Västkustvägen 100

Helsingborgs kommun Se på karta

28 500 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
294 m²
Tomtarea
8,8 ha
Byggår
1998

Här ges ni en unik möjlighet att förvärva en ridsportanläggning med enorm potential för fortsatt utveckling!

Fastigheten välkomnar er via en ståtlig infart med smidesgrindar som leder er fram till en gruslagd innergård vilken kantas av bostadshuset och en av de flera ekonomibyggnaderna. Allt tillsammans vackert inramat av grönskande häckar och träd. Infartsvägen leder er även vidare genom hela anläggningen till ytterligare en infart vid fastighetens norra hörn, denna underlättar vid trafik med större hästtransporter till anläggningen samt möjliggör att hålla verksamheter separerade från bostaden.

Anläggningen består av bland annat fyra stall separerade ifrån varandra, veterinärklink, ridhus, lager, verkstad och ett boningshus på närmre 300 kvm! Fastigheterna omfattar totalt närmre 9 ha mark med flertalet sommarhagar, rasthagar och paddock. Den parkliknade trädgården omringas av häckar, fruktträd och en svalkande pool. Alltsammans väl samlat med genomtänkta lösningar där samtliga delar erbjuder en god byggnadsstandard.

Strategiskt läge med närhet till det mesta! Fastigheten är belägen i utkanten av Helsingborgs kommun endast femton minuter från Helsingborgs centrum och all den service som ni kan tänkas behöva. Närheten till både E6 och E4 gör att ni enkelt tar er vidare ut i Europa eller till övriga delar av Sverige. Stockholm såväl som Hamburg nås med bil på ca sex timmar eller via den lokala flygplatsen i närliggande Ängelholm på en dryg timme. Göteborg är endast två timmar
bort med bil och Köpenhamn med Kastrups internationella flygplats nås på ungefär en timme. Utöver detta så finns det gott om utflyktsmål i nordvästra Skåne vad gäller både kultur, natur och matupplevelser. Samtidigt är fastigheten belägen i en region med flertalet populära golfbanor inom 30 minuter.

Allt som allt en ridsportsanläggning som håller hög standard, är väldigt väl genomtänkt även ur säkerhetsperspektiv och har möjlighet att kunna hålla flertalet verksamheter.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ann-Charlotte Olsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ann-Charlotte Olsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-723 42 66