Bjurfors Göteborg City

Bjurfors Göteborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ljungslättsgatan 7B, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
Ljungslättsgatan 7B, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Ljungslättsgatan 7B, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Ljungslättsgatan 7B

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 990 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 902 kr/mån
48 226 kr/m²

Ett stenkast från Härlanda tjärn och Björkekärrs gemytliga radhusområde erbjuds nu denna nybyggda tvårummare! Här fås en väl tilltagen balkong om ca 13 kvm med högt och fritt läge belägen i sydost, härligt ljusinsläpp, ett stilrent och välutrustat Marbodalkök samt öppen planlösning. Med nybyggda fastigheter från 2021/2022 är detta ett modernt boende med hög standard. Föreningen har stabil ekonomi och äger tomten, och påverkas därför inte av några tomträttsavgälder. Fastigheten är belägen i ett naturskönt område nära kommunikationer. Ostört från genomfartstrafik och med Härlanda tjärn runt hörnet och Delsjöarna i närområdet. Här kan man om somrarna bada eller bara njuta av naturen. På ett par minuters promenad nås Spåntorget och Trätorget med bra service och här nås stombuss 17 som snabbt och lätt tar er in till centrum. Med knappa 10 minuters gång nås även Vallhamra Torg alternativt Östra Sjukhuset där ytterligare kommunikationer och serviceutbud finns.

 • Premium
 • Balkong
Erik Dahlbergsgatan 50B, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Erik Dahlbergsgatan 50B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 50B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 50B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
7 000 000 kr
108 m²
5 rum
vån 2/2
6 383 kr/mån
64 815 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en enastående vindsvåning i historisk fastighet anno 1914. Belägen mitt i Vasa med solig terrass och fantastisk utsikt över stadens takåsar. Ni möts av generösa ytor, ett rofyllt lugn och en alldeles särskild atmosfär. Lägenheten och hela fastigheten är varsamt renoverad och här uppstår det perfekta mötet mellan bevarade detaljer från förra sekelskiftet och modern funktion i kök och bad. Hemmet smyckas av dekorativa snickerier, fiskbensparkett, spegeldörrar och träbjälkar som gör att själen och historien verkligen sitter kvar innanför dessa vackra väggar. Rymd, ljus och generösa ytor är andra egenskaper som speglar detta hem. Här bor ni i charmiga kvarter utan att behöva ge vika för kvalitet och funktion i form av två badrum, tvättmaskin, torktumlare och två våningsplan. Helt enkelt ett enastående hem för dig som vill bo i en charmig och kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger, skolor, förskolor och goda kommunikationer. Här bor ni förstklassigt i hjärtat av Vasastaden. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
Nordenskiöldsgatan 30A, Linné, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Nordenskiöldsgatan 30A, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 30A, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 30A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
7 450 000 kr
109 m²
4 rum
vån 4/6
5 254 kr/mån
68 349 kr/m²

Välkommen till denna vackert renoverade sekelskifteslägenhet som kombinerar klassisk charm med modern elegans. I korsningen Nordenskiöldsgatan/Vegagatan återfinns denna pampiga fastighet från 1909 som ståtar med en av Linnéstadens vackraste fasader. Bostadens 109 kvadratmeter erbjuder en unik och stilfull boendemiljö med en härlig balkong in mot den lugna gården. Här finner ni massvis av de detaljer som med stor sannolikhet står högst upp på listan över drömkriterier för nästa boende. Sekelskiftets vackra charm har sannerligen inte gått detta hem förbi, som dessutom med varsam hand totalrenoverats till ett oklanderligt skick de senaste åren. Renoveringen som utfördes 2019 innefattar alla bostadens ytskikt, ny el, en lyxig badrumsrenovering och ett omgjort kök. Det platsbyggda köket signerat "Lidhults Kök" är gediget och inbjuder till såväl umgänge som matlagning, med kyl och frys side by side och gott om arbetsytor. En fin matplats invid fönstret ger plats för både läxläsning och middagar tillsammans med vänner och familj. Utanför matplatsen finns en rymlig balkong som erbjuder härlig morgon- och förmiddagssol, tack vare bostadens höga placering i huset blickar ni ut över kvarterens takåsar och lummiga gårdar. En mysigare, mer kvittrande innergård får en leta efter, nästan så att man förnimmer Slottsskogens trädtoppar ett par hundra meter längre fram! Vardagsrummet som ligger precis intill köket är lättmöblerat med högt till tak och har dessutom hög mysfaktor tack vare den ståtliga kakelugnen. Förutom rymligheten genomsyras bostaden också av flera detaljer som vittnar om husets byggår så som brädgolv, väl tilltagen takhöjd och de höga fönstren. Idag finns det tre bra sovrum i lägenheten och för dig som önskar två större sovrum går det att ta ner den avskiljande väggen i ena rummet och på så sätt återgå till ursprungsplanlösningen. Den välskötta fastigheten delar innergård med föreningarna i kvarteret, som tillsammans håller fin ordning bland buskar, träd och uteplatser. Så snart porten stängs bakom er till den annars brusiga stadsmiljön, tar fågelkvittret över och lugnet sänker sig. Innergårdens naturliga sektioner ger en rofylld och ombonad gårdskänsla just här, och i nästa del av gården finns en lekplats för de små som nyligen rustats upp. Precis utanför porten finns det bästa Linné har att erbjuda. Kaféer, fik och restauranger kantar gatorna i området och ett stenkast bort nås stadens oas Slottsskogen, som med sina härliga grönområden erbjuder något för alla. Lekplatser, djurgårdar, promenad- och motionsslingor och kaféer öppna stor del av året. Att bo så nära Slottsskogen är eftertraktat av alla ålderskategorier och det är enkelt att förstå varför. Närliggande Linnéplatsen trafikeras flitigt av bussar och spårvagnar som med täta turer in mot citykärnan såväl som ut mot havet ger er enkel access till det mesta.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Birkagatan 18A, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Birkagatan 18A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Birkagatan 18A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Birkagatan 18A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 950 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 712 kr/mån
48 361 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en strålande ljus etagelägenhet som är placerad högst upp i huset med helt nyrenoverade ytskikt i samtliga rum. Låt er hänföras av genomgående ljusinsläpp, vackra ekgolv i original, generös takhöjd och tidsenliga gjutjärnselement. Balkongen med utsikt över området bjuder på sköna soltimmar från tidig eftermiddag hela vägen till solnedgång. Planlösningen är optimal med bra storlek på samtliga rum, bra med förvaringsmöjligheter och insynsskyddat läge. Köket ger plats för ett middagsbord för två till tre personer. I vardagsrummet ryms med lätthet den stora soffgruppen och ett matsalsbord. En trappa upp möts vi av ett harmoniskt sovrum med sobra färgval och himlen som utsikt ger goda förutsättningar att komma till ro. Den övre bostadsdelen går utmärkt att dela av om man skulle önska ett litet sovrum alternativt ett kontor eller så använder man den ytan som den är nu. Badrummet finner ni på entréplan och innehar dusch. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källaren. Detta charmfulla hem måste upplevas på plats och kan tillträdas snabbt om så önskas. Detta är föreningens sista hyresrätt som säljs, så intäkterna för försäljningen går in till bostadsrättsföreningen. Birkagatan är belägen i ett lugnt och populärt område med närhet till natur och stadens centrum. I närheten finns Härlanda Tjärn, Delsjön och Skatås, vilket ger möjlighet till olika fritidsaktiviteter året runt. Tempo, en närbutik på Delsjövägen, ligger bara några minuter bort från Birkagatan. Dessutom finns en spårvagnshållplats runt husknuten som trafikeras av linje 5, som tar dig snabbt till Korsvägen och stadens centrum.

 • Premium
 • Balkong
Orustgatan 13A, Majorna - Sandarna, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Orustgatan 13A, Majorna - Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Orustgatan 13A, Majorna - Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Orustgatan 13A

Lägenhet
Majorna - Sandarna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 250 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
2 847 kr/mån
52 326 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa med fönster i två väderstreck. Köket är genomtänkt med bra arbetsytor och ett fint ljusinsläpp via ett stort fönster. Vardagsrummet erbjuder generösa umgängesytor och i sovrummet finns plats för både säng och garderobsförvaring. Från vardagsrummet nås hemmets härliga balkong som ligger i ett soligt läge och med grönskande omgivningar. Sandarna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Området har småstadens charm med en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Kommunikationerna är mycket goda. Spårvagnshållplatsen Sandarna leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Vid busshållsplatsen Orustgatan går bussar till Frölunda Torg, Gråberget och in till stan. Alldeles i närheten finns också en mataffär med ett bra utbud och ett mysigt bageri för fikat.

 • Premium
 • Balkong
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun
 • Lör 9 mar kl 11:00
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Uddevallagatan 35B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Uddevallagatan 35B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
5 287 kr/mån
49 167 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en ljuvlig tvåa i ett av Bagaregårdens sagolika landshövdingehus. Detta hem präglas av vackra välbevarade detaljer såsom framtaget brädgolv, fina fotlister, väl tilltagen takhöjd och inbyggt skafferi. Belägen på våning två med genomgående planlösning, fint ljusinsläpp och milsvida vyer från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Sovrummet och köket vetter mot föreningens gemensamma innergård med grillmöjligheter och sittplatser. Bagaregården är ett av Göteborgs allra mysigaste områden, med vacker stadsbild och småskalig bebyggelse. Läget är idealiskt med en vacker stadssiluett och småskalig bebyggelse. Lyssna in fågelkvitter, njut av lummig omgivning och mysiga kvarter. Bagaregården är en liten pärla av klassicistisk och nationalromantisk arkitektur från tidigt 1900-tal. Tryggt undanskymt från stadspulsen som väntar bara några kvarter bort. Närliggande Redbergsplatsen erbjuder bra kommunikationer som enkelt tar dig vidare till stadens alla hörn. En kort promenad bort finner ni Olskrokstorget med mataffärer, butiker, apotek samt marknader. Cykelavstånd till Härlanda Tjärn och Skatås med dess grönområden och badplats. Här finns möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter att ta del av året runt.

 • Premium
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:30

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 490 000 kr
26 m²
1 rum
vån 7/17
2 278 kr/mån
95 769 kr/m²

Nu finns möjligheten att flytta in i ett exklusiva boende med extra allt och bästa läge i Linnéstaden. Ett ljust och luftigt hem med öppna sociala ytor, generös takhöjd och ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en härlig balkong i sydväst läge. Här bor du högt upp i huset med härligt utsikt mot Linnéstadens takåsar och hamninloppet. Bostaden erbjuder hög kvalitet i varje detalj, från de genomgående stilrena och smakfulla materialvalen till den välplanerade planlösningen med gott om inbyggd förvaring och ytor som inbjuder till social gemenskap. Ett perfekt boende för dig som ska studera eller för dig som letar efter en övernattningsbostad i ett av stadens mest framväxande områden. Bostaden är inredd enligt valet "Fjord" där grunden utgörs av parkettgolv i ljus ek och väggar färgsatta i varmgrå. Köket är fullutrustat med påkostade vitvaror och material, goda förvaringsmöjligheter samt generösa ytor att arbeta på. Köksinredningen i elegant mörkgrå bryts av med en mörk stenbänkskiva vilket ger en modern touch och en lyxig bas att inreda efter. Allrummet har en naturlig plats för matbord intill den platsbyggda kökssoffan med inbyggd förvaring, likväl som plats för soffa, säng och sängbord. Den härliga balkongen i blir ett extra rum under årets varmare månader och erbjuder plats för utemöblemang. Badrummet inger en lyxig spa-känsla med kakel och klinker av dov stenkaraktär samt elegant kromad inredning. Här finns en mindre tvättstation med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att underlätta i vardagen och golvet är utrustat med golvvärme. Projektet Ciceron tar form mitt på Nya Masthuggskajen och är ett av stadens mest växande och därmed mest spännande områden just nu. Detta är därför en unik möjlighet för dig som vill vara en av de första att flytta in i detta växande och attraktiva område. Föreningen har räntegaranti vilket innebär ett räntetak om 4% över de närmsta tre åren. Cicerons fokuserar stort på föreningens gemensamma ytor för att skapa mervärde och en känsla av co-living. Utöver ditt unika boende har du därför även tillgång till "stadens bästa vardagsrum" liksom en enorm takterrass med vidsträckt utsikt över Göteborg. Det gemensamma vardagsrummet återfinns i entrén till bostaden vilket skapar en lobbykänsla med internationell atmosfär så fort du kliver innanför dörren. Här kan du boka tid för så väl co-working och möten under dagen som plats för gemensam middag och aktivitet med vännerna på kvällen. Varför inte avsluta det hela med att njuta av solens sista strålar på byggnadens rooftop? På toppen av byggnadens 17 våningar finns den gemensamma takterrassen på ca. 110 kvm. Här erbjuds en slående utsikt mot alla fyra väderstreck. Här kan du se ut över älven och Göteborgs hamninlopp, stadens pulserande centrum, Skansen Kronan med alla sin grönska liksom Linnéstadens takåsar. Området kring projektet är en helt ny stadsdel som växer fram och kommer erbjuda allt och lite till längs med det vackra hamninloppet på ena sidan och ikoniska Linnéstaden på den andra. Cicerons byggnad kommer stå klart vintern 2023/2024 och kommer kunna erbjuda både moderna bostäder i toppklass så väl som utvalda kontor och verksamheter. Redan nu står grannhusen Brick studios, Hotell Draken och Våghuset klart och erbjuder allt från boutique gym till restauranger, caféer och bageri. Hela Nya Masthuggskajen planeras vara klart 2028 och kommer bestå av butiker, vackra parker, skolor, hotell samt en halvö ut i vattnet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nordhemsgatan 68B, Linné, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Nordhemsgatan 68B

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 890 000 kr
89 + 18 m²
3.5 rum
vån 1/5
7 191 kr/mån
66 180 kr/m²

Här erbjuds en mycket unik och charmig sekelskifteslägenhet i etage på Nordhemsgatan 68B! Tack vare de bevarade originaldetaljerna från fastighetens ursprung så som takstuckatur, kakelugn och brädgolv skapas en gedigen charm på hela övre plan. De väl tilltalande fönsterpartierna skapar ett genomgående ljus från två värdestreck tillsammans med balkongen som vetter mot föreningens trevliga innegård. Lägenhetens nedre våning är en mycket praktisk del av bostaden som säljaren köpt loss av föreningen och nu utgör ett större sovrum, ett mindre extrarum och tvättavdelning. Det mindre sovrummet går alldeles utmärkt att använda som ytterligare ett sovrum eller arbetsrum. Sammantaget erbjuds här en spännande planlösning i två etage med väl bibehållen charm i hjärtat av Linné. Linnégatan som ligger precis runt hörnet erbjuder stort utbud av restauranger, caféer och shopping i kombination med lugnet och grönskan i Slottsskogen eller Botaniska trädgården ett litet stycke bort. Alldeles nedanför backen nås kollektivtrafiken som tar dig vidare in mot centrum på bara några minuter. Denna bostad är två stycken lägenheter sammanslagna till 3,5 rok. Det innebär att bostaden är registrerad som två lägenheter hos bostadsrättsföreningens förvaltare vilket kan påverka möjligheten att göra uppskov som säljare av bostaden, övre plan har lägenhetsnummer 16 och nedre plan 15. Det finns också två olika avgifter samt två andelstal.

 • Plus
 • Balkong
Övre Husargatan 5, Linné, Göteborgs kommun

Övre Husargatan 5

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 450 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
4 498 kr/mån
66 418 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna mycket charmiga bostad där charm och ett praktiskt boende kombineras! Med ett kliv in från Övre Husargatan tar vi oss in i det charmiga 30-tals huset där vi sedan tar hissen upp till våning fem av fem. Bostadens guldklimp är givetvis den ljuvliga balkongen som vetter mot väster och erbjuder en trevlig utsikt mot Skansens Kronan, här njuter man av många soltimmar tillsammans med vänner och familj. I bostaden återfinns flera bevarade kännetecken från huset ursprung som bland annat, djupa fönsternischer i natursten och en ljuvlig fiskbensparkett. Inte nog med alla dessa positiva nämnda detaljer, i bostaden erbjuds även här ett modernt och smakfullt renoverat kök från 2017 där alla maskinella bekvämligheter erbjuds. Detta är helt klart en bostad som behöver upplevas på plats! Linnéstaden blandar det bästa av det mesta- från det rika kafé och restaurangutbudet, till närheten till bekvämligheter såsom mataffärer och kommunikation och såklart stadens oas Slottsskogen. Här finns något för alla och trivseln bland grannarna är hög. I närheten finner ni det omtyckta surdegsbageriet Alvar & Ivar där ni med fördel köper helgens nybakta surdegsbröd, omåttligt populära brunchstället Egg and Milk samt hela Linnégatans utbud av restauranger runt hörnet. Varmt välkommen med intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Lotta Svärdsgatan 2A, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Lotta Svärdsgatan 2A, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun, bild 2
Lotta Svärdsgatan 2A, Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun, bild 3

Lotta Svärdsgatan 2A

Lägenhet
Gamlestaden - Bellevue, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 645 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
3 173 kr/mån
47 000 kr/m²

Accepterat pris! Genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp och från allrummet usikt över en av föreningens trädgårdar. Välkomnande hall med inbyggd garderob. Ytterligare förvaring i både vind- och källarförråd. Separat kök med plats för ett mindre matbord. Prakisk sovalkov och vardagsrum med plats för en större soffa . Perfekt för dig som önskar närhet till bra kommunikation och rekrekreation. Bostaden ligger endast ett stenkast från ypperlig kommunikation via spårvagn (linje 6, 7 och 11) och buss (519). På tio minuter nås Redbergsplatsen och på 9 minuter nås centralstationen. I närheten finns flertal livsmedelsbutiker såsom Willys, Lidl samt Coop. Gamlestaden är Göteborgs äldsta stadsdel och har en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor ni endast med några minuters promenadavstånd till kommunikationer som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter och Kviberg arena. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. Ett populärt nytillskott är Wine Mechanics som ligger i Gamlestadens slakthusområde och erbjuder egen vintillverkning, vinbar och restaurang!

 • Premium
Stenklevsgatan 1C, Majorna, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:30
Stenklevsgatan 1C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Stenklevsgatan 1C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Stenklevsgatan 1C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 290 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 666 kr/mån
58 718 kr/m²

Välkommen en trappa upp, till en insynsfri och ljus genomgångsbostad i ett charmfullt hus från 1930-talet, granne med Slottsskogen. Det är genomgående vältänkta färgval och det slipade brädgolvet ger ett tidstypiskt intryck. Sällskapsrummet vetter stillsamt åt husets baksida, bortom trafik där utsikten är kilometerlång. Här bor man fri från insyn, i ett soligt läge och högt över närområdets takåsar som man rofyllt blickar ut över från balkongen. Det erbjuds gott om förvaring under den platsbyggda sängen som fått sin naturliga plats i sällskapsrummet. Den yteffektiva planlösningen ger utrymme för både avslappning och sociala tillställningar. Det hemtrevliga köket omfamnas av grönska utanför fönstret och erbjuder mycket förvaring, både i bänk- och väggskåp. Badrummet är nyligen omsorgsfullt renoverat med en touch av industri. Stenklevsgatan är beläget i en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan, Stigbergstorget och Kungsladugård med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Grönområden ligger nära till hands och likaså Hamninloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Området har småstadens charm med en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Kommunikationerna är mycket goda. Spårvagnshållplatsen, ett stenkast bort, leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och skärgården åt andra hållet.

 • Premium
 • Balkong
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 4 mar kl 18:30
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 87B

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 7/9
2 996 kr/mån
57 000 kr/m²

Nu kan vi presentera denna mycket stilfulla etta i det växande området kring Mölndalsvägen. Lägenheten färdigställdes under 2018 och håller därmed en mycket hög standard. Här har man tänkt på allt ifrån effektfull belysning till snygga inredningsdetaljer och som om inte det vore nog finns ett djupt burspråk som verkligen sätter sin prägel på bostaden. Lister, eluttag och strömbrytare i svart bryter av mot de vita väggarna och golvets ljusgrå nyans. Som boende i Brf Nyx får du ta del av en gemensam tvättlounge, ett garage med parkeringsplatser, en läcker takterrass och ett eget förråd som nås på samma våningsplan som bostaden. Den soliga takterrassen är belägen högst upp i huset och inreds med trevliga loungemöbler. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt, nytt, socialt och smart! Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast några minuter! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Hiss
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:30
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Seglaregatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 150 000 kr
63,7 m²
2 rum
vån 2/7
5 823 kr/mån
33 752 kr/m²

Varmt välkommen två våningar upp och till ett hem med möjligheter! Förutom mycket generösa kvadratmeter erbjuds lyxen av egen garageplats och balkong i soligt västerläge. Detta hem präglas av goda förvaringsmöjligheter, ljusa ytskikt och med två våningar upp - ett härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta samt är fullt utrustad maskinellt. Det sociala vardagsrummet är ljust, lättmöblerat och ger med enkelhet plats för både soff- och matsalsgrupp. Sovrummet är gediget vilar stillsamt mot bostadens njutbara balkong som vetter mot det bästa tänkbara solläget - väster! Utöver ett mycket omtyckt läge är bostaden placerad i en stor och välskött förening - HSB Brf Seglaren. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till övernattningslägenhet, en fullt utrustad gemensamhetslokal, tvättstugor, hobbyrum och cykelrum. Seglaregatan har ett perfekt läge i lugna Majorna, Gråberget. Här bor man dessutom med gångavstånd till Slottsskogen och flertalet café- och restaurangsstråk. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym samt kommunikationer. Ett trivsamt hem och område!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Paradisgatan 21A, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:45
Paradisgatan 21A, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Paradisgatan 21A, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Paradisgatan 21A

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 690 000 kr
51,7 m²
2 rum
vån 4/4
3 596 kr/mån
52 031 kr/m²

I folkkära Gamla Masthugget och på våning 4 av 4 väntar en ljus och insynsfri landshövdingetvåa som genomsyras av tidlös och smart design. Här visar funktionalismen sig från sin bästa sida där dåtid möter nutid. En stor balkong i söderläge smyckar den charmiga landshövdingefasaden som gör entré från det rymliga sällskapsrummet. Atmosfären är lugn och varje kvadratmeter är exemplariskt nyttjad. Samtliga rum är ljusa och luftiga tack vare imponerande takhöjd och fönster i två väderstreck där man är i höjd med trädkronorna. Från köksbordet och sängkammaren blickar man ut över föreningens gröna innergård, närområdets takåsar och Karlatornet. Köket är nyligen renoverat med genuin och smart design, likaså det helkaklade badrummet. Vardagsrum är väl tilltaget och ger plats för både soff- och matsalsgrupp. Sovdelen är rymligt och vilar rofyllt på sin höjd mot föreningens gröna gård. Här går det enkelt att återföra en vägg mellan sovrum och hall som idag är öppet. Gamla Masthugget är oslagbart. Slottsskogen, med sina gröna vidder och vackra promenadstråk är nästan granne. Nedanför Masthugget väntar Linnés och Långgatornas pulserande restauranger och nattliv. Utöver det optimala läget är bostaden placerad i en bra förening med mycket god ekonomi, Brf Berghell. Som medlem får man ta del av flertalet fördelar, så som tvättstuga i samma trappuppgång, två lägenhetsförråd, övernattningslägenhet och bland annat cykelförråd. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, caféer, restauranger, gym och god kommunikation som nås med 2 min promenad.

 • Premium
 • Balkong
Myggan Ericsons Gata 8, Örgryte - Torp, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Myggan Ericsons Gata 8, Örgryte - Torp, Göteborgs kommun, bild 2
Myggan Ericsons Gata 8, Örgryte - Torp, Göteborgs kommun, bild 3

Myggan Ericsons Gata 8

Lägenhet
Örgryte - Torp, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 850 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 909 kr/mån
70 909 kr/m²

Välkomna till en modern trea i Örgryte Torp. Ett familjevänligt område av exklusiv karaktär omgiven av grönska, skog och med snabb närhet till centrum. Detta hem präglas av luftighet och sociala ytor. Det fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterparti från golv till tak tillsammans med den generösa takhöjden om 2,78 m ger dig en bostad du bara inte får missa! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek och badrum med separat tvättdel. Fina materialval och ljus ekparkett löper genom hela bostaden. Här kan du även njuta av den inglasade balkongen under eftermiddagarna och en stor markterrass som förgyller bostaden. I Örgryte Torp bor ni lugnt och avskilt men med närhet till skolor, förskolor och gångavstånd till stadskärnan. Kollektivtrafiken med både buss och spårvagn når ni med någon minuts gångväg som tar er till Avenyn på ca 5 minuter. Med cykel nås Avenyn på cirka 10 minuter. Delsjöområdets natur och sjöar nås på några minuters promenad som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter året runt med bland annat badplats, ridning, tennis, padel och motionsslingor. Vid Sankt Sigfrids plan finns restauranger, bank samt en blomster- och inredningsbutik.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Burgårdsgatan 16B, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Tis 5 mar kl 18:30
Burgårdsgatan 16B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Burgårdsgatan 16B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Burgårdsgatan 16B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/5
1 934 kr/mån
71 250 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en etta belägen i ett lugnt och tyst gårdsläge, med utsikt över den lummiga och prunkande innergården. Här bor du en trappa upp i det fina gårdshuset och välkomnas in i en trivsam lägenhet. Hallen ger plats för avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen nås även det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin. Några kliv in kommer sedan köket som är välplanerat och ger plats för ett matbord invid fönstret. Innanför köket ligger rummet som självklart kan möbleras med såväl soffa som säng. Det ostörda läget gör det enkelt att sova med fönster öppet om natten. En klädkammare skapar goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni med ett oslagbart läge i hjärtat av Lorensberg på en lugn och ostörd gata. Förutom atmosfären i detta trivsamma kvarter med rikt restaurang- och caféliv, små butiker och grönska är naturligtvis det strategiska läget i city anmärkningsvärt. Ett stenkast bort väntar folklivet på Götaplatsen och Avenyn. Alldeles runt hörnet ligger Korsvägen där evenemangsstråket sträcker ut med sina många attraktioner och evenemang. Goda kommunikationer är en självklarhet. Med andra ord bor ni ett par minuters promenad från det bästa av flera världar! Varmt välkommen hem!

 • Premium
Klostergången 3, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:30

Klostergången 3

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 150 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 502 kr/mån
52 866 kr/m²

Äntligen! Mitt i populära Masthugget finns nu chans att förvärva en välplanerad och omsorgsfullt totalrenoverad trerummare där alla vrår, från golv till tak fått noggrann omtanke. Njut av soltimmarna från bostadens härliga balkong i söderläge. Här finns en given plats från tidig vår till sen höst. Bostadens ljusa planlösning är perfekt disponerad. Det nya köket från HTH lämnar gott om plats till förvaring och arbetsyta, är fullt utrustat maskinellt och ger plats till en matgrupp för ca 4-6 personer. Det sällskapliga vardagsrummet lämnar plats för både soff- och matsalsgrupp med tillhörande möblemang. Ett stort fönsterparti och balkongdörr berikar rummet med ljus. Sovrummen är yteffektiva och erbjuder gott med förvaringsmöjligheter. Badrummet är modernt renoverat, helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Utöver ett optimalt läge och planlösning är bostaden placerad i en välskött förening – Brf Masthugget, som dessutom är Nordens största förening. Som medlem i föreningen får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till garage, biltvätt, gemensamhetslokaler, gästlägenheter, bastu, aktivitetsrum, tvättstugor och cykelrum med mera. Klostergången har ett optimalt läge mitt i centrala Göteborg med närhet till både grönområden, flertalet café- och restaurangsstråk samt bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer, gym och kommunikationer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ovanskogsliden 14, Örgryte - Kärralund, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00

Ovanskogsliden 14

Lägenhet
Örgryte - Kärralund, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 950 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/3
6 449 kr/mån
49 583 kr/m²

På högt och lummigt läge i Örgryte - ligger denna stora och strålande ljusa 40-talsvåning. Fiskbensparketten sträcker ut i de öppna rummen där breda fönsterpartier öppnar för både ljus och det lugna kvarterets frodiga grönska. Interiören är sober med flera inbyggda detaljer & stilsäker respekt för ursprungsmiljön. Läget erbjuder det bästa av två världar med given närhet till både Delsjöns vilda natur och folklivet mitt i city. Ner till Korsvägen rullar du med cykeln på knappa tio minuter. Bostadens bitvis öppna planlösning om hela 120 kvm är otroligt väldisponerade med tre rymliga sovrum, ett badrum, en gäst-wc samt kök, matplats och vardagsrum i en härlig L-form. Bostadens ljusa och eleganta atmosfär präglas starkt av tidsperiodens rena arkitekturlinjer, rejäla takhöjd och härliga rumsvolymer. Bland många välbevarade eller återskapade detaljer finns öppen spis, ekparketter, fönsterbrädor i marmor, funkisfönster, takmålning, platsbyggda garderobsväggar och bokhyllor. I närområdet finns all tänkbar service samt flera skolor med mycket gott anseende.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nordhemsgatan 54B, Linné, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Nordhemsgatan 54B

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 490 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
4 097 kr/mån
76 102 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 33

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
14 900 000 kr
206 m²
4 rum
vån 5/6
7 633 kr/mån
72 330 kr/m²

Bjurfors Beyond presenterar en tidlöst vacker våning om 206 kvm - med två balkonger och tre eldstäder - synnerligen exklusivt nyskapad med internationell prägel och slottsliknande atmosfär. Den trädkantade boulevarden löper rakt igenom Linnéstaden, från Järntorget och ända upp till Slottsskogen. Bakom den grönskande allén med tulpanträd och lindar är trottoarerna breda. Gatan lär faktiskt vara landets restaurangtätaste och de charmiga kvarteren är kända för sin kontinentala atmosfär. Bredvid Linneakyrkan och innanför en grönskande förträdgård ligger detta höga och välkända sekelskifteshus i gavelläge. Förbipasserande stannar faktiskt ofta upp precis just här för att imponeras av Linnégatan 33's vackra miljö. Den på samma gång pampiga och smäckra byggnaden från 1901 är ritad av arkitekt Ernst Krüger som själv bodde i huset till 1920. På husets femte bostadsplan tronar denna exklusivt nyskapade sekelskiftesvåning om 206 kvm. Den omfattande renoveringen från 2017 torde vara ensamt i sitt slag, avseende noggrannhet, exklusiva material och stilsäker design. En väl sammanhållen designlinje i smakfulla kulörer löper genom hela den stora våningen, bland annat med platsbyggda förvaringslösningar och ett specialbyggt kök med inspiration från en engelsk lyxinredningsfirma. Massiva naturmaterial såsom kalksten, granit, marmor, ek och mässing är genomgående. De vackraste detaljerna från perioden är bevarade eller återskapade; som extra höga fotlister, detaljskurna dörrfoder med speglar, vindlande stuckaturer och takrosetter, fönsterpartier i originalutförande, bröstpaneler, spegeldörrar, fiskbensparketter, stiltrogna trycken m.m. Den stora våningens planlösning erbjuder ett angenämt öppet samband mellan de sociala ytorna. Ut mot Linnégatan ligger två salonger i fil med ca 3,5 meter upp till takets effektfullt belysta stuckaturer. Den största salongen med burspråk ligger i halvöppen planlösning till ytterligare en salong - perfekt som kontor eller sovrum - samt till den stora matsalen som måste sägas ha drag av privat festsal. Matsalen ligger i sin tur i anslutning till köket vars vackra kalkstensgolv med underliggande vattenburen värme löper vidare till våningens separata tvättstuga och tillbaka till entréhallen. Avskilt placerat finns ett drömlikt sovrum en suite med stort badrum vars inredning för tankarna till ett lyxhotell i Paris. Våningen har dessutom gäst-wc, tre öppna spisar samt två balkonger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hedåsgatan 20, Lorensberg, Göteborgs kommun

Hedåsgatan 20

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 950 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/6
4 505 kr/mån
71 687 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en charmfull trea i fint skick med ljuvlig sydvästbalkong. En härlig sommarpromenad från Götaplatsens middagssittningar eller Näckrosdammens parkhäng, via Södra Vägens gröna allé, välkomnas ni till en sekelskiftestrea med låg avgift och balkong i sydvästläge. Två stora rum och balkong mot Hedåsgatan, fiskbensparkett, stuckaturer och vackra dörrar. Mot innergården finns det välutrustade köket samt det andra sovrummet som lämpas utmärkt som gäst-, barn- eller arbetsrum. Redan vid första anblick i hallen slås ni av den luftliga takhöjden som återfinns i hela bostaden. Intill hallen finns även en gästtoalett. Tjusningen med att bo mitt i en stad ligger ofta i kontrasterna. Det kan vara trängsel och liv, trafikbrus och öronbedövande storstadspuls. Men bara hundratalet meter in på en smalare tvärgata kan allt plötsligt stillna. Glas och betong byts mot sekelskiftestegel, trottoarerna går över i smala tvärgator som slingrar sig mellan grönska och fågelkvitter. Lorensbergslugnet lägrar sig mellan husen och väl inne i bostaden känns storsdagspulsen avlägsen. Det känns otroligt att du faktiskt befinner dig bara ett par minuter från Götaplatsens stjärnkrogar och Avenyns nöjesliv.

 • Balkong
 • Hiss
Seminariegatan 16, Linné, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 10 mar kl 14:00

Seminariegatan 16

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/6
3 786 kr/mån
59 091 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa om ca 55 kvm. Bo i ett lugnt och rofyllt läge mitt i Linné, både Linnégatans puls och Slottsskogens lugn inom samma bekväma avstånd. Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter är bara några utav denna bostadens positiva attribut. Öppet mellan kök och vardagsrum. Både kök och badrum är renoverade med smakfulla materialval. Här finns även en möblerbar balkong där man kan njuta av härliga sommarkvällar. Stabil och populär förening i ett mycket grönt och lummigt område.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingeborg Hammarskjölds Gata 56

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 495 000 kr
90,5 m²
3.5 rum
vån 3/4
6 091 kr/mån
38 619 kr/m²

Välkommen till denna stora trerummare från 2019 på ca 91kvm med kvalitativa materialval designade för att hålla i många år framöver. Utöver den optimala planlösningen med två stora sovrum, halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en klädkammare tillför bostaden ett mycket härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden förlängs även genom två rymliga balkonger i motsatt väderstreck! Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. I området finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Endast ett stenkast från bostaden nås Kvibergs gamla regementsområde. Frilufts- och naturområde med motionsslinga, utegym, paddelbana, hinderbana samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kaserngården. I närområdet finns även ett nyöppnat Fitness 24 Seven och ett Lidl. Ica i Utby, Coop i Gamlestaden och Ica Kvantum i Munkebäck är bara en cykeltur bort. Flera bra restauranger i närområdet så som Gula villan, Beach Cuisine och Restaurang Campo. Populära pizzerian I Love Pizza finns i Utby och Ölstugan Tullen, Masala Kitchen och Glenn Sportsbar är några exempel i Gamlestaden. Det går även enkelt att cykla till Göteborg City, Allum i Partille eller badplatsen vid Härlanda Tjärn.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gibraltargatan 96, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gibraltargatan 96, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 96, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 96

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/7
3 712 kr/mån
42 742 kr/m²

Nu finns möjlighet att flytta in i en väldisponerad och hemtrevlig tvåa med härliga sällskapsytor och balkong! Lägenheten präglas av generösa ytor som optimerar funktionalismen, här är det enkelt att bjuda hem det stora sällskapet och umgås utan problem. Vardagsrummet är otroligt luftigt tack vare det stora fönsterpartiet och den tidstypiska takhöjden. I vardagsrummet kan man med enkelhet möblera med soffgrupp, tv-möbel samt ett matsalsbord för flera sittande gäster. Köket ger gott om plats för ett köksbord och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Sovrummet är generöst och erbjuder gott om förvaring genom stora garderober. Från sovrummet når man den härliga balkongen med en fantastisk utsikt, här kan man sitta och njuta av det lugna närområdet. I anslutning till hallen finns badrummet som är helkaklat med golvvärme i golvet. Inredningen består av dusch, handfat, kommod, handdukstork, wc, spegel samt skåp för extra förvaring. Här bor ni i en trevlig och välskött förening i de lugnare delarna av Johanneberg. I närområdet har man flera trevliga kvarterskrogar, caféer och all tänkbar service. Området präglas i övrigt av sina gröna omgivningar och bra kommunikationer. Bussen som stannar strax utanför föreningens hus tar er till såväl Avenyn som Linnéområdet inom kort. Nära till både Chalmers och Sahlgrenska. Här bor ni dessutom ett stenkast från Mossens idrottsplats med motionsspår och Fysikens träningscenter. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rosengatan 7, Linné, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 4 mar kl 17:30
Rosengatan 7, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Rosengatan 7, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Rosengatan 7

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
5 475 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
6 637 kr/mån
62 216 kr/m²

På eftertraktade Rosengatan i en vacker och välskött fastighet från 1929 finner ni av denna smakfulla och mycket välbevarade trea. Här möter smakfull modern finess bevarad tjugotalsklassicism i en imponerande och sömlös övergång. Detta är något för den kräsna, då varje rum i hemmet är omsorgsfullt renoverat men med stor hänsyn tagen till att bevara ursprungliga och tidstypiska originaldetaljer. Bostadens planlösning är trivsam och social vilket inbjuder till härliga sociala tillställningar med vänner och familj, dessutom till utsikten av Slottsskogens grönskande träd utanför. Här erbjuds ljuvliga och pampiga rum i fil med generös rymd vilket gör dem enkla att möblera. Fiskbensparketten finns bevarad intakt i de flesta rummen och de spatiösa fönstren med djup nisch och stenbänk undertill släpper in rikligt med ljus både från det härliga söderläget så väl som från det rofyllda gårdsläget i väster. Kort och gott, ett mycket trivsamt och charmigt hem utöver det vanliga! Här bor ni i en stabil och välskött föreningen på en av stadens vackraste gator. Ni välkomnas in via den blomstrande förträdgård och möts direkt av ett vackert trapphus som leder ut till den mysiga, grönskande innergården. Precis utanför porten är det begränsad trafik och ett lugnare tempo, men alldeles runt hörnet finns Linnégatans puls och dess rika utbud och restaurangliv. På en mycket kort promenads avstånd når ni Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen med deras oändligt långa promenadstråk och harmoniska gröna oaser.

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 62