Idrottsgatan 5B

Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun Se på karta

1 275 000 kr

1 150 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
39,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Löparen nr 1
Om föreningen
Avgift
2 081 kr/mån
Driftkostnad
5 604 kr/år
Pris/m²
32 526 kr/m²

Ett perfekt boende för dig som ska börja studera eller kanske för dig som vill ha ett hem med närhet till naturen som centrala Huskvarna. Var sak har sin plats och alla kvadratmeter är perfekt balanserade över rumsgränserna. Köket är fullt utrustat och det finns till och med plats för tvättmaskin i badrummet. Allt är i sin ordning och mycket väl omhändertaget och fortfarande består nykänslan från senaste renovering.

Lägenhetens trettionio kvadrat är fördelade på ett rymligt allrum, helkaklat badrum, kök med plats för matbord en luftig hall och en sovdel där du kan stänga om dig. I hallen finns garderob som slukar det mesta i klädväg och för den med behov av extra förvaring så ingår ett lägenhetsförråd i avgiften. De genomgående skicket gör ingen besviken. De svala tonerna som låtits färga interiören, den genomgående ekparketten och kombinationen med husets skick gör bostaden till en enkel plats att göra sig hemmastadd på. Att också ha en egen balkong är ju alltid trevligt, speciellt om den är vänd mot ett soligt söderläge.
Detta är helt klart den optimala platsen för någon med lite högre krav på sin boendesituation och omgivning.

Helt enkelt en trevlig lägenhet på alla sätt och vis, och fastighetens interiör såväl som exteriör underhålls väl.
I Huskvarna är allting nära. Det är nära till såväl buss- som tågförbindelser, det är nära till affärer och det är nära ut på E4.an för vidare färd.

Tåget och bussen har täta avgångar in till stan, avgiften är otroligt låg och området är lugnt. Till tågstationen tar det några minuter att promenera/cykla och det tar cirka 5 minuter för tåget att ta sig till Resecentrum i Jönköping.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Andreas Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Andreas Efram, Bjurfors Jönköping
0723-258800