Mäklare Pär Åkerström

Pär Åkerström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Akaciastigen 16, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 16

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Pris saknas
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 368 kr/mån

Välkommen till denna charmiga bostad på Akaciastigen 16 i Mariestad! Här finner du en välplanerad lägenhet med en storlek på 38 kvm fördelat på 1 rum med sovalkov samt kök och badrum. När du stiger in i hallen välkomnas du av gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, vilket underlättar för en organiserad tillvaro. Det rymliga och fräscha köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och erbjuder en trevlig plats för måltider vid matbordet. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med vackert golv och tillräckligt med utrymme för en bekväm soffa och TV. Dessutom finns ett extra rum som kan användas som sovrum med plats för säng. Badrummet är stilrent inrett med våtrumsmatta, dusch, wc och handfat i ljusa nyanser. Denna lägenhet är perfekt för den som söker sitt första boende eller en övernattningslägenhet och erbjuder en bekväm och trivsam atmosfär. Här bor du i trevlig omgivning med närhet till grönskande parker och bra kommunikationsmöjligheter. En kort promenad tar dig till närmaste mataffär och Mariestads centrum är lätt att nå med cykel. Den här bostaden har ett idealiskt läge i Bråten Park, med närhet till stadens centrum, affärer, kommunikationer och natursköna områden. Miss inte chansen att utforska detta fantastiska boende på Akaciastigen 16 i Mariestad! Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Rådjursstigen 38, Mariestad, Mariestads kommun

Rådjursstigen 38

Radhus
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 595 000 kr
101 m²
4 rum
4 752 kr/mån
15 792 kr/m²

Välkommen till detta underbara hem på Rådjursstigen 38 i Mariestad! Beläget i ett lugnt och populärt område är denna hemtrevliga bostad perfekt för barnfamiljer. Med närhet till förskola och skola är det en idealisk plats för barnfamiljer att kalla hem. Bostaden är i toppskick och redo att flytta in i, med en låg avgift som inkluderar värme och vatten och ger ekonomisk trygghet för framtiden. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande atmosfär med ett modernt och stilrent kök med plats för matbord. Det ljusa och mysiga vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge med nära och köra. Vardagsrummet har också utgång till en härlig uteplats och en egen liten gräsmatta, perfekt för grillkvällar och lek under sommarmånaderna. Sovrummen är välplanerade och erbjuder optimal komfort för hela familjen. Det stora och harmoniska huvudsovrummet är en fristad för avkoppling och vila med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och generösa inbyggda garderober samt en praktisk klädkammare. De två ytterligare sovrummen är också väl tilltagna och kan användas som barnrum, gästrum eller kontor, med gott om plats för sängar och förvaring. Från dessa kan man tas sig ut på balkong. Det fräscha badrummet och den praktiska gästtoaletten är smakfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter. Sökandet efter ditt drömhem kan vara över - här på Rådjursstigen 38 väntar en underbar livsstil på dig och din familj. Missa inte chansen att boka en visning och upptäcka detta fantastiska hem! För mer information eller bokning av visning, kontakta mäklaren.

Idrottsvägen 11, Älgarås, Töreboda kommun

Idrottsvägen 11

Villa
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
645 000 kr
101 + 30 m²
5 rum
1 995 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på Idrottsvägen 11 i Älgarås! Med en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder tar du emot dina gäster. Vidare in i hemmet finner du ett praktiskt kök komplett med spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och generöst med plats för ett matbord där familjen kan samlas för måltider och samvaro. I det färgglada vardagsrummet finns en kamin som ger både värme och en mysig atmosfär. Ett rymligt rum som för närvarande används som matsal, erbjuder flexibilitet för olika ändamål såsom sovrum, lekrum eller kontor. Badrummet är stort och praktiskt inrett med dusch, wc, handfat och våtrumsmatta för enkel rengöring och underhåll. På övervåningen finns tre rymliga sovrum samt ett renoverat och fräscht badrum med vackert kakel, dusch, wc och kommod för bekvämlighetens skull. I källaren finns en tvättstuga samt en bergvärmepanna för effektiv uppvärmning och låga driftskostnader. Den stora och härliga tomten erbjuder gott om plats för lek och spring, och du kommer också att uppskatta de generösa förvaringsutrymmena i både källare och garage. Dessutom finns fiberanslutning och bergvärme för en modern och bekväm boendemiljö. Här bor du i lugna kvarter med närhet till skola och barnomsorg, samtidigt som naturen finns runt knuten. En lekplats i närheten är perfekt för barnfamiljer. Miss inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem på Idrottsvägen 11 i Älgarås! Kontakta oss för mer information eller boka en visning idag. För mer information eller bokning av visning, kontakta mäklaren.

Kvarngatan 9, Töreboda, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarngatan 9

Övrigt
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 400 000 kr
849 m² tomt

Här ges en sällsynt chans att förvärva en hyresfastighet mitt i centrala Töreboda, endast 10 minuter från den framtida batterifabriken hos Volvo. Med fyra lägenheter som nyligen har genomgått omfattande renoveringar, erbjuds här en investeringsmöjlighet som inte får missas. Varje lägenhet har nyrenoverats med moderna golv, kök och toalett, samt en egen uteplats för varje hyresgäst. Dessutom har hela huset genomgått en totalrenovering, inklusive tak, fönster, uppvärmningssystem och dörrar. För den nya ägaren är det bara att hyra ut lägenheterna och njuta av en problemfri drift. Till fastigheten hör även tillgång till trädgård och möjlighet att hyra garage. Med hyresintäkter på 280 000 kronor per år finns goda avkastningsmöjligheter, och med alla renoveringar och uppgraderingar slipper man underhållskostnader under flera år framöver. Alla lägenheter har egen elmätare och luftvärmepump. På nedreplan finns 2 st lägenheter med 2 r o k samt egen uteplats och på övre våning finns 2 st 1:or med egen balkong. Töreboda är en idyllisk ort belägen vid Göta kanal, mellan de stora sjöarna Vänern och Vättern. Här möts tåg som susar förbi på Västra Stambanan medan segelbåtar sakta glider fram längs kanalen – en kontrastrik miljö som ger en unik atmosfär. Med endast 10 minuters avstånd till Volvos framtida batterifabrik, som kommer att sysselsätta 3000 personer, och med flera kommande etableringar i Töreboda och det expansiva området kring Mariestad, är detta en investeringsmöjlighet med stor potential. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet i ett område med spännande utvecklingsmöjligheter. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upptäck möjligheterna på Kvarngatan 9, Töreboda! Mer info och bilder kommer inom

Kungsgatan 14, Mariestad, Mariestads kommun

Kungsgatan 14

Övrigt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
9 500 000 kr
567 m² tomt

Centralt belägen fastighet med mycket god avkastning på Kungsgatan 14, Mariestad Varmt välkomna till denna imponerande fastighet på Kungsgatan 14, centralt belägen mitt i Mariestads hjärta. Med två lägenheter, två affärslokaler och tillhörande parkering utgör denna fastighet en unik och stadig investeringsmöjlighet. Fastigheten har ett av Mariestads bästa läge mitt i centrum av denna vackra sjöstad, en stad som genomgår en expansiv utveckling. Med stora etableringar som Volvo batterifabrik, Metsä Tissue, Kriminalvården och Xr logistik förväntas staden växa avsevärt under de kommande åren. För närvarande bor cirka 25 000 invånare och kommunen räknar med att detta antal kommer att öka till omkring 40 000 inom en tioårsperiod. På fastighetens första plan hittar man en nyrenoverad och populär frisörsalong på ca 140 kvm samt en lokal som för närvarande hyrs ut till en elektronikaffär och golfsimulator. Möjligheten finns att omvandla den andra lokalen till en större enhet på cirka 250 kvm, perfekt för restaurang, café, kontor, butik eller liknande. På nästa plan finns två välvårdade lägenheter med varsin rymlig balkong. Den första lägenheten är en 2:a på cirka 75 kvm med en tillhörande balkong på cirka 50 kvm. Den andra lägenheten är en 3:a på 130 kvm med vackra gamla trägolv och en stor balkong som vetter mot innergården. Innergården erbjuder också två parkeringsplatser med elbilsladdare. Fastigheten är utrustad med fjärrvärme, vilket säkerställer låga och stabila driftkostnader. Dessutom finns en stor vind som för närvarande används som förråd, med möjlighet att eventuellt omvandlas till bostadsutrymme. Det är värt att notera att fastigheten för närvarande genererar en stadig inkomst på cirka 770 000 kronor. Det finns även potential att optimera lokalerna på nedre plan och även utnyttja vindsutrymmet för att öka intäkterna ytterligare. Detta är en exceptionell möjlighet att förvärva en central fastighet med pålitlig avkastning. Kontakta oss för ytterligare information eller för att boka en visning och upplev själv denna investeringsmöjlighet mitt i Mariestad!

Gullstensgatan 20, Gullspång, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 20

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
250 000 kr
91,8 m²
4 rum
vån 3/4
4 087 kr/mån
2 723 kr/m²

Välkommen till denna fyrarummare med trevligt och centralt läge på Gullstensgatan 20. En modern och väldisponerad bostad om 92 kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och sociala ytor. En god möjlighet för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas. Den trevliga och praktiska hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt och fint vardagsrum samt ett modernt, fräscht och härligt kök med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är charmigt och stort och har rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis gästrum eller kontor. Badrummet är stort och påkostat med toalett, jacuzzi, kommod och tvättmaskin. Dessutom har bostaden en praktisk och liten gästtoalett. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens fina och mysiga balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Här bor du vid ett av Gullspångs bästa lägen, med Gullspång centrum inom gångavstånd. Härliga bad ligger en cykeltur bort och Mariestad och Kristinehamn finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Gullspång har att erbjuda. BRF Gullspång G1 är en förening där man ska ha fyllt 50 år för att bli medlem och få bo i huset. Vi ses på visningen!

Björsätersvägen 28, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björsätersvägen 28

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
950 000 kr
86 m²
4 rum
2 545 m² tomt

I det fridfulla området Björsätersvägen 28 i Lugnås finner du detta charmiga och välhållna boende. Fastigheten är omgiven av en härlig naturtomt där barn fritt kan utforska och leka, och du har även tillgång till bärbuskar och en praktisk jordkällare. Boendet präglas av en stilren design med vackra detaljer och fina trägolv. Det erbjuder låg energiförbrukning och en unik atmosfär. Här finns även en stor inredningsbar vind, vilket ger möjligheter att skapa ytterligare bostadsyta och anpassa efter dina behov. Närområdet har mycket att erbjuda, här finns förskola, motionsspår, skola 1-6, pizzeria, restaurang och natursköna områden. Pendlingsavståndet till Mariestad, Skövde och Lidköping gör detta till ett högst attraktivt område att bo i, och möjligheten att ta tåget till Göteborg från närliggande station öppnar upp för ytterligare bekvämlighet. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med kappavhängning och trappan upp till den inredningsbara vinden där du har alla möjligheter att skapa extra rum. Köket är ljust och lantligt inrett med vackert golv och utrymme för matbord. Det är utrustat med moderna bekvämligheter, här finns spis, kyl/frys, fläkt, diskmaskin och ugn. Genom köket når du ett kontor eller alternativt sovrum, inrett med vackert golv och ljusa väggar. Boendet erbjuder också ett rymligt sovrum med ljusa färger, vackra garderober och trägolv. Vardagsrummet är ljust och generöst tilltaget, i anslutning till vardagsrummet finns mysig matsal för härliga middagar med släkt och vänner. En gästtoalett och ett stort, nyligen renoverat badrum med dusch, kommod och tvättmaskin kompletterar bostaden. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en mysig och funktionell livsstil.

Trossvägen 3, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Trossvägen 3

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 360 000 kr
107 m²
4 rum
1 189 m² tomt

Här är din möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hem med enastående utsikt över Vänern. Beläget i det vackra bostadsområdet Sjögläntan i Otterbäcken erbjuder vi möjligheten att uppföra ett rymligt enplanshus av modellen Älvsbyhus Eva med hela 107 kvadratmeter. Detta är bättre än du någonsin kunnat föreställa dig! Älvsbyhus Eva är det perfekta hemmet för den moderna familjen. Om du letar efter ett mindre hus som ändå erbjuder oväntat mycket utrymme och funktionalitet, har du hittat rätt. I detta charmiga hem hittar du tre rymliga sovrum, vilket ger varje familjemedlem sitt eget utrymme. Förvaringsmöjligheterna är smart planerade för att göra vardagen smidigare. Ett större badrum och en mindre toalett förenklar morgonrutinerna och gör att ni inte behöver trängas. Dessa utrymmen är också placerade intill två av sovrummen, vilket ökar bekvämligheten. Husets öppna och ljusa vardagsrum är integrerat med köket och skapar en naturlig samlingspunkt för familjen. Här kan ni njuta av måltider tillsammans och umgås. Om någon är ivrig att flytta sig till tv-soffan kan ni fortsätta samtalen utan problem. Dessutom har ni en bekväm utgång till trädgården och eventuell uteplats, där ni kan avnjuta den fantastiska utsikten över Vänern. I anslutning till köket finner du en rymlig tvättstuga som är utrustad med en mycket uppskattad groventré. Detta betyder att inget blöta eller smuts kommer in i huset, vilket är idealiskt när ni kommer in från utomhusaktiviteter, vare sig det är snö, sand eller regn. För att göra ditt Älvsbyhus Eva ännu mer personligt och anpassat efter din smak, finns flera exteriöra tillval att överväga. Ett populärt tillval är takpaketet, som inkluderar ett tidlöst tak med 19 graders lutning och en bandtäckningsmönstrad plåt. Sjögläntan är perfekt beläget vid Vänerns strand och erbjuder en underbar badstrand och en båthamn inom räckhåll. Du kan ta båten ut och uppleva den fantastiska skärgården och njuta av bra fiskemöjligheter. Detta är platsen för dig som älskar naturen och friluftsliv. Sjögläntan har ett utmärkt pendlingsavstånd till både Mariestad och Kristinehamn, vilket gör det till en idealisk plats för dem som arbetar i städerna men längtar efter lugn och ro vid Vänerns strand. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att börja planera ditt drömhem vid Vänern. Här har du chansen att skapa en plats där du kan njuta av fantastiska solnedgångar och en livsstil vid vattnet som många drömmer om. Välkommen till ditt nya hem! Utforska ditt framtida hem virtuellt via vår länk! Det här är ett förslag på husmodell på denna tomt, det går att välja fritt från Älvsbyhus.

Trossvägen 5, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Trossvägen 5

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 460 000 kr
107 m²
3 rum
1 189 m² tomt

Drömmer du om ett nytt hem med enastående utsikt över Vänern? Nu har du chansen att förverkliga din vision! Här är din möjlighet att förverkliga drömmen om ett nytt hem med enastående utsikt över Vänern. Beläget i det vackra bostadsområdet Sjögläntan i Otterbäcken erbjuder vi möjligheten att uppföra en rymlig 1 1/2 plansvilla av modellen Astridhus från Älvsbyhus. Denna charmiga villa ger dig även chansen att inreda övervåningen helt enligt dina egna önskemål och behov. Närhet till Naturen och Vänern Sjögläntan har en drömplacering vid Vänerns strand och erbjuder tillgång till en underbar badstrand samt en båthamn inom räckhåll. Ta båten ut och utforska den fantastiska skärgården eller njut av utmärkta fiskemöjligheter. Här är platsen för dig som älskar naturen och friluftsliv. Familjens Drömhem Astridhus är utformat för att tillgodose behoven hos en växande familj. Bottenvåningen erbjuder två rymliga sovrum, ett stort badrum, tvättstuga och ett luftigt kök/vardagsrum som sträcker sig över nästan 50 kvadratmeter. Många uppskattar särskilt placeringen av sovrummen i ena änden av huset. För de som önskar finns möjligheten att lägga till ett extra sovrum, så att barnen kan vara nära även under natten. Oinredd övervåning - Ditt Drömutrymme Övervåningen är oinredd, och du har möjligheten att anpassa den precis som du önskar. Varför inte skapa ett stort sovrum och ett allrum, perfekt för föräldrarna att ha sin egen oas? Alternativt kan du inkludera ett extra badrum för ökad komfort eller en klädkammare för att organisera dina kläder och föremål. Om du föredrar det, kan övervåningen även bli ett stort lekrum där barnens leksaker kan spridas ut utan att skapa oreda i resten av huset. Tillval för Din Personliga Touch För att göra ditt Astridhus ännu mer personligt, kan du överväga flera tillval, inklusive en 34 graders taklutning med förhöjt väggliv som ger övervåningen extra rymd. En takkupa är också ett populärt tillval, vilket ökar ljus och luftighet på övervåningen och ger ditt hem en extra touch av elegans. Perfekt Pendlingsavstånd Sjögläntan har ett utmärkt pendlingsavstånd till både Mariestad och Kristinehamn, vilket gör det till en idealisk plats för dem som arbetar i städerna men längtar efter lugn och ro vid Vänerns strand. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att börja planera ditt drömhem vid Vänern. Här har du chansen att skapa en plats där du kan njuta av fantastiska solnedgångar och en livsstil vid vattnet som många drömmer om. Välkommen till ditt nya hem! Se huset i vår 3D animeringslänk Det här är ett förslag på husmodell på denna tomt, det går att välja fritt från Älvsbyhus.

Trossvägen 7, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Trossvägen 7

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 570 000 kr
129 m²
4 rum
1 193 m² tomt

Drömmer du om ett nytt hem med enastående utsikt över Vänern? Nu har du chansen att förverkliga din vision! Här på Sjögläntan, Otterbäckens nya bostadsområde, har du möjligheten att uppföra ett vackert Linneahus från Älvsbyhus, ett rymligt enplanshus med 129 kvadratmeter. Bättre än så blir det inte! Linneàhuset är ett luftigt enplanshus med tre sovrum som standard. Sovrummen är strategiskt placerade i ena änden av huset, vilket skapar en privat sfär för vuxna och en separat yta för barnen. Du har möjlighet att addera ytterligare ett sovrum i anslutning till de befintliga sovrummen. En rymlig tvättstuga med smidigt groventré gör vardagen mer bekväm. För de som älskar att umgås och laga mat, är det öppna köket och vardagsrummet husets hjärta. Här kan du bjuda in vänner och familj till trevliga stunder. Om du älskar sommarkvällar kommer du att älska den helglasade balkongdörren och de låga fönstren som förenar vardagsrummet och altanen. Utsikten över Vänern och solnedgångarna är oslagbara. För att göra ditt Linneahus ännu mer personligt, har du möjlighet att välja bland flera exteriöra tillval. Ett tidlöst tak i 19 graders lutning med bandtäckningsmönstrad plåt är ett av de tillval du kan överväga. Sjögläntan ligger precis vid Vänerns strand och erbjuder badstrand och båthamn inom räckhåll. Ta båten ut och upplev den fantastiska skärgården samt bra fiskemöjligheter. Detta är platsen för dig som älskar naturen och friluftsliv. Sjögläntan har ett utmärkt pendlingsavstånd till både Mariestad och Kristinehamn, vilket gör det till en perfekt plats för dem som arbetar i städerna men längtar efter lugn och ro vid Vänerns strand. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att börja planera ditt drömhem vid Vänern. Här har du chansen att skapa en plats där du kan njuta av fantastiska solnedgångar och en livsstil vid vattnet som många drömmer om. Välkommen till ditt nya hem! Gå in i ett Linneá hus virtuellt via vår länk!

Skagervikvägen 8, Gullspång, Gullspångs kommun

Skagervikvägen 8

Tomt
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
157 425 kr
2 099 m² tomt

Här ges dig möjligheten att förverkliga din dröm om ett nytt hem på en tomt omfattande hela 2 099 kvadratmeter i Gullspång kommun, närmare bestämt i det charmiga området Skagersvik. Denna tomt har ett utmärkt läge med närhet till den vackra sjön Skagern, endast 300 meter från en bedårande badstrand samt utmärkta fiskemöjligheter. För entusiaster av båtliv är även Vänern inom bekvämt räckhåll. Ribbingsfors fina golfbanan ligger också bara några minuter från tomten. Här kan du förverkliga drömmen om det perfekta hemmet, skräddarsytt efter dina egna behov och önskemål. Området erbjuder en mängd bekvämligheter, såsom skolor, mataffärer och en fantastisk utemiljö, allt inom nära räckhåll. Här kan du njuta av avkopplande promenader i den omgivande naturen och skogarna samt uppleva den harmoniska atmosfären. Dessutom har Skagersvik ett utmärkt pendlingsavstånd till städerna Mariestad och Kristinehamn, vilket ger dig tillgång till ytterligare bekvämligheter och arbetsmöjligheter. Notera att vatten, avlopp och el inte ingår i priset för tomten, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dessa efter dina egna behov och önskemål när du bygger ditt nya hem. Ge dig själv chansen att bli ägare till denna vackra tomt i Skagersvik, Gullspång kommun, och uppför ditt drömhus. Kontakta oss för ytterligare information och för att påbörja resan mot ditt nya hem i denna idylliska miljö. Välkommen till ditt framtida boende!

Strandgatan 2, Gullspång, Gullspångs kommun

Strandgatan 2

Tomt
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
105 300 kr
1 404 m² tomt

Här är din chans att förverkliga din dröm om ett nytt hem på en tomt om 1 404 kvadratmeter i Gullspång kommun. Denna tomt har ett utmärkt läge med närhet till den vackra Gullspångsälven, som mynnar ut i sjön Skagern och erbjuder fantastiska badplatser samt utmärkta fiskemöjligheter. För båtentusiaster är Vänern också inom räckhåll, vilket ger möjlighet till mysigt båtliv. Här kan du skapa det perfekta hemmet som passar dina behov och önskemål. Området erbjuder bekvämligheter som skola, mataffär och en fantastisk utemiljö precis i närheten. Du kan njuta av långa promenader i skog och natur och uppleva den fridfulla omgivningen. Gullspång har också ett bra pendlingsavstånd till städerna Mariestad och Kristinehamn, vilket ger dig tillgång till ytterligare bekvämligheter och arbetsmöjligheter. Vatten, avlopp och el ingår inte i priset, så du kan anpassa dessa efter dina behov och önskemål när du bygger ditt nya hem. Miss inte chansen att äga denna vackra tomt i Gullspång kommun och bygga ditt drömhus. Kontakta oss för mer information och för att påbörja din resa mot ett nytt hem i denna idylliska miljö. Välkommen till ditt framtida hem!

Akaciastigen 4, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 4

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
190 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/7
5 129 kr/mån
3 016 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Akaciastigen 4, Mariestad! Denna härliga lägenhet erbjuder en spektakulär milsvid utsikt från en inglasad balkong, perfekt för att njuta av avkopplande stunder med nära och kära. Här finner du ett mysigt vardagsrum med gott om plats för sällskapliga ögonblick, samt ett rymligt kök utrustat med kyl, frys, ugn, fläkt och tillräckligt med utrymme för en matplats. Dessutom har du direkt tillgång till balkongen, där du kan njuta av din morgonkaffe eller middagar med en otrolig vy. Läget är optimalt med närhet till skola, utmärkta bussförbindelser, vackra naturområden, en välsorterad mataffär och en kort promenad på 10 minuter till Mariestad centrum. Här har du allt du behöver inom räckhåll. Bostadsrättsföreningen Bråten Park är en grönskande oas med prunkande träd och buskar. Föreningen erbjuder fruktträd och bärbuskar som du är välkommen att plocka från. Det finns charmiga uteplatser och grillområden, perfekta för sommarkvällar, samt möjligheter för trädgårdsentusiaster med odlingsplatser. I Brf Bråten Park finns en stark gemenskap med många aktiviteter och evenemang för de boende. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive tvättstuga, barnvagnsförråd, bastu, cykel- och mopedförråd. Utomhus hittar du lekplatser för de små, kolonilotter, en fotbollsplan och boulebanor för både vuxna och barn. Det finns även en gästlägenhet som kan hyras för besökare. I området finns även ett charmigt gårdshus med plats för ca 50 personer, perfekt för olika aktiviteter. Varje lägenhet har sitt eget förråd för extra förvaringsmöjligheter. Detta är en fantastisk möjlighet att bo i en trivsam bostadsrättslägenhet med enastående faciliteter och vacker utsikt. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning! Vi ser fram emot att visa dig denna underbara bostad på Akaciastigen 4 i Mariestad!

  • Hiss
Skolgatan 13, Töreboda, Töreboda kommun

Skolgatan 13

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 695 000 kr
118 + 55 m²
4 rum
1 019 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 13 i Töreboda - ditt nya hem i romantisk och lantlig stil som väntar på att välkomna din familj. Detta mycket väl omhändertagna hus är en sällsynt pärla som kombinerar charmiga detaljer och modern bekvämlighet på ett enastående sätt. Här märks det att någon med känsla för inredning och stil bor, huset har renoverats i omgångar och säljaren har bevarat ursprungliga detaljer och charm. När du kliver in i detta underbara hem kommer du omedelbart att bli förtrollad av den härliga atmosfären och få en känsla av ro. Vackra tapeter och unika snickerier ger huset en tidlös karaktär som verkligen andas hemtrevnad. Det här är det perfekta hemmet för en barnfamilj. En rymlig trädgård bjuder in till utomhuslek och äventyr. Här kan barnen springa fritt och njuta av de vackra plommon- och äppelträden som pryder trädgården. Huset är utrustat med bergvärme och energisnåla fönster, vilket inte bara ger en bekväm inomhusmiljö året runt, utan också håller energikostnaderna låga. Detta hus är fullt av unika detaljer som vittnar om äkta snickarglädje. Varje hörn och vrå har kärleksfullt utformade inslag som ger huset karaktär och personlighet. Köket är hjärtat i hemmet och här finner du ett vackert kök i fransk ek, perfekt för kulinariska äventyr och familjemiddagar. Huset har en spännande historia med ett gammalt stenhuggeri som en gång var en del av dess historia. Huset ligger nära Göta kanal, där du kan njuta av pittoreska promenader längs vattnet och avkopplande stunder i den vackra omgivningen. För de som arbetar i Stockholm eller Göteborg är detta hemmet idealiskt. Tågförbindelserna gör att du kan vara i de stora städerna på några timmar samtidigt som du kan njuta av den avkopplande atmosfären i Töreboda när du är hemma. Till tågstationen tar det 3 min att gå till från huset. Kom och upplev harmonin och skönheten i detta underbara hem i Töreboda. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt drömhem!

Västergatan 18, GULLSPÅNG, Gullspångs kommun

Västergatan 18

Villa
GULLSPÅNG, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 100 000 kr
142 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Flerfamiljshus i centrala Gullspång. Här på Västergatan 18 erbjuds nu en villa med två renoverade lägenheter i utmärkt läget. Kanske letar ni generationsboende med plats för hela den stora familjen? Eller eftersöker ni möjlighet att hyra ut bägge lägenheterna? Eller bo billigt själv genom att hyra ut en av lägenheterna. Här finns alla möjligheter. I Gullspång har du bra kommunikationsmöjligheter, nära till skola, affärer, Ribbingsfors Golf, Vänern och Skagen. Pendlingsavstånd till Mariestad och Kristinehamn. För mer information och privat visning kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Välkomna till Sjögläntan, tag chansen att förverkliga drömmen om nyproduktion i sjönära Otterbäcken!, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Välkomna till Sjögläntan, tag chansen att förverkliga drömmen om nyproduktion i sjönära Otterbäcken!

Tomt
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
fr. 380 000 kr
1 813 m² tomt

Nu äntligen släpps tomterna i Otterbäckens nya område Sjögläntan, här bor ni med närhet till både vacker natur och härliga Vänern. Här presenteras just nu 22 tomter av totalt 32 tomter i olika storlekar. Tomterna är inte knutna till någon specifik husleverantör utan här kan ni välja fritt hur just ert drömboende ska se ut. Samtliga tomter kommer att anslutas till kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber för extra kostnad och är inte inkluderad i tomtpriset. Ca priser just nu rad 1: VA anslutning 230 000 kr, el 50 000 kr, fiber 20 000 kr Ca priser just nu rad 2 och 3: VA anslutning 208 000 kr, el 50 000 kr, fiber 20 000 kr Sjögläntan passar er som lockas av sjö och friluftslivet. Här bor ni precis vid Vänerns kant och har nära till både större badstränder, små mysiga badvikar, camping och småbåtshamnar. Cykelväg finns till Sjötorp och Göta Kanal med sina slussar och runt om i närområdet finns fina svampskogar och flera naturreservat. I Otterbäcken finns flera restauranger och också nyöppnad obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet ca 25 minuter med bil och Kristinehamn åt de andra hållet ca 35 minuter bort. Upplev allt de härliga Otterbäcken och dess omgivning har att erbjuda, välkommen att kontakta mäklare för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Domherrevägen 6, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Domherrevägen 6

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 650 000 kr
145 m²
6 rum
950 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen och detta hemtrevlig hus som är byggt för en barnfamilj. Här finns flertal sovrum och härliga umgängesytor för hela familjen att trivas på. Det finns också möjlighet att skapa flera sovrum. Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns också ett ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Denna bostad har även en stor och trevlig uteplats med grillplats, sol hela eftermiddagen och kvällen samt en trevlig och mysig balkong. Området är en mycket trivsam del av Mariestad som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Prismaskolan och en cykeltur bort hittar man även Mariestad centrum. Utöver det finns Skövde inom pendlingsavstånd. Vi ses på Domherrevägen 6!

  • Balkong
  • Uteplats
Smörbollsvägen 2, Lyrestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smörbollsvägen 2

Tomt
Lyrestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
100 000 kr
870 m² tomt

Nu har ni chansen att bygga ert drömhus på Smörbollsvägen i härliga Lyrestad! Tomterna är inte knutna till någon husleverantör utan här kan ni välja fritt hur ert drömboende ska se ut. En kort promenad bort finns den trevliga hamnen med promenadstråk längst med Göta Kanal. Gästhamnen i Lyrestad är en omtyckt mötesplats för båtfarare, bilister och cykelturister. Extra liv och rörelse blir det alltid när någon av de stora passagerarbåtarna lägger till. Sommartid visar hembygdsföreningen sitt museum i hamnmagasinet. Här kan man bland annat se hur en lanthandel såg ut vid sekelskiftet. I Lyrestad finns även en liten minigolfbana, ICA, café, en omtyckt pizzeria och Åsgårdens pensionat. Varmt välkomna till natursköna och härliga Lyrestad!

Smörbollsvägen 1, Lyrestad, Mariestads kommun

Smörbollsvägen 1

Tomt
Lyrestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
100 000 kr
774 m² tomt

Nu har ni chansen att bygga ert drömhus på Smörbollsvägen i härliga Lyrestad! Tomterna är inte knutna till någon husleverantör utan här kan ni välja fritt hur ert drömboende ska se ut. En kort promenad bort finns den trevliga hamnen med promenadstråk längst med Göta Kanal. Gästhamnen i Lyrestad är en omtyckt mötesplats för båtfarare, bilister och cykelturister. Extra liv och rörelse blir det alltid när någon av de stora passagerarbåtarna lägger till. Sommartid visar hembygdsföreningen sitt museum i hamnmagasinet. Här kan man bland annat se hur en lanthandel såg ut vid sekelskiftet. I Lyrestad finns även en liten minigolfbana, ICA, café, en omtyckt pizzeria och Åsgårdens pensionat. Varmt välkomna till natursköna och härliga Lyrestad!

Visar alla 19