Ebbe Lieberathsgatan 16B

Johanneberg - Almedal, Göteborg Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
2 439 kr/mån
Driftkostnad
6 648 kr/år
Pris/m²
66 176 kr/m²
Antal besök
2 427
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till en perfekt etta med sovalkov!

Balkongen når du från vardagsrummet och här finns plats för såväl bord som stolar. Genom stora fönsterpartier tar sig dagsljuset in. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är många, inte minst i hallens rymliga garderob och städskåp. Bostaden står registrerad som 1 rum och kök, tack vare sovalkoven har du 1,5 rum att disponera över.

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret är byggt i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns nu 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen har också en gemensam takterrass med en storbildsskärm. Perfekt för varma sommarkvällar!

För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City