Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näckrosgränd 5A, Backarna, Sjöbo kommun

Näckrosgränd 5A

Radhus
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
353 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna praktiska och totalrenoverade bostad i ett plan om två ROK. Bostaden har en optimal planlösning med goda utförda renoveringar - nytt kök från 2019, ny värmepanna från 2019, helkaklat badrum från 2020 och nya golv och ytskikt i hela bostaden. Härlig uteplats i öst med utsikt över grönområde. Tomten har trädgårdstäppa på båda sidorna med en häck som skyddar mot insyn. Här finns också en uppfart med plats för två bilar och ett förråd. Ett perfekt boende för dig som vill bo på markplan med en lagom trädgård. Varmt välkomna på visning!

Björka Byaväg 250, Björka, Sjöbo kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Björka Byaväg 250, Björka, Sjöbo kommun, bild 2
Björka Byaväg 250, Björka, Sjöbo kommun, bild 3

Björka Byaväg 250

Villa
Björka, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 495 000 kr
135 + 25 m²
5 rum
500 m² tomt

Välkomna till detta vackra korsvirkeshus i mysiga Björka. Bostaden byggdes 1846 och än idag finns en hel del bevarad charm och karaktär kvar i bostaden. Detta boende lämpar sig såväl för er som söker fritidsboende som för er som söker permanentboende. Här bjuds det på gedigna brädgolv, spröjsade fönster, synliga takbjälkar, vackra spegeldörrar, två kaminer, härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Ny luft/luff-värmepump håller driftkostnaden nere och dessutom finns fiber redan indraget. På tomten finns ett fint annex med rejält gästrum, tvättstuga och förrådsdel. Fantastisk trädgård med välskötta planteringar, fina stensättningar, fruktträd och prunkande blomsterprakt. Här kan vi njuta av färgsprakande blomster från tidig vår till långt in på sensommaren. De ståtliga buxbomshäckarna ger en fin inramning och trevlig parkkänsla. Björka är en gemytlig liten by strax utanför Sjöbo tätort. Björka omgärdas av underbar natur, ett rikt djurliv och oändligt med promenadstigar. På cykelavstånd har vi både Vombsjöns fina sandstrand och Sjöbos populära golfbana. I Björka finns mysiga Björkadammen som är känd för sitt fiske, här finns även grillplats och möjligheter för friluftsliv. På bara fem minuter tar vi oss in till Sjöbo fullservicesamhälle med flertalet mataffärer, restauranger, butiker, skolor, förskolor, banker, vårdcentral, apotek med mera. Från Björka har vi dessutom bra pendlingsavstånd till både Lund, Malmö och Ystad som alla nås på mellan 30-45 minuter.

 • Premium
Gamla Lundavägen 2576-4, Hemmestorp, Sjöbo kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Gamla Lundavägen 2576-4, Hemmestorp, Sjöbo kommun, bild 2
Gamla Lundavägen 2576-4, Hemmestorp, Sjöbo kommun, bild 3

Gamla Lundavägen 2576-4

Villa
Hemmestorp, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
495 000 kr
44 m²
2 rum
1 474 m² tomt

Välkomna till detta naturnära boende mitt emellan Blentarp och Veberöd. Här bor ni på härlig skogstomt på naturskönt läge mitt i fantastisk natur. Området är känt för sitt rika djur och naturliv och att få skogens invånare in på tomten hör inte till ovanligheterna. Bostaden lämpar sig lika väl för er som söker permanentboende såväl som för er som söker fritidsboende. Detta boende kräver en hel del renovering men här finns goda förutsättningar för er som vill sätta er egen prägel på boendet. Huset ligger på en vacker skogstomt med härlig grönska, mysig lummighet och rejäl uppfart med plats för flera bilar. Dessutom finns kommunalt både vatten och avlopp indraget. Busshållplats precis utanför med bussar mot både Blentarp och Veberöd.

 • Premium
Grengatan 1C, Sjöbo, Sjöbo kommun
 • Mån 17 jun

Grengatan 1C

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
425 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
4 195 kr/mån
11 184 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta på 38 kvm, belägen i en populär förening. Denna lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet. Här finns en balkong där du kan njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen, perfekt för avkoppling eller en mysig fika utomhus. Köket är praktiskt utformat och har plats för ett mindre matbord för vardagens måltider. Det helkaklade badrummet, som renoverades i samband med stambytet 2012, håller en modern standard och erbjuder både stil och bekvämlighet. En extra fördel med denna lägenhet är att både hushållselen och fiberanslutning ingår i månadsavgiften. Här bor du med bekvämt gång- och cykelavstånd till mataffärer, skolor och utmärkta bussförbindelser som tar dig snabbt och smidigt till Malmö, Lund och Ystad. Området erbjuder en trivsam och praktisk livsstil med närhet till all nödvändig service. Missade inte chansen – varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Klintäng 7, Karups Nygård, Sjöbo kommun
Klintäng 7, Karups Nygård, Sjöbo kommun, bild 2
Klintäng 7, Karups Nygård, Sjöbo kommun, bild 3

Klintäng 7

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 395 000 kr
55 + 14 m²
2 rum
800 m² tomt

Nu är det dags för nästa ägare att ta över detta charmiga och välskötta hus, beläget i en underbar skogsmiljö. Säljarna har ägt och omsorgsfullt vårdat detta hus i över 20 år, vilket verkligen syns i dess skick. Sovrum med plats för dubbelsäng, härligt vardagsrum, kök med plats för mindre matbord och badrum med våtrumsmatta/tapet från 2004. Luft/luftvärmepump som håller nere driftkostnaden och öppen spis med kassett som höjer både värmen och mysfaktorn. Fint trägolv i vardagsrummet och generöst ljusinsläpp, från vardagsrummet når man det underbara uterummet i västerläge som är en plats att kunna njuta av den omgivande naturen, oavsett väder. Trädgården är en ljuvlig oas med häck, träd och rabatter fyllda med vackra blommor. Trädgården är dessutom relativt lättskött vilket gör det enkelt att njuta utan alltför mycket arbete. Tomten är inhägnad med staket vilket gör att både husdjur och barn kan leka fritt. Stensatt uteplats i västerläge ger möjlighet till härliga kvällar utomhus. Här njuter man av solen större delen av dagen och hela kvällen. Praktiskt plåtskjul med plats för både ved och cyklar, samt ett garage och tillhörande förråd som rymmer både bil och trädgårdsmaskiner. För den som gillar att vara nära naturen är läget perfekt, med gångavstånd till vackra Sövdesjön och dess badstrand. Området är en fridfull tillflyktsort där man verkligen kan landa i lugnet. Här kan du vakna till fågelsång, ta en promenad genom skogen och njuta av den rogivande atmosfären som omger detta fantastiska hem. Några minuter bort i bil ligger Blentarp med mataffär, skolor och förskola. Detta hus är verkligen en pärla, redo för nästa ägare att skapa nya minnen i.

 • Premium
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Stenebergsvägen 15

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 695 000 kr
168 + 99 m²
5 rum
3 535 m² tomt

Gedigen stenvilla på högt läge i utkanten av Vollsjö. Här bor ni på lugnt läge i utkanten av byn med gångavstånd till både skola, förskola, affär och idrottsplats. Bostaden bjuder bland annat på väl tilltagna sällskapsytor, tre bra sovrum, vackert ljusinsläpp och härligt uterum. Vattenburet värmesystem med pelletspanna, ny dränering, fiber och kommunalt både vatten och avlopp. I källaren finns garage med verkstadsmöjligheter, perfekt för egenföretagaren eller platskrävande hobbys. Stor grönskande trädgård på totalt 3535 kvm med generösa gräsytor, rejäl parkeringsplats och en del skogstomt.

 • Premium
Altgatan 8, Sjöbo, Sjöbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Altgatan 8, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 2
Altgatan 8, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 3

Altgatan 8

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 895 000 kr
120 m²
5 rum
756 m² tomt

På en lugn återvändsgata ligger denna fina enplansvilla. Huset är bra planerat med en väl genomtänkt planlösning som skapar en ljus och rymlig atmosfär. Generösa sällskapsytor både i vardagsrum, finrum och uterum där man kan samla sina nära och kära. Bostaden erbjuder även tre rymliga sovrum och två badrum, vilket gör bostaden lämplig för både barnfamiljer och de äldre som söker ett bekvämt boende. Väl tilltaget kök med gott om förvaring och plats till matbord. Här finns utrymme till både matlagning och umgänge. Det mysiga uterummet i sydväst är en perfekt plats att njuta av långa sommarkvällar och skapa minnesvärda stunder. Trädäck i sydväst och stensatt uteplats i nordöst där man gärna spenderar sin tid när vädret tillåter. Trivsam trädgård med rabatter med blommor och grönska, träd som ger både skugga och karaktär och välklippt häck som ramar in trädgården. Även pallkragar finns för den med odlingsintresse. Friliggande garage med rymligt integrerat förråd och stensatt uppfart med plats för flera bilar. Läget är idealiskt med vackra grönområden i närheten som ger möjlighet till promenader och friluftsliv. Bra cykelvägar leder dig smidigt in till centrum på endast 5 minuter. Från Sjöbo har du utmärkta pendlingsmöjligheter till både Lund, Malmö och Ystad, vilket gör det enkelt att nå arbetsplatser och städernas utbud. Sammanfattningsvis är detta en trivsamt planerad villa för den som vill bo bekvämt!

 • Premium
Teknikergatan 26, Grimstofta, Sjöbo kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00

Teknikergatan 26

Villa
Grimstofta, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 695 000 kr
127 m²
5 rum
688 m² tomt

Enplansvilla med fyra rymliga sovrum och generösa utrymmen för vardagslivet. Väl tilltaget kök med plats för större matbord. Det föredetta garaget är ombyggt till hobbyrum som ger extra plats. Trädäck i söderläge med utsikt över ängen, en perfekt plats för att umgås med nära och kära. I trädgården finns äpple, päron och plommonträd som ger god frukt under säsongen. Dessutom kan du plocka färska rabarber, hallon, björnbär, krusbär, vinbär och kiwi till eftermiddagsfikan. Ett lugnt och familjärt område med närheten till tätortens serviceutbud. Från Sjöbo pendlar du snabbt och smidigt mot Lund, Ystad och Malmö.

 • Plus
Kronvägen 5, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Kronvägen 5

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 975 000 kr
100 + 55 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade och exklusiva villa, vars omfattande renovering genomfördes 2015. Belägen i natursköna Karup, erbjuder denna villa ett perfekt boende för den som uppskattar närheten till naturen. Huset på 100kvm har tre rymliga sovrum och generösa sociala ytor, vilket gör det idealiskt för både familjeliv och umgänge. Stilrent helkaklat badrum med tillhörande tvättstuga. Utomhus hittar du en uppvärmd pool, installerad 2016, som tillsammans med det stora trädäcket och uteköket skapar en underbar miljö för sommarens lata dagar och festligheter. Trädäcket och stensättningen runt poolen gjordes 2023. De nyligen installerade solcellerna från 2022 bidrar till att göra boendet både ekonomiskt och miljövänligt. 2023 genererade solcellerna 7754 kwh totalt, här bor du med andra ord otroligt billigt. Isolerat och uppvärmt (luft/luftvärmepump fr -15) garage om hela 40 kvadratmeter ger gott om plats för både fordon och förvaring. Två stensatta uppfarter med plats för flera bilar. Fina stensättningar på husets framsida som ger ett trevligt välkomnande när man parkerar bilen. Här bor du omgiven av skog, med närhet till Sövdesjöns vackra badstrand och natursköna omgivningar. Karups Nygård har dessutom en egen badplats där man gärna spenderar tid på sommaren. Under sommarmånaderna kan du njuta av konserter på den lokala Amfiteatern i Sövde, vilket ger extra liv och rörelse i området. I Blentarp som bara ligger några minuter bort med bil hittar vi mataffär, byakrog, förskolor och skolor. Bra pendling in till Malmö, Lund och Ystad! Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun
 • Mån 24 jun kl 18:30
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun, bild 2
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun, bild 3

Brösarpsvägen 581

Villa
Vollsjö by, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 100 000 kr
180 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Välkomna till denna exklusiva stenvilla på lantligt och fint läge strax utanför Vollsjöby. Bostaden har sedan 2021 både byggts till och genomgått en omfattande totalrenovering både in och utvändigt. Här bjuds bland annat på nytt kök, nytt helkaklat badrum, nytt gäst-wc, ny el, nya vatten och avloppsledningar, nytt värmesystem med luft/vatten-värmepump, ny kamin och nya ytskikt i alla rum. Utvändigt har hela bostaden putsats om och tilläggsisolerats, taket har tvättats och målats, nya plåtdetaljer, nya fönster och ny dränering. Dessutom nyanlagd trädgård med stensättningar, flera uteplatser, planteringar och väl tilltagna gräsytor. På tomten finns även ett nybyggt annex på ca 60 kvm innehållande två sovrum och sovloft, här är även förberett för badrum och påbörjat ett trädäck precis utanför. Nu återstår för köparen att slutföra projektet. Dessutom finns både fiber och kommunalt vatten och avlopp indraget. Välkomna på visning!

 • Premium
Västergatan 13, Vollsjö, Sjöbo kommun

Västergatan 13

Lägenhet
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
240 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 505 kr/mån
4 000 kr/m²

Välkommen till en trivsam och bekväm 2-rums lägenhet på första våningen i lugna Vollsjö. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp, väl tilltaget vardagsrum och en balkong i sydost där morgonkaffet avnjuts. Den perfekta lägenheten på lugnt område i bymiljö. Badrummet är delvis renoverat för fyra år sedan. I källaren finns tvättstuga, cykel-förråd och på gården finns gemensamma parkeringsplatser. Det finns även två garageplatser, separat kö gäller. Till lägenheten hör även två källarförråd och ett vindsförråd. Här bor ni med gångavstånd till livsmedelsaffär, pizzeria, hotell och skola. Till Sjöbo med fullservicesamhälle tar vi oss på ca 15 minuter.

 • Plus
 • Balkong
Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun
Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun, bild 2
Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun, bild 3

Stora Tolångavägen 453

Gård/Skog
Eggelstad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
7 995 000 kr
160 m²
7 rum

Fantastisk möjlighet att förvärva en helt unik gård med goda möjligheter för verksamhet. Här bor ni på högt och vackert läge med milsvid utsikt över böljande fält. Gården ligger endast 10 minuter från Sjöbo tätort med bra pendlingsavstånd till både Lund, Malmö och Ystad. Nuvarande ägare har haft fastigheten sedan 1980 och framgångsrikt drivit en etablerad verksamhet på gården. Verksamheten har fått ny ägare men har fortsatt att hyra verksamhetslokalerna vilket har gett nuvarande ägare en stabil hyresintäkt. Nu finns möjligheten för den som vill kombinera eget boende med uthyrning, egen verksamhet, platskrävande hobbys, djurhållning eller småskalig odling. Separata infartsvägar finns till boningshus och verksamhetsdelen. Mycket välskött boningshus med bevarad charm, gedigna brädgolv, synligt korsvirke, härligt lantkök, helkaklat badrum, vinterbonat uterum och tre bra sovrum. Vacker trädgårdstomt med fina stensättningar, uteplats, planteringar och fruktträd. På gården finns en stor maskinhall/utställningshall (uppförd i betong) på 384 kvm som fungerat som verksamhetens huvudbyggnad. Den isolerade utställningshallen byggdes 2009 med gjutet golv och vattenburen golvvärme via jordvärme (1000 meter slang). I denna lokal finns även kontorsdel samt lager och avställningsplats under tak. Mitt emot utställningshallen har vi verkstaden som värms upp med luft/luft-värmepump samt ett kallager och personalavdelning (254+330 kvm). Till gården hör även ett rejält dubbelgarage med egen festlokal i direkt anslutning, perfekt för sociala tillställningar. Här finns även praktiska förrådsutrymme och ett ute-förråd. Ekonomibyggnaderna (förutom dubbelgaraget) är uthyrt till sommaren 2027 med 9 månaders uppsägningstid. Hyresintäkt 22 171 kr exklusive moms/månad. Elförbrukningen för bostadshus samt dubbelgarage med festlokal har varit 27 918 kwh/år (61 152kr). Elförbrukningen för verksamhetslokalerna har varit 48 566 kwh/år (82 655 kr). I Sjöbo finns fullservicesamhälle med mataffärer, butiker, restauranger, skolor, förskolor, apotek, vårdcentral, systembolag med mera. Vid seriöst intresse, kontakta mäklaren för att boka visning.

 • Premium
Platågatan 21, Centrum, Sjöbo kommun

Platågatan 21

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 095 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
978 m² tomt

På en charmig och välkomnande tomt står denna gedigna 50-talsvilla. Här erbjuds en smart planlösning med generösa sällskapsrum, tre mysiga sovrum, ett modernt kök med gott om arbetsytor, samt en inredd källare med hobbyrum, rymlig tvättstuga, badrum och gott om förvaringsutrymme. Utomhusmiljön är helt fantastisk med ett förlängande uterum som sträcker ut sommarsäsongen, en pool omgärdad av ett pooldäck, flera trivsamma uteplatser, ett växthus och en grönskande gräsmatta där barn och husdjur kan leka fritt. Dessutom finns ett friliggande garage som rymmer både bilen och förvaring. Med ett fördelaktigt läge nära centrum, affärer, skolor och bra kommunikationsmöjligheter, erbjuder denna bostad en livskvalitet utöver det vanliga!

Grengatan 1C, Centrum, Sjöbo kommun

Grengatan 1C

Lägenhet
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 914 kr/mån
12 264 kr/m²

Välkommen till en trivsam tvårumslägenhet belägen på lugnt och centralt läge med närhet till allt du behöver i din vardag. Bostaden är ljus och genomgående och erbjuder rymligt vardagsrum, helkaklat badrum (renoverat i föreningens regi), sovrum, klädkammare och kök. Lägenheten ligger en halvtrappa upp, i månadsavgiften om 4914kr ingår värme, vatten, hushållsel, renhållning och internet. På promenadavstånd når du mysiga promenadstråk och Sjöbo centrums alla bekvämligheter.

Skarrie banvall 14, Skarrie, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår
Skarrie banvall 14, Skarrie, Sjöbo kommun, bild 2
Skarrie banvall 14, Skarrie, Sjöbo kommun, bild 3

Skarrie banvall 14

Villa
Skarrie, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 495 000 kr
105,8 m²
5 rum
1 100 m² tomt

I denna nybyggda villa färdigställd 2024 välkomnas du som köpare till tre sovrum, ett helkaklat badrum, wc, grovkök samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning med fönsterpartier som ger ett underbart ljus i rummet. Villan präglas av hög materialstandard, interiör och vitvaror. Varje kvadratmeter är genomtänk för att skapa en trivsam smart planlösning. På taket finns NIBE Solcellspaket, 8,0 kW, 20 solpaneler som hjälper till att hålla driftkostnaden nere. Tomten öppnar upp för stora möjligheter för dig att anlägga trädgården precis efter ditt önskemål. Bygglov är klart för att bygga ett enkelgarage. Området kantas av vackra grönområden och ger dig enkel tillgång till närliggande städer. Vid köp av nyproduktion är du befriad från fastighetsavgift de första 15 åren. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 2
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 3

Lövestad Byaväg 18

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 695 000 kr
136 + 69 m²
8 rum
1 088 m² tomt

Detta fantastiska korsvirkeshus har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Berättelserna om husets ursprung är fascinerande och berättar om dess tidigare användningar och ägare. Huset från 1835 bjuder på mycket charm och karaktär. Enligt berättelsen flyttades korsvirkeshuset från Ystad för att bli bostad åt en prästfru och har sedan dess haft olika ändamål, enligt uppgift har här varit krog, bageri, slakteri, handels-bod och kaffeservering. En fästring för hästar på norra gaveln och tidigare stensättning under gräsmattan i nordost kan vara minnen från dessa verksamheter. Genom att lära känna husets historia och dess tidigare ägare får man en djupare förståelse för husets betydelse och kulturella värde. Det är en påminnelse om de människor som en gång levde och verkade i området och bidrar till att ge huset en unik karaktär och charm. Nu är det dags för familjen att lämna över detta otroliga boende till nästa att med varsam hand rusta upp huset med moderna bekvämligheter men samtidigt behålla husets känsla och historia. Lövestad ligger cirka 1,5 mil från Sjöbo fullservicesamhälle med större mataffärer och flertalet butiker. I Lövestad finns flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, antikvitetshandel och bensinmack. Området kring Lövestad bjuder på underbar natur med Lövestads åsar, grönskande bokskog och mängder av vandringsleder i det kuperade landskapet. På bara en halvtimme tar vi oss till Kiviks vackra kust med fantastiska äppellundar och Simrishamns mysiga småbåtshamn. Dessutom bra pendlingsavstånd till de större städerna så som Ystad, Lund och Malmö. A fantastic house in Lövestad that was built in 1835. It’s a house with a lot of history that stretches back to the 19th century. Total size of 167 square meters that are divided into 3-4 bedrooms and large social areas. Large and easy-to-maintain garden of 1088 square meters. Lövestad is approximately 1.5 miles from Sjöbo full-service community with larger grocery stores and numerous shops. In Lövestad there are several preschools, a school, a local grocery store, an antique shop and a gas station.

 • Premium
Björnbärsvägen 13, Hemmestorp Södergård, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Björnbärsvägen 13

Villa
Hemmestorp Södergård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 095 000 kr
59 + 10 m²
3 rum
1 148 m² tomt

Lättskött och charmig bostad på 59 kvm på lugn återvändsgata i Hemmestorp Södergård. Omgiven av naturens lugn och grönska, där rådjur ofta hälsar på och tystnaden endast avbryts av fågelsång och lövens sus. Huset har en välplanerad layout med två sovrum, kök renoverat 2007, stilrent helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp. Ett underbart uterum erbjuder en perfekt plats att samla nära och kära. På trädäcket i söderläge kan man njuta av solen i många timmar. På tomten finns även en verkstad och ett förråd som ger möjligheter till hobby och förvaring. En kort bilresa bort ligger Sövdesjön med en mysig badplats och småbåtshamn. Närmaste mataffärer finns i Blentarp och Veberöd och till Veberöd finns även en nyanlagd cykelbana. Lund, Malmö och Ystad ligger inom pendlingsavstånd, och bussförbindelser finns vid stora vägen.

Heingebergsvägen 637, Lövestad, Sjöbo kommun

Heingebergsvägen 637

Gård/Skog
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 495 000 kr
180 + 60 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Fantastiskt gård med vacker mangårdsbyggnad där tiden stått still. Mollerödslund som gården tidigare hette har gått från generation till generation sedan tidigt 1800-tal och nu finns möjligheten för en ny familj att ta vid. Här finns fina möjligheter för den som vill skapa en riktig drömbostad på landet med gott om plats för hobbys, djurhållning, odling eller egenföretagande. Bostaden kräver en hel del renovering men här finns enorm potential för den händige. Generösa sällskapsrum i fil, härlig matsal, fina pardörrar, högt i tak och underbara stuckaturer. Dessutom finns gedigna brädgolv i flertalet av rummen (under mattorna). Tre till fyra sovrum och delvis oinredd vind med möjlighet att utöka boarean avsevärt. Bra maskinhall i plåt, delvis med gjutet golv. Äldre stallbyggnader med renoveringsbehov innehållande före detta kostall, förvaringsutrymme och log-del. Underbar trädgård med fina gamla träd, väl tilltagna gräsytor och härliga fruktträd. Total areal är 14 409 kvm med möjlighet för beteshagar i underbar natur, perfekt för den som önskar göra om gården till hästgård till exempel. Dessutom borrad vattenbrunn samt godkänt avlopp från 2013/2014.

Nygatan 4, Centrum, Sjöbo kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00

Nygatan 4

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 995 000 kr
170 m²
5 rum
938 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna enplansvilla uppförd 2008 i Sjöbo centrum! Denna bostad bjuder på generösa och öppna sociala ytor - en trivsam plats att umgås på med familj och vänner. Med fyra sovrum och två helkaklade badrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Slappna av och njut av lugnet i den insynsskyddade trädgården, komplett med trädäck för soliga eftermiddagar, stensättning som bjuder in till avkoppling och en pool för varmare dagar. Läget är centralt och ger dig närhet till allt man kan tänkas behöva i sin vardag så som skolar, förskolor, byns serviceutbud och vacker natur. På promenadavstånd ligger mossen med lekplats, utegym, grillplats och busstation. Från Sjöbo pendlar man snabbt och smidigt med buss eller bil till Lund, Ystad, Österlen och Malmö. Varmt välkomna på visning av detta bekväma boende!

 • Plus
 • Energieffektiv
Peder Brahes gata 11, Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
 • Ons 19 jun kl 18:30

Peder Brahes gata 11

Villa
Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 200 000 kr
133 m²
5 rum
806 m² tomt

Välkomna till denna välskötta enplansvilla på trevlig hörntomt i familjevänligt område. Här bor ni i utkanten av byn i lugnt villakvarter med byn på ena sidan och vacker utsikt över åkrar och fält på andra sidan. Denna fina bostad bjuder på generösa sällskapsytor, trevlig planlösning med variationsmöjligheter, två badrum och tre sovrum med möjlighet att dela av för fler rum. Låg driftkostnad tack vare den nya luft/vatten-värmepumpen och solpanelerna. Kommunalt V/A och fiber finns på plats. Stor barnvänlig trädgård med väl tilltagna gräsytor, odlingslådor, upphöjda rabatter, rosor och fina stensättningar. Delar av tomten är dessutom inhägnad med staket. Bra parkeringsmöjligheter med både garage och uppfart. Dessutom fri parkering på gatan. I närområdet ligger fina Vombsjön med både bad och fiskemöjligheter och i området kring Övedskloster finns fantastiska naturområden med härliga promenadstigar. I Bjärsjölagård finns en populär förskola, en 24sju (obemannad mataffär), ett aktivt byalag och en gemytlig bykänsla. På 15 minuter tar vi oss till Sjöbo fullservicesamhället och på 40-45 minuter når vi både Lund/Malmö och Ystad.

 • Plus
Storkvägen 1, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun

Storkvägen 1

Villa
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 250 000 kr
73 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en riktig idyll - välkomna ut i naturen och lugnet! Ett boende som lämpar sig både som fritidsboende eller som permanentbostad. Välplanerat där man tagit tillvara på varje kvadratmeter. 3 sovrum, snyggt och stilrent kök som är öppet mot vardagsrum och ett fräsch badrum från 2017. Här har man inte lämnat något åt slumpen. Friköpt tomt, kommunalt V/A, nytt tak från 2017 och fiber installerat. Trädgården är en underbar oas som gjord för total avslappning. Flera uteplatser där man kan följa solen hela dagen på det tilltagna trädäcket som sträcker sig på tre sidor runt huset, från väster till öster. Utespa som installerades 2021 - underbart! Mysigt lusthus där du kan sjunka ner i hängmattan och bara njuta av tystnaden eller försvinna bort i en spännande bok. 2 fristående förråd, carport och parkering som rymmer både bil och husbil. Kort och gott ett otroligt fint och mysigt ställe, Välkomna hem!

Fabriksgatan 12, Backarna, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Fabriksgatan 12

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 995 000 kr
121 + 121 m²
7 rum
1 360 m² tomt

I ett eftertraktat villakvarter i Sjöbo presenteras denna välplanerade villa. Här möts du av ett rymligt kök med generösa arbetsytor, flera mysiga sovrum, sociala ytor och ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsmöblemang. En extra bonus är gillestugan, perfekt för hobbyverksamhet eller som ett mysigt biorum. Förvaringsmöjligheterna är gott omfattande med flera förråd. Den stora och grönskande tomten erbjuder en bekväm uppfart, flera avkopplande platser och gott om utrymme för lek och bus på gräsmattan. På bara en kort promenad når du centrum, vacker natur, skolor, lekplatser och butiker. Kommunikationsmöjligheterna är bra och ger närhet till närliggande städer med både buss och bil. Här kan din familj trivas och växa i en trygg och inspirerande miljö. Välkommen till ert nya hem där möjligheterna är oändliga!

Ankgränd 1, Centrum, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 17 jun kl 17:45

Ankgränd 1

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 350 000 kr
130 + 34 m²
5 rum
504 m² tomt

Välkommen till denna imponerande totalrenoverade villa på ett riktigt bra läge. Med fyra rymliga sovrum och generösa sociala ytor är detta hemmet perfekt för dig som vill flytta in utan att behöva tänka på dyra renoveringar. Nytt stilrent kök från 2022 och ett modernt helkaklat badrum från december 2021. Uppfräschning genomgående med nytt parkettgolv och färg/tapeter. Luft/luftvärmepump från 2023 som håller nere driftskostnaden. Väl tilltaget uterum som förlänger säsongen, här spenderar man mer än gärna sommarkvällarna med trevligt sällskap. Det soliga söderläget ger också möjlighet till avkopplande stunder på det underbara trädäcket. När det börjar grönska blir tomten tack vare häcken helt insynsskyddad. För praktisk förvaring och bekvämlighet finns ett garage med elport samt uppfart med plats för en bil. Ett optimalt läge med nära till allt som behövs i vardagen. Ett lugnt och familjärt område där huset ligger på hörntomt på återvändsgränd. Promenadavstånd till skolor, förskola, gym/fitnesscenter, busstation, aktivitetspark, utegym och badhus. Från Sjöbo pendlar du snabbt till Lund, Malmö och Ystad. Sammanfattningsvis är denna totalrenoverade villa inte bara ett hem, utan en plats där modern komfort möter stil och praktiskt liv.

 • Plus
Vintergatan 18, Sjöbo, Sjöbo kommun

Vintergatan 18

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 195 000 kr
84 + 90 m²
4 rum
770 m² tomt

Här bor ni i trevligt villaområde med närhet till förskolor, skolor, affärer och byns alla bekvämligheter. Bostaden är mycket välhållen och många av de dyra renoveringarna är redan gjorda. Här bjuds på bra planlösning, trevliga sällskapsytor, tre till fyra sovrum, generösa förvaringsmöjligheter och stort härligt uterum som förlänger säsongen ytterligare. Detta boende är inrett med ljusa och moderna materialval, vacker stavparkett, stora fönster och fint ljusinsläpp. Ett riktigt trivsamt boende som ger många valmöjligheter med planlösning och hur ytorna disponeras. Fräsch källare med gästrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. I källaren finns även garageplats för en bil (fjärrstyrd port), Ett extra plus för att luft/vatten-värmepump med vattenburet värmesystem redan finns på plats och håller driftkostnaden nere. Grönskande trädgård med fina stensättningar, uteplats, trädgårdsförråd och härliga ytor för spring och lek. Från Sjöbo pendlar man smidigt till de större städerna så som Lund, Malmö och Ystad som alla nås på mellan 30-45 minuter. Under fliken dokument finner ni visningsbroschyr, frågelista samt energideklaration. Fastigheten säljs förbesiktigad med dolda fel-försäkring. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ågeäng 6, Karups Nygård, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Ågeäng 6

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 650 000 kr
60 m²
3 rum
600 m² tomt

Trivsam bostad som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och närhet till natur och rekreation. Två bra sovrum och generösa sociala ytor som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Luft/luftvärmepump och stämningshöjande kamin som sprider värme och håller nere driftkostnaden. Badrum med våtrumsmatta från 2022. Köket är omsorgsfullt uppdaterat med ommålade köksluckor och moderna vitvaror. Köket är öppet mot matplats och vardagsrum vilket gör att man kan umgås medan maten tillagas. För gäster finns en isolerad gäststuga som ger dem en privat och bekväm vistelse. Ett uterum i söderläge förlänger sommardagarna och erbjuder en underbar plats att njuta från tidig vår till sen höst. Förråd, två vedbodar och ett plåtskjul för förvaring av verktyg, trädgårdsutrustning och ved. Uppfart med plats för flera bilar. Den inhägnade tomten skapar en fridfull oas för både människor och husdjur. Bara få minuters promenad bort ligger Sövdesjöns vackra badstrand och omgivande natur, perfekt för avkoppling och rekreation året runt. Karups Nygård har dessutom en egen badplats där man gärna spenderar tid på sommaren. Med denna bostad får du inte bara ett hem, utan en hel livsstil där harmoni och bekvämlighet går hand i hand med naturens skönhet och närhet till samhället. I Sövde hittar vi populära Sövde Musteri och amfiteatern med trevlig underhållning under sommaren. Bra pendling in till Malmö, Lund och Ystad! Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 36