HusmanHagberg Nynäshamn

HusmanHagberg Nynäshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svedviksvägen 68, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Imorgon kl 15:15
Svedviksvägen 68, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Svedviksvägen 68, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Svedviksvägen 68

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/1
4 499 kr/mån
15 308 kr/m²

Äntligen en stor genomgångs 2/a med förädlingspotential! Samtliga rum är väl tilltagna och goda möjligheter till bra förvaring. Lugnt område med närhet till kommunikationer och natur. Fin innergård med bla lekplats. Det är föreningen som upplåter bostadsrätten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Höjdgatan 12, Centralt, Nynäshamns kommun

Höjdgatan 12

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 773 kr/mån
30 673 kr/m²

Välkommen till denna topp-fina lägenhet belägen i lågt belånade Brf Haren. Lägenheten är välplanerad och med gott om förvaring. Generöst med ljusinsläpp och viss sjöutsikt. Belägen på en trappa och med källarförråd. Fiber finns indraget. Gjorda renoveringar 2021 och framåt: - Nya parkettgolv - Nytt kök och nya vitvaror - Ytskikt renoverade - Ny el med påkostade armaturer - Uppfräschat badrum Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Liljekonvaljvägen 5, Lisö, Nynäshamns kommun

Liljekonvaljvägen 5

Villa
Lisö, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 695 000 kr
50 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till ett ljust och fint renoverat fritidshus i populära Skärlinge By. Huset har matplats, kök och vardagsrum med kamin i en öppen planlösning med stora fönsterpartier mot baksidan med stor altan med markis i söder. Tre sovrum, badrum och två förråd/klädkammare. Tomten omgärdas av uppvuxna häckar, har plana gräsytor och grusade gångar/infart. Fastigheten är friköpt. Gångavstånd till samfällighetens badplats och båtbryggor. Måste ses!

Hamngatan 21A, Nynäshamn centralorten, Nynäshamns kommun

Hamngatan 21A

Lägenhet
Nynäshamn centralorten, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 195 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 038 kr/mån
34 143 kr/m²

Smakfullt renoverad och välplanerad mini 2/a med balkong i söder. Samtliga ytskikt och kök är renoverat 2023, och mer därtill. Lägenheten ligger högst upp i huset med balkong med ogenerat läge. Direkt närhet till centrum och gästhamnen samt kommunikationer. Renoveringar 2023 i lägenheten: - Ny ekparkett - Ny el med Renova eluttag och lampknappar - Nyrenoverat kök med fönster mot sovrummet för ljusinsläpp - Duschväggar och kommod i badrummet - Nya socklar - Ytskikten renoverade Välkommen på visning!

Hammarhagsvägen 12 (lght 9), null, Nynäshamns kommun

Hammarhagsvägen 12 (lght 9)

Lägenhet
Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 295 000 kr
87 m²
2 rum
963 kr/mån
14 885 kr/m²

Industrilokal, perfekt för t ex hantverksföretag, entreprenad- eller åkerifirma som behöver både verkstad/lager. Skuldfri förening och väldigt låg månadsavgift. Säljaren är villig att säkerställa finansieringen, kontakta mäklaren för mer info. Attraktivt läge nära 73:an, man är vid Globen på ca 35 minuter. Lokalen är f.n. uthyrd i 2/a hand.

Backluravägen 187, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Backluravägen 187

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
6 151 kr/mån
20 152 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 4:a med gavelläge och radhuskänsla. Här bor du med två stora uteplatser där båda uteplatserna erbjuder altan och gräsyta med odlingsmöjligheter. Nyrenoverat ljust kök med öppna sociala ytor mot vardagsrummet. Trevlig entré med altan och uteplats på framsidan med plats för sittgrupp. Grönskande vägg skapar ett bra insynsskydd. Lägenheten rymmer idag öppen hall med garderober och ingång till förråd. Stort badrum med badkar, här finns praktisk yta ovanför tvättmaskin och torktumlare. Rymligt kök med bra yta för matplats, plats för 8-10 personer. I köket har du all utrustning induktionshäll, modern spisfläkt, inbyggd diskmaskin samt inbyggd ugn. Ljust vardagsrum där väggen mot köket är borttagen för en mer social och ljus planlösning. Utgång till uteplats med nybyggd altan på baksidan. Här kan du njuta av härliga sommardagar och grillmiddagar medan barnen springer runt på gräsmattan. Ytterligare badrum med dusch finns längre in i lägenheten. Master bedroom med renoverade ytskikt i moderna färger. Här finns dessutom iordninggjord generös klädkammare med gott om förvaring. Vidare finns det i lägenheten ytterligare två ordentliga sovrum med iordninggjorda ytskikt, samtliga sovrum har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöblemang.

  • Uteplats
Grusvägen 8, Sorunda, Nynäshamns kommun

Grusvägen 8

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
3 595 000 kr
126 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Välkommen till denna vackra enplansvilla placerad i naturskönt område med närhet till både vatten och skog. Huset byggdes 2017 och bjuder på imponerande takhöjd, fina materialval och modern känsla. Mindre delar behöver iordningställas, vilket möjliggör för er att sätta den slutgiltiga prägeln på bostaden. Här finns verkligen alla möjligheter att skapa ett riktigt drömhem! Huset har en social och genomtänkt planlösning där hela familjen kommer att trivas. Tre rymliga sovrum, ett stort badrum, en mindre toalett, praktisk tvättstuga, funktionellt kök och socialt vardagsrum. Ja, vad mer kan man önska? Tomten är stor och trevlig, och kommer med potential. Fundera över era behov och skapa den oas ni alltid drömt om på detta avskilda och unika läge. Nynäshamn når ni på mindre än 30 minuter, och till Stockholm tar det knappt 45 med bil.

Torpängsvägen 16, Stora Vika, Nynäshamns kommun

Torpängsvägen 16

Villa
Stora Vika, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
2 495 000 kr
93 + 88 m²
6 rum
1 690 m² tomt

Accepterat pris! Välplanerad villa belägen på attraktiv och enskild hörntomt. Härlig lantligt läge, ett stenkast från havet, tillgång till båtplats och badplats i närheten. Nyinstallerad FTX-ventilation med värmeåtervinning och fiber är indraget. Fem sovrum, öppenspis med insats, p-plats för tre bilar samt härliga sällskapsytor. Boende med stor potential. Här trivs man! Välkommen på visning.

Åkervägen 5, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Åkervägen 5

Villa
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
5 500 000 kr
2 306 m² tomt

De uthyrbara ytorna är en mix av villor, lägenheter och verkstadsytor. Det är idag 4 stycken olika byggnader på fastigheten: en villa, en mindre villa samt två verkstadslängor med lägenheter ovanpå. Det finns ett renoveringsbehov på främst villan. Den ena verkstadslängan med lägenhet inhyser idag en hyresgäst. Kontakta mäklaren för visning på 0733-010060.

  • Plus

Visar alla 9