Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Infartsgatan 55b, Väster, Landskrona kommun

Norra Infartsgatan 55b

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 646 kr/mån
15 431 kr/m²

Här ges ni möjligheten att bli nästa innehavare till denna välvårdade tvårumslägenhet. Bostaden är perfekt lämpad för såväl singelhushållet som paret. Här finner ni ett stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen med trevlig utsikt över Landskrona. Köket har renoverats av nuvarande ägare, färgerna går i ljusa toner och utöver all förvaring har vi även plats för ett mindre matbord för två till fyra personer, utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn samt fläkt. I sovrummet finns det idag utöver de inbyggda originalgarderoberna även två fristående garderober och plats för en dubbelsäng. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte, kakel och klinkers utrustat med wc, dusch, handfat, kommod, tvättmaskin och handdukstork. Tvättstuga finns även i källaren. Allt som allt är det en trevlig bostad som tagits väl om hand. Här kan ni antingen flytta rakt in eller välja att sätta er egen prägel. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare eller boka in er på kommande visningar.

  • Balkong
Spjutvägen 7, Billeberga, Svalövs kommun

Spjutvägen 7

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
653 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en välskött familjevilla i barnvänliga Billeberga! Nuvarande ägare har renoverat med varsam hand och skapat en väldigt ombonad känsla. Trädgården är en oas sommartid, här finns planteringar som växlar med årstiderna och skapar ständig färgsprakande variation, tillsammans med trivsamma platser för sittgrupper är det en trädgård som kan nyttjas av alla i familjen. Villan är fördelad på entréplan och inredd källare. På entréplan finner ni de tre sovrummen, ett stort vardagsrum, badrum och kök med utgång till trädgården. Från stora sovrummet når ni även uterummet där ni kan förlänga årstiderna och har gott om plats för sociala tillställningar. Hallen är luftig och välkomnande med gott om plats för avhängning av ytterkläder, här ifrån når ni även trappan till källaren. På källarplan möts ni av den klassiska gillestugan med kamin, här kan ni verkligen skapa en härligt atmosfär för familjemyset! Källaren har full ståhöjd och flertalet utrymmen som antingen kan inredas eller användas för hobbyrum och förvaring. Intill tvättstugan har ni verkstaden och på andra sidan om finns ett utrymme förberett för ytterligare ett badrum. Längs med korridoren har ni ett gäst-wc samt ytterligare fyra rum som används till förvaring idag. På uppfarten ryms två bilar samt ett garage med plats för en bil. Här bor ni bokstavligen ett stenkast från skola och förskola med närhet till både livsmedelsaffär och det trevliga stenugnsbageriet! Goda pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Helsingborg med såväl bil som kolletivtrafik. Tågstation finns även den inom promenadavstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning, detta görs direkt via mäklarens annons.

Hörstad Bäckväg 8, Råga Hörstad, Landskrona kommun

Hörstad Bäckväg 8

Tomt
Råga Hörstad, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
1 265 m² tomt

Här saluförs en trevlig tomt i Råga Hörstad som erbjuder er möjligheten att förverkliga husdrömmarna! Fastigheten är belägen längst ner i gatan med beteshagar intill och en vacker inramning av uppvuxen trädallé, marken består främst av sand och är en plan yta beväxt med gräs. Husen i gatan är nyligen uppförda och detta är den sista obebyggda tomten, med bästa läget! Kommunalt V/A och fiber finns i gatan, anslutningsavgifter tillkommer. Då tomten ligger utanför detaljplanerat område ges köparen mer kreativt spelrum. Det går bra att besöka tomten på egen hand. Väldigt bra pendlingsmöjligheter då ni når E6:an på fem minuter. 20 min till centrala Helsingborg. 30 min till Malmö och Lund. Förskola och skola finns i Asmundtorp F-9. Här finns även en bra Ica butik med generösa öppettider. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information gällande tomten. 070-723 42 66

Häljenäsvägen 7D, null, Landskrona kommun

Häljenäsvägen 7D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 813 kr/mån
28 750 kr/m²

På attraktivt läge med närhet till stationen samt kort väg in till Landskrona hittar vi denna fräscha 2:a på markplan. Här välkomnas ni till ett inflyttningsklart boende med god standard och modern öppen planlösning med generösa sociala ytor. Därtill finns här ett bra sovrum med altandörr till uteplats och garderober längs med väggen. Badrummet är inrett med svarta klinkers och stora vita kakelplattor, här har vi gott om utrymme och en pelare för tvättmaskin och torktumlare. Golven har vattenburen golvvärme för maximal komfort. Stenlagd uteplats i söderläge vid entrén samt en i norrläge. Intill entrén har ni även ett eget förråd. Parkeringsplats är inkluderat i avgiften, liksom värme och vatten. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och golfbana inom promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt. Sammanfattningsvis en trevlig bostad som bäst upplevs på plats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning. 070-7234266.

  • Uteplats
Blåklintsgatan 16, Teckomatorp, Svalövs kommun
  • Budgivning pågår

Blåklintsgatan 16

Lägenhet
Teckomatorp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
87 m²
4 rum
4 465 kr/mån
18 333 kr/m²

Välkommen till Blåklintsgatan 16! En smakfullt renoverad 4:a med villakänsla. Här bjuds på härlig altan i västerläge tillsammans med en lättskött trädgård samt eget garage. Trevlig planlösning i ett och ett halvt plan med tre bra sovrum på övre. Med gångavstånd till tågstationen, mataffär, skola och idrottsplats passar denna bostaden de flesta familjer. På nedre plan finner ni badrum med tvättmöjligheter, kök med plats för matbord för 4-6 personer samt rymligt vardagsrum med utgång till altanen. Det lär vara här ni spenderar de flesta av dygnets timmar! Köket renoverades 2018 med ett Ikeakök i snygg beige/grå ton med rostfria vitvaror. Övre plan rymmer i dag hall, tre sovrum med takfönster i två utav dem samt gavelfönster i det större. Badrum finns även på detta plan tillsammans med badkar - alla barns favorit! Önskas större allrum/tv-rum på övre plan kan ett av rummen med enkla medel omvandlas. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Uteplats
Österrikevägen 295-8, null, Trelleborgs kommun
  • Sön 10 mar kl 14:00
Österrikevägen 295-8, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Österrikevägen 295-8, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Österrikevägen 295-8

Gård/Skog
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
220 + 18 m²
7 rum
9 809 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förverkliga drömmen om livet på landet! Ni välkomnas till en vackert belägen u-formad gård med anor från 1700-talet. Omgiven av trädalléer och öppna fält ligger gården ostört en bit in från Södra vägen. Här erbjuds ett rymligt bostadshus renoverat i modern lantlig stil med den äldre rustika känslan bevarad. Bostaden ger plats för hall med gäst wc, stort vardagsrum med värmande kamin i vinkel mot köket, puschveranda i söderläge samt hela fem sovrum fördelat i två plan, badrum med badkar på nedre plan samt badrum med dusch på övre. Alla delar i huset är smakfullt renoverade för att bibehålla ursprungskänslan. I anslutning till huset finns en äldre länga där användningsområde och möjligheterna är många. Här finns även stall med tre rejäla hästboxar i gediget trä, sadelkammare samt uppställningsplatser. Stallet är sammanbyggt med ladan där ni har en rejäl lösdrift med två portar ut till hagarna. Stora utrymmen finns och därmed goda förvaringsmöjligheter. Trädgården som löper längs huset är parkliknade med en stor praktfull blodbok centralt placerad. Längs med ridbanan växer en allé av bokar som även ger skugga sommartid. Trädgården är rymlig och ger plats för både lek, aktiviteter, avkoppling och odling. Flertalet äldre fruktträd såsom äpplen, gula plommon, körsbär och bigarråer. Innergården är singelbelagd och inhägnad, här finns även trälagt poolområde med ett vackert växthus intill. Den perfekta platsen att avnjuta måltiderna på under sommarhalvåret! Övrig mark består till största del av hagar. Boningshuset är taxerat som 220 medan ekonomibyggnaderna är taxerade som 122, lantbruksenhet. Trots det lantliga läget är det inte mer än ca 40 min till Malmö och Lund. Kastrup når ni på 45 min och Sturups flygplats på 20 min. I Anderslöv finns skola (F-9), vårdcentral, bussförbindelse, två bra livsmedelsbutiker, apotek, gym, utomhusbad, bensinmack m.m. Anderslöv såväl som Skurup når ni på tio minuter med bil och här finns allt som en liten stad har att erbjuda. På nära avstånd finns Pillehill (butik, hotell, restaurang) samt andra trevliga utflyktsmål som exempelvis Hällåkra Vingård, Grönby Gårdschark och Hönsinge Hantwerksbryggeri för att nämna några stycken. Sammanfattningsvis en lagom stor gård, vackert belägen med möjlighet att bygga ut. Optimal för er som längtar efter lugnet på landet. Kontakta gärna mäklarna för mer information samt bokning av visning.

  • Premium
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 100

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
28 500 000 kr
294 m²
7 rum
8,8 ha tomt

Här ges ni en unik möjlighet att förvärva en ridsportanläggning med enorm potential för fortsatt utveckling! Fastigheten välkomnar er via en ståtlig infart med smidesgrindar som leder er fram till en gruslagd innergård vilken kantas av bostadshuset och en av de flera ekonomibyggnaderna. Allt tillsammans vackert inramat av grönskande häckar och träd. Infartsvägen leder er även vidare genom hela anläggningen till ytterligare en infart vid fastighetens norra hörn, denna underlättar vid trafik med större hästtransporter till anläggningen samt möjliggör att hålla verksamheter separerade från bostaden. Anläggningen består av bland annat fyra stall separerade ifrån varandra, veterinärklink, ridhus, lager, verkstad och ett boningshus på närmre 300 kvm! Fastigheterna omfattar totalt närmre 9 ha mark med flertalet sommarhagar, rasthagar och paddock. Den parkliknade trädgården omringas av häckar, fruktträd och en svalkande pool. Alltsammans väl samlat med genomtänkta lösningar där samtliga delar erbjuder en god byggnadsstandard. Strategiskt läge med närhet till det mesta! Fastigheten är belägen i utkanten av Helsingborgs kommun endast femton minuter från Helsingborgs centrum och all den service som ni kan tänkas behöva. Närheten till både E6 och E4 gör att ni enkelt tar er vidare ut i Europa eller till övriga delar av Sverige. Stockholm såväl som Hamburg nås med bil på ca sex timmar eller via den lokala flygplatsen i närliggande Ängelholm på en dryg timme. Göteborg är endast två timmar bort med bil och Köpenhamn med Kastrups internationella flygplats nås på ungefär en timme. Utöver detta så finns det gott om utflyktsmål i nordvästra Skåne vad gäller både kultur, natur och matupplevelser. Samtidigt är fastigheten belägen i en region med flertalet populära golfbanor inom 30 minuter. Allt som allt en ridsportsanläggning som håller hög standard, är väldigt väl genomtänkt även ur säkerhetsperspektiv och har möjlighet att kunna hålla flertalet verksamheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av privatvisning.

  • Premium
Krokvadsvägen 1, Munkebäck, Landskrona kommun

Krokvadsvägen 1

Tomt
Munkebäck, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
1 000 m² tomt

Här ges ni möjligheten att bygga ert drömboende på två härliga tomter i natursköna Munkebäck! Positivt förhandsbesked för att bygga 150 kvm beviljat oktober 2023. Köparen står själv för bygglov, anslutningsavgifter samt övriga kostnader förknippade med framtida byggnation. I bifogade dokumenten kan ni läsa med om planbeskrivningarna för området samt se tänkt placering av byggnaderna på tomten. Area ca 1000 kvm per tomt. Det finns möjlighet att köpa båda tomterna alternativt var och en för sig. Priset är angivet för en tomt. Slutmätning sker i samband med styckning. Fastigheten ligger i den bortre delen av området, strax utanför detaljplan, omringat av skog och åkrar som bidrar till känslan av lugn samtidigt som all service finns nära. Skola och förskola i Asmundtorp (skolbuss finns) tillsammans med den välsorterade Ica butiken. Tågstationen i Häljarp är enbart fem minuter bort. Missa inte möjligheten att kunna bo och se solen stiga mellan träden till frukostkaffet. Hela Munkebäck vilar på en mäktig sandrygg, som ger en naturlig och förstklassig vattenrening. Härifrån får gamla området sitt dricksvatten, utan föroreningar och utan tillsatser av klor och annat. Gå gärna in via länken nedan och läs mer om Munkebäcks samfällighet. För mer information vänligen kontakta mäklaren. Länk till Munkebäcks samfällighetsförening http://www.xn--munkebck-5za.info/Valkommen.html

Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Kornsparvsgatan 6

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
147 m²
6 rum
806 m² tomt

Ta chansen att bli den första att flytta in i denna kvalitetsvilla! Här presenteras en nyproducerad och påkostad familjevilla från Götenehus. Det här är huset för köparen som vill ha fokus på detaljer och genomtänkta tillval. Bostaden bjuder på 147 kvm fördelade över en välkomnade hall som öppnar upp sig mot en fantastisk, social vardagsrumsyta med tak upp i nock och ett extraordinärt ljusinsläpp. Den väl tilltagna takhöjden skapar en känsla av rymd och då innertaket är klätt med akustiktak från Troldtekt, skapas även en oerhört behaglig atmosfär, inte minst även för estetiken! Ytan erbjuder generösa kvadratmeter med gott om plats för såväl matplats för det stora sällskapet som soffgrupp och övrig möblering. Här är även förberett för eldstad för optimal komfort och högsta möjliga mysfaktor. Genomgående vitmålade väggar och Kährsparkett i alla rum. Vedumköket är toppmodernt och fullutrustat med vitvaror från AEG. Utav de fyra sovrummen har det stora sovrummet som vetter mot trädgården, eget badrum med badkar samt en walk-in-closet. I trädgården är det gott om plats för att skapa er en egen oas, varför inte en uteplats i söderläge? Fastigheten är befriad från fastighetsskatt de kommande femton åren. Den här villan erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett helt nytt hus med exklusiv känsla utan att själv behöva vara inblandad i en byggprocess. Här i ett av Billesholms nyaste villaområden finns närhet till förskolor och skola. All tänkbar service inom en kort bilfärd då Helsingborg enbart är några minuter bort. Goda pendlingsmöjligheter med tåg och närhet till E4/E6 an. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Premium
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Lyckebovägen 330, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Lyckebovägen 330

Tomt
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
974 m² tomt

Drömmer ni om att bygga nytt? Vill ni bo på landet med ändå ha nära till havet, restauranger, service och kommunikation? Då är detta tomten ni söker! Med enbart tio minuters färd till såväl Höllviken som Trelleborg, 5 km till Skåre hamn är detta ett riktigt trevligt läge att bygga ert drömhus med förslagsvis Götenehus! Här saluförs två tomter intill varandra, den andra är något större, 1151 kvm och finns att hitta på mäklarens hemsida. Positivt förhandsbesked för att bygga hus av typen Skånelänga har nyligen gått ut för båda tomterna. Tomterna säljs med förbehåll om byggnation genom Täta Hus AB. www.tatahus.nu Varmt välkomna att besöka tomterna på egen hand och kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Premium
Riksvägen 21, Tågarp, Svalövs kommun

Riksvägen 21

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
140 + 15 m²
7 rum
922 m² tomt

I dessa tider är det lika bra att inledningsvis lyfta fram energiklassen, D! Med en energiförbrukning på 57 kWh/m2 uppmätt A-temp yta. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar de senaste fem åren där bland annat torpargrunden har grävts ur i större delen av huset, ny platta ha gjutits med 300 mm underliggande isolering och vattenburna slingor värmer nu gott. Även taket är nylagt. Detta är de största bidragande faktorerna till att energiförbrukningen minskat. Huset värms av frånluftsvärmepump (Luft/Vatten) med golvvärme i nederplan. I samband med renoveringarna lades även ett vackert mörkt parkettgolvet som binder samman bland annat de tre rummen i fil. Köket renoverades för att få den härliga lantliga känslan som omsluter hela fastigheten. Nederplan består av inglasat och isolerat uterum, kök, matsal, vardagsrum samt två rum lämpade som sovrum. På övreplan finns två sovrum samt ett allrum. Det finns möjlighet att inreda ytterligare ett stort rum i den oinredda delen där det även förberetts för takkupa. Utvändigt finns plats för den odlingsintresserade och trädgården växer i etapper vilket också skapar rum. Just nu går hönsen fritt och sprätter, deras hus ligger annars i anslutning till det äldre gårdshuset som idag främst används till förvaring. Det har nu blivit dags att lämna över och låta nästa ta vid och fortsätta förvalta och omhänderta detta charmiga hus med oerhört mycket känsla! Klicka er gärna vidare till mäklarens hemsida för att ta del av rumsbeskrivningar, energideklaration samt bokning av visning, eller kontakta mäklaren om ni har frågor. Varmt välkomna på visning!

Stugby Ullared, null, Falkenbergs kommun

Stugby Ullared

Övrigt
Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr

Ni ges nu möjligheten att förvalta en väletablerad verksamhet på bra läge i vacker natur. Här är säsongen inte väderberoende då varuhuset har öppet året om och satte nya försäljningsrekord under 2023! Stugorna från 2010 är byggda i timmer och passar väldigt väl in i den härliga naturen de är belägna i! På fastigheten finns i dag tre stugor med plats för sex gäster i vardera, tre lägenheter med fyra bäddar i varje samt den stora villan med dubbla badrum, naturstensputsad kamin i vardagsrummet samt åtta bäddar. Alla boenden har eget kök och badrum. Totalt 38 bäddar med en beläggningsgrad på omkring 50% under 2023. Utöver de befintliga stugorna finns även möjlighet att utöka verksamheten med ytterligare tre stugor, avlopp är förberett och dimensionerat för ytterligare 16 personer. Förhandsbesked har funnits för byggnation. I byggnaden längs med vägen som inrymmer de tre lägenheterna finns även personalutrymme samt större förråd. Vid dammen finns det grillplats, sittplatser under tak samt en vedeldad bastu för gästernas ökade trevnad. En kort promenad bort finns även en sjö för såväl bad som fisk samt milsvis med promenadslingor i skogen! Gå gärna in på Ullared Paradise hemsida för att läsa mer om vad närområdet erbjuder. https://www.ullaredparadise.se/ För mer information samt visningsbokning, vänligen kontakta mäklaren, 070-723 42 66. Det är inte tillåtet att besöka fastigheten på egen hand.

Industrivägen 5, Sölve, Sölvesborgs kommun

Industrivägen 5

Övrigt
Sölve, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 750 000 kr
1 975 m² tomt

Välskött 1-plans kommersiell fastighet med strategiskt läge i etablerat lätt industriområde i Sölve med direkt närhet till både centrum, Listerlandet och E22. Fastigheten har genomgått omfattande ombyggnation och renovering både utvändigt och invändigt och är i gott skick. Fastigheten består av asfalterad parkeringsyta gratis för flertal bilar, planlösningen i byggnaden är mycket inbjudande och optimerad med en stor öppen flexibel planlösning där man kan ha utställning av sina produkter, samarbetsträffar med leverantörer och kunder, det finns 6 st stängda kontor, konferensrum, personalrum, omklädningsrum och port finns in till lagret, smidigt att leverera gods, det finns även ett servicekontor på lagret. Kontors/utställningsytor och lageryta är ca 594 kvm varav kontor och lager är fördelat ca 50% vardera. Vid behov kan man minska lagret och skapa mer kontorsyta eller konferensyta. Fastigheten är idag fyllt uthyrd och blir ledig för en köpare som behöver ytorna 1 september, vill man enbart förvalta så kan tillträdet ske tidigare. Välkomna på visning av denna välskötta fastighet.

Nackarpsdalsvägen 3, Röstånga, Svalövs kommun

Nackarpsdalsvägen 3

Övrigt
Röstånga, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 500 000 kr
2 236 m²
51 rum
1,6 ha tomt

ANSÖKAN OM PLANBESKED FÖR OMVANDLING TILL BOSTÄDER ÄR INSKICKAD. Unik möjlighet att förvärva Röstånga Gästgivargård som drivits av samma familj i över 40 år! Här är den vackra äldre charmen bevarad och salarna lämnar inte gästerna oberörda! Matsal med kapacitet för upp till 200 sittande gäster, fullutrustat restaurangkök samt 50 hotellrum skapar goda förutsättningar för större arrangemang som bröllop och konferenser. Värmesystemet är uppgraderat till bergvärme som försörjer den äldre delen av fastigheten. Kapacitet finns till att konvertera om även de resterande hotellrummen. Utöver hotellrummen finns även fyra konferenssalar, två sammanträdesrum och atriumgård, det vill säg gott om plats för större sällskap. Källare finns i den äldre delen och inrymmer även tre personalrum med övernattningsmöjligheter. För mer information om de olika salarna samt kuriosa hänvisas ni till Gästis hemsida: https://www.rostangagastgivaregard.se/ Observera att det är fastigheten som säljs, inte verksamheten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning.

Tittutvägen 6, Kivik, Simrishamns kommun

Tittutvägen 6

Övrigt
Kivik, Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 000 000 kr
500 m² tomt

Läget är onekligen ett av de bästa på Österlen, precis vid havet i det eftertraktade fiskeläget Kivik. Kiviks hamnkrog har funnits länge och från start var detta en kiosk som utvecklats genom åren och är idag restaurang, gatukök och glasseria. Detta är en givet besöksmål för både de boende i området men också Österlens turister. Kanske vill du driva vidare verksamheten i samma regi eller så har du andra drömmar och visioner som kan realiseras. Marken arrenderas utav Simrishamns kommun, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Endast bokade och privata visningar.

Visar alla 15