Kommande

Väderkvarnsgatan 8B

HÖGANÄS, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

1 875 000 kr +6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF Aslög 2
Om föreningen
Avgift
2 341 kr/mån
Pris/m²
45 341 kr/m²
Kommande

I hjärtat av Höganäs endast ett stenkast från Uppsalas stadskärna finner du denna yteffektiva 1,5 på en lugn återvändsgata. Charmig 30-talslägenhet som har ett flertal tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, högt till tak, flertal platsbyggda garderober samt fönsterbänkar i sten. Brf Aslög 2 är en välskött förening och har lån endast om 918 kr/kvm.

När du kommer in genom ytterdörren möts du av en ljus lägenhet som är kvadratsmart. Från hallen möts du av den inre hall som för närvarande används som ett kontorsrum. Till det ljusa vardagsrummet möts du av ett välplanerat rum där du får plats med både en soffgrupp samt säng. Mellan den inre hallen samt vardagsrummet finner du två st garderober med plats för förvaring. Vidare in till ett välutrustat kök där man har bevarat originalskåpsluckorna. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, wc, handdukstork, spegelskåp samt handfat.

Föreningen har väldigt god ekonomi och några av det stora renoveringarna är gjorda t.ex. stammar samt takrenovering. Inom föreningen har man en mysig innergård som man får tillgång till där föreningen har utrustat den med trädgårdsmöbler samt ett fräscht gym. Till lägenheten finns det 3 st förråd.

För dig som bor på Väderkvarnsgatan 8B bor du i ett ypperligt pendlarläge med ca 10 minuter till resecentrum. Även närhet till Kvarnen affärscentrum med ICA, gym, Apotek och andra butiker. För dig som letar grönområden finner du höganäshöjden samt ett kolonilottsområde (kvarngärdetsodlarförening) ett stenkast från bostaden. Som student har du bekvämt cykelavstånd till t ex Ekonomikum och de olka nationerna. Höganäs är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ludvig Tidblom

Riksmäklaren
Mäklare Ludvig Tidblom, Riksmäklaren
0739254760

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.