Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Bergatorpsgatan 18, Töreboda, Töreboda kommun

Bergatorpsgatan 18

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 995 000 kr

110 m²

4 rum

840 m² tomt

Varmt välkomna till Bergatorpgatan 18 och chansen att förvärva ett hem där det bara är att flytta in och börja trivas! Här möts du av en välplanerad enplansvilla med en boyta om 110 trevliga kvadratmeter. Ytan fördelas på 4 rum och kök och källarplan ger goda möjligheter till ytterligare yta att disponera. Här finns inga måsten och du behöver inte fundera på om taket är bytt eller hur gamla fönsterna är? När dränering är gjord eller hur gammalt uppvärmningssystemet är? Bergatorpsgatan har de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom, fasad, tak, fönster, dränering och installation av bergvärme, vilket gör det enkelt för dig som ny ägare att ta över. Ett väl tilltalande och fint hus som bland annat bjuder in till ett socialt inglasat uterum, nyrenoverat badrum samt ett rejält dubbelgage. Bilen kan du även parkera på den stenlagd uppfarten. Fastigheten som är en trevlig hörntomt har en lättskött trädgård med härliga ytor för lek och aktivitet. För dig som är odlingsintresserad finns växthus och ytterligare yta för plantering. Töreboda är en populär ort i norra Skaraborg. Intresset för att bosätta sig i Töreboda är växande, dels med anledning av ett stort och innovativt näringsliv med stor efterfrågan på arbetskraft. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till nionde klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, restauranger och annan närservice. Även mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige. Bergatorpvägen är beläget i omtyckta kvarter med kortare avstånd till allt vad Töreboda har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Marieholmsvägen 23, Mariestad, Mariestads kommun

Marieholmsvägen 23

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

3 150 000 kr

180 m²

7 rum

917 m² tomt

Välkommen till detta stora och härliga hus i hjärtat av Mariestad! I detta hem har det inte kompromissats med vare sig kvalitet eller design, det märks tydligt på de fräscha ytskikten. Här bor du hemtrevligt och modernt på en yta om 180 kvadratmeter. Sociala ytor finns det gott om i detta välvårdade hem. Vänner och familj kommer att trivas direkt. Huset är beläget på en lättskött, välskött och rogivande trädgårdstomt med fin gräsmatta som inbjuder till utelek. Här finns också ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Mariestads hjärta. Vadsbogymnasiet ligger inom gångavstånd och Mariestad centrum finns en kort promenad bort. Dessutom har man Skövde inom pendlingsavstånd. Varmt välkommen till Marieholmsvägen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Brännebrona Slåttebråten 1, Götene, Götene kommun

Brännebrona Slåttebråten 1

Villa
Götene, Götene kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

3 500 000 kr

182 m²

8 rum

Drömmer ni om en egen gård på landet med flera ekonomibyggnader som ladugård, magasin och garage? Nu finns möjligheten att förvärva denna väl omhändertagna gård strax utanför Götene som bjuder på många trevliga överraskningar. Förutom en härlig trädgård med egen pool och poolhus erbjuds ett mysigt och modernt boende med trevlig planlösning om 9 rum och kök, ladugård, magasin och garage. Denna fastighet är belägen i Brännebrona strax utanför Götene. Med ett centralt läge i Skaraborg är det inte långa pendlingsavstånd till varken Lidköping, Skövde eller Mariestad. Inte långt från bostaden hittar vi även Kinnekulle med sin fantastiska natur och djurliv och för dig med intresse för båtar och fiske erbjuder Vänern stora möjligheter. Välkommen på visning!

 • Plus
HÄSSLEMOSSEN 1:1 , Mariestad, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

HÄSSLEMOSSEN 1:1

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

2 100 000 kr

26,3 ha tomt

Härmed erbjudes till försäljning skogsfastigheten Hässlemossen 1:1 Detta är en obebyggd skogsfastighet som enligt skogsbruksplan har en areal på 26,6 ha med en attraktiv åldersklassfördelning som ger goda förutsättningar för volym och värdetillväxt. Skogsbruksplanen redovisar med ett års tillväxt en total skogsvolym på knappt 2 500 m³sk, vilket motsvarar ca. 101 m³sk/ha. Fastighetens tillväxt har bedömt till 9,3 i bonitet vilket ger en beräknad tillväxt om 185 m³sk första växtsäsongen. Åtgärdsförslaget från skogsbruksplanen de närmaste tio åren föreslår gallring på 826 m³sk. Närmare 84 % av områdets areal är under 40 år vilket innebär att stor andel av skogsarealen finns i åldersklasserna som har de högsta tilllväxtpotentialerna. Jakten tillfaller naturligtvis den nya ägaren i samband med tillträde och jaktbart vilt är älg, dovhjort, rådjur, hare, räv samt vildsvin. Fastigheten Hässlemossen 1:1 säljs genom skriftliga bud antingen via post eller mail och skall vara fastighetsmäklaren tillhanda senast 2023-01-29 (Vid eventuella tveksamheter att bud inkommit rekommenderas kontakt med ansvarig fastighetsmäklare) I samband med upprättande av köpekontrakt skall köparen erlägga handpenning med 10 procent av köpeskillingen. Återstående del av köpeskillingen erläggs kontant på tillträdesdagen. Prospekt finns på hemsidan under dokument eller beställs genom ansvarig mäklare.

Skogsmark del av Töreboda Torstorp 2:39, Töreboda, Töreboda kommun

Skogsmark del av Töreboda Torstorp 2:39

Gård/Skog
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 500 000 kr

20,3 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva 20,3 hektar obebyggt skogsområde beläget knappt 1 mil öster om Töreboda. Skogsområdet är del av Töreboda Torstorp 2:39 och har en attraktiv åldersfördelning för snabb volym och värdetillväxt. Skogsmarkens bonitet, d.v.s. skogens tillväxtpotential, är bedömd till 6,7 m³sk vilket med nuvarande åldersfördelning ger en årlig tillväxt om drygt 100 m³sk/år. Total skogsvolym enligt skogsbruksplan är bedömd till 1 436 m³sk vilket innebär 71 m³sk/ha. Trädslagsfördelning enligt skogsbruksplan är tall 65%, gran 9% och löv 26% . Föreslagen avverkning enligt nyupprättad skogsbruksplanen 278 m³sk, mestadels gallring. Jakten tillfaller den nya ägaren i samband med tillträde och jaktbart vilt är älg, rådjur, hare, räv och vildsvin. Skogsområdet säljs genom skriftliga bud. Om flera bud inkommer kan säljaren välja att hålla budgivning med intressenterna. Försäljning sker via fastighetsreglering med ett utgångspris om 1 500 000 SEK med sista dag för bud är söndag 29:e januari 2023. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt vilket innebär att säljare fritt kan välja köpare och kan avsluta budgivning närhelst han önskar. Tillträde sker efter lantmäteriförrättning vunnit laga kraft. Prospekt finns på hemsidan under dokument eller beställs genom ansvarig mäklare.

Akaciastigen 2, Mariestad, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Akaciastigen 2

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

325 000 kr

85 m²

3 rum

5 441 kr/mån

3 824 kr/m²

Varmt välkomna till Bråten Park och Akaciastigen 2! Ta hissen upp till andra våning och här välkomnas du till en trevligt planerad trerumslägenhet på 85 kvadratmeter. Bostaden bjuder in till ytor för social närvaro, kök och badrum är nyligen renoverat och här kan du njuta av balkong med förmiddagssol och utsikt över innergården. Här bor du familjevänligt och naturnära med närhet till bland annat promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Här finns nybyggda Prisma skolan precis runt hörnet, en mataffär en kort promenad bort och till Mariestads centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad för dig som söker ett enkelt och praktiskt boende med hiss till entrédörren. Varmt välkomna att anmäla intresse redan idag!

Västergatan 18, GULLSPÅNG, Gullspångs kommun

Västergatan 18

Villa
GULLSPÅNG, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 100 000 kr

142 m²

5 rum

1 044 m² tomt

Flerfamiljshus i centrala Gullspång. Här på Västergatan 18 erbjuds nu en villa med två renoverade lägenheter i utmärkt läget. Kanske letar ni generationsboende med plats för hela den stora familjen? Eller eftersöker ni möjlighet att hyra ut bägge lägenheterna? Eller bo billigt själv genom att hyra ut en av lägenheterna. Här finns alla möjligheter. I Gullspång har du bra kommunikationsmöjligheter, nära till skola, affärer, Ribbingsfors Golf, Vänern och Skagen. Pendlingsavstånd till Mariestad och Kristinehamn. För mer information och privat visning kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sandbäcksvägen 135, Mariestad, Mariestads kommun

Sandbäcksvägen 135

Övrigt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

3 900 000 kr

9 289 m² tomt

Intill vältrafikerade E20 och med direkt anslutning till Circle K ligger denna fastighet med tillhörande byggnad. Här har bedrivits olika slags varierande verksamhet sedan tidigt 70-tal, bl.a. restaurang och försäljning. Fastigheten är på totalt 9 289 kvm och har en byggnad på 360 kvm. Förutom personalingång och varumottagning finns två entrèer till en stor lokal med sittplatser för 150 personer , mindre kök, kyl/frysrum, personalutrymmen samt flera toaletter. Till var entré finns egen parkering med plats för upp till 27 bilar. Fastigheten omfattar förutom tomtmark även 6 500 kvm råmark med möjlighet att nyttja som t.ex. parkering, ställplats eller möjligen ytterligare byggnation. Byggnaden har under senare varit uthyrd till återbruks butik med uthyrning av bord till privatkunder. I samband förändrad verksamhet byggdes restaurangkök om till café för både verksamhetsgäster och passerande på E20. Mariestad i allmänhet och området kring E20 i synnerhet har under senare år utvecklats till ett eftertraktat utvecklingsområde för exploatering av industri och handel. Området kring aktuell fastigheten är under snabb utveckling med exploateringsintresse från logistikföretag, handel och batterifabrik. Andra aktörer intill är Cirkle K, gasstation samt laddplatser för personbilar. Strax intill allmän rastplats Vägverket. Vägverkets planer att bygga om E20 till mötefri väg (sannolikt 2+2) har nått sträckan förbi Mariestad och i samband med utbyggnad kan mindre del av fastigheten Sandbäcken 135 behöva tas i anspråk för vägbreddning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

Ekedalsgatan 27, Töreboda, Töreboda kommun

Ekedalsgatan 27

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 395 000 kr

103 m²

4 rum

899 m² tomt

På rofyllda och lugna Ekedalsgatan 27 hittar vi denna trevliga och väl omhändertagna villa. Här möts du av en trevlig enplansvilla med källare som omsorgsfullt rustats upp under åren till ett trivsamt hem. Bra planlösning om 4 rum och kök på entréplan varav 3 sovrum som passar barnfamiljen perfekt . I källaren finns ytterligare generösa utrymmen med bla. tvättstuga, pannrum, gott om förvaring i förråd samt stor gillestuga med braskamin. Fastigheten har ett vackert och trevligt läge i mysiga Kilen området. Göta kanal ligger på gångavstånd från fastigheten. Den lättskötta trädgårds tomten som sköts av robot rymmer både altan i söderläge och uterum att värma sig i när kvällarna blir kyligare. Här finns flera bärbuskar och fruktträd för alla smaker såsom plommon, äpplen och hallon och dessutom odlingslådor för den som önskar. Till bostaden hör också ett praktiskt vidbyggt garage. Töreboda är en populär ort i norra Skaraborg. Intresset för bosätta sig i Töreboda är växande, dels med anledning av ett stort och innovativt näringsliv med stor efterfrågan på arbetskraft. Här finns många små och medelstora företag med goda chanser till sysselsättning för den som önskar. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till nionde klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, systembolag, restauranger och annan närservice. Även mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige. Det vi också lärt oss senaste året är att mycket av våra jobb med lätthet kan utföras från bostaden med utbyggd fiber som finns i bostaden. Välkomna att anmäla er till visning, välkomna hem!

 • Uteplats
Förrådsgatan 43, Mariestad, Mariestads kommun

Förrådsgatan 43

Övrigt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Pris saknas

1,5 ha tomt

Härmed erbjudes industrifastighet på Förrådsgatan i Horn industriområde till försäljning. Fastigheten har en tomtyta på drygt 15 000 kvm med byggnadsarea på hela 1 693 kvm. Byggår 1973-2000. Fastigheten finns inom den expansiva området Horn där utvecklingen styr mot fortsatt utveckling av handel och produktionsindustri. Fastigheten har ett bra läge i den delen av utvecklingsområde som även kallas Sydport. Ett område i ett utvecklingsfas och syftet är att skapa ytterligare förutsättningar för utveckling av framförallt handel men även utveckling av befintlig tillverkningsindustri. Med Förrådsgatan utmärkta läge finns förutsättningar att forma ert fastighetsförvärv utefter framtida utveckling. Fastigheten är belägen några hundra meter från knytpunkten E20 och väg 26 i ett av Mariestads bästa utvecklingsområden. Fastigheten har förutsättningar för en hyresintäkt på ca 1 000 000 kr/år i befintliga lokaler. Fastigheten ger även möjligheter till ytterligare byggnation. A) 55 tkr (ute på gården) B) 33 tkr (ute på gården) C) 504 kvm (ev + 82 kvm) 206 tkr D) 351 kvm 126 tkr E) 196 kvm 76 tkr F) Egen verksamhet. 600 kvm. Marknadshyra kanske 350 tkr Visning av fastighet enligt överenskommelse med mäklare. Försäljning sker genom budgivning. Beställning av prospekt sker genom mäklare.

Älgaråsvägen 40, Hova, Gullspångs kommun
 • Budgivning pågår

Älgaråsvägen 40

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

650 000 kr

96 m²

4 rum

1 678 m² tomt

Välvårdad 1,5 plans villa uppe på lugna Mon i mysiga Hova finns nu Älgaråsvägen 40 ute till försäljning. Gott om ytor för hela familjen med fina ljusinsläpp och lättskött trädgård som inbjuder till lek och spring. Här möts du av härliga 96 + 74 kvadratmeter om 4 rum och kök varav 3 sovrum att bo och trivas på! Stor altan i västerläge ger härlig eftermiddags och kvällssol. Här finns mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Trevlig trädgård med stor gräsmatta och odlingsmöjligheter för den som önskar omger bostaden, oroa dig inte över gräsklippningen, den sköter roboten! Även oisolerat garage om ca 34 kvm finns på tomten. Centrala Hova ligger bara några få minuters promenad bort där matbutik, kiosk, lite butiker, restauranger, gym, skola/förskola och övrig närservice finns tillgängligt. Kollektiv trafik finns från torget i Hova till Mariestad, Töreboda och Gullspång. Ett stenkast från bostaden nås också fotbollsplan, motionsspår och padelhall. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

 • Uteplats
Välkomna till Sjögläntan, tag chansen att förverkliga drömmen om nyproduktion i sjönära Otterbäcken!, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Välkomna till Sjögläntan, tag chansen att förverkliga drömmen om nyproduktion i sjönära Otterbäcken!

Tomt
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

380 000 kr

1 815 m² tomt

Nu äntligen släpps tomterna i Otterbäckens nya område Sjögläntan, här bor ni med närhet till både vacker natur och härliga Vänern. Här presenteras just nu 22 tomter av totalt 32 tomter i olika storlekar. Tomterna är inte knutna till någon specifik husleverantör utan här kan ni välja fritt hur just ert drömboende ska se ut. Samtliga tomter kommer att anslutas till kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber för extra kostnad och är inte inkluderad i tomtpriset. Ca priser just nu rad 1: VA anslutning 230 000 kr, el 50 000 kr, fiber 20 000 kr Ca priser just nu rad 2 och 3: VA anslutning 208 000 kr, el 50 000 kr, fiber 20 000 kr Sjögläntan passar er som lockas av sjö och friluftslivet. Här bor ni precis vid Vänerns kant och har nära till både större badstränder, små mysiga badvikar, camping och småbåtshamnar. Cykelväg finns till Sjötorp och Göta Kanal med sina slussar och runt om i närområdet finns fina svampskogar och flera naturreservat. I Otterbäcken finns flera restauranger och också nyöppnad obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet ca 25 minuter med bil och Kristinehamn åt de andra hållet ca 35 minuter bort. Upplev allt de härliga Otterbäcken och dess omgivning har att erbjuda, välkommen att kontakta mäklare för mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Torsö Skogsgläntan 1, Torsö, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Torsö Skogsgläntan 1

Villa
Torsö, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

2 795 000 kr

160 m²

8 rum

1 524 m² tomt

Här på härliga Torsö finner ni denna vackra villa i enskilt läge. Detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds ett perfekt planerat boende som är i så fint skick att det bara är att flytta in. En bostad som erbjuder alla de bekvämligheter man förknippar med ett modernt hem. Här finns dubbelgarage och ytterligare garage/kontorsbyggnad på tomten som man kan bedriva verksamhet i eller för den som är intresserad av att själv meka med bilar. Tomten har en lättskött gräsmatta och inbjuder till utomhus lek, här kan man njuta av lugnet då närmaste granne är skogen. I den härliga natur som omger fastigheten finns möjligheter till svamp och bärplockning. Torsö är mycket populärt bland barnfamiljer då man får lugnet av att vara på landet samtidigt som man har närhet till Mariestad där det finns all bekvämligheter. Här finns exempelvis Torsö skola inom cykelavstånd och badplatser ligger en kort promenad bort. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Långgatan 7, Skagersvik, Gullspångs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 7

Fritidshus
Skagersvik, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

795 000 kr

68 m²

3 rum

1 121 m² tomt

För er som länge letat efter en färdigrenoverad villa där det bara är att flytta in, kan nu äntligen sluta leta. Trevligt beläget i lugna Skagersvik hittar vi denna lilla fina enplansvilla med källare fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Här erbjuds ett mycket bekvämt och praktiskt boende för familjen som ställer höga krav på sitt boende. Villan och trädgården har under våren 2022 genomgått en totalrenovering av hela huset. Här möts du av ljusa och moderna ytskikt, rymligt kök från IKEA fullt maskinellt utrustat, uppfräschat badrum och fina ljusinsläpp från flera väderstreck. Trädgården som omger villan är som en egen lummig liten oas att spendera härliga dagar och kvällar tillsammans med vänner och familj. På baksidan i soligt läge finns altan och i källare finns förutom garage också tvättstuga, torkrum och möjlighet till hobbyrum. En kort biltur och du når både Gullspång och Otterbäcken som har matbutik, pizzeria, restaurang, skola/förskola och annat som vardagen kräver. Tar man vägen genom skogen så tar det endast några minuter att cykla till Gullspång med. Några få minuters gångväg till badplats i Skagern. För den som gillar golf är här heller inte långt till närmsta golfbana Ribbingsfors. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin villa i gott skick! Upplev den själv, välkommen på visning!

 • Uteplats
Bäckaskogsvägen 35, Mariestad, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Bäckaskogsvägen 35

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

895 000 kr

97 m²

4 rum

1 078 m² tomt

Varmt välkomna till Bäckaskogsvägen 35, en gyllene chans för den händige att återskapa denna villans forna glans! Bostadens 97 kvadratmeter fördelas på 4 rum och kök, samt källarplan om 62 kvadratmeter. Tomten om 1078 kvadratmeter bjuder in till härliga gräsytor som lämpas väl för lek och aktivitet. För den odlingsintresserade finns också goda ytor för plantering. På fastigheten finner du även ett dubbelgarage byggt 2021-2022. På Grangärdet bor du i omtyckta och populära kvarter med närhet till natur, skola, förskola och idrottsanläggningar. En kort cykeltur bort når du Mariestads centrum som erbjuder mataffärer, butiker, restauranger och caféer. Detta är en chans du inte får missa! Vi ses på visningen!

Brommösund Djupbroliden 6, Brommösund/Torsö, Mariestads kommun

Brommösund Djupbroliden 6

Villa
Brommösund/Torsö, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

3 295 000 kr

129,3 m²

6 rum

1 078 m² tomt

Upplev den oslagbara känslan av ett helt nybyggt hem i denna tvåplansvilla med fräscha ytskikt, sociala ytor och fint ljusinsläpp. Här erbjuds ett ljust och modernt boende med bra planlösning. Den inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme ger ett gott första intryck av detta hus. Vidare finns ett praktiskt och funktionellt kök, fyra sovrum, två badrum och ett rymligt och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och fint ljusinsläpp via skjutdörrspartier ut till husets baksida. Badrummet nedre plan är stilrent, smakfullt och påkostat med exklusiv duschvägg i svart stål med glas. Här finns även toalett, kommod och golvvärme under det grå klinkersgolvet. Det andra badrummet på övre plan är fräscht och stilrent med toalett, handfat med kommod och duschväggar. Här ingår en tomt om 1078 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och mysiga takterrass, som nås via hallen övre plan, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Området kring Djupbroliden på Brommösund präglas mycket av skärgårdskänsla blandat med skog och öppna landskap. Här är det bara att greppa svampkorgen och promenera rätt ut i skogen bakom huset. För dig som tycker om stärkande promenader naturen är kanske vandringslederna eller de små vägarna utmed Vänerns kust det som lockar mest. Naturligtvis med Vänerns så nära är möjligheterna till bad och båtliv självklara. För dig som gillar fiske kan nämnas att Vänern är omtyckt och populär inte minst här i Brommösund där transportsträckan med båt till bästa fisket är kort. Välkommen på visning!

Åsen Björkhagen 127, Töreboda, Töreboda kommun

Åsen Björkhagen 127

Tomt
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

390 000 kr

982 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt belägen i ett lugnt och naturskönt stugområde vid Halna-Åsen vid sjön Viken. Här ges möjligheten att bygga din alldeles egna fritidshusdröm. Tomten är på 982 kvm med ca 200 meter till badplats i sjön Viken. Kom och upplev härliga Halna-Åsen! På tomten får högst en huvudbyggnad och två komplementbyggnader uppföras. Högsta byggnadsarea 250 kvadratmeter per fastighet enligt detaljplan. Högst en femtedel av bostadsfastighets landareal får bebyggas. Se bifogad detaljplan. Till Töreboda är det ca 10 minuters bilfärd där restauranger, mataffärer, butiker och annan närservice finns tillgängligt. För mer information och visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Stora Rör Lars-Bengtsgården 5, Väring, Mariestads kommun

Stora Rör Lars-Bengtsgården 5

Villa
Väring, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

800 000 kr

1,4 ha tomt

Med unikt och perfekt lantligt läge med pendlingsavstånd till både Mariestad och Skövde hittar vi denna fastighet med tillhörande mark. Här får du ett bostadshus med potentiell äldre stil samt tillhörande ladugård. Här är det bara drömmar, idéer och tålamod som begränsar resultatet Det här är tillfället för dig som kan se potentialen i en framtida fastighet där förutsättningarna stavas läge och tillfälle istället för skinande klinkersgolv och flashiga kök. Samtliga byggnader är i behov av underhåll och renovering och här finns varken vatten eller avlopp. Däremot ger fastigheten med mark och tillhörande byggnader fantastiska förutsättningar för att skapa eller bygga ditt drömboende på landsbygden med djurhållning, eller kanske självhushåll. Här får du en fastighet med ca. 1,5 ha mark med byggnader som bostadshus, ladugård samt två uthus. Läget med storslagen utsikt över de öppna fälten och den skogsbevuxna betesmarken runt knuten har sina fördelar. Här i markerna finns gott om svamp och bär för den som vill fylla på förråden till vintern. Förvärv kommer ske i två steg där steg ett är köp av bostadshus samt ladugård med ca 3 000 kvm mark. Därefter förvärvas ca. 12 000 kvm genom fastighetsreglering som skickas in när köpare funnits. Tillträde till bostadshus inkl. ladugård kan ske i direkt anslutning till förvärv. De tillkommande 1,2 ha kan ej tillträdas förrän lantmäteriförrättning vinner laga kraft. Tid för avstyckning enligt lantmäteriet hemsida ca 9 månader. Välkomna på visning!

Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!, null, Gullspångs kommun

Tomtförsäljning med naturskönt, lugnt och vackert läge vid Vänern!

Tomt
Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Pris saknas

1 900 m² tomt

Naturskönt och vackert beläget där Gullspångsälven mynnar ut i Vänern planeras nu försäljning av fyra tomter med en yta om ca 1650-1900 kvadratmeter vardera. På Lilla Årås erbjuds Ni möjligheten att skapa ett lyxigt fritids- eller åretruntboende helt efter egna önskemål med ett av Vänerns mest eftertraktade lägen. Här har ni dessutom tillgång till egen båtplats samt badplats för svalkande dopp när sommarvärmen kryper på. I området finns också fina skogspartier för bär och svampplockning. Göta kanal och andra härliga utflyktsmål ligger i närhet till fastigheten. Gullspång ligger en kort biltur bort, här erbjuds kommunikationsförbindelser, mataffär, restauranger, apotek, systembolag, bensinstation samt annan närservice. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område och nybyggnation får ske i samma storlek som närliggande bostadshus. Priset inkluderar kommunalt vatten, gemensamhetsanläggning för 3-kammarbrunn(avlopp), el anslutning, fiber samt möjlighet till båtplats (avgift erlägges årsvis). Hjärtligt välkomna på tomtvisning Lördag den 4/6 kl. 13.00-14.00. För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

 • Nybyggnadsprojekt
Domherrevägen 6, Mariestad, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Domherrevägen 6

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 850 000 kr

145 m²

6 rum

950 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen och detta hemtrevlig hus som är byggt för en barnfamilj. Här finns flertal sovrum och härliga umgängesytor för hela familjen att trivas på. Det finns också möjlighet att skapa flera sovrum. Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns också ett ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Denna bostad har även en stor och trevlig uteplats med grillplats, sol hela eftermiddagen och kvällen samt en trevlig och mysig balkong. Området är en mycket trivsam del av Mariestad som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Prismaskolan och en cykeltur bort hittar man även Mariestad centrum. Utöver det finns Skövde inom pendlingsavstånd. Vi ses på Domherrevägen 6!

 • Balkong
 • Uteplats
Sjötorp Moviken 18, Sjötorp, Mariestads kommun

Sjötorp Moviken 18

Tomt
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

950 000 kr

1 768 m² tomt

Med sannolikt ett av de bästa lägene utmed Sveriges största insjö erbjuds nu denna byggklara tomt till försäljning. Här finns egen sandstrand och med möjlighet till brygga och båtplats så är det inte mycket som saknas. Har du egen båt tar du dig snabbt ut i en fantastisk skärgård bland öar och kobbar och med härliga enskilda och undanskymda stränder. Kvällarna tillbringas med fördel framför huset med grillning och umgänge långt in på kvällen med solnedgången i vattnet. Om du mot förmodan skulle vilja göra något annat än att njuta i ditt paradis Moviken är det inte långt varken med cykel eller båt till Otterbäcken eller Sjötorp. I Sjötorp med populära Göta Kanal och sitt hektiska sommarliv finns flera restauranger och även matbutik. Ska kylskåpet fyllas ordentligt är populära Frejs livs i Lyrestad inte långt borta. För mer utbud är det inte mer än 20-30 minuter till Mariestad med allt som kan behövas. En stor fördel är att fastigheterna i Moviken skall anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och visning!

Gullstensgatan 20, Gullspång, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 20

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

225 000 kr

91,8 m²

4 rum

3 536 kr/mån

2 451 kr/m²

Välkommen till denna fyrarummare med trevligt och centralt läge på Gullstensgatan 20. En modern och väldisponerad bostad om 92 kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och sociala ytor. En god möjlighet för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas. Den trevliga och praktiska hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt och fint vardagsrum samt ett modernt, fräscht och härligt kök med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är charmigt och stort och har rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och påkostat med toalett, jacuzzi, kommod och tvättmaskin. Dessutom har bostaden en praktisk och liten gästtoalett. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens fina och mysiga balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Här bor du vid ett av Gullspångs bästa lägen, med Gullspång centrum inom gångavstånd. Härliga bad ligger en cykeltur bort och Mariestad och Kristinehamn finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Gullspång har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Visar alla 22