Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Härminge 1:20, Mosås, Örebro kommun
 • Tis 25 jun kl 17:45
Härminge 1:20, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Härminge 1:20, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Härminge 1:20

Villa
Mosås, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
4 495 000 kr
138 m²
5 rum
1 586 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda hem som omfamnar det bästa av modern komfort och lantlig atmosfär. Med endast 5- 10 minuters avstånd till det populära shoppingområdet Marieberg Galleria, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan stadens bekvämligheter och lugnet i naturen. Med bara några minuter så kan man ta sig till närmsta skola, även fina möjligheter för de som vill ha tillgång till hästmöjligheter. Fastigheten är placerad mellan Mosås och Almbro. Till fastigheten så ingår även ett dubbelgarage på 40kvm. Vissa avvikelser i planritningen kan förekomma gällande altanens yta. Kontakta mäklare David Johansson vid intresse.

 • Premium
Södra Dylta 125, Södra Dylta - Ervalla, Örebro kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Södra Dylta 125, Södra Dylta - Ervalla, Örebro kommun, bild 2
Södra Dylta 125, Södra Dylta - Ervalla, Örebro kommun, bild 3

Södra Dylta 125

Villa
Södra Dylta - Ervalla, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
3 095 000 kr
65 + 65 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till denna pärla belägen i Södra Dylta i Örebro. Här får du ett totalrenoverat hus i exceptionellt bra skick och med låg energiförbrukning! Huset är ytterst välplanerat och har totalt 174 kvadratmeter golvyta spridda över 5 rum och 4 sovrum. Unikt för detta boende är det nybyggda och fantastiska drömgaraget med en förberedd lägenhetsdel ovan. Perfekt för den bil- eller hobbyälskande familjen! Trädgården är en riktig oas med uppväxt grönska och en två underbara verandor där du kan njuta av sommaren från morgon till kväll. Området är barnvänligt och här finns gott om utrymme för lek och bus. Som boende här har du också nära till allt du behöver. Med närhet till både natur och stadsliv är detta den perfekta platsen att kalla hemma. Ett boende där både vuxna och barn trivs, och där du kan skapa minnen för livet. Varmt välkommen att utforska denna unika möjlighet!

 • Premium
Halltorp Bråten , null, Lekebergs kommun

Halltorp Bråten

Fritidshus
Lekebergs kommun
Fastighetsbyrån Örebro
800 000 kr
65 m²
2 rum
5 439 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsfastighet i Lekeberg med en boyta på 65 kvadratmeter. Här finns totalt 2 rum och kök i bostadshuset, perfekt för den som söker lugnet på vischan. Objektet har en stor tomt om 5439 kvadratmeter med en ladugård och gäststuga, perfekt för den som önskar utrymme och en vacker omgivning. I detta hus känner du historiens vingslag genom gedigna träplanksgolv med handsmidda spikar och eldstäder som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här bor du ostört och kan njuta av den vackra naturen runt omkring. Närområdet erbjuder vackra promenadvägar och möjligheter till friluftsliv. Detta är det perfekta stället för den som längtar efter ett eget lantligt paradis med unika detaljer och generösa utrymmen. Välkommen att upptäcka allt som detta fantastiska boende har att erbjuda.

 • Uteplats
Ringaby 411, Glanshammar, Örebro kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00
Ringaby 411, Glanshammar, Örebro kommun, bild 2
Ringaby 411, Glanshammar, Örebro kommun, bild 3

Ringaby 411

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 895 000 kr
128 + 7 m²
4 rum
2,7 ha tomt

Denna charmiga gård, belägen i Örebro kommun, erbjuder en fin möjlighet att bo i vackra omgivningar med sjöar och skog. Med en boyta på 128 kvm och en imponerande uthusdel om 140 kvm inklusive garage finns gott om plats för den som värdesätter generösa utrymmen. Fastigheten som är på 27000 kvm utgörs av en stor trädgårdstomt samt åker-, och skogsmark. Det enskilda läget ger en lugn och avskild atmosfär samtidigt som närheten till naturen erbjuder möjligheter till friluftsliv året runt. Här finns också ett gästhus med två sovrum, perfekt för gäster eller som extra utrymme för den stora familjen. Här har du möjligheten att skapa din egen oas och leva i harmoni med naturen i ett ostört läge. Missa inte chansen att ta del av detta unika tillfälle att få bo i en fridfull miljö med massor av potential. En riktig pärla för den som drömmer om det lantliga livet! Till Glanshammar med skola (F9) och Ica-matbutik är de ca 15 min med bil.

 • Premium
 • Uteplats
Nylundavägen 6A, Ervalla, Örebro kommun

Nylundavägen 6A

Villa
Ervalla, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
117 + 117 m²
3 rum
1 160 m² tomt

Charmig och rymlig familjevilla med unika utrymmen och moderna bekvämligheter. Totalt 234 kvm på en tomt om 1160 kvm. Här finns allt från en välutrustad kök till en imponerande vedeldad terrasspool. Perfekt för avkoppling och underhållning året runt.

 • Uteplats
Gjutarvägen 7, Brevens Bruk, Örebro kommun
Gjutarvägen 7, Brevens Bruk, Örebro kommun, bild 2
Gjutarvägen 7, Brevens Bruk, Örebro kommun, bild 3

Gjutarvägen 7

Fritidshus
Brevens Bruk, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
750 000 kr
98 + 40 m²
4 rum
1 111 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem beläget på en mysig och lummig hörntomt i Brevens bruk. Här finner du en bostad från 1909 med plats för både avkoppling och vardagsliv. Boendet erbjuder fyra rum, varav två sovrum, och ett nyare badrum för den moderna familjen. Om du drömmer om att bo nära vacker natur så har du hittat rätt. Med närhet till fina grönområden kan du njuta av friluftsliv och härliga promenader året runt. Perfekt för både fritids- och permanentboende. Här kan du bo bekvämt utan att tumma på livskvaliteten. Eldstaden ger en extra mysig atmosfär, perfekt för kalla vinterkvällar. Utanför hittar du en generös tomtyta på 1111 kvadratmeter att njuta av, kanske med möjlighet att skapa din drömträdgård. Denna bostad har alla förutsättningar för att bli ditt nya hem - välkommen att upptäcka möjligheterna tillsammans!

 • Premium
Dröjabacken 51, Ekeby-almby, Örebro kommun
Dröjabacken 51, Ekeby-almby, Örebro kommun, bild 2
Dröjabacken 51, Ekeby-almby, Örebro kommun, bild 3

Dröjabacken 51

Radhus
Ekeby-almby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 795 000 kr
122 m²
5 rum
6 845 kr/mån
22 910 kr/m²

Välplanerat och ljust kedjehus på trivsamma, lummiga och barnvänliga Dröjabacken i Ekeby-Almby. Kedjehuset har ett optimalt läge i området med lugnt placerat utan passerande biltrafik där skogen är närmsta granne. Bostaden är nyproducerad 2016 och är i mycket fint skick. Här erbjuds fina sällskapsytor, där vardagsrummet möter det moderna fullutrustade köket via trevlig öppen planlösning. Bostaden har två helkaklade badrum samt tvättrum, alla med golvvärme. Tre sovrum samt allrum samtliga på övervåningen. Här bor du naturnära, lugnt, ostört med badplats, vackra promenadstråk, skola och förskola i området.

 • Premium
Kabingatan 4C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
 • Sön 23 jun kl 18:00
Kabingatan 4C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Kabingatan 4C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Kabingatan 4C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 812 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt på Kabingatan 4C i Södra Ladugårdsängen! Med en fantastisk balkong högst upp på fjärde våningen kan du njuta av magiska soluppgångar och vacker utsikt över området. Här erbjuds en social och öppen planlösning mellan det stilfulla Vedum-köket samt vardagsrummet. Dessutom finns goda förvaringsutrymmen i form av en stor garderob intill sovrummet, vilket brukar vara uppskattat! Lägenheten passar både dig som sålt ditt hus och vill minska dina kvadratmeter, som dig som letar efter din första lägenhet. Utnyttja möjligheten att skapa ditt drömhem i denna ljusa och luftiga bostad om 62,5 kvadratmeter fördelat på två rum. Ett perfekt utrymme att koppla av och njuta av tillvaron. Vid intresse, varmt välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

 • Premium
 • Hiss
Österrastavägen 17, Ervalla, Örebro kommun
Österrastavägen 17, Ervalla, Örebro kommun, bild 2
Österrastavägen 17, Ervalla, Örebro kommun, bild 3

Österrastavägen 17

Villa
Ervalla, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 695 000 kr
124 m²
5 rum
4 703 m² tomt

Välkommen till Österrastavägen 17, här finner du en Villa och tomt med stor potential belägen i naturskönt område med närhet till sjö. Perfekt för barnfamiljen med möjlighet till personlig renovering. Balkong i sydvästläge och flera utehus på tomten. Upptäck potentialen i detta hus med stor potential! Vill du veta mer om bostaden eller komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare Emanuel Mirza på 070 567 18 60

 • Premium
 • Balkong
Annalisa Forssbergers väg 31, Mellringe, Örebro kommun
 • Ons 19 jun kl 18:00
Annalisa Forssbergers väg 31, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Annalisa Forssbergers väg 31, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Annalisa Forssbergers väg 31

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 850 000 kr
105,5 m²
4 rum
6 753 kr/mån
17 536 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt i Mellringe, Örebro. Här erbjuds en rymlig fyrarummare med många fördelar. På bottenvåningen finner du en praktisk egen uppfart och garage, perfekt för den bilintresserade. Trädgården är grönskande med fruktträd som bjuder på härliga skördar under sommaren. Det optimala solläget gör att ljuset flödar in i bostaden och ger en härlig atmosfär. Två badrum och separat tvättstuga bidrar till en smidig vardag. Slå dig ned på den inglasade altanen och njut av utsikten över trädgården. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi och erbjuder medlemmarna tillgång till gemensamhetslokal, övernattningsrum, bastu samt tvättstuga. Närområdet har mycket att erbjuda med närhet till skola och förskola samt bekvämt avstånd till busshållplats och mataffär. Här kombineras lugnet i boendet med stadens puls inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Mellringe! Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Källtorpsvägen 25, Sörby/Eklunda, Örebro kommun
 • Lör 29 jun kl 11:00
Södra Källtorpsvägen 25, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Södra Källtorpsvägen 25, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Södra Källtorpsvägen 25

Villa
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
5 295 000 kr
154 + 149 m²
6 rum
656 m² tomt

Denna rymliga och mångsidiga fastighet på Södra Källtorpsvägen 25 erbjuder en idealisk livsstil med gott om utrymme och flexibilitet. Med en area på hela 303 kvadratmeter och en hörntomt om 656 kvm har du gott om plats att skapa ditt drömhem. Här finner du en välplanerad layout med många möjligheter, inklusive ett vardagsrum, en inglasad altan och modernt utrustat kök. Med sitt centrala läge är detta hemmet där komfort och bekvämlighet möter mångsidighet och potential.

 • Premium
 • Uteplats
Hagmarksgatan 7b, Sörby/Eklunda, Örebro kommun
 • Tis 18 jun kl 19:00
Hagmarksgatan 7b, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Hagmarksgatan 7b, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Hagmarksgatan 7b

Lägenhet
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 150 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 580 kr/mån
29 487 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på Hagmarksgatan 7b erbjuder det bästa av två världar - ett fantastiskt läge nära både universitetet och citysammanhang. Med sina 39 kvadratmeter får du en smart och effektiv planlösning som maximerar utrymmet. Högt i tak ger en luftig känsla och skapar en behaglig atmosfär. Det som verkligen sticker ut är den stora soliga balkongen, perfekt för att njuta av sommardagar och kvällar med en kopp kaffe eller kanske en trevlig middag med vänner. Här kan du verkligen koppla av och njuta av solens strålar. Med bostaden belägen på andra våningen får du även en fin utsikt över omgivningarna. Området Sörby/Eklunda är känt för sitt lugn och sin charm. Här bor du i ett lugnt bostadsområde med närhet till grönområden och promenadstråk. Samtidigt har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll - restauranger, caféer, butiker och all tänkbar service.

 • Premium
 • Balkong
CV-gatan 89A, CV-området, Örebro kommun
 • Imorgon kl 13:45
CV-gatan 89A, CV-området, Örebro kommun, bild 2
CV-gatan 89A, CV-området, Örebro kommun, bild 3

CV-gatan 89A

Lägenhet
CV-området, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 250 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 151 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkommen högst upp i huset till denna mycket välplanerade lägenhet med sovalkov som erbjuder plats för dubbelsäng och full maskinell komfort i kök och badrum. Närhet till USÖ, Örebro City, Universitet, Oset naturrestervat samt välsorterade matbutiker. Perfekt boende för dig som ställer höga krav och vill ha ett bekymmersfritt boende i ett av Örebros mest attraktiva lägen. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Ramlösa gränd 54, Adolfsberg, Örebro kommun
 • Mån 17 jun kl 17:45
Ramlösa gränd 54, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Ramlösa gränd 54, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Ramlösa gränd 54

Radhus
Adolfsberg, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 995 000 kr
94 + 13 m²
4 rum
277 m² tomt

Stig in i ditt nya hem i mysiga Adolfsberg, där denna fristående bostad väntar på att bli din. Med en boyta på 94 kvadratmeter och tre rymliga sovrum (möjlighet att bygga till ett fjärde sovrum), erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Belägen invid en lekpark, kommer dina barn att älska området medan du njuter av de goda solförhållandena på den rymliga hörntomten. FÖLJANDE RENOVERINGAR HAR UTFÖRTS: 2006 Badrum, tvättstuga och gäst-wc, samtidigt utfördes stambyte. 2014 Yttertaket byttes till ny papp. 2016 Värmeväxlare byttes. Denna bostad är perfekt för den som söker en friköpt oas med närhet till naturen, service och goda kommunikationer. Med angränsning till allmänning och grönskan utanför knuten, finns det gott om möjligheter för utflykter och aktiviteter. Perfekt för den naturälskande familjen! Adolfsberg erbjuder en lugn miljö med närhet till service och bekvämligheter. Med bra kommunikationer och promenadavstånd till skolor och affärer, har du allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att ta del av detta unika tillfälle att flytta in till ett av områdets bästa läge. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Mån 17 jun kl 16:30

Täppan 3

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 195 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 4/4
6 866 kr/mån
25 884 kr/m²

Välkommen hem till denna moderna trerummare i Sörbyängen med balkong åt både öster och väster – perfekt för att njuta av både soluppgång och solnedgång! Belägen högst upp i fastigheten med fritt läge ger dig den ultimata känslan av avskildhet och lugn med fantastiskt ljusflöde. Området erbjuder lugn och ro med grönskande parker runt hörnet. Här kan du promenera längs de vackra gångvägarna eller ta en picknick i det grönskande landskapet. Närheten till naturen gör det enkelt att ta sig ut på härliga utflykter och samtidigt är det smidigt att ta sig in till Örebros stadspuls. Denna välplanerade och moderna lägenhet lockar med en kvällssol som strålar in i det öppna vardagsrummet och skapar en härlig atmosfär att umgås i. Med ett parkläge och unika utsikter är detta verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen till ditt nya drömhem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ljungtorpsvägen 3, Garphyttan, Örebro kommun

Ljungtorpsvägen 3

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 895 000 kr
106 + 69 m²
5 rum
1 228 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och familjevänliga hus adresserat Ljungtorpsvägen 3, Garphyttan! Med fyra sovrum har du gott om plats för hela familjen att trivas. Husets luftvattenvärmepump och bytta fönster bidrar till låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat året runt. Garphyttan är ett charmigt samhälle som erbjuder lugn och ro samtidigt som du har nära till allt du behöver. Njut av natursköna promenader och cykelturer i närheten och ta del av det härliga lokala utomhuslivet, med närhet till både Ånnaboda och Storstenshöjden. Med en yta på 106 kvadratmeter och en generös tomt om 1228 kvadratmeter finns det gott om utrymme för lek och umgänge utomhus. Här kan du skapa din egen lilla oas att trivas i. Passa på att förvärva detta familjevänliga hus och skapa nya minnen tillsammans med dina nära och kära. Välkommen hem! Vid intresse, kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Dolomitvägen 74, Lundby, Örebro kommun
 • Mån 17 jun kl 19:00
Dolomitvägen 74, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Dolomitvägen 74, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Dolomitvägen 74

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 425 kr/mån
14 632 kr/m²

En trappa upp så finner du denna ljusa fina tvårummare på Dolomitvägen 74. Lägenheten är belägen i det populära området Lundby. Lägenheten har nyligen gått igenom flertalet renoveringar. Med stort fint ljust kök och ett helt kaklat badrum. Det finns även ett förråd som går att använda som gästrum/kontor. Vardagsrummet är öppet och ljust med fina fönster som vetter mot en grön fin innergård. Lägenheten är omgjort med ett till rum så de finns totalt 3 rum men ett av rummen har inget fönster då de inte kan räknas som ett "rum" till. Kontakta mäklare David Johansson redan idag vid intresse!

 • Premium
Pionjärgatan 20, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Mån 24 jun kl 16:30
Pionjärgatan 20, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 20, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 20

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
4 569 kr/mån
32 037 kr/m²

Denna moderna trea erbjuder en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Med en boyta på 81 kvadratmeter erbjuder lägenheten gott om utrymme för både vardag och umgänge. Bostaden är belägen på andra våningen av fyra och erbjuder fönster i två olika väderstreck, vilket ger en härlig känsla av rymd och ljus. Från den rymliga balkongen, som vetter mot innergården, kan man njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. I närområdet Rynningeåsen finns vackra grönområden och natur att utforska. Här finns även närhet till skolor, förskolor, affärer och kommunikationer. Bostadsrätten är en del av Brf Rynningeåsen, som är en välskött och stabil förening. Hissen gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten och den gemensamma poolen ger möjlighet till avkoppling och somriga bad. Med sin moderna design och närheten till natur och bekvämligheter är denna bostadsrätt idealisk för den som söker ett harmoniskt och ljust boende i Örebro.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergslagsgatan 27C, Centralt Norr, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bergslagsgatan 27C, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Bergslagsgatan 27C, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Bergslagsgatan 27C

Radhus
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 995 000 kr
90 + 20 m²
3 rum
5 338 kr/mån
33 278 kr/m²

Välkommen till detta centralt belägna och välplanerade radhus i hjärtat av Norr invid Örebros landmärke, Svampen. Med en boyta på 90 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en perfekt plats för dig att skapa ditt drömhem. Föreningen, Hsb BRF Norrängen, är välmående med låg avgift vilket ger dig en trygg och stabil boendesituation med låg driftskostnad. Unika fördelar inkluderar en härlig uteplats där du kan njuta av kvällssolen tillsammans med vänner och familj, samt en eldningsbar öppen spis som skapar en mysig atmosfär under vinterhalvåret. Med en belägenhet nära stadens puls har du bara en kort promenad till trevliga restauranger, shopping och grönområden för avkoppling. Läs gärna säljarnas egna ord om deras hem på vår hemsida - "Säljaren berättar". Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm livsstil i en populär del av Örebro. Missa inte chansen att tillsammans skapa ditt drömhem i detta charmiga radhus – välkommen till Bergslagsgatan 27C och ett av föreningens bästa lägen!

 • Premium
 • Uteplats
Isgatan 7, Öster, Örebro kommun
Isgatan 7, Öster, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 7, Öster, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 7

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/9
4 787 kr/mån
30 714 kr/m²

Ljus och modern lägenhet med dubbla inglasade balkonger vilket gör det möjligt att följa solen i princip hela dagen om så önskas. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör denna till en mycket social lägenhet. Vardagsrummet har två stora fönsterpartier i olika väderstreck som bidrar till mycket ljus. Två helkaklade badrum och tre sovrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Lillbackavägen 13

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/6
4 672 kr/mån
27 787 kr/m²

Ljus hörntvåa med hög standard och optimal planlösning samt stor balkong i sydväst-läge. Bostaden är belägen i nybyggda och snabbväxande Södra Ladugårdsängen, alldeles intill välsorterad matbutik, omtyckta restauranger, café, gym, Gustavsviks golfklubb och Universitetet. Allt är inkluderat i avgiften och bidrar till en stabil månadskostnad. Ett modernt boende i absolut toppskick! Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rynningsbergsgatan 2, Centralt Norr, Örebro kommun
 • Tis 18 jun kl 18:30
Rynningsbergsgatan 2, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Rynningsbergsgatan 2, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Rynningsbergsgatan 2

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 195 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 870 kr/mån
30 253 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Rynningsbergsgatan 2 ligger denna ljusa lägenhet vars hemtrevliga känsla inte undgår någon som besöker den. Här disponerar du en yta om 39,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter med ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterparier! Närhet till citykärnan, Universitetet, USÖ och Oset naturreservat. Hjärtligt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun
 • Tis 18 jun kl 16:00

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 350 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
3 149 kr/mån
31 395 kr/m²

Modern påkostad tvårummare med öppen planlösning och vackert ljusinsläpp. Lägenheten är belägen högst upp i huset med stor balkong om ca 8 kvm i sydost-läge och bjuder på många soltimmar. Här erbjuds ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter via garderobsvägg, fullutrustat kök och fräscht badrum med kombimaskin. Ormesta är ett lugnt och trivsamt område alldeles intill Örebro Universitet, perfekt för studenten. Cykelavstånd till city och Oset naturreservat. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rönnvägen 9, null, Örebro kommun
Rönnvägen 9, null, Örebro kommun, bild 2
Rönnvägen 9, null, Örebro kommun, bild 3

Rönnvägen 9

Villa
Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
110 + 37 m²
4 rum
810 m² tomt

Välkommen till denna familjevänliga bostad på en hörntomt i det grönskande Ölmbrotorp i Örebro. Här erbjuds en bostad med tre sovrum och en härlig trädgård med kvällssol och ett lyxigt bubbelbadkar. Denna oas är perfekt för familjer som vill ha gott om plats att leka och umgås på. Bostaden har en boyta på 110 kvadratmeter och en biyta på 37 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Bergvärme bidrar till en behaglig inomhustemperatur året om och ger dessutom en kostnadseffektiv uppvärmning. Närområdet bjuder på vacker natur med grönskande omgivningar och närhet till både skolor och fritidsaktiviteter. På sommarkvällarna kan ni njuta av solen i trädgården eller ta en promenad i det lugna kvarteret. Ta chansen att förvärva denna funktionella bostad och skapa nya minnen tillsammans med din familj. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag. Varmt välkommen till ert nya hem!

 • Premium
 • Uteplats
Gamla gatan 11, Centralt, Örebro kommun

Gamla gatan 11

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 795 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 290 kr/mån
28 720 kr/m²

I ett attraktivt läge och populär förening med låga avgifter där allt är inkluderat (även hushållsel) finns nu möjligheten att förvärva denna modernt inredda 2:a. Vitt modernt kök med all maskinell komfort och ett snyggt helkaklat badrum, båda renoverade -14/15. Från vardagsrummet nås bostaden rymliga och härliga balkong. Välskött förening med grönskande innergård och grillmöjligheter. Centralt läge med Järntorget som närmsta granne. Här bor ni nära Resecentrum, matbutik, restauranger, apotek och allt citykärnan har att erbjuda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Caroline Dettker 073-0760830 för visning.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 53