Brf Österport 1 D1206

Öster, Örebro Se på karta

1 607 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018-2020
Avgift
1 958 kr/mån
Pris/m²
35 711 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till den första etappen av Österport! Här byggs en helt ny stadsdel – en naturlig förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel.

Österport blir en ny grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar. En lummig park löper som en grön lunga längs hela området och bildar en naturlig mötesplats för dig och dina nya grannar. När du går ut på någon av de gemensamma eller privata takterrasserna möts du av en fantastisk utsikt över centrala Örebro, Stadsparken och Svartån.

Eftersom området ligger på gångavstånd från centrala Örebro, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym och idrottsanläggningar. En ny förskola byggs också i området.

Samtliga lägenheter får en eller flera inglasade balkonger för sommarbruk. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 m eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Överhuvudtaget ger den goda arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna goda förutsättningar att skapa ett personligt och inbjudande hem. Välj mellan bostadsrätter med 1,5, 2 eller 3 rum. I de sistnämnda ligger rummen i fil, vilket skapar rymd, ljus och en exklusiv känsla.

Byggstart: September 2018
Inflytt: November 2020

Försäljning pågår. För frågor och bokning av lägenhet, vänligen kontakta ansvarig mäklare Lee Lemelius 019-217015!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Örebro