bara en kort bilresa på 15 minuter tar dig till Mariestad, eller så kan du välja att ta tåget till Göteborg eller Örebro, vilket är optimalt för dem som pendlar. Lyrestad är känt för sin charmiga och trygga miljö där barn kan växa upp, med skolan på bekvämt avstånd och en pulkabacke för lek under vintern. Skolbuss till Högelidskolan stannar framför huset så barn från 7-9 och gymnasieelever kan också ta sig lätt till Mariestad via skolbuss och även kollektiv trafik. Ringvägen 10 i Lyrestad välkomnar dig till en generös hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. När du fortsätter in i huset möts du av ett trevligt vardagsrum där en öppen spis skapar en hemtrevlig atmosfär. Ett av sovrummen rymmer en bekväm dubbelsäng, medan köket är komplett med ugn, kyl/frys och spis samt tillräckligt med utrymme för ett matbord där familjen kan samlas. På bottenvåningen finns även en praktisk toalett med handfat. Uppe på övervåningen hittar du ett stort och stilrent badrum med kakel och klinker, utrustat med wc, dusch, handfat och tvättmaskin för alla vardagliga behov. Därutöver finns två rymliga sovrum, varav det ena har en balkong för avkoppling utomhus. I källarplanet finns en vedpanna för uppvärmning samt förråd för förvaring av diverse ägodelar. Med sin bekväma layout och alla bekvämligheter är Ringvägen 10 en idealisk plats att kalla hem. Varmt välkommen på visning!

Prebendegatan 7, Mariestad, Mariestads kommun

Prebendegatan 7

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
360 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
5 496 kr/m²

Välkommen till detta charmiga hem på Prebendegatan 7 i Mariestad med en unik planlösning! Med en välkomnande hall som erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder, tar du emot dina gäster i en trivsam atmosfär. Köket är stort och härligt, perfekt för matlagning och gemensamma måltider. Här finns kyl/frys, ugn, fläkt och tillräckligt med utrymme för ett stort matsalsbord där du kan avnjuta härliga middagar tillsammans med nära och kära. I vardagsrummet möts du av vackert parkettgolv och en ljus och luftig atmosfär med bra ljusinsläpp från fönstren. Utgången till balkongen erbjuder en plats att koppla av och njuta av den omgivande miljön. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en bekväm dubbelsäng samt generösa förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Det finns ett uppfräschningbehov då ytskicken är gamla, men detta ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet och skapa din drömboende. Denna bostad är en del av en välskött förening med låg avgift och ligger i ett område som är populärt och omtyckt. Bra kommunikationer finns i närheten som tar dig till både Skövde och Mariestad centrum, samt närhet till matbutiker för bekväm vardagslogistik. Miss inte chansen att bli en del av denna eftertraktade förening och omtyckta område! Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

Valnötsstigen 17, Bråten Park, Mariestads kommun

Valnötsstigen 17

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 386 kr/mån
3 947 kr/m²

Välkommen till Valnötsstigen 17, där du finner denna fina enrummare med kök, perfekt belägen på markplan med en stor uteplats. Lägenheten har nyligen fått nya, vackra golv som ger en fräsch och modern känsla i hela bostaden. Det renoverade badrummet är utrustat med golvvärme, våtrumsmatta, wc, handfat och är förberett för tvättmaskin, vilket gör vardagen extra bekväm. Hallen erbjuder kappavhängning och en garderob för extra förvaring, vilket bidrar till en prydlig och organiserad entré. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för både soffa, tv-hörna och en sängplats. Den stora uteplatsen blir en naturlig förlängning av lägenheten och är perfekt för att njuta av varma dagar och kvällar utomhus. Denna lägenhet är en utmärkt möjlighet för den som söker sitt första boende eller en praktisk övernattningslägenhet. Här erbjuds en trivsam och bekväm miljö med närhet till gröna parker och bra kommunikationsmöjligheter. Mataffären ligger bara en kort promenad bort och Mariestads centrum är lätt att nå med cykel. Valnötsstigen ligger i det lugna området Bråten Park, som är känt för sin närhet till mataffär och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att se denna härliga lägenhet. Välkommen på visning!

  • Plus
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 2
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 3

Fagersand 23

Tomt
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
650 000 kr
1 578 m² tomt

Välkommen till Fagersand 23, en unik möjlighet att bygga ditt drömhus bara ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden och den omgivande naturen. Här finner du en idyllisk miljö som erbjuder både ro och rekreation. Området är noggrant detaljplanerat med generös byggrätt om hela 25% av tomtarean. Detta ger dig friheten att designa och bygga ett hem som verkligen matchar dina behov och drömmar. Tomten är inte kopplade till någon specifik husleverantör, vilket innebär att du har full frihet att välja bland olika husmodeller och leverantörer. Oavsett om du drömmer om ett modernt, arkitektritat hus eller ett traditionellt hem, kan du förverkliga din vision på Fagersand 23. Med närhet till den vidsträckta sandstranden och den vackra naturen, får du en boendemiljö som bjuder på lugn och aktivitet. Här kan du njuta av långa promenader längs stranden, bad och friluftsliv direkt utanför dörren. Otterberget och Fagersand är en plats som erbjuder det bästa av två världar: en lugn och naturskön tillvaro med närhet till nödvändig service och bekvämligheter. Det är en perfekt plats för dig som vill bo i en rogivande miljö men ändå ha tillgång till allt du behöver inom bekvämt avstånd. Hova och närservice finns inom 5 km räckhåll och erbjuder matbutiker, vårdcentral, apotek samt café och restaurang. Även förskolor och skolor finns vilket förenklar vardagen för hela familjen. För den som önskar ytterligare utbud av service, ligger Gullspång endast 15 kilometer bort. Gullspång erbjuder ytterligare butiker, caféer och restauranger samt fritidsaktiviteter för hela familjen. Mariestad, som ligger cirka 35 kilometer från Otterberget, är en lite större stad med ett ännu bredare utbud av affärer, restauranger, nöjen och kultur. Varmt välkomna!

  • Premium
Forsvägen 29, Mariestad, Mariestads kommun

Forsvägen 29

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 850 000 kr
99 + 99 m²
3 rum
741 m² tomt

Här i charmiga Ullervad hittar du detta underbara hus med stor potential. Trots att interiören är i behov av uppfräschning, kan detta hem bli oerhört mysigt. Huset har en enkel och lättskött trädgård som bjuder in till utelek, garage, bergvärme för låga driftkostnader samt 20 solpaneler på taket som byttes 2010. Här finns stora umgängesytor och en fantastisk uteplats med härligt solläge, perfekt för avkoppling och härliga grillkvällar. När du kommer in möts du av en hall med plats för kappavhängning. Köket är utrustat med spis, kyl/frys, diskmaskin, köksö och matplats. Det rymliga vardagsrummet har fint ljusinsläpp och gott om plats för både tv-hörna och matplats.Det rymliga sovrummet har bra förvaring i garderober. Det andra sovrummet kan delas upp till två vid behov av extra rum. Badrummet är inrett med våtrumsmatta, wc, dusch och handfat. Den inredda källaren erbjuder en stor gillestugedel där du kan njuta av en värmande eldstad medan du tittar på tv och umgås. Här finns även ett rum som kan användas som kontor eller sovrum, ett rum som idag används som gym, en tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin samt ett badrum inrett med våtrumsmatta, dusch och wc. Huset är beläget nära vacker natur, och den fridfulla miljön i Ullervad gör det till en mycket behaglig plats att bo på. Här har du gångavstånd till en omtyckt skola, och fotbollsplanerna ligger också i närheten, vilket gör det perfekt för barnfamiljer. Ullervad erbjuder en naturnära och rofylld atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för dem som uppskattar lugn och natur. Upptäck möjligheterna med detta hus och gör det till ditt drömhem!

Gärdesgatan 3, Gärdet, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesgatan 3

Lägenhet
Gärdet, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
600 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 167 kr/mån
7 643 kr/m²

En halv trappa upp finner du denna charmiga trerumslägenhet belägen i en populär Brf. När du stiger in möts du av en rymlig hall som sträcker sig som en korridor genom lägenheten. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och skor, vilket skapar en välkomnande känsla. Direkt till vänster ligger köket som är utrustat med spis, ugn, kyl och en praktisk bänkdiskmaskin. Vidare till vänster i hallen hittar du ett mindre vardagsrum vilket enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov, perfekt för den växande familjen. Mittemot ligger ett större vardagsrum som kombinerar vardagsrum och matsal i en öppen planlösning. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från detta rum när du även en härlig balkong belägen i söderläge, perfekt för avkoppling och utemiddagar. Rakt fram i hallen finner du badrummet, enkelt men funktionellt med kaklade väggar och klinkergolv. Till vänster om badrummet ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten är belägen i en trivsam boendemiljö med grönområden men även gångavstånd in till centrum. Välkommen på visning!

Haggårdsvägen 11, Mariestad, Mariestads kommun

Haggårdsvägen 11

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 725 000 kr
112 + 56 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till Haggårdsvägen 11 i underbara Mariestad! Denna charmiga 1,5 plans villa med källare är en dröm för den som söker ett hem att flytta in i och trivas från första stund. Med en boyta på 112 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök finns gott om plats för både familj och umgänge. Huset har genomgått omfattande renoveringar, vilket innebär att inga stora arbeten eller investeringar behövs. Nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och kärlek på att skapa ett modernt och stilfullt hem. Köket är påkostat från Vedum och är utrustat med integrerade vitvaror samt en elegant vinkyl. Här finns också plats för matsalsmöbel och utgång till den stora altanen samt trädgården, perfekt för sommarens grillkvällar och trädgårdsfester. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för både umgänge och avkoppling. Här finns en trevlig matsalsdel sant en tv-hörna. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet. En trappa upp finner du badrummet som är fräscht renoverat med kakel och erbjuder en lyxig känsla. Vidare finns tre sovrum, varav det större har praktisk garderobsförvaring och ett helt fantastiskt ljusinsläpp.För den som önskar balkong finns möjligheten till det då balkongdörr är förberett. Källarplanen erbjuder ytterligare praktisk yta och möjligheter till ett extra rum, perfekt för familjen som behöver ett extra sovrum, gästrum eller arbetsrum. På källarplan finns också en gäst-wc, en fräsch tvättstuga med bastu samt gott om förvaringsutrymmen. Idag finns ett outnyttjat utrymme som utgör det tidigare garaget, här finns goda möjligheter att forma utifrån egna behov och önskemål. Haggårdsvägen 11 ger dig en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön miljö. Med närhet till både matbutiker och kommunikation samt den vackra naturen är detta ett idealiskt läge för både familjer och par. Kommunikationen är utmärkt med närhet till busshållplatser där du enkelt kan ta dig in till centrala Mariestad eller andra delar av staden. Och när du vill koppla av och njuta av naturen är det bara att ge sig ut på promenader eller cykelturer längs de vackra vägarna i området. Med närhet till grönområden och vackra promenadstråk erbjuder Haggårdsvägen 11 en fantastisk möjlighet att uppleva den vackra naturen som Mariestad har att erbjuda. Denna trivsamma villa är helt enkelt ett perfekt hem för den som söker en bekväm livsstil i ett trevligt och välskött område. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Ek Knutstorp 7, Mariestad, Mariestads kommun

Ek Knutstorp 7

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 300 000 kr
95 + 10 m²
4 rum
1 001 m² tomt

För er som länge letat efter en renoverad villa där det bara är att flytta rakt in, kan nu äntligen sluta att leta! Trevligt beläget i mysiga Knutstorp hittar ni denna fina 1.5 plans villa fördelat på fyra rum och kök, varav två sovrum. Här erbjuds ett mycket bekvämt och praktiskt boende då villan löpande (2019-2022) har genomgått flertal renoveringar. Här möts du av ljusa och moderna ytskikt, fräscht kök, helkaklat badrum, uppfräschad gästtoalett och fina ljusinsläpp. Förutom bostadshus, finns här även carport och praktiskt förråd. Trädäck med utgång från matsalsdel/allrum som vetter mot baksida. Härlig och lättskött trädgårdstomt med möjlighet till planteringar och trädgårdsland. Detta är en gyllene chans att förvärva en fin villa i gott skick! Här bor du naturnära med perfekt pendlingsavstånd till både Skövde och Mariestad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
Båtsmansvägen 13, Sjötorp, Mariestads kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Båtsmansvägen 13

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 895 000 kr
115 + 6 m²
4 rum
806 m² tomt

Drömmer du om ett boende med fantastiskt läge vid Göta kanal? Välkommen till denna charmiga villa i idylliska Sjötorp, där sommardagarna är magiska och närheten till Vänern som skapar en unik livsstil. Denna villa erbjuder fyra rum och två moderna badrum, perfekt för familjen eller för den som gillar att ha gäster. Husets planlösning är väl genomtänkt med rymliga sällskapsytor och ett ljust och trivsamt kök. Det inglasade uterummet bjuder på härliga fönsterpartier ut mot Göta kanal där man lugnt kan sitta och njuta av båtarna som glider förbi. Praktiska skjutdörrar på båda sidor för att enkelt kunna släppa in frisk luft. På tomten finns två gäststugor som erbjuder bekväma sängplatser för dina gäster. Detta är en utmärkt lösning för den som vill ha möjlighet att ta emot besökare utan att tumma på privatlivet i huvudbyggnaden. Den lummiga trädgården med utsikt över kanalen inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här finns gott om plats för både lek och trädgårdsarbete, samt möjlighet att skapa en egen oas med blommor och grönsaker. Flera uteplatser som är strategiskt placerade för att fånga dygnets alla soltimmar. Sjötorp är känt för sin pittoreska charm och sina trevliga sommaraktiviteter. Här kan du strosa längs Göta kanal, njuta av god mat på lokala restauranger eller utforska de vackra omgivningarna på cykel. Området är populärt bland både bofasta och sommarbesökare, vilket ger en härlig mix av liv och lugn. Närheten till Vänern innebär också att bad, fiske och båtliv alltid är nära till hands. Denna villa erbjuder ett unikt tillfälle att förvärva ett boende i ett av Sjötorps mest attraktiva lägen. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem vid vackra Göta kanal!

  • Plus
Tallstigen 3, Älgarås, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tallstigen 3

Tomt
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
195 000 kr
2 694 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga dina byggdrömmar på denna generösa tomt som redan är förberedd för att påbörja byggnation. Belägenheten är idealisk med kommunalt VA och el redan framdraget till tomt, vilket ger dig bekvämligheten att komma igång med byggandet direkt. Den välvårdade och plana tomten kräver minimala markarbeten, vilket sparar både tid och kostnader och gör det enklare att påbörja drömprojektet. Husvagnen som för närvarande finns på platsen inkluderas i köpet om köparen så önskar. En del av tomten utgörs av ett skogsparti, vilket ger en naturskön och avskild atmosfär samtidigt som du har bekvämt tillgång till moderna bekvämligheter. Området präglas av lugn och ro med ytterst få grannar nära intill. Tomten är också fördelaktigt belägen på en återvändsgata. Att vara placerad på en återvändsgata ger inte bara en extra nivå av lugn och ro utan också en säker och avskild miljö för boende och familjer. Oavsett om du planerar att bygga ditt drömhus, en stuga eller kanske en mindre bostadsutveckling, erbjuder denna tomt en perfekt grund för dina visioner. Ta steget och upptäck möjligheterna som denna tomt har att erbjuda för din framtida planer och boende! Det finns inga krav att bebygga tomten inom en specifik tidsram. Detta ger ägarna en viss flexibilitet och frihet när det gäller att utveckla sin fastighet i enlighet med egna behov och önskemål, samt i enlighet med marknadens förutsättningar. Detta är fördelaktigt för fastighetsägare som vill ta sig tid att planera och genomföra en utveckling som går i linje med den långsiktiga visionen. Här erbjuds en livsstil i en familjevänlig miljö, med närhet till natursköna områden, skolor, matbutik, och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Cirka 4 km från bostaden ligger Korssjön med en härlig badplats. Inom bekvämt avstånd, endast 10 minuters bilresa bort, finner du Hova, en plats som lockar med ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, caféer och andra närservicefaciliteter. Upptäck även Vänern och Skagern på ca 15 minuter avstånd – ta en rogivande promenad eller cykeltur längs Göta Kanal och fördjupa dig i den natursköna omgivningen. Närheten till Töreboda, Mariestad och Skövde ger dig ytterligare möjligheter till shopping, kultur och nöjen. Pendlingsbekvämligheten är hög, med direkttåg från Töreboda till både Göteborg och Stockholm. Intresserad av att veta mer? Varmt välkommen att anmäla visning!

Bästemansvägen 7, Sjötorp, Mariestads kommun

Bästemansvägen 7

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 995 000 kr
144 + 36 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det idylliska Sjötorp. Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med närhet till både natur och service. Villan har en boyta på 144 kvm och består av fem rum , kök samt två badrum. Köket är socialt placerat i anslutning till vardagsrummet vilket gör det idealiskt för både matlagning i vardagen och festmiddagar. Rummen disponeras idag på tre sovrum, ett arbetsrum samt ett vardagsrum. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc, stor kommod och ytterligare handfat. I det mindre badrummet finns dusch, wc och kommod. Groventré/tvättstuga som underlättar mycket av det praktiska i vardagen. På Bästemansvägen 7 är garaget ett stort plus. Här finns plats för en bil och förvaringsutrymme samt ytterligare förrådsdel för förvaring i anslutning. Den lättskötta trädgården med gräsmatta erbjuder utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för den som önskar en grönskande men lättskött trädgård. Den mysig uteplatsen är platsen där sommarkvällar och lugna morgnar ska spenderas. Sjötorp är en naturskön ort precis vid Vänern och Göta kanal. Här finns en charmig hamn med båtliv, flera mysiga restauranger och fantastiska promenadstråk längs kanalen. Det är ett perfekt läge för dig som vill ha nära till vatten och vacker natur, samtidigt som du har tillgång till god service och bekvämligheter. Mariestad med shopping, restauranger och goda kommunikationer ligger en biltur om 20 min bort. Vi ses på visning!

ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun
ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

ÄLESTUGAN 1:10

Tomt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
490 000 kr
2 114 m² tomt

Välkommen till Segolstorp och drömmen om ditt nya hem eller fritidsbostad! Nu finns tillfället att förvärva en byggklar tomt i den idylliska omgivningen av Segolstorp, Mariestad. Tomten finns i anslutning till väg med sjöutsikt över öppna landskap. Säljs i befintligt skick med kvarstående träd som för den som önskar skogstomt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 52