Mäklare Ludvig Tidblom

Ludvig Tidblom

Om mig

Jag heter Ludvig och är fastighetsmäklaren som brinner för bostäder, padel och golf. Jag är motiverad, målinriktad och positiv. I det här drömyrket får jag förmånen att träffa många olika typer av människor och se hur de bor, en inblick i deras liv, och hjälpa dem vidare i deras bostadsaffär. Jag har varit en del av Riksmäklaren sen 2017 och har medverkat i ett hundratal affärer sen dess. För mig är det viktigt att lägga ner den tid som krävs för att mina kunder ska bli riktigt nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 6, HÖGANÄS, Uppsala kommun

Storgatan 6

Lägenhet
HÖGANÄS, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 650 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 4/5
1 813 kr/mån
57 895 kr/m²

För de som pendlar, studenter eller de som letar efter sitt första boende, finns denna smart designade etta tillgänglig med en låg månadsavgift. Lägenheten finns i en välorganiserad bostadsrättsförening med stabil ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Med en hiss från källarplanet når du lägenheten på tredje våningen. Den 28,5 kvadratmeter stora ytan är effektivt planerad med en hall som har plats för förvaring av kläder. Badrummet, med klinkergolv och kaklade väggar samt dusch, nås från hallen. I det stora rummet finns möjlighet att placera sängen separat från soffa och matbord. Köket är ljust och praktiskt och är i gott skick. Brf Storgården är en stabil förening med en mycket god ekonomi. Skuldsättningen är minimal, vilket innebär att lägenhetens nettoskuldsättning är obefintlig. År 2015 byggde föreningen en bastu med tillhörande relaxavdelning i källaren, perfekt för avkoppling efter träning i föreningens gym. Till lägenheten hör även källarförråd, matförråd och vindsförråd. Innergården är trevlig med grönområden, grillplats och bord. På Storgatan 6 bor du nära centrum och centralstationen, vilket gör pendling enkelt. Med boendeparkering i området finns också möjlighet till parkering för de som har bil. Närområdet erbjuder också ett brett utbud av tjänster, inklusive flera stora gymkedjor, restauranger och Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek. Dessutom finns Kapellgärdsparkens grönområden och parker i närheten.

  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 4, ROSENDAL, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
ROSENDAL, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
3 621 kr/mån
35 313 kr/m²

Välkommen till en välplanerad gavel tvåa, belägen på vån 2 i fastighet från 2015. Bostaden är smidigt och nära belägen den härliga grönskande stora terrassen. Ett bra läge nära Uppsalas stadskärna samt en ytsmart planlösning är några av de attribut som kännetecknar detta boende. Ett tillfälle att förvärva en två i det mycket eftertraktade Rosendal. Till lägenheten hör ett förråd och i föreningen finns även gemensamma cykelförråd. Mer information om Smaragden : http://rosendaluppsala.se/smaragden/ Rosendal är ett nytt växande område med naturen inpå knuten. Här finns gym, tennisbanor, padeltennis, basket och restauranger. Endast stenkast bort ligger också stadsskogen med sina härliga motionsspår. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Akademiska, SLU, Ångströmslaboratoriet och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Fyrislundsgatan 30, ÅRSTA, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Fyrislundsgatan 30

Lägenhet
ÅRSTA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/6
4 897 kr/mån
30 529 kr/m²

För dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet i toppskick med inglasad balkong utan insyn! Denna trivsamma 3:a erbjuder två stora sovrum med plats för förvaring, ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett topprenoverat kök med fullstor kyl och frys samt ett renoverat badrum med stilfulla inredningsval. När du kliver in i hallen möts du av en rymlig hall med plats för ytterkläder i en stor klädkammare. Vidare in i lägenheten möter du ett topprenoverat kök med plats för en större matgrupp samt gott om förvaringsmöjligheter på båda sidorna. Vardagsrummet finner du i hjärtat av lägenheten och är en bra samlingsplats där du får plats med två soffgrupper samt tillhörande möblemang. Resterande rum fördelar sig på två stora sovrum, badrum samt ett välutrustat duschrum. På Fyrislundsgatan 30 bor ni i en stor och välordnad förening med god ekonomi. Belägen ett stenkast från Årsta centrum där det erbjuds allt från vårdcentral, tandläkare, flertal förskolor, ICA Supermarket, apotek och en hel del andra serviceutbud. Precis i anslutning till bostadsområdet finns en trevlig grönskande park och bortanför den finns den stora Årstaparken med stora grönytor, löpspår, fotbollsplaner mm. På endast ett fåtal minuter tar ni er med enkelhet till det mycket omtyckta Gränby Centrum som inrymmer alla butiker som kan tänkas behövas. Utanför bostaden har ni även goda bussförbindelser och till Resecentrum tar det ca 10 minuter samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via både den norra och södra påfarten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Eskilsgatan 3B, FÅLHAGEN, Uppsala kommun

Eskilsgatan 3B

Lägenhet
FÅLHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 895 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 915 kr/mån
49 221 kr/m²

Här erbjuds en bostad med moderna ytskikt som elegant samspelar med många av bostadens originella detaljer från en svunnen tid. Eskilsgatan 3B är en adress som bjuder in till trivsel. Beläget i lugna och trygga kvarter, med bekvämt gångavstånd till stadskärnan och tågstationen. Många av husen i Fålhagen uppfördes under Gunnar Leches tid, och kännetecknas av sina fantastiska fasader, rymliga rum, vackra trägolv, djupa fönsternischer och generösa takhöjd på 2.70 meter. Den här bostaden som nu är tillgänglig har en optimal planlösning, med ett nyrenoverat kök som rymmer matbord, ett vardagsrum som passar för större möblemang och leder ut till en underbar balkong med utsikt över innergården, en avskild alkov, ett fräscht badrum samt gott om förvaring i hallen. Här kan du flytta in och trivas från första dagen! Lägenheten ligger en halv trappa upp med utsikt mot en grönskande innergård, avskild från insyn och med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Fålhagen har blivit ett av Uppsalas mest eftertraktade områden med närhet till allt du behöver, inklusive Kvarnen med livsmedelsbutik, apotek och Systembolaget, Vaksalatorg med sin lördagstorg och årliga evenemang som höst- och julmarknader, samt Uppsala Konsert och Kongress som erbjuder olika evenemang och föreläsningar. I området finns även flera restauranger, parker och trevliga promenadstråk. Allt inom bekvämt gångavstånd från stadskärnan, där du har tillgång till alla tänkbara tjänster. Fålhagen är också idealiskt för pendlare med sitt närbelägna resecentrum som bara är en kort promenad bort. Om du väljer att ta bilen tar du dig enkelt ut på E4:an via Tycho Hedéns väg!

  • Plus
  • Balkong
Fågelbo 14, Jumkil, Uppsala kommun

Fågelbo 14

Villa
Jumkil, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 750 000 kr
160 + 110 m²
10 rum
3 209 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka tid för vinsing! Här ges möjlighet att förvärva ett vandrarhem som i dagsläget erbjuder över 20 st sängplatser. Byggnaden har tidigare varit ett gammalt HVB och är fortsatt taxerad som vårdbyggnadsfastighet. Det ges möjlgihet att taxera om byggnaden vid intresse. Bostaden erbjuder 9 st sovrum samt ett tillhörande gästhus med eget kök samt badrum. Huvudbyggnaden fördelar sig på 3 plan och har sovrum på entreplan samt övervåning. Till sovrummen tillkommer det 3 st toaletter, 2 tvättstugor, duschrum samt ett stort kök som man har flyttat ut till garaget som du når via källaren. Bostaden har under senaste åren genomgått större renovering som: Bytt avloppstammar och brunnar i golv källare, stor översyn av reningsverket, installerat 3st, vattentankar för större kapacitet, installerat en till varmvattenberedare, byggt nytt duschrum i källaren, tryckt vattenbrunnen för bättre tillrinning, ny pump till vattenbrunnen, ny pump till infiltrationsanläggningen, byggt nytt kök i garaget, nya maskiner i tvättstugan, installation av 4st laddstationer för elbilar, ökat huvudsäkring och grävt in större inkommande elledning till fastigheten, byggt utehuset/grillhyttan samt lagt ny stenterass. Fastigheten är belägen 25 min utanför Uppsala. Här bor du med närhet till natursköna områden. Gällande bussförbindelser så går bussen precis utanför fastigheten och går ungefär 4 gånger per dag.

  • Plus
Skyttelgatan 1, KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun

Skyttelgatan 1

Lägenhet
KUNGSÄNGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/6
5 218 kr/mån
38 963 kr/m²

Välkommen till den välplanerade och ljusa lägenhet med en stor balkong i sydväst läge! Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder en ljuvlig atmosfär. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa umgängesytor och har en lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier på husets gavel och ger ljusspridning från de många fönstren i två olika väderstreck. När du kliver in via hallen möts du av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter på vänster sida. Rakt fram från hallen kliver du in masterbedroom som erbjuder gediget sovrum med ett stort fönster mot innergården. Vidare in i lägenheten möts du av ett till stort sovrum med en till klädkammare. Det sociala ytorna finner du längst in i lägenheten här möts du av ett stort vardagsrum med plats för en fullstor soffa samt tillhörande möblemang. Du når också ut till en stora balkongen om ca 14 kvm. Köket är välutrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen och i angränings till köket finner du matplatsen som erbjuder upp till 8 st personer. Här bor du med nära till det mesta i detta expansiva område som nu vuxit fram rejält med klass och stil, grönskande innergårdar och ett stadsnära boende med alla dess fördelar. Med endast några minuters promenad tar ni er till city med shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och caféer. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till vackra promenadstråk och en avkopplande boendemiljö. Här finns förskolor, gym, frisersalonger, skönhetssalong, mataffär (Willys), apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park som ligger alldeles intill erbjuder roligheter för både stora och små barn. På Studenternas samlas alla sportfantaster, både sommar och vintertid. Kungsängen fördelas av en bra mix av människor med allt ifrån studenter, barnfamiljer till äldre par - Helt enkelt ett område där det är lätt att trivas och känna sig hemma!

  • Balkong
  • Hiss
Fålhagsleden 3B, FÅLHAGEN, Uppsala kommun

Fålhagsleden 3B

Lägenhet
FÅLHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 743 kr/mån
44 340 kr/m²

Denna lägenhet är en charmig och välplanerad bostad som är perfekt för den som vill bo centralt i Uppsala. Med närheten till grönskande parker och ett utmärkt pendlingsläge är det ett idealiskt boende för en person eller ett par. Lägenheten har många tidstypiska detaljer som höga tak, fönsterbrädor i sten och stora fönster som vetter mot en lummig innergård. Lägenheten har en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder och annat. Från hallen når man det smart planerade köket som har exklusiva materialval och äldre detaljer som välbevarade skåpluckor. Sovrummet har gott om förvaring och här får du plats med en större garderobsvägg. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en soffgrupp och ett mindre matbord. Balkongen nås från vardagsrummet och har en härlig eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är gjort sen stamrenovering och är utrustat med badkar. Brf HSB Trean är en välskött och stabil förening med låg belåningsgrad på 2 792 kr/kvm. Föreningen har gjort samtliga större renoveringar och den senaste renovering var att la om taket under 2021. Till lägenheten hör två förråd. På Fålhagsleden 3B bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt möjlighet för pendling både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Fålhagen är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Råbyvägen 55F, GRÄNBY, Uppsala kommun
Råbyvägen 55F, GRÄNBY, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 55F, GRÄNBY, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 55F

Lägenhet
GRÄNBY, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 800 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/6
3 800 kr/mån
32 143 kr/m²

Bostaden säljs till fast pris! Kontakta mäklaren för att boka visning! På våning 3 finner du möjligheten att förvärva detta stilrena bostadsutrymme med balkong i söderläge, perfekt planerat och med närhet till både grönområden och stadsliv! Lägenheten erbjuder med generösa sociala ytor och en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset strömmar in genom stora fönster. Boendet är utrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig; ett välutrustat kök med moderna faciliteter, vardagsrum med gott om plats för en bekväm sittgrupp, rymligt sovrum , ett fräscht och helkaklat badrum med komfortvärme i golvet. Hela bostaden präglas av genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt, med gott om förvaringsutrymmen. Föreningen, Brf Konstnären, är välskött och har gjort kloka investeringar genom att installera solceller och gemensam elförsörjning för att hålla driftkostnaderna på en låg nivå. Månadsavgiften inkluderar även kabel-TV och bredband! Med ett attraktivt läge på Råbyvägen får du det bästa av det senaste inom bostadsbyggande, samtidigt som du kan njuta av en bekväm vardag i ett modernt hem. Beläget nära grönområden och sportaktiviteter vid Gränby sportfält, med IFU Arena och ishallar, samt UTK-hallen med tennis, squash och badminton. I grannhuset finns även ICA Nära Råbyvägen för bekväm service, och du har närhet till det växande Gränby Köpstad med sitt stora utbud av affärer, restauranger och nöjen, samt vårdcentral och apotek. Centrum är lättillgängligt med cykel eller buss, och bilpendlare har smidig tillgång till E4:an.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 1, LUTHAGEN, Uppsala kommun

Sturegatan 1

Lägenhet
LUTHAGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 900 000 kr
38,9 m²
1 rum
vån 4/5
3 733 kr/mån
48 843 kr/m²

Välkommen till Sturegatan 1 och denna smakfullt renoverade ett-rumslägenhet med egen ingång, en mysig balkong och utsikt över Domkyrkan och Skolgatan från våning 4. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter längs garderobsväggen samt färscha och stilrena materialval. Lägenheten har ett stilrent kök som är fullt utrustat med moderna bekvämligheter såsom kyl/frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Vidare in i lägenheten finner du ett praktiskt allrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Badrummet är fräscht och helkaklat som kompletterar denna trivsamma lägenhet. Denna lägenheten är perfekt för dig som är student eller för dig som letar efter din första bostad. Brf Torsgården är en stabil förening med god ekonomi där även värme, vatten, kabel-tv, hushållsel samt bostadsrättstillägg ingår i de redan låga månadsavgifterna. Hiss från källar- och entréplan där du även smidigt når garaget. Läget är en av de mest fördelaktiga i staden, med endast en minuts promenad till Luthagens Livs. Det ger dig en oslagbar närhet till stadens hjärta, där du finner ett rikt utbud av bekvämligheter som butiker, restauranger, krogar, caféer och natursköna promenadstråk längs med Fyrisån. Denna bostad har ett fantastiskt läge i den förtjusande delen av Luthagen, med direkt närhet till allt som centrala Uppsala har att erbjuda. Det är enkelt för vänner och bekanta att besöka dig oavsett om de går, cyklar, tar bilen eller använder kollektivtrafiken. Om du behöver handla finns Luthagens Livs bara några minuters promenad bort, och det är praktiskt öppet nästan dygnet runt. Om en kväll för pizza är på agendan har du flera charmiga kvarterskrogar bara ett kvarter bort. Om du känner att du vill bränna av lite energi efter pizzamåltiden kan du ta en löprunda och njuta av Uppsalas rika kulturarv. Slottet, Botaniska trädgården, Engelska parken och Domkyrkan ligger alla inom räckhåll, och du kan ta en sista sträcka längs med ån. Studentlivet är bokstavligen runt hörnet. Flera nationer och Ekonomikum ligger i området, och det finns gott om mysiga restauranger och caféer att utforska.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9