Mäklare Ann-Charlotte Olsson

Ann-Charlotte Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Riksvägen 21, Tågarp, Svalövs kommun

Riksvägen 21

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
140 + 15 m²
7 rum
922 m² tomt

I dessa tider är det lika bra att inledningsvis lyfta fram energiklassen, D! Med en energiförbrukning på 57 kWh/m2 uppmätt A-temp yta. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar de senaste fem åren där bland annat torpargrunden har grävts ur i större delen av huset, ny platta ha gjutits med 300 mm underliggande isolering och vattenburna slingor värmer nu gott. Även taket är nylagt. Detta är de största bidragande faktorerna till att energiförbrukningen minskat. Huset värms av frånluftsvärmepump (Luft/Vatten) med golvvärme i nederplan. I samband med renoveringarna lades även ett vackert mörkt parkettgolvet som binder samman bland annat de tre rummen i fil. Köket renoverades för att få den härliga lantliga känslan som omsluter hela fastigheten. Nederplan består av inglasat och isolerat uterum, kök, matsal, vardagsrum samt två rum lämpade som sovrum. På övreplan finns två sovrum samt ett allrum. Det finns möjlighet att inreda ytterligare ett stort rum i den oinredda delen där det även förberetts för takkupa. Utvändigt finns plats för den odlingsintresserade och trädgården växer i etapper vilket också skapar rum. Just nu går hönsen fritt och sprätter, deras hus ligger annars i anslutning till det äldre gårdshuset som idag främst används till förvaring. Det har nu blivit dags att lämna över och låta nästa ta vid och fortsätta förvalta och omhänderta detta charmiga hus med oerhört mycket känsla! Klicka er gärna vidare till mäklarens hemsida för att ta del av rumsbeskrivningar, energideklaration samt bokning av visning, eller kontakta mäklaren om ni har frågor. Varmt välkomna på visning!

Första gatan 28, Lundåkrahamnen, Landskrona kommun

Första gatan 28

Fritidshus
Lundåkrahamnen, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
50 m²
2 rum
100 m² tomt

Här ges ni möjlighet att förvärva en av de populära stugorna vid Landskronas största småbåtshamn! Stugan är på 50 kvm med en inglasad veranda om ytterligare 45 kvm. Stugan är byggd i trevlig öppen planlösning med gott om plats för möblemang. Golvet är klätt i grått laminat och alla väggar har målats 2023. Stugan är isolerad i golv och tak och värms upp med luft/luft värmepump. Köket är från 2009 med målade luckor i ljus nyans. Utrustning som finns är kyl, frys, diskmaskin, fläkt och ny gasspis (2023). Badrummet renoverades 2007 och är försett med dusch, kommod, varmvattenberedare och biotoalett. Utrymmet värms med golvvärme. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har stort fönster mot verandan. Hela stugan har panelklätt tak med spotlights och synliga bjälkar. Längs med stugans ytterlångsida finns smarta låsbara förvaringsutrymmen för till exempel fiskeutrustning. Allt som allt är detta en välskött och trevlig stuga med gott om plats för såväl förvaring som umgänge. Information hämtad från Lundåkramhamnens hemsida: Stugområdet sätter prägel på Lundåkrahamnen. Området uppstod på 1980-talet genom att medlemmar i LEF fick bygga en bod på en tomt som de arrenderade. Efterhand förvandlades bodarna till sommarstugor och Landskrona stad gav bygglov för dem. Eftersom alla tomter har blivit bebyggda går överlåtelserna numera till så att stugorna säljs av sina ägare. Den som köper en stuga får dock inte tillträda den om inte han eller hon är medlem i LEF, eller blir det, vid undertecknande av arrendeavtalet för tomten. Affären måste alltså göras upp på hamnkontoret. Stugägarna är skyldiga att vårda sina tomter och sina stugor. De betalar för el och vatten till stugorna medan LEF har ansvar för gatorna och de stora gräsmattorna (stejlebackarna) mellan raderna av stugor. Stugområdet är trevligt och bidrar till en levande hamn. På senare år har det fått ett lyft genom att många stugor har renoverats. Det har blivit som en liten by i hamnen, där många stugägare väljer att tillbringa sin tid under månaderna då sommarvattnet är på, från april till oktober. LSI är en intresseförening för frågor som är specifika för stugområdet. Det kan t.ex. handla om dränering, avlopp och liknande eller om vilka regler som ska gälla i området. Det är dock LEF och dess styrelse som beslutar om regelverket i alla frågor som inte avser den enskilda stugan/tomten och har det övergripande ansvaret för området. Det kostar ingenting att vara med i LSI. Vi har ett årsmöte varje år där vi väljer styrelse och ger riktlinjer för hur den ska arbeta. Stugföreningens ordförande håller regelbunden kontakt med ordförandena i LEF och Ostpirens båtklubb (OBK) för att skapa sammanhållning och verka gemensamt för att alla medlemmar ska trivas i hamnen.

Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Kornsparvsgatan 6, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Kornsparvsgatan 6

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
147 m²
6 rum
806 m² tomt

Ta chansen att bli den första att flytta in i denna kvalitetsvilla! Här presenteras en nyproducerad och påkostad familjevilla från Götenehus. Det här är huset för köparen som vill ha fokus på detaljer och genomtänkta tillval. Bostaden bjuder på 147 kvm fördelade över en välkomnade hall som öppnar upp sig mot en fantastisk, social vardagsrumsyta med tak upp i nock och ett extraordinärt ljusinsläpp. Den väl tilltagna takhöjden skapar en känsla av rymd och då innertaket är klätt med akustiktak från Troldtekt, skapas även en oerhört behaglig atmosfär, inte minst även för estetiken! Ytan erbjuder generösa kvadratmeter med gott om plats för såväl matplats för det stora sällskapet som soffgrupp och övrig möblering. Här är även förberett för eldstad för optimal komfort och högsta möjliga mysfaktor. Genomgående vitmålade väggar och Kährsparkett i alla rum. Vedumköket är toppmodernt och fullutrustat med vitvaror från AEG. Utav de fyra sovrummen har det stora sovrummet som vetter mot trädgården, eget badrum med badkar samt en walk-in-closet. I trädgården är det gott om plats för att skapa er en egen oas, varför inte en uteplats i söderläge? Fastigheten är befriad från fastighetsskatt de kommande femton åren. Den här villan erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill ha ett helt nytt hus med exklusiv känsla utan att själv behöva vara inblandad i en byggprocess. Här i ett av Billesholms nyaste villaområden finns närhet till förskolor och skola. All tänkbar service inom en kort bilfärd då Helsingborg enbart är några minuter bort. Goda pendlingsmöjligheter med tåg och närhet till E4/E6 an. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Premium
Heden 6510, Heden, Svalövs kommun
  • Budgivning pågår

Heden 6510

Villa
Heden, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 200 000 kr
230 + 40 m²
8 rum
6 080 m² tomt

Här presenteras en modern villa med industriell känsla och gott om plats för den stora familjen! På entréplan möts vi i en ljus och välkomnande hall, köket når vi direkt till höger. Det är ett luftigt kök med stora arbetsytor och väldigt gott om förvaring. Vidare når vi ett stort vardagsrum med utgång till den trälagda verandan med pool. Här finns ytor stora nog för matsalsmöblemang, soffgrupp och läshörna. Till vänster från hallen har ni ett badrum med dusch som även har förberett för badkar, ett rum som idag används som gym. Rakt över gymmet ett mindre kontorsrum samt tvättstugan borterst som även är groventré i direkt anslutning till garaget. Garaget är på hela 40 kvm, här ryms såväl verksatadsdel som bilar. Hela nedre plan är genomgående med stora klinkerplattor i modern gråskala, vita väggar samt golvvärme. På övre plan finner vi ytterligare fyra sovrum, alla med gott om plats för såväl dubbelsängar som möblemang! Allrummet löper längs med större delen av långsidan av huset och leder oss ut till takterrassen med utsikt över fälten omkring Heden, denna nås även från det bortre sovrummet. Badrummet är kaklat i vitt tillsammans med grå klinker. Hela huset badar i ljus då fönsterna är flera och stora! Vinklarna på ovanplan skapar en härlig känsla och rummen är betydligt större än vi är vana vid i nybyggda bostäder idag! På tomten finns även en äldre länga där nuvarande ägare inrett en lägenhet om 45 kvm. Perfekt som tonårs/generationsboende eller varför inte uthyrning? Här är det öppet hela vägen mellan kök och sovdel, eget badrum med tvättmaskin och dusch samt en trevlig uteplats med vindskyddande inramning i trä. I resterande del del av längan finns det fortsatt potential för verkstadsbyggnad, garage eller ytterligare bostad. Hela taket på längan som vetter mot söderläge är klätt med solpaneler vilket bidrar till låga driftskostnader! Tomten som tillhör fastigheten är på 6080 kvm och lämpar sig eventuellt även för avstyckning till ytterligare bostad.

Stugby Ullared, null, Falkenbergs kommun

Stugby Ullared

Övrigt
Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr

Ni ges nu möjligheten att förvalta en väletablerad verksamhet på bra läge i vacker natur. Här är säsongen inte väderberoende då varuhuset har öppet året om! Stugorna från 2010 är byggda i timmer och passar väldigt väl in i den härliga naturen de är belägna i! På fastigheten finns i dag tre stugor med plats för sex gäster i vardera, tre lägenheter med fyra bäddar i varje samt den stora villan med dubbla badrum, naturstensputsad kamin i vardagsrummet samt åtta bäddar. Alla boenden har eget kök och badrum. Totalt 38 bäddar med en beläggningsgrad på omkring 50% under 2023. Utöver de befintliga stugorna finns även möjlighet att utöka verksamheten med ytterligare tre stugor, avlopp är förberett och dimensionerat för ytterligare 16 personer. Förhandsbesked har funnits för byggnation. I byggnaden längs med vägen som inrymmer de tre lägenheterna finns även personalutrymme samt större förråd. Vid dammen finns det grillplats, sittplatser under tak samt en vedeldad bastu för gästernas ökade trevnad. En kort promenad bort finns även en sjö för såväl bad som fisk samt milsvis med promenadslingor i skogen! Gå gärna in på Ullared Paradise hemsida för att läsa mer om vad närområdet erbjuder. https://www.ullaredparadise.se/ Här kommer endast att hållas privata visningar för intressenter med verifierad finansiering. För mer information samt visningsbokning, vänligen kontakta mäklaren, 070-723 42 66. Det är inte tillåtet att besöka fastigheten på egen hand.

Nackarpsdalsvägen 3, null, Svalövs kommun

Nackarpsdalsvägen 3

Övrigt
Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 500 000 kr
2 236 m²
51 rum
1,6 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva Röstånga Gästgivargård som drivits av samma familj i över 40 år! Här är den vackra äldre charmen bevarad och salarna lämnar inte gästerna oberörda! Matsal med kapacitet för upp till 200 sittande gäster, fullutrustat restaurangkök samt 50 hotellrum skapar goda förutsättningar för större arrangemang som bröllop och konferenser. Värmesystemet är uppgraderat till bergvärme som försörjer den äldre delen av fastigheten. Kapacitet finns till att konvertera om även de resterande hotellrummen. Utöver hotellrummen finns även fyra konferenssalar, två sammanträdesrum och atriumgård, det vill säg gott om plats för större sällskap. Källare finns i den äldre delen och inrymmer även tre personalrum med övernattningsmöjligheter. För mer information om de olika salarna samt kuriosa hänvisas ni till Gästis hemsida: https://www.rostangagastgivaregard.se/ Fastigheten ägs inte i bolagsform idag. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning.

Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Västkustvägen 100, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Västkustvägen 100

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
28 500 000 kr
294 m²
7 rum
8,8 ha tomt

Här ges ni en unik möjlighet att förvärva en ridsportanläggning med enorm potential för fortsatt utveckling! Fastigheten välkomnar er via en ståtlig infart med smidesgrindar som leder er fram till en gruslagd innergård vilken kantas av bostadshuset och en av de flera ekonomibyggnaderna. Allt tillsammans vackert inramat av grönskande häckar och träd. Infartsvägen leder er även vidare genom hela anläggningen till ytterligare en infart vid fastighetens norra hörn, denna underlättar vid trafik med större hästtransporter till anläggningen samt möjliggör att hålla verksamheter separerade från bostaden. Anläggningen består av bland annat fyra stall separerade ifrån varandra, veterinärklink, ridhus, lager, verkstad och ett boningshus på närmre 300 kvm! Fastigheterna omfattar totalt närmre 9 ha mark med flertalet sommarhagar, rasthagar och paddock. Den parkliknade trädgården omringas av häckar, fruktträd och en svalkande pool. Alltsammans väl samlat med genomtänkta lösningar där samtliga delar erbjuder en god byggnadsstandard. Strategiskt läge med närhet till det mesta! Fastigheten är belägen i utkanten av Helsingborgs kommun endast femton minuter från Helsingborgs centrum och all den service som ni kan tänkas behöva. Närheten till både E6 och E4 gör att ni enkelt tar er vidare ut i Europa eller till övriga delar av Sverige. Stockholm såväl som Hamburg nås med bil på ca sex timmar eller via den lokala flygplatsen i närliggande Ängelholm på en dryg timme. Göteborg är endast två timmar bort med bil och Köpenhamn med Kastrups internationella flygplats nås på ungefär en timme. Utöver detta så finns det gott om utflyktsmål i nordvästra Skåne vad gäller både kultur, natur och matupplevelser. Samtidigt är fastigheten belägen i en region med flertalet populära golfbanor inom 30 minuter. Allt som allt en ridsportsanläggning som håller hög standard, är väldigt väl genomtänkt även ur säkerhetsperspektiv och har möjlighet att kunna hålla flertalet verksamheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av privatvisning.

  • Premium

Visar alla 7