Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 61, Backarna, Sjöbo kommun

Fabriksgatan 61

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

1 995 000 kr

112 m²

4 rum

533 m² tomt

Enplansvilla som är perfekt för både barnfamiljer och de äldre. Med ett bekvämt och praktiskt läge tilltalar bostaden de flesta. Villan har genomgått flera renoveringar senaste åren, bl.a. nytt helkaklat badrum 2018, nytt modernt och funktionellt kök 2021 och nya 3 glas isolerfönster 2016. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum, härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Underbart uterum från 2013 som nyttjas från våren och en bra bit in på hösten. Uteplats i söderläge där man njuter de soliga dagarna med familj och vänner. Mysig och lättskött tomt i söderläge på 533kvm som gränsar mot ett grönområde. Tomten är insynsskyddad och bäddas fint in av grönskan utanför. Växthus finns för den odlingsintresserade. Det finns även ett garage med förråd, perfekt för den som behöver extra plats till förvaring eller hobbys. Detta hus är perfekt beläget med närhet till affärer, bussförbindelser, skolor, förskola och grönområden. Från Sjöbo pendlar man smidigt med buss till Lund, Ystad och Malmö.

Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun

Lövestad Byaväg 18

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 995 000 kr

167 m²

8 rum

1 088 m² tomt

Detta fantastiska korsvirkeshus har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Berättelserna om husets ursprung är fascinerande och berättar om dess tidigare användningar och ägare. Huset från 1835 bjuder på mycket charm och karaktär. Enligt berättelsen flyttades korsvirkeshuset från Ystad för att bli bostad åt en prästfru och har sedan dess haft olika ändamål, enligt uppgift har här varit krog, bageri, slakteri, handels-bod och kaffeservering. En fästring för hästar på norra gaveln och tidigare stensättning under gräsmattan i nordost kan vara minnen från dessa verksamheter. Genom att lära känna husets historia och dess tidigare ägare får man en djupare förståelse för husets betydelse och kulturella värde. Det är en påminnelse om de människor som en gång levde och verkade i området och bidrar till att ge huset en unik karaktär och charm. Nu är det dags för familjen att lämna över detta otroliga boende till nästa att med varsam hand rusta upp huset med moderna bekvämligheter men samtidigt behålla husets känsla och historia. Lövestad ligger cirka 1,5 mil från Sjöbo fullservicesamhälle med större mataffärer och flertalet butiker. I Lövestad finns flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, antikvitetshandel och bensinmack. På byakrogen kan du njuta av en bit mat från à la carte-menyn eller gå på pubkväll. Området kring Lövestad bjuder på underbar natur med Lövestads åsar, grönskande bokskog och mängder av vandringsleder i det kuperade landskapet. På bara en halvtimme tar vi oss till Kiviks vackra kust med fantastiska äppellundar och Simrishamns mysiga småbåtshamn. Dessutom bra pendlingsavstånd till de större städerna så som Ystad, Lund och Malmö.

Mellanvägen 5, Blentarp, Sjöbo kommun

Mellanvägen 5

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

3 700 000 kr

250 m²

9 rum

1 001 m² tomt

För att se film på fastigheten, klicka på videoikonen under bilden. Unikt och påkostat boende på lugnt och fint läge i natursköna Blentarp. Här finns bostaden för er som vill ha hög standard och gott om plats. Nuvarande ägare har de senaste åren gjort en omfattande renovering med blanda annat exklusivt kök från 2021, nytt tak från 2020 och samma år putsades även fasaden om. Ett badrum från 2020 och ett badrum från 2017, fönster och tilläggsisolering av vind 2018. I detta boende kan vi njuta av en öppen planlösning, generösa sällskapsytor, vackra fönsterpartier, väl valda material och möjlighet för sex till sju sovrum. Dessutom finns fiber redan indraget. Stort integrerat dubbelgarage som renoverades 2020. Garaget är isolerat och uppvärmt med vattenburen golvvärme. Underbar utemiljö med nyanlagd trädgård, pool från 2018, SPA-bad från 2019, flera uteplatser, vackra stensättningar och fina planteringar. Luft/vatten-värmepump håller driftkostnaden nere trots de generösa kvadratmetrarna. Här bor ni med gångavstånd till både skola, förskola och mataffär. Sövdesjöns mysiga badstrand nås inom fem minuter, likaså Snogeholms härliga vandringsleder och fantastiska natur. Sjöbo och Veberöd med fullservicesamhälle nås på 10-15 minuter. Dessutom bra pendlingsavstånd till Lund, Malmö och Ystad.

Videvägen 55, Backarna, Sjöbo kommun
 • Tis 6 jun kl 12:00

Videvägen 55

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 350 000 kr

146 m²

6 rum

450 m² tomt

Välskött villa som ligger på en eftertraktad plats på backarna och är i utmärkt skick. Med en boyta på 146 kvm erbjuder huset gott om utrymme och har en smart planlösning som passar både barnfamiljen och par. Här finns allt man kan önska sig för en bekväm och harmonisk livsstil. Praktiskt kök, två helkaklade badrum och rymligt vardagsrum som blir husets samlingspunkt med härligt ljusinsläpp och en inbjudande atmosfär. Kaminen höjer både värmen och mysfaktorn. Bostaden erbjuder 4 generösa sovrum som ger gott om utrymme för familjen och eventuella gäster. Uterum som ger extra komfort och njutning, ett perfekt ställe för att njuta av omgivningen. Här kan man koppla av, läsa en bok eller bjuda in vänner för trevliga stunder. Hörntomt som gränsar till ett grönområde vilket gör att man kan dra nytta av både den privata trädgården men ändå känslan av mycket grönt runt omkring. Barnen kan utforska naturen och leka fritt på lekplatsen. Skogen som finns i närheten bjuder in till härliga promenader. Rejäl uppfart med plats för flera bilar och garage med förråd i anslutning. Här bor du med promenad/cykelavstånd till allt du behöver i din vardag. Närhet till skolor, förskola, mataffärer och bussförbindelser. Från Sjöbo pendlar du snabbt och smidigt till Ystad, Lund och Malmö.

 • Plus
Södra Vollsjövägen 170, Vollsjö, Sjöbo kommun
 • Tis 6 jun kl 10:30

Södra Vollsjövägen 170

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

695 000 kr

70 m²

2 rum

1 276 m² tomt

Detta gedigna stenhus är fullt av charmiga detaljer och har en inbjudande atmosfär. De fina takbjälkarna och rymliga rummen skapar en trivsam miljö, och de djupa fönsternischerna ger huset karaktär. Huset har delvis ny elinstallation, vilket ger en tryggare boendemiljö. Bostaden är fördelad på hall, kök med plats för matbord, badrum, sovrum och vardagsrum. Vill man kan man se över möjligheten att inreda vinden för att skapa extra utrymme åt familjen. Förrådsbyggnad som kan användas för hobbyprojekt eller tex inredas som gästhus. Stor tomt om 1276kvm med gott om plats för spring och lek. Trädäck där man kopplar av och njuter av solen. Med mycket potential passar detta hus perfekt som både fritids- och permanentbostad. Bara minuter bort med bil hittar vi Vollsjö med förskola, skola, mataffär, pizzeria och "Byn" ett franskägt creperie. Sjöbo med fullservicesamhälle nås på ca 10 minuter. Dessutom ligger fastigheten med fördelaktigt pendlingsavstånd till Lund och Malmö (ca 40-45min).

 • Plus
Östergatan 14, Centrum, Sjöbo kommun

Östergatan 14

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

1 750 000 kr

118 m²

7 rum

573 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna pampiga stenvilla på centralt läge. Bra planlösning med stora ljusa rum, fina brädgolv, högt i tak och mysiga sovrum. Härlig lättskött trädgård placerad i soligt söderläge - här njuter du på trädäcket, den stensatta uteplatsen eller i det friliggande uterummet. Perfekt bostad för er som vill ha en vacker och ståtlig bostad med nära till byns serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

Pregestadsvägen 87-32, Vollsjö, Sjöbo kommun
 • Imorgon kl 17:00

Pregestadsvägen 87-32

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 495 000 kr

124 m²

7 rum

1 390 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en mycket välskött Skånelänge på avskilt läge strax utanför Vollsjö. Här bor ni på lugnt läge utan störande trafik eller grannar precis inpå. Bostaden ligger högt och vackert med milsvid utsikt över böljande fält och åkrar. Detta boende bjuder på väl tilltagna sällskapsytor, ljust lantkök, bra planlösning, öppet upp i nock och fyra sovrum med möjlighet för fler. Gedigna brädgolv, fina korsvirkesdetaljer, vackra tegelgolv, synliga takbjälkar, putsade väggar och fina spegeldörrar. Dessutom finns både en stor murad spis och en kamin. Bostaden genomsyras av gedigna och stilrena materialval, härligt ljusinsläpp, bevarade original-detaljer och mycket charm. Godkänt minireningsverk från 2022 och kommunalt vatten (egen brunn finns för trädgårdsbevattning men den är inte i bruk). På den mysiga gårdsplanen skymtar kullerstenen fram och berättar en del av husets långa historia. Trädgården är grönskande vacker med härlig blomsterprakt, fruktträd och generösa gräsytor. Tomten omgärdas av staket och gott om träd som ger ett skönt vindskydd och svalkande skugga på årets varmaste dagar. På uppfarten finns plats för flera bilar och till fastigheten hör även en praktisk carport. Cykelavstånd till Vollsjö med mataffär, förskola, skola och pizzeria. Sjöbo fullservicesamhälle når vi på mindre än 15 minuter med bil. Här finns gott om butiker, mataffärer, restauranger, apotek, systembolag, banker, vårdcentral, skolor, förskolor med mera. De större städerna så som Lund, Malmö och Ystad nås alla på mellan 40-50 minuter.

 • Plus
Kronvägen 12, Karups Nygård, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Kronvägen 12

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 195 000 kr

65 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Välkommen till detta mysiga och bekväma boende i natursköna Karups Nygård, med en trevlig cykeltur till Sövdesjön där du kan njuta av badplatsen, småbåtshamnen, musteri och amfiteatern. Bostaden har genomgått en totalrenovering både utvändigt och invändigt, vilket har resulterat i ett stilfullt och modernt hem. De smakfulla materialvalen sträcker sig genom hela bostaden och skapar en enhetlig och harmonisk atmosfär. Planlösningen är omsorgsfullt utformad för att maximera användningen av varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Du finner 2 sovrum, ett bekvämt vardagsrum, ett välutrustat kök samt ett modernt badrum. Huset är beläget på en hörntomt som bjuder in till avkoppling och utomhusaktiviteter. Ett stort plus är det tilltagna trädäcket som integrerar med bostadshuset.

 • Plus
Ågatan 4B, Centrum, Sjöbo kommun
 • Tis 6 jun kl 14:00

Ågatan 4B

Lägenhet
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

950 000 kr

74 m²

3 rum

5 473 kr/mån

12 838 kr/m²

Renoverad och inflyttningsklar trea med balkong i västerläge. Två sovrum i bra storlek med praktiskt förvaring. Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2015, snyggt och stilrent. Ett fint kakel och handukstork med värme som gjordes som tillval i samband med renoveringen. Köket färdigställdes i början av 2016, här är allt genomtänkt i minsta detalj med bra ytor och förvaring. Bredare kyl/frys och stenbänkskiva som ger lyxig känsla. Ny el i köket som säkerställer att allt fungerar som det ska. Med dessa moderna och praktiska förbättringar, tillsammans med en övergripande renoverad interiör, är denna bostad något för den som vill flytta in utan att behöva tänka på renovering. Trygg och välskött HSB förening som ger en stabil grund för sitt boende. Dessutom är läget centralt och bekvämt med närhet till både butiker, förskola/skola, gym, apotek och bussförbindelser.

 • Plus
 • Balkong
Lönnstigen 1, Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Lönnstigen 1

Fritidshus
Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

675 000 kr

50 m²

2 rum

1 411 m² tomt

Det här renoveringsobjektet på hörntomt är perfekt för den som söker en stor tomt på 1411 kvm och en plats omgiven av mysig natur. Kommunalt vatten/avlopp är betalt och ligger i tomtgränsen. Bygglov för en enplansvilla är tillgängligt, praktiskt för den som vill sätta igång med detsamma att skapa sitt drömboende. I dagsläget är bostaden fördelad på kök, sovrum, vardagsrum och uterum. Uthus med duschrum (inget vatten påkopplat) och utedass samt garage. Bostaden är belägen i ett lugnt och naturskönt område, där du kan njuta av naturens fridfullhet och rika djurliv. Samtidigt har du bekvämt tillgång till närliggande städer. Blentarp erbjuder förskolor, mataffären Tempo, skola för åldersgruppen F-6 och friskolan Boken. I Veberöd finns ett bredare utbud av service och en extra fördel är den nyligen anlagda cykelbanan som sträcker sig mellan Hemmestorp och Veberöd. Lund, Malmö och Ystad är alla inom bekvämt pendlingsavstånd, och det finns även bra bussförbindelser längs den stora vägen. Med denna fastighet får du bästa av två världar - härlig skogsmiljö och närhet till bekvämligheter och större städer.

Välavägen 19-45, Sjöbo, Sjöbo kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Välavägen 19-45

Gård/Skog
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

3 500 000 kr

75 m²

2 rum

4 ha tomt

Välkomna till denna mycket trevliga hästgård på ypperligt läge med utsikt över fälten och gångavstånd till centrum, affärer och busskommunikationer. Ett helt unikt boende med landsbygden på ena sidan och byns bekvämligheter på andra sidan. Bostaden är välskött och goda möjligheter finns att utöka boarean för den som önskar. Rejält stall med sex boxar och utrymme för fler, bra takhöjd och praktiska förvaringsmöjligheter. Här finns även goda möjligheter för egenföretagaren eller andra platskrävande hobbys. Fina stängslade beteshagar med vindskydd/ligghall i tre av hagarna, gjuten gödselplatta och natursköna ridvägar i närområdet. Godkänt minireningsverk från 2020, kommunalt vatten (egen brunn finns också men är inte i bruk). Ett extra plus för luft/luft-värmepump och kamin som håller nere driftkostnaden. På tomten finns även en mindre förrådsbyggnad som använts som sadelkammare samt ett gästhus med renoveringsbehov. I gästhuset finns eget badrum (kopplat till minireningsverket) och utrymme för hemmakontor, tonårsbarn, långväga gäster eller uthyrning. Delar av marken är utarrenderad i dagsläget, arrendatorn ska ta skörden 2023, därefter kan köparen tillträda marken. Nytt föreslaget taxeringsvärde från skatteverket är 2 332 000 kr varav: Bostadsbyggnad 938 000kr. Ekonomibyggnad 82 000 kr. Åkermark 581 000kr. Betesmark 97 000 kr. Tomtmark 634 000 kr.

 • Plus
Planteringsgatan 20B, Sjöbo, Sjöbo kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 6 jun kl 12:45

Planteringsgatan 20B

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

495 000 kr

44 m²

1 rum

2 211 kr/mån

11 250 kr/m²

Fräsch och ljus etta på första våningen i populära HSB Svanen. Boendet har renoverats med god smak och har rymliga rum och bra förvaringsmöjligheter. Det finns generöst ljusinsläpp och hög trivsel i lägenheten, och den stilrena helheten skapas av genomgående vita väggar och mörkt golv. Hela bostaden målades 2020 och fick nya golv 2014. Föreningen är stabil och välskött med låg avgift och fiberuppkoppling. Stor grönskande innergård med grillmöjligheter, uteplats, lekplats och generösa gräsytor. Läget är också mycket fördelaktigt eftersom du bor nära både skola, restauranger, affärer och kommunikation. Sjöbo är en mysig ort känd för sin härliga natur men som samtidigt har närhet till stadslivet i Ystad, Malmö och Lund. Det finns även bra kollektivtrafik som gör det enkelt att ta sig till andra regioner. Detta gör Sjöbo till en idealisk plats att bo på om du vill ha både lugn och ro nära naturen och samtidigt ha tillgång till stadens bekvämligheter och nöjen. Sammanfattningsvis är detta ett boende där du verkligen kommer att trivas. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Sövdemöllavägen 3, Sövde, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Sövdemöllavägen 3

Villa
Sövde, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 295 000 kr

100 m²

6 rum

1 167 m² tomt

I populära Sövde finner vi denna familjevilla med promenadavstånd till underbara Sövdesjön. Bostaden har en välplanerad planlösning med flera sällskapsytor, fyra sovrum och kök med plats för matgrupp. Rejäl och trivsam tomt med insynsskyddade uteplatser, uterum och gräsyta för bus och lek. Söker du ett boende placerat på ett toppenläge där du kan sätta din egen prägel? Då är detta bostaden för dig! Varmt välkomna på visning. I mysiga sövde finns badplats, småbåtshamn, fiskemöjligheter, bastubåt, Sövde musteri och amfiteatern. Runtomkring finns gott om härliga naturområde, fina promenadstigar och ett rikt djurliv. Till Sjöbo med fullservicesamhälle tar vi oss på tio minuter. Här finns flertalet mataffärer, butiker, restauranger, skolor, förskolor, apotek, systembolag, banker, vårdcentral med mera. Lund, Malmö och Ystad nås på mellan 30-45 minuter med bil. Möjlighet finns även att pendla med buss.

 • Plus
Södergatan 30, Lövestad, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Södergatan 30

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

1 095 000 kr

175 m²

6 rum

1 021 m² tomt

I Lövestad ligger detta fina stenhus från tidigt 30-tal som senare blivit tillbyggt. Bra sociala ytor där det finns gott om plats för hela familjen att umgås, 3-4 sovrum, kamin som höjer både värmen och mysfaktorn och extra plus för luft/vatten värmepumpen. Stensatt innergård, mysiga uteplatser där man samlar energi och förråd. I den lättskötta trädgården hittar vi bl.a. körsbär, krusbär, vinbär och äpple. Lövestad ligger cirka 1,5 mil från Sjöbo fullservice samhälle med större mataffärer och flertalet butiker. I Lövestad finns flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, bensinmack och pizzeria. Även ett populärt utomhusbad finns i Lövestad där man kan svalka sig de varmare dagarna. Området kring Lövestad bjuder på underbar natur med Lövestads åsar, grönskande bokskog och mängder av vandringsleder i det kuperade landskapet. På bara en halvtimme tar vi oss till Kiviks vackra kust med fantastiska äppellundar och Simrishamns mysiga småbåtshamn.

Föreningsgatan 40C, Sjöbo, Sjöbo kommun

Föreningsgatan 40C

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

575 000 kr

52,5 m²

2 rum

4 366 kr/mån

10 952 kr/m²

Trivsam och välplanerad tvåa på bra läge. Stilrent vitt kök och nytt badrum från 2016. Sovrum med plats för dubbelsäng och praktiskt förvaring i skjutdörrsgarderob. Härligt ljusinsläpp genomgående. Här bor du bekvämt med gångavstånd till byns alla bekvämligheter. Tillhörande förråd i källaren. Från Sjöbo pendlar man smidigt mot Lund, Ystad och Malmö.

 • Plus
Idrottsgatan 12, Backarna, Sjöbo kommun
 • Budgivning pågår

Idrottsgatan 12

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

2 395 000 kr

122 m²

5 rum

1 008 m² tomt

På centralt läge i Sjöbo har du nu möjlighet att förvärva denna fina familjevilla. Bra planlösning där man maximerat ytorna på bästa sätt. - praktiskt kök, flera sovrum och ett härligt vardagsrum där du tillsammans med vänner och familj kan avnjuta en härlig stund. Utöver själva bostaden finns ett garage, stor uppfart och en härlig trädgård med trädäck, spabad och gräsyta för bus och lek. Från det ypperliga läget har man behagligt gångavstånd till såväl idrottsplats, underbara Sjöbo Ora, bussterminalen och övriga centrum med all dess service. Varmt välkomna på visning!

Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun
 • Tis 6 jun kl 09:15
Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun, bild 2
Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun, bild 3

Hantverkaretorget 3

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

3 995 000 kr

134 m²

5 rum

909 m² tomt

I ett lugnt och familjärt område ligger denna fina villa. Villan är inredd i smakfull stil med kvalité på såväl material som utförande. Generösa sällskapsytor där hela familjen samlas om kvällarna, 4 sovrum och två badrum. Friliggande garage om ca 43 kvm. Bostaden är tillbyggd och totalrenoverad från 2009 och framåt (inkl el, V/A-ledningar, fönster och det yttre som tak, fasad och anlagt trädgård) - här har man inte lämnat något åt slumpen utan allt är av högsta kvalité. App-styrd belysning och app-styrda högtalare i taket. Trädgården är ett kapitel för sig - här har man verkligen satsat på att få till en mysig miljö med uteplatser där man kan förflytta sig under dagen och kvällen för att kunna njuta hela dagen. Bevattningssystem för gräsmatta, upphöjda rabatter, fin natursten, nivåskillnader och dekorativ belysning. Man har med andra ord tänkt på allt! Underbart spabad och utedusch i söderläge, här är även förberett för tv - perfekt för den som inte vill missa fotbollsmatchen! Stensatt uppfart med plats för flera bilar och husvagn/husbil. Här bor du väldigt centralt med promenad/cykelavstånd till allt du behöver i din vardag. Från Sjöbo pendlar man snabbt och smidigt mot Ystad och Malmö/Lund regionen.

 • Premium

Visar alla 17