Dragarörsvägen 85

Fränninge/Vollsjö, Sjöbo kommun Se på karta

6 700 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
13 ha
Byggår
1935

Välkommen till Dragarörsvägen 85!
I bland böljande fält i hänförande vackert landskap finner vi en gård som är någonting utöver det vanliga. Gården har genom åren renoverats och byggts om för en modern livsstil. Bostaden är ytterst charmig och rumsfördelningen är tilltalande för såväl den stora som för den lilla familjen. 12 hektar åkermark (ekologisk odling sedan -94) och 1 hektar betesmark. På betesmarken hittar vi även en kräftdamm. Ett perfekt boende för den som vill utöka sitt lantbruk, har hästar/djurhållning eller egen verksamhet. Mycket ytor och därmed många möjligheter för familjen. Boningshuset är väl i ordning med generösa sällskapsytor, Smedstorp kök -07, flera sovrum och två nyare badrum -16/-19. Vattenburen uppvärmning - jordvärme fr hösten -19. Många dyrare renoveringar är redan gjorda och det är bara för nästa att flytta in och trivas. Fina detaljer som trägolv, schablonmålningar, spegeldörrar och djupa fönsternischer.
Gästhus med badrum från -06 med bubbelbadkar, bastu och dusch, mindre kök, sällskapsrum, mindre sovrum och sovloft - perfekt för tonåringen, till att hyra ut eller för den som jobbar hemifrån att kunna sitta ostört.
Underbar trädgård med damm, mysigt lusthus och trädgårdsland med odlingsmöjligheter.
Fd stall som man skulle kunna rusta upp och göra boxar till hästar, bakom stallet finns ett stort skärmtak där maskiner/husbil/husvagn står skyddat. Garage/verkstad med plats för 2 bilar (på rad).

I närheten hittar vi Vollsjö med ett mindre serviceutbud. Utomhusbad i Fränninge hittar vi bara några minuter bort i bil, perfekt varma sommardagar. Till Sjöbo tätort tar vi oss på 20-25 minuter, här finns ett stort utbud av stora mataffärer, apotek, gym -& fitnesscenter, badhus, golfbana, padelhallar och mycket mer. Från Sjöbo pendlar du smidigt till Lund, ystad och Malmö.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Kontakta mäklaren

Johanna Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
Mäklare Johanna Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
0706157951

Visningstider

  • 17
    aug
    Ons 17 aug kl. 16:30–17:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.