Mäklare Patric Dalebo

Patric Dalebo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarhagsvägen 12 (lght 9), null, Nynäshamns kommun

Hammarhagsvägen 12 (lght 9)

Lägenhet
Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 295 000 kr
87 m²
2 rum
963 kr/mån
14 885 kr/m²

Industrilokal, perfekt för t ex hantverksföretag, entreprenad- eller åkerifirma som behöver både verkstad/lager. Skuldfri förening och väldigt låg månadsavgift. Attraktivt läge nära 73:an, man är vid Globen på ca 35 minuter. Lokalen är f.n. uthyrd i 2/a hand. Kontakta Patric för mer info, 0733-010060.

Backluravägen 187, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Backluravägen 187

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
5 971 kr/mån
20 152 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 4:a med gavelläge och radhuskänsla. Här bor du med två stora uteplatser där båda uteplatserna erbjuder altan och gräsyta med odlingsmöjligheter. Nyrenoverat ljust kök med öppna sociala ytor mot vardagsrummet. Trevlig entré med altan och uteplats på framsidan med plats för sittgrupp. Grönskande vägg skapar ett bra insynsskydd. Lägenheten rymmer idag öppen hall med garderober och ingång till förråd. Stort badrum med badkar, här finns praktisk yta ovanför tvättmaskin och torktumlare. Rymligt kök med bra yta för matplats, plats för 8-10 personer. I köket har du all utrustning induktionshäll, modern spisfläkt, inbyggd diskmaskin samt inbyggd ugn. Ljust vardagsrum där väggen mot köket är borttagen för en mer social och ljus planlösning. Utgång till uteplats med nybyggd altan på baksidan. Här kan du njuta av härliga sommardagar och grillmiddagar medan barnen springer runt på gräsmattan. Ytterligare badrum med dusch finns längre in i lägenheten. Master bedroom med renoverade ytskikt i moderna färger. Här finns dessutom iordninggjord generös klädkammare med gott om förvaring. Vidare finns det i lägenheten ytterligare två ordentliga sovrum med iordninggjorda ytskikt, samtliga sovrum har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöblemang.

  • Uteplats
Torpängsvägen 16, Stora Vika, Nynäshamns kommun

Torpängsvägen 16

Villa
Stora Vika, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
2 495 000 kr
93 + 88 m²
6 rum
1 690 m² tomt

Accepterat pris! Välplanerad villa belägen på attraktiv och enskild hörntomt. Härlig lantligt läge, ett stenkast från havet, tillgång till båtplats och badplats i närheten. Nyinstallerad FTX-ventilation med värmeåtervinning och fiber är indraget. Fem sovrum, öppenspis med insats, p-plats för tre bilar samt härliga sällskapsytor. Boende med stor potential. Här trivs man! Välkommen på visning.

Åkervägen 5, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Åkervägen 5

Villa
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
HusmanHagberg Nynäshamn
5 500 000 kr
2 306 m² tomt

De uthyrbara ytorna är en mix av villor, lägenheter och verkstadsytor. Det är idag 4 stycken olika byggnader på fastigheten: en villa, en mindre villa samt två verkstadslängor med lägenheter ovanpå. Det finns ett renoveringsbehov på främst villan. Den ena verkstadslängan med lägenhet inhyser idag en hyresgäst. Kontakta mäklaren för visning på 0733-010060.

  • Plus

Visar alla 4