Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Ekberg

Emma Ekberg

Om mig

Emma är trovärdig och påläst med stort fokus på försäljningsprocessen. Hon har ett tankesätt som grundar sig i att framgång bygger på hårt arbete. Med glädje och engagemang åtar hon sig stort som smått. Att alltid vara tillgänglig och ge bästa tänkbara service är självklarheter för denna tjej. Fastighetsmäklare i Sjöbo sedan 2012. Stor erfarenhet av alla typer av bostäder med allt från bostadsrätter och fritidshus till villor och stora lantbruk.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solskensvägen 15, Blentarp, Sjöbo kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Solskensvägen 15

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 095 000 kr
142 m²
5 rum
889 m² tomt

Här bor ni i utkanten av byn i lugnt villakvarter i mysiga Blentarp. På baksidan har vi skogen som närmsta granne med gott om natursköna promenadstigar och ett rikt djurliv. I detta barnvänliga område bor ni med gångavstånd till både skola, förskola och mataffär. Några av detta fina boendes alla fördelar är stora sällskapsytor, fyra bra sovrum, väl tilltaget trädäck, goda förvaringsmöjligheter och värmande täljstenskamin. Dessutom låg driftkostnad tack vare vattenburet värmesystem med frånluftsvärmepump. Trädgården bjuder på härliga gräsytor, vackra planteringar, stensättningar, trädgårdsdamm och vacker grönska. På tomten finns även ett garage, rejäl uppfart och en praktiskt förrådsbyggnad som har potential att bli en trevlig gäststuga. Bra pendlingsavstånd till både Lund, Malmö och Ystad som alla nås på mellan 30-45 minuter.

  • Plus
Kaprifolvägen 82, Sjöbo Svansjö, Sjöbo kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Kaprifolvägen 82

Villa
Sjöbo Svansjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 395 000 kr
68 m²
2 rum
941 m² tomt

Välkomna till denna välskötta bostad med allt på ett plan. Här bort ni på lugnt läge i natursköna Sjöbo Svansjö med ett rikt djur och naturliv runtomkring. Cykelavstånd till Sjöbo tätort och bra pendlingsavstånd till de större städerna så som Lund, Malmö och Ystad. Sjöbo golfklubb, Vombsjön och Sövdesjön finns bara ett par minuter bort och i området finns även gott om härliga promenadstigar. Bostaden bjuder bland annat på generösa sällskapsytor, öppen planlösning, kamin och rejält uterum som förlänger sommarsäsongen avsevärt. Här finns ett stort sovrum som enkelt går att dela till två rum, i huset finns även utmärkta förvaringsmöjligheter och praktiska ytor. Låg driftkostnad tack vare den nya luft/luft-värmepumpen och dessutom Kommunalt både vatten och avlopp. Stor tomt med generösa gräsytor, staket, stensatt uteplats, carport och förråd.

  • Plus
Bjärsjölagårdsvägen 20, Bjärsjölagård, Sjöbo kommun

Bjärsjölagårdsvägen 20

Övrigt
Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 495 000 kr
182 m²
907 m² tomt

Nu finns chansen att investera i en mycket välskött hyresfastighet med fyra lägenheter i mysiga Bjärsjölagård. Stabila intäkter och bra avkastning där många dyra renoveringar redan är gjorda. Fastigheten är fullt uthyrd. Låg driftkostnad tack vare luft/vatten-värmepump från 2021 och både dränering, fönster och tak gjordes för ca 10 år sedan. Hyresintäkter på 260 040 kr/år, driftkostnad 109 653 kr/år inklusive fastighetsskatt. Fiber finns indraget, likaså kommunalt både vatten och avlopp. Till varje lägenhet hör även ett praktiskt källarförråd. Trevlig trädgård med bra gräsytor och häckar runt. Generös parkering med plats för flera bilar och enklare garage med bra förvaringsutrymme. Med respekt för hyresgästernas privatliv så önskar säljarna att eventuella intressenter respekterar utsatta visningstider. Varmt välkomna! Då det bekräftats att det varit ett mjukvarufel på värmepumpen så har det efter service beräknats en årsförbrukning på ca 17 000 kWh istället för nuvarande 27 000 kWh (vilket sänker driftkostnaden ca 25 000kr) Redovisad driftkostnad har baserats på 27 000 kWh. Fastigheten säljs med Friskrivningsklausul. Fråga gärna mäklaren om vad det innebär.

Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun
Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun, bild 2
Stora Tolångavägen 453, Eggelstad, Sjöbo kommun, bild 3

Stora Tolångavägen 453

Gård/Skog
Eggelstad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
7 995 000 kr
160 m²
7 rum

Fantastisk möjlighet att förvärva en helt unik gård med goda möjligheter för verksamhet. Här bor ni på högt och vackert läge med milsvid utsikt över böljande fält. Gården ligger endast 10 minuter från Sjöbo tätort med bra pendlingsavstånd till både Lund, Malmö och Ystad. Nuvarande ägare har haft fastigheten sedan 1980 och framgångsrikt drivit en etablerad verksamhet på gården. Verksamheten har fått ny ägare men har fortsatt att hyra verksamhetslokalerna vilket har gett nuvarande ägare en stabil hyresintäkt. Nu finns möjligheten för den som vill kombinera eget boende med uthyrning, egen verksamhet, platskrävande hobbys, djurhållning eller småskalig odling. Separata infartsvägar finns till boningshus och verksamhetsdelen. Mycket välskött boningshus med bevarad charm, gedigna brädgolv, synligt korsvirke, härligt lantkök, helkaklat badrum, vinterbonat uterum och tre bra sovrum. Vacker trädgårdstomt med fina stensättningar, uteplats, planteringar och fruktträd. På gården finns en stor maskinhall/utställningshall (uppförd i betong) på 384 kvm som fungerat som verksamhetens huvudbyggnad. Den isolerade utställningshallen byggdes 2009 med gjutet golv och vattenburen golvvärme via jordvärme (1000 meter slang). I denna lokal finns även kontorsdel samt lager och avställningsplats under tak. Mitt emot utställningshallen har vi verkstaden som värms upp med luft/luft-värmepump samt ett kallager och personalavdelning (254+330 kvm). Till gården hör även ett rejält dubbelgarage med egen festlokal i direkt anslutning, perfekt för sociala tillställningar. Här finns även praktiska förrådsutrymme och ett ute-förråd. Ekonomibyggnaderna (förutom dubbelgaraget) är uthyrt till sommaren 2027 med 9 månaders uppsägningstid. Hyresintäkt 22 171 kr exklusive moms/månad. Elförbrukningen för bostadshus samt dubbelgarage med festlokal har varit 27 918 kwh/år (61 152kr). Elförbrukningen för verksamhetslokalerna har varit 48 566 kwh/år (82 655 kr). I Sjöbo finns fullservicesamhälle med mataffärer, butiker, restauranger, skolor, förskolor, apotek, vårdcentral, systembolag med mera. Vid seriöst intresse, kontakta mäklaren för att boka visning.

  • Premium
Kanalgatan 10, Vollsjö, Sjöbo kommun
Kanalgatan 10, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Kanalgatan 10, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Kanalgatan 10

Övrigt
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 395 000 kr
1 270 m² tomt

Behöver du en stor och välskött lokal till din verksamhet? På Kanalgatan 10 i Vollsjö finner vi en optimalt planerad företagslokal på totalt 339 kvm. Lokalen är uppdelad i verkstadsdel/kallager med rejäla portar, varmlager och kontorsdel med bra personalutrymme. I personalutrymmet finns köks-del, omklädningsrum, arkiv, förråd/pannrum och toalett (Ytterligare en toalett finns i anslutning till varmlagret). Byggnaden värms upp via ny jordvärmepump (2023) som håller driftkostnaden nere. Dessutom finns både fiber och kommunalt vatten och avlopp indraget. Väl tilltagen tomt om 1270 km med stor hårdgjord parkering och trevliga gräsytor. Under fliken dokument finner ni frågelista och energideklaration. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Heingebergsvägen 637, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Tis 30 jul

Heingebergsvägen 637

Gård/Skog
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 275 000 kr
180 + 60 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Fantastiskt gård med vacker mangårdsbyggnad där tiden stått still. Mollerödslund som gården tidigare hette har gått från generation till generation sedan tidigt 1800-tal och nu finns möjligheten för en ny familj att ta vid. Här finns fina möjligheter för den som vill skapa en riktig drömbostad på landet med gott om plats för hobbys, djurhållning, odling eller egenföretagande. Bostaden kräver en hel del renovering men här finns enorm potential för den händige. Generösa sällskapsrum i fil, härlig matsal, fina pardörrar, högt i tak och underbara stuckaturer. Dessutom finns gedigna brädgolv i flertalet av rummen (under mattorna). Tre till fyra sovrum och delvis oinredd vind med möjlighet att utöka boarean avsevärt. Bra maskinhall i plåt, delvis med gjutet golv. Äldre stallbyggnader med renoveringsbehov innehållande före detta kostall, förvaringsutrymme och log-del. Underbar trädgård med fina gamla träd, väl tilltagna gräsytor och härliga fruktträd. Total areal är 14 409 kvm med möjlighet för beteshagar i underbar natur, perfekt för den som önskar göra om gården till hästgård till exempel. Dessutom borrad vattenbrunn samt godkänt avlopp från 2013/2014.

  • Plus
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Tis 30 jul
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Stenebergsvägen 15, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Stenebergsvägen 15

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 595 000 kr
5 rum
2 362 m² tomt

Gedigen stenvilla på högt läge i utkanten av Vollsjö. Här bor ni på lugnt läge i utkanten av byn med gångavstånd till både skola, förskola, affär och idrottsplats. Bostaden bjuder bland annat på väl tilltagna sällskapsytor, tre bra sovrum, vackert ljusinsläpp och härligt uterum. Vattenburet värmesystem med pelletspanna, ny dränering, fiber och kommunalt både vatten och avlopp. I källaren finns garage med verkstadsmöjligheter, perfekt för egenföretagaren eller platskrävande hobbys. Stor grönskande trädgård på totalt 3535 kvm med generösa gräsytor, rejäl parkeringsplats och en del skogstomt.

  • Premium
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun, bild 2
Brösarpsvägen 581, Vollsjö by, Sjöbo kommun, bild 3

Brösarpsvägen 581

Villa
Vollsjö by, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 100 000 kr
180 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Välkomna till denna exklusiva stenvilla på lantligt och fint läge strax utanför Vollsjöby. Bostaden har sedan 2021 både byggts till och genomgått en omfattande totalrenovering både in och utvändigt. Här bjuds bland annat på nytt kök, nytt helkaklat badrum, nytt gäst-wc, ny el, nya vatten och avloppsledningar, nytt värmesystem med luft/vatten-värmepump, ny kamin och nya ytskikt i alla rum. Utvändigt har hela bostaden putsats om och tilläggsisolerats, taket har tvättats och målats, nya plåtdetaljer, nya fönster och ny dränering. Dessutom nyanlagd trädgård med stensättningar, flera uteplatser, planteringar och väl tilltagna gräsytor. På tomten finns även ett nybyggt annex på ca 60 kvm innehållande två sovrum och sovloft, här är även förberett för badrum och påbörjat ett trädäck precis utanför. Nu återstår för köparen att slutföra projektet. Dessutom finns både fiber och kommunalt vatten och avlopp indraget. Välkomna på visning!

  • Premium
50 hektar jordbruksmark på bra läge i Heinge, Heinge/Lövestad, Sjöbo kommun

50 hektar jordbruksmark på bra läge i Heinge

Gård/Skog
Heinge/Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
13 995 000 kr
50 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva 41 hektar åkermark (klass 6) och 9 hektar betesmark på trevligt läge i Heinge strax utanför Lövestad. Till fastigheten hör även en maskinhall 20x12 meter byggd 1975. Uppförd i plåt med gjutet golv och delvis murade väggar. Enligt uppgift hos lantmäteriet är totalarealen 530 301 kvm. Enligt taxeringen är 41 hektar åkermark och 9 hektar betesmark. Resterande avser övrig mark med skog, mosse och vägar. För 2023 har säljaren sökt gårdsstöd för 49,3 hektar, (145 euro per hektar). Försäkringskostnaden för maskinhallen har varit ca 2000 kr per år.

Eriksdalsvägen 214-19, Eriksdal, Sjöbo kommun

Eriksdalsvägen 214-19

Villa
Eriksdal, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 895 000 kr
160 + 10 m²
5 rum
1 580 m² tomt

Mitt i fantastisk natur med milsvid utsikt över ängarna finner vi detta pampiga stenhus. Denna bostad är för er som söker naturen och lugnet men vill ha en bostad utöver det vanliga. Wow-faktorn i detta hem är enorm! Klicka på videoikonen under bilden för att se film på fastigheten. Bostaden bjuder bland annat på högt i tak, vackra stuckaturer, underbara pardörrar, genomarbetade detaljer, rejäl täljstenskamin, stora fönsterpartier, platsbyggt Qvesarums-kök och stengolv från Sicilien. Tilltalande planlösning med generösa sociala ytor och möjlighet att göra fler rum i den oinredda vindsdelen. I denna bostad lämnas inget åt slumpen, allt är noga genomtänkt med allt från förvaring och uppvärmningssystem till färgskalor och påkostade material. Här matchas bevarad charm, äldre karaktär och moderna bekvämligheter på ett stilrent och harmoniskt sätt. Vattenburen golvvärme i hela huset, jordvärme och mekanisk ventilation. Dessutom finns både fiber och kommunalt vatten och avlopp indraget. Väl tilltagen trädgård med fina stensättningar, stora gräsytor, härlig uteplats och en nyanlagd slänt där nästa ägare kan sätta sin prägel och fortsätta skapa en riktig dröm-trädgård. Området är känt för sin unika natur och rika djurliv där vita hjortar passerar precis utanför köksfönstret. . Här finns gott om härliga promenadstråk och ett omtyckt och aktivt byalag med gemensamma aktiviteter. Skulle ni mot förmodan tröttna på naturen så tar ni er snabbt både till Sjöbo (15 min), Tomelilla (15 min) och Ystad (20 min). Lund och Malmö nås på ca 45 min. I Sjöbo finns fullservicesamhälle med skolor, förskolor, mataffärer, butiker, restauranger, banker, vårdcentral, apotek och systembolag.

Stora Fränningevägen 118, Fränninge/Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Stora Fränningevägen 118

Villa
Fränninge/Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 295 000 kr
138 m²
5 rum
1 611 m² tomt

Gedigen stenvilla på hörntomt i Fränninge. I fastigheten bedrevs tidigare bankverksamhet men idag rymmer den kontor/butik på nedre plan och en lägenhet på övre plan. Här finns utmärkta möjligheter att göra om till fler lägenheter, göra en stor bostad eller kombinera verksamhet med eget boende. Välskött fastighet med många valmöjligheter, bra planlösning, stora fönster, generösa ytor och möjlighet för fler sovrum. Väl tilltagen trädgård på 1611 kvm med bra parkeringsmöjligheter. På tomten finns även både dubbelgarage och stort annex med två våningsplan som ger goda förutsättningar för att vidareutveckla fastigheten. Genomtänkt med två el-centraler med separata el-mätare, perfekt för den som önskar hyra ut delar av fastigheten. Låg driftkostnad tack vara bergvärmen från 2010, dränering från 2019 och nytt tak på garaget 2022. Dessutom finns fiber indraget, likaså Kommunalt både vatten och avlopp. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 11