Mäklare Emelie Andersson

Emelie Andersson

Om mig

Med service ut i fingertopparna värdesätter Emelie alltid att både säljare och köpare ska kunna känna sig trygga genom en lyckad bostadsaffär. Emelie är driven, strukturerad och med sitt engagemang ger hon alltid ”allt och lite till”. Emelie upplevs positiv men är minst lika envis vilket också återspeglas i hennes affärer och hennes intresse för människor gör att hon värdesätter långsiktiga relationer. Emelie är skicklig och en fena på att förhandla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Holmgatan 26A, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Sön 27 okt kl 16:00

Västra Holmgatan 26A

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 745 000 kr
73 m²
2 rum
vån 4/4
4 508 kr/mån
37 603 kr/m²

Välkommen till en av Kålgårdens bäst välplanerade tvårummare, med en fantastisk möjlighet att omvandla den till en trerummare (se den alternativa skissen). Bostaden erbjuder generösa 73 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för både vardagens behov och lite extra utrymme för det där lilla extra. Här på fjärde våningen kan du njuta av ett boende som kombinerar komfort med flexibilitet – perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Läget på Kålgården ger dig tillgång till en stadsdel som både är nära pulsen och samtidigt erbjuder lugn och ro. Med två vackra sjöar runt hörnet är det enkelt att ta en härlig promenad eller löprunda när andan faller på. Brf Munksjöpromenadens fastighet, uppförd 2010/2011, har genom åren genomgått smarta och väl genomtänkta investeringar, vilket gör att huset fortfarande håller en mycket hög standard. Att bosätta sig här innebär att bo mitt i centrum, men ändå på en behaglig distans. Du har alltid stadens utbud inom nära räckhåll, men när du stänger dörren om dig infinner sig en känsla av avskildhet och ro. Området har något för alla – barnfamiljer trivs vid den stora lekplatsen och de motionsglada drar gärna ut på en löprunda runt sjöarna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Erik Dahlbergsgatan 11B, Torpa, Jönköpings kommun

Erik Dahlbergsgatan 11B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 450 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 717 kr/mån
45 313 kr/m²

Torpa eller Söder om man vill, är nästan som en liten stad i staden. Med egen puls och eget hjärta lever dess kvarter sitt eget liv, lite för sig själv. Här finns mysiga krogar, butiker, och matbutiker. Stan är aldrig långt borta, faktiskt bara en kortare promenad om man vill ha ett ännu större utbud. Samma sak gäller stans högskola som finns ett stenkast bort. Trivs man i skog och natur så finns tre vackra parker alldeles i närheten att besöka, Stadsparken, Vattenledningsparken och Friaredalen. Det här är en enrummare som imponerar från första stund med utsökta materialval och en planlösning som gör att den faktiskt känns lite större än vad dess kvadratmeter säger. Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger både rymd och ljus vilket stark bidrar till bostadens härliga atmosfär. Lägenheten är belägen på våning 3 av 4 och är i utmärkt skick vilket gör den till ett perfekt val för den som söker både komfort och kvalitet i sitt boende. Här finns ett nyligen renoverat kök med moderna och högkvalitativa maskiner och material. Vardagsrummet rymmer med lätthet både sängen och soffan och dessutom är golven klädda med för fastigheten tidstypiska furuplank. Sist ut, badrummet. I fin form med kakel på väggarna, klinkers på golvet och försett med ett litet handfat, dusch och wc. Den här bostaden är ett smart val för dig som ska studera i Jönköping. Med gångavstånd till högskolan och alla bekvämligheter nära erbjuds här både komfort och bekvämlighet. Du får en smakfullt inredd enrummare som kombinerar funktionalitet och estetik på bästa möjliga sätt.

  • Plus
Nåthult BJÖRKLIDEN 2, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Nåthult BJÖRKLIDEN 2

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Bjurfors Jönköping
Pris saknas
78,8 + 8,8 m²
3 rum

Välkomna till Nåthult och Björkliden 2, ett charmigt hus beläget mitt ute på landet. Här möts ni av en atmosfär av lugn och ro, bortom stadens brus och stress. Med vidsträckta vyer som sträcker sig så långt ögat kan nå, erbjuder detta boende en fristad från vardagens tråkigheter. Huset erbjuder ett luftigt och öppet vardagsrum på entréplan, ett badrum, kök och två sovrum. Mitt i huset leder en spiraltrappa upp till allrummet/vardagsrummet där du kan njuta av en fantastisk vy. Björkliden 2 är inte bara ett hem, det är en plats där man kan andas ut och njuta av den naturliga skönheten som omger en. Från det ögonblick ni kliver in genom dörren omfamnas ni av en varm och välkomnande känsla, som om huset självt hälsar er välkomna till ert nya hem. Med närheten till Skillingaryd finns alla bekvämligheter och nödvändigheter inom räckhåll, samtidigt som ni kan dra er tillbaka till er fridfulla oas när dagen når sitt slut. Oavsett om ni är ute efter avkoppling eller äventyr finns det något för alla här på Nåthult och Björkliden 2. Så låt oss välkomna er till ert nya kapitel i livet, där varje dag är fylld med möjligheter och varje kväll är en påminnelse om den underbara lugn som finns att finna i att kalla detta hus för hemma.

Nåthult BJÖRKLIDEN 1, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Nåthult BJÖRKLIDEN 1

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Bjurfors Jönköping
Pris saknas
78,8 + 8,8 m²
5 rum

Välkomna till Nåthult och Björkliden 1, ett förtrollande hus inbäddat mitt i naturen. Här omfamnas ni av en fridfull atmosfär som erbjuder en välbehövlig paus från stadens hektiska livsstil. Med panoramautsikt som sträcker sig över landskapet, bjuder detta boende in till en oas av lugn och ro. Huset erbjuder ett luftigt och öppet vardagsrum på entréplan, ett badrum, kök och två sovrum. Mitt i huset leder en spiraltrappa upp till ytterligare två sovrum. Björkliden 1 är mer än bara en plats att bo på det är en destination där ni kan andas ut och förlora er i den omgivande naturens skönhet. Med närheten till Skillingaryd finns alla bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som ni kan återvända till er lugnande tillflyktsort när dagen når sitt slut. Oavsett om ni längtar efter avkoppling eller äventyr, så finns det något för alla här på Nåthult och Björkliden 1. För mer information kontakta mäklaren.

  • Plus
Narvavägen 73, Vätterslund, Jönköpings kommun

Narvavägen 73

Lägenhet
Vätterslund, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
795 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
2 303 kr/mån
39 750 kr/m²

Ska du flytta från hemorten för studier, söker du ett mindre boende eller letar du efter ditt första egna hem. Bostaden är tilltalande med ett synnerligen välvårdat yttre och en planlösning där varje kvadratmeter är utnyttjad till det bästa. Cyklar du så trampar du enkelt och snabbt in till stan på några minuter. Uppförsbacken på hemvägen gör att det kan ta några minuter extra men det är lätt värt det när du väl är framme. För här bor du nära city men med ett lugn som är svårt att få i city. Ett stenkast från lägenheten finns bekvämligheter som en populär livsmedelsbutik och busshållplats. Välkommen till Narvavägen 73.

  • Plus
Berggatan 6, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Berggatan 6

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Bjurfors Jönköping
Pris saknas
150 + 100 m²
6 rum
1 611 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i Skillingaryd - ett hem som erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Detta stora och imponerande hus är verkligen en pärla som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Redan från första anblicken förstår du att detta hus är något alldeles extra. Det är både stort och vackert, med en design som utstrålar elegans och stil. Här finns utrymme för hela familjen och mer därtill. Otroligt ovanligt och en stor fördel med detta hus är att här finns inte bara två, inte tre utan hela fem garage. Så oavsett om du är en bilentusiast eller bara behöver gott om utrymme för dina fordon och förvaring kommer du att vara mer än nöjd. Njut av solen och värmen på den härliga terrassen där du tillåts koppla av och med fördel kan bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar och umgänge. Uterummet ger dig möjlighet att njuta av lugnet och omgivningen året runt och oavsett väderförhållanden. Här kan du sitta och läsa en bok, njuta av en kopp kaffe eller bara ta in den stressfria atmosfären som trädgården bidrar med. Ytterligare en av husets stora fördelar är inomhuspoolen! En lyxig detalj som verkligen sätter pricken över i:et och ger dig möjlighet att simma och njuta av avkoppling och välbefinnande när du vill, året runt. Huset har också en fin och fördelaktig placering. Med sin attraktiva plats kan du njuta av lugnet och omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla nödvändiga bekvämligheter och service som Skillingaryd har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta drömhus - ett hus som verkligen erbjuder det bästa av allt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt det här och mycket mer!

Södra Ravingatan 37, Hovslätt, Jönköpings kommun

Södra Ravingatan 37

Villa
Hovslätt, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 500 000 kr
143 + 51 m²
6 rum
451 m² tomt

Välkommen till Södra Ravingatan 37, Hovslätt! Huset är stort, överraskande stort. Det sträcker sig en bit över 160 kvadratmeter och dessutom är det ovanligt väl planerat. Husets kvadratmeter är fördelade på två våningar och bjuder in till en spännande möjlighet att prägla och skapa ditt alldeles egna drömboende. Visst, det behövs en del renovering men i gengäld blir man med hus i ett otroligt populärt område som dessutom är barnvänligt till tusen. På det övre planet möts du av generösa sociala ytor och bland annat ett ljust vardagsrum som sömlöst övergår till ett rymligt kök, perfekt för sammankomster och gemenskap. Det nedre planet är mer av en privat oas redo att formas efter din personliga stil. Här finns tre sovrum som du har friheten att designa och ge en unik prägel. Ett annat stort plus med detta hus är dess läge i Hovslätt. Det ligger på gångavstånd till både skola, förskola och lekplatser, vilket är perfekt för familjer med barn. Du kan även enkelt ta dig till centrala Jönköping med bil eller kollektivtrafik. Sammanfattningsvis är det här huset en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Hovslätts mest eftertraktade bostadsområden. Med en hörntomt, funktionell och spännande planlösning och fint läge finns det alla förutsättningar för en bekväm och lycklig livsstil. Missa inte chansen att se detta hus och upptäcka dess fulla potential.

  • Plus
Gröna gatan 8, Torpa - Söder, Jönköpings kommun

Gröna gatan 8

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 545 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 4/6
2 537 kr/mån
40 130 kr/m²

Om läget och skicket får avgöra är det här ett riktigt bra första egna hem. En bra bit upp, nära stan och ändå med grönska runt knuten. Från lägenheten till högskolan tar det högts fem minuter och promenerar man vidare någon minut till så är man nere i stan. Vill man hänga kvar i närområdet så rekommenderas föreningens stora och parkliknande innergård, som gjord för att umgås i. Den här enrummaren är för dig som vill ägna tiden åt studier istället för renovering. Planlösningen är precis som man vill ha den. Lagom öppen, men ändå med kök och matplats separerat från vardagsrum och sovdel. Optimalt för dig som söker en studentbostad nära högskolan eller vill ha ditt första, alldeles egna boende. Föreningen är en stabil sextiotalare som är riktigt lågt belånad och har god koll på sin fastighet. Att bo på söder innebär att du kan leva i en självuppfylld värld på både längden och brädden. Här finns ett stort utbud av allt vad du behöver inom en radie på 250 meter vilket ibland till och med gör det svårt att välja. Ett angenämt bekymmer du nog kan vänja dig vid. Här finns utrymme för familjens medlemmar att få sina vardagssysslor uppfyllda. Butiker, kaféer, florister och transportkommunikationer finns precis intill. Som om det inte vore nog finns gångstråk, natur och parker i den motsatta riktningen. Ett smart val för dig som ska börja studera eller kanske köpa din första bostad. I city med pulsen runt hörnet men ändå lugnt och tryggt.

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 54, Habo - Centralt, Habo kommun

Skolgatan 54

Lägenhet
Habo - Centralt, Habo kommun
Bjurfors Jönköping
2 450 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/4
6 000 kr/mån
27 528 kr/m²

Stilsäker trerummare i trendiga Brf Stråket! Helt ny lägenhet där materialvalen är gjorda på absolut bästa sätt. Lägenheten har fullt utrustat kvalitetskök från HTH med rostfri maskinpark, badrum med helkaklade väggar samt egen maskin för både tvätt och tork. Allt detta i kombination med väl tilltagna ytor tillsammans med smarta förvaringslösningar ger en hög bekvämlighet. På sommaren öppnar man upp altandörren och förlänger vardagsrummet med många härliga kvadratmeter trädäck. Perfekt för härliga grillkvällar. Föreningen Stråket i Habo kännetecknas i alla delar av hög standard och en tanke för ett modernt och flexibelt boende. Det är ingen slump att Habo har vuxit fram som ett attraktivt område att bosätta sig på. Det är nära in till Jönköpings stadskärna, men när man väl slått bo här brukar man inse att man inte behöver lämna Habos trygga famn särskilt ofta. Matbutiker, vårdcentral samt idrottsanläggningar för aktivt vardagsliv och för den lediga tiden på sommarhalvåret finns allt från sandstränder och vågskvalp till olika motionsspår och föreningsliv. Ja, sysselsättning finns det gott om. Dessutom är kommunikationerna härifrån helt optimala, för såväl tåg som buss. Allt för att ge möjlighet till ett rikt socialt liv. Välkomna till en toppentrea, med en stor uteplats och en perfekt planlösning. Nytt & bekvämt!

  • Uteplats
  • Hiss
Signesbo, Tomt A, Lekeryd - Signesbo, Jönköpings kommun

Signesbo, Tomt A

Tomt
Lekeryd - Signesbo, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
695 000 kr
2 794 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora tomt och förverkliga husdrömmen. Tomten är belägen i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö med stadsliv på behagligt avstånd och väntar på att första spadtaget skall tas. Cirka 150 meter nedanför fastigheten finns en tillhörande båtplats (hyresavtal). Enligt förhandsbeskedet får fastigheten bebyggas med max två våningar samt ett fristående garage. Förhandsbeskedet gäller tom augusti 2023. Köparen bekostar eget avlopp, vatten och el. Nuvarande ägare har tagit fram ca offerter på kostnader för följande: 1. Inkoppling el, 37 500 kr (E-On) 2. Trekammarbrunn med infiltrationsbädd, 50 000 kr - 70 000 kr 3. Borrning/grävning dricksvatten, 60 000 kr 4. Fiber, 30 000 kr (Wetternet), närmsta grannen är ansluten. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Emelie Andersson Mobil: 0723-14 20 00 Mail: [email protected]

  • Plus
Signesbo, Tomt B, Lekeryd - Signesbo, Jönköpings kommun

Signesbo, Tomt B

Tomt
Lekeryd - Signesbo, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
695 000 kr
1 953 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora tomt och förverkliga husdrömmen. Tomten är belägen i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö med stadsliv på behagligt avstånd och väntar på att första spadtaget skall tas. Cirka 150 meter nedanför fastigheten finns en tillhörande båtplats (hyresavtal). Enligt förhandsbeskedet får fastigheten bebyggas med max två våningar samt ett fristående garage. Förhandsbeskedet gäller tom augusti 2023. Köparen bekostar eget avlopp, vatten och el. Nuvarande ägare har tagit fram ca offerter på kostnader för följande: 1. Inkoppling el, 37 500 kr (E-On) 2. Trekammarbrunn med infiltrationsbädd, 50 000 kr - 70 000 kr 3. Borrning/grävning dricksvatten, 60 000 kr 4. Fiber, 30 000 kr (Wetternet), närmsta grannen är ansluten. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Emelie Andersson Mobil: 0723-14 20 00 Mail: [email protected]

  • Plus

Visar alla 11