Norr Enby 8

Norra Sorunda, Nynäshamn Karta & restider

5 695 000 kr
Gård/SkogGård/Skog

Välkommen till denna trevliga hästgård med vacker snickarglädje lantligt beläget i vackra Sorunda. Här bor man i lugn och ro på landet med naturen runt hörnet. Två härliga hagar och upplyst paddock. Runt om kring i skogarna finns fina ridvägar.

Gården har ett bostadshus byggt 2001 med vacker snickarglädje, härlig takhöjd och gamla dörrar, breda golvtiljor och eldstäder. Huset har ett en välkomnande hall som leder vidare in i ett gediget kök med stor matplats, ett rymligt vardagsrum med utgång till altan. Ett sovrum, badrum och tvättstuga med grovingång. Övre plan har ett trevligt allrum med takhöjd öppet till nock och utgång till balkong i väster med härlig utsikt över åkrar och ängar. Här finns också två sovrum och ett badrum.

Stallet är rymligt, har fyra boxar och möjlighet att hålla öppet för lösdrift. Här finns också dusch, sadelkammare med tvättmaskin och vagnslider. Övre plan har en höskulle och är förberett för att inreda en mindre lägenhet.

Dubbelgarage med plats för två bilar och ett vidbyggt förråd som kan användas som kontor eller liknande. Ett mindre gästhus.

Ca 11 km bort ligger motorvägen som tar dig till Stockholm på ca 35 min och ca 9 km från gården ligger Segersäng pendeltågstation där du tar dig till Stockholm C på ca 40 min. Strax nedanför gården finns busshållplats där buss som tar dig till Nynäshamn, eller Västerhaninge.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Gård
Boarea
178 m²
Tomtarea
2,8 ha tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
35 050 kr/år
Byggår
2001
Räkna på boendet
  • Söndag 3 jun kl 15:30-16:30 Spara
    Öppen visning. Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norr Enby 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 695 000 kr
Driftkostnad
35 050 kr/år

Statistik

5 190
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 10 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra gårdar/skog som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips