Julmyra Horse Center

70 000 000 kr

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
112 ha

Travträningsanläggning i världsklass.
Julmyra Horse Center är belägen i Heby kommun, nordost om Morgongåva. Anläggningen omger sig med en fantastisk natur som skapar en härlig arbetsmiljö för en av Sveriges största travträningsanläggningar.

Innehavet levererar all denna nytta som kan förväntas av en likvärdig anläggning, exempelvis fina boenden och gårdar, goda uthyrningsmöjligheter för boende samt välskötta anläggningar för såväl trav som ridhästar. Anläggningen består av ett flertal fastigheter och är bebyggda med en fullskalig rundbana om 1000 meter, en 800 meters rakbana, en 500 meter lång djupsandsbana, en kuperad backbana samt en 800 meters rundsandbana. Vidare finns det inom anläggningen ett flertal ridbanor, skrittmaskiner, stall, ett ridhus samt kilometervis med fina ridstigar och körslingor.

Anläggningen ligger geografiskt väl belägen för tävlingar med närhet till banor i såväl Stockholm som Gävle och Eskilstuna för att nämna några orter.

Ytterligare information om Julmyra Horse Center kan erhållas genom att beställa förkortat prospekt över egendomen. Komplett prospekt innehållande anläggningens intäkter, upplåtelser, rättigheter med mera tillhandahålls efter kontakt med fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Areal | Stockholm