Mäklare Frida Kronborg

Frida Kronborg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ekedalsgatan 27, Töreboda, Töreboda kommun

Ekedalsgatan 27

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

1 395 000 kr

103 m²

4 rum

899 m² tomt

På rofyllda och lugna Ekedalsgatan 27 hittar vi denna trevliga och väl omhändertagna villa. Här möts du av en trevlig enplansvilla med källare som omsorgsfullt rustats upp under åren till ett trivsamt hem. Bra planlösning om 4 rum och kök på entréplan varav 3 sovrum som passar barnfamiljen perfekt . I källaren finns ytterligare generösa utrymmen med bla. tvättstuga, pannrum, gott om förvaring i förråd samt stor gillestuga med braskamin. Fastigheten har ett vackert och trevligt läge i mysiga Kilen området. Göta kanal ligger på gångavstånd från fastigheten. Den lättskötta trädgårds tomten som sköts av robot rymmer både altan i söderläge och uterum att värma sig i när kvällarna blir kyligare. Här finns flera bärbuskar och fruktträd för alla smaker såsom plommon, äpplen och hallon och dessutom odlingslådor för den som önskar. Till bostaden hör också ett praktiskt vidbyggt garage. Töreboda är en populär ort i norra Skaraborg. Intresset för bosätta sig i Töreboda är växande, dels med anledning av ett stort och innovativt näringsliv med stor efterfrågan på arbetskraft. Här finns många små och medelstora företag med goda chanser till sysselsättning för den som önskar. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till nionde klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, systembolag, restauranger och annan närservice. Även mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige. Det vi också lärt oss senaste året är att mycket av våra jobb med lätthet kan utföras från bostaden med utbyggd fiber som finns i bostaden. Välkomna att anmäla er till visning, välkomna hem!

  • Uteplats
Älgaråsvägen 40, Hova, Gullspångs kommun
  • Budgivning pågår

Älgaråsvägen 40

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

650 000 kr

96 m²

4 rum

1 678 m² tomt

Välvårdad 1,5 plans villa uppe på lugna Mon i mysiga Hova finns nu Älgaråsvägen 40 ute till försäljning. Gott om ytor för hela familjen med fina ljusinsläpp och lättskött trädgård som inbjuder till lek och spring. Här möts du av härliga 96 + 74 kvadratmeter om 4 rum och kök varav 3 sovrum att bo och trivas på! Stor altan i västerläge ger härlig eftermiddags och kvällssol. Här finns mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Trevlig trädgård med stor gräsmatta och odlingsmöjligheter för den som önskar omger bostaden, oroa dig inte över gräsklippningen, den sköter roboten! Även oisolerat garage om ca 34 kvm finns på tomten. Centrala Hova ligger bara några få minuters promenad bort där matbutik, kiosk, lite butiker, restauranger, gym, skola/förskola och övrig närservice finns tillgängligt. Kollektiv trafik finns från torget i Hova till Mariestad, Töreboda och Gullspång. Ett stenkast från bostaden nås också fotbollsplan, motionsspår och padelhall. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Uteplats
Bäckaskogsvägen 35, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning pågår

Bäckaskogsvägen 35

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

895 000 kr

97 m²

4 rum

1 078 m² tomt

Varmt välkomna till Bäckaskogsvägen 35, en gyllene chans för den händige att återskapa denna villans forna glans! Bostadens 97 kvadratmeter fördelas på 4 rum och kök, samt källarplan om 62 kvadratmeter. Tomten om 1078 kvadratmeter bjuder in till härliga gräsytor som lämpas väl för lek och aktivitet. För den odlingsintresserade finns också goda ytor för plantering. På fastigheten finner du även ett dubbelgarage byggt 2021-2022. På Grangärdet bor du i omtyckta och populära kvarter med närhet till natur, skola, förskola och idrottsanläggningar. En kort cykeltur bort når du Mariestads centrum som erbjuder mataffärer, butiker, restauranger och caféer. Detta är en chans du inte får missa! Vi ses på visningen!

Visar alla 3