Fastighetsbyrån Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Restalundsvägen 2, Centralt Öster, Örebro kommun
 • Idag kl 16:30

Restalundsvägen 2

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 195 000 kr

56 m²

2 rum

3 198 kr/mån

39 196 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a i attraktivt läge med gångavstånd till citykärnan. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till ljus och rymd. Den stora och delvis inglasade balkongen blir som ett extra rum om sommaren. Smakfulla materialval i hela lägenheten som är som i nyskick, genomgående parkettgolv och vitmålade väggar samt klinkergolv i hall. Närhet till matbutik, idrottsanläggningar och universitetet. Måste upplevas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Engelbrektsgatan 27C, Centralt Öster, Örebro kommun

Engelbrektsgatan 27C

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 995 000 kr

56 m²

2 rum

3 622 kr/mån

35 625 kr/m²

Med ett centralt och attraktivt läge invid Oskarstorget, på Öster finner vi denna smakfulla sekelskiftestvåa. Högt i tak, kakelugn och stora fönster ger trevligt ljusinsläpp. Lugnt läge mot gård. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi. Närhet till all service man kan önska. Perfekt för dig som ställer höga krav och vill ha ett bekymmersfritt boende i Örebros mest populära område. Hjärligt välkommen!

Södra Klysna 260, Ervalla, Örebro kommun

Södra Klysna 260

Villa
Ervalla, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 145 000 kr

130 m²

5 rum

3 475 m² tomt

Här erbjuds en möjlighet att köpa ditt nästa hem i form av ett välplanerat och öppet hus med behagliga färgval, öppen spis och bra planlösning. Detta inbjudande boende i två plan erbjuder dessutom fint ljusinsläpp och mycket karaktär.

 • Uteplats
Floragatan 6, Centralt Öster, Örebro kommun
 • Mån 12 jun kl 16:45

Floragatan 6

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

3 395 000 kr

74 m²

3 rum

4 451 kr/mån

45 878 kr/m²

Med ett centralt och attraktivt läge invid Stadsträdgården och Svartån finner vi denna påkostade trerummare. Högt upp i huset med en fantastisk terrass som bjuder på förmiddagssol och odlingsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är välskött och lågt belånad med god ekonomi samt gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Närhet till all service man kan önska. Perfekt för dig som ställer höga krav och vill ha ett bekymmersfritt boende i Örebros mest populära område. Hjärligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kiwigatan 12D, Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun

Kiwigatan 12D

Radhus
Mellringe/nyponlunden, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 795 000 kr

80 m²

3 rum

5 950 kr/mån

22 438 kr/m²

Ta chansen att bo bekvämt och bekymmersfritt i denna nyligen producerade trea! En smart planerad, stilren och ljus radhus med bra planlösning, god materiell standard och sociala ytor. Bostaden har ett lugnt, naturnära och familjevänligt läge med närhet till förskola, lekparker, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Här har du även tillgång till parkeringsplats. Låg driftskostnad bidrar till stabil boendekostnad. Hjärtligt välkommen till föreningens bästa läge!

 • Balkong
 • Uteplats
Senapsvägen 13, Sörbyängen, Örebro kommun

Senapsvägen 13

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 195 000 kr

89 m²

3 rum

5 264 kr/mån

24 663 kr/m²

Trea i mycket gott skick på plan två med egen enré och solig terrass. Bostaden har genomgått en mycket smakfull renovering och har genomgående ekparkettgolv och ljusa färger. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har fönster åt tre håll.

 • Balkong
Norra Gottsätter 513, null, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Gottsätter 513

Villa
Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

3 600 000 kr

129 m²

5 rum

2 940 m² tomt

Ett inbjudande, yteffektivt och unikt boende om fem rum och kök. Huset byggdes 1946 och står på en 2940 kvadratmeter stor tomt. Här bor du med spektakulär utsikt mot trädgården och Norra lången!

 • Uteplats
Gräsgatan 1, Väster, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gräsgatan 1

Övrigt
Väster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

39 000 000 kr

1 667 m²

7 724 m² tomt

Centralt belägen kommersiell fastighet, bebyggd med 4 enplanshuskroppar, årlig hyresintäkt på 3040056 kr och driftskostnader på ca 600000kr ger ett driftsnetto på ca 2 440 000 kr årligen. Säljes som friköpt fastighet, ej i bolagsform. Varmt välkommen på visning. Konstruktion Grundläggning: Gjutna plattor på mark Stomme: Träreglar Fasadmaterial: Tegel Yttertak: Tegel Fönster: 2-glas Teknik Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: FTX Komfortkyla: Nej OVK: Godkänd Sophantering: Utrymme på gården Sprinkler: Ja Brandlarm: Ja, vidarekopplat Övrigt Parkering: 11 markparkeringar Cykelrum/förråd: På gården Skick och standard Byggnaderna har ett gott yttre och inre skick. Bostäderna och lokalerna håller en god standard. Under 2020 har större investeringar och förbättringsåtgärder gjorts till en kostnad av cirka 20 mkr och omfattar bl.a tillbyggnad för respektive hus med nya undercentraler, nya ventilationsaggregat, sprinkleranläggning och nya yttertak. Inga reparationsbehov, som inte bedöms inrymmas inom ramen för ordinarie löpande/periodiskt underhåll, noterades vid besiktningen. Flexibilitet och alternativanvändning Lokalerna bedöms vara flexibla i sin utformning, och därmed bedöms möjligheten till alternativt utnyttjande som goda. Möjlig alternativanvändning bedöms främst utgöras av bostäder.

Storgatan 50, Centralt Norr, Örebro kommun

Storgatan 50

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 795 000 kr

93 m²

3 rum

5 116 kr/mån

30 054 kr/m²

Luftig trerummare med riktigt bra läge i populär förening. Inglasad balkong i söderläge med utsikt mot ån och Olaus Petri kyrka. Fönster åt hela fyra (!) väderstreck bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Garaget nås bekvämt med hiss. Närhet till välsorterade matbutiker, omtyckta restauranger, USÖ, kommunikationer, Örebro city och naturen. Perfekt för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åbroddgatan 5, Sörbyängen, Örebro kommun

Åbroddgatan 5

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 995 000 kr

76 m²

3 rum

5 448 kr/mån

26 250 kr/m²

Utsökt trea med stor inglasad balkong i söderläge på lugna Åbroddgatan. Här bor du på 76 kvadratmeter med genomgående hög standard. Närhet till välsorterade matbutiker, renommerade restauranger, Örebro universitet, Örebro city golf & Country club samt populära Sörbybacken. Endast 5 min cykeltur till stadskärnan. Stora öppna ytor bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Perfekt boende för dig som ställer höga krav. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stämpelgatan 3 C, Björkhaga, Örebro kommun

Stämpelgatan 3 C

Lägenhet
Björkhaga, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 395 000 kr

85,5 m²

3 rum

5 418 kr/mån

16 316 kr/m²

I markplan på Stämpelgatan 3C ligger denna välplanerade 3:a med ljusinsläpp från tre väderstreck. Följ solen hela dagen på lägenhetens två uteplatser, njut av det stora uterummet eller påta i trädgården. I närheten finns Björkhagaskolan, en lågstadieskola (F-3) med integrerad förskoleklass och fritidshem. Välkommen till Björkhaga!

 • Uteplats
Nygatan 84, Centralt Öster, Örebro kommun

Nygatan 84

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 195 000 kr

66 m²

3 rum

2 688 kr/mån

33 258 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet i ett av stans absolut bästa lägen! Gångavstånd till citykärnan, cykelavstånd till universitetet och ett stenkast till Behrn Arena. Lägenheten är välplanerad och renoverad i ljusa ytskikt med genomgående fina parkettgolv och målade väggar. Härlig inglasad balkong i soligt söderläge. Stabil och populär förening med mycket låg avgift. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Drevevägen 8E, Ekeby-almby, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 12 jun kl 18:15

Drevevägen 8E

Villa
Ekeby-almby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

3 195 000 kr

139 m²

5 rum

5 355 kr/mån

Längst in på lugn återvändsgata, på sjösidan i Ekeby-Almby finns detta friliggande bostadsrättshus från Trivselhus. 139 kvm med carport samt uteplats med grönyta och trädäck. Fullutrustat kök, eldningsbar kamin, två helkaklade badrum och grovingång med tvättavdelning i anslutning till carport. Tre sovrum samt stort allrum med plats för hela familjen. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Slättvägen 10B, Nya Hjärsta, Örebro kommun

Slättvägen 10B

Villa
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

3 600 000 kr

90 m²

4 rum

577 m² tomt

Denna charmiga villa, belägen endast 3,5 km från centrala Örebro, erbjuder ett bekvämt och modernt boende. Här finns tre rymliga sovrum och två badrum som renoverades 2019. Villan är utrustad med solfångare, vilket ger hållbar och energieffektiv uppvärmning. Dessutom finns en ved-/pelletspanna och ackumulatortankar på 1500 liter, vilket ger flexibilitet och möjlighet att välja uppvärmningsalternativ som passar dina behov. På övervåningen finns en balkong där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt över området. Den generösa tomten är på 577 kvm och erbjuder gott om plats för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. I trädgården hittar man äppelträd och många bärbuskar, även pallkragar förberedda för odling. Dessutom finns ett praktiskt förråd på trädgården, vilket ger extra utrymme för förvaring av verktyg och utomhusutrustning. Huset har fiber. Huset är besiktat och finns att läsa hos "läs mer hos mäklaren" Kontakta fastighetsmäklare David Johansson vid frågor och funderingar Skola, matbutik och busshållplats finns alldeles i närheten.

Lilla Ässkogvägen 23A, Norra Bro, Örebro kommun

Lilla Ässkogvägen 23A

Radhus
Norra Bro, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 650 000 kr

115 m²

6 rum

4 995 kr/mån

23 043 kr/m²

Nu har vi glädjen att få presentera detta härliga radhus som är beläget på adressen Lilla Ässkogvägen 23A i Norra Bro. Radhuset om 115 kvadratmeter tillhandahåller hela sex rum och kök och har allt du behöver! Exteriört väntar på baksidan en trädgård och trädäck som möjliggör somriga middagsbjudningar. Interiört erbjuds en kombination av sociala utrymmen och trivsamma sovrum, samt ett stilfullt kök som står i centrum! Parkering tillhör bostaden. I Norra Bro får du både möjligheten att bo i ett lugnt och familjevänligt område samtidigt som du har närhet till stadspulsen i Örebro! Det här är en bostad du bara kan flytta in i, välkommen till Lilla Ässkogvägen 23A!

Venavägen 25 A, Centralt Norr, Örebro kommun

Venavägen 25 A

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 395 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 478 kr/mån

25 135 kr/m²

Fin välplanerad tvåa i mycket välskött förening med låg skuldsättning. Vackert belägen på en halv trappa med utsikt mot park och välskött innergård. Fina originaldetaljer som 2,70 m till tak, inbyggda garderober ända upp till tak, stavekparkettgolv i hall och vardagsrum samt plankgolv i sovrum. Fransk balkong från vardagsrum.

Mörby 537, Katrinelund, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mörby 537

Fritidshus
Katrinelund, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

495 000 kr

47 m²

4 rum

1 535 m² tomt

På lugn plats med skogen direkt på inpå och 900 meter till Hjälmaren och populära Katrinelund - enkelt fritidsställe i behov av underhåll och renovering. Tomten på 1535 kvm möjliggör flera olika typer av fritidsintressen. Två stugor på 47 respektive 25 kvm. Välkomna på visning!

Gamla gatan 11, Centralt, Örebro kommun

Gamla gatan 11

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 295 000 kr

45,5 m²

1 rum

3 289 kr/mån

28 462 kr/m²

Social och väldisponerad enrummare på populära, omtyckta och trevliga Gamla gatan. Här bor du centralt och attraktivt med matbutik, caféer, bra kommunikationer, gym och tågstation alldeles runt hörnet. VISNING SKER PÅ FÖRFRÅGAN, kontakta mäklare: 070 567 18 60 Välkommen på visning!

 • Hiss
Kornellvägen 39Q, Södra Bettorp, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kornellvägen 39Q

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 195 000 kr

35 m²

1 rum

2 290 kr/mån

34 143 kr/m²

Enastående etta med alla rätt! Goda materialval, full maskinell utrustning, välplanerad planlösning, högt i tak samt inglasad balkong om hela 12 kvm med bästa solläge. I Södra Bettorp erbjuds du ett attraktivt boende med närhet till sköna grönområden samt goda kommunikationer. Perfekt boende för dig som ställer höga krav. Välkommen att kontakta Josef Ghafari för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Olaigatan 8D, Centralt, Örebro kommun
 • Tis 13 jun kl 12:00

Olaigatan 8D

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 495 000 kr

32 m²

1 rum

1 867 kr/mån

46 719 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett mycket smakfullt och genomarbetat hem där ingenting saknas. På Olaigatan 8D ligger denna ljusa lägenhet med helt oemotståndlig charm. Här disponerar du en yta om 32 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Lägenhetens mysiga balkong erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning. Här lär du som flyttar in tillbringa mycket tid.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 11

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 895 000 kr

71 m²

3 rum

4 434 kr/mån

26 690 kr/m²

Väldisponerad trea med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till ljus och rymd. Den delvis inglasade balkongen är ett extra stort plus för denna lägenhet. Lägenheten är i mycket fint skick eftersom den bara varit bebodd av en äldre dam i ca ett år, helt rök- och djurfri. Övrig tid har lägenheten stått tom. Bostaden har genomgående parkettgolv och vita väggar. Bostaden ligger i ett mycket omtyckt område med närhet till både förskola och skola samt stadsbussförbindelse och Markaskogen. Välkommen!

 • Hiss
Markörvägen 16, Södra Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 16

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 595 000 kr

78 m²

3 rum

5 054 kr/mån

20 449 kr/m²

På Markörvägen 16 ligger denna insynsskyddade hörnlägenhet med tillhörande parkeringsplats. Öppna härliga ytor och stor inglasad balkong med sol från morgon till eftermiddag. Här disponerar du en yta om 78 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Gillar du att bjuda hem vänner och familj är den här lägenheten ett utmärkt val!

 • Balkong
 • Hiss
Kärleksstigen 45, Ekeby-almby, Örebro kommun
 • Lör 10 jun kl 14:00

Kärleksstigen 45

Fritidshus
Ekeby-almby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

650 000 kr

40 m²

2 rum

Välkommen till denna charmiga sommarstuga på Kärleksstigen 45, belägen i det vackra området Ekeby-Almby. Byggd 1940 och omfamnad av en lugn och avkopplande atmosfär, denna stuga på 40 kvm erbjuder allt du behöver för en perfekt tillflyktsort. Detta ligger lugnt och avskilt och har en stor trädgård med goda odlingsmöjligheter samt möjlighet till egen flytbrygga. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda! Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Sundtorp 715, Ervalla, Örebro kommun

Sundtorp 715

Fritidshus
Ervalla, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

725 000 kr

38 m²

2 rum

4 005 m² tomt

Välkomna till en mysig och stor fastighet om 4005kvm med flertalet byggnader som skapar en härlig atmosfär. Här återfinns en storstuga med kök, litet sovrum där en 1,20 säng får plats och vardagsrum samt ett loft som nås både inifrån och via utvändig trapp på husets gavel. Köket har enkel standard men här återfinns en vedspis och köksinredning i vitt och blått, bänkspis och mikro. Den kombinerade kyl/frysen är placerad i hallen. Vardagsrummet har en öppen spis med insats (Keddy) och golvet är ett massivt trägolv men många år på nacken. Loftet är indelat i två olika delar varav den ena nås utifrån och den andra inifrån hallen. Gäststuga/friggebod som är isolerad och erbjuder plats för flertalet sängplatser. Takad altan med trallgolv. Jordkällare med tegelpannor. Uthus med många bra utrymmen såsom vedbod, snickarbod, redskapsbod och carport för trädgårdsmaskiner. Utedass. Gästhus med sovrumsdel med laminatgolv och i samma hus finns duschrum, bastu och varmvattenberedaren. Varmt välkommen att höra av dig! Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

Karlsdalsallén 38, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Imorgon

Karlsdalsallén 38

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

2 881 kr/mån

25 364 kr/m²

Välplanerad tvåa med slående takhöjd om ca 3 m(!) och stor uteplats i västerläge med många soltimmar. Här bor du på 55 kvadratmeter med genomgående hög standard och närhet till Örebro universitet, Örebro city golf & Country club samt populära Sörbybacken. Låg boendekostnad tack vare att det mesta ingår i avgiften. Stora öppna ytor bjuder in till sociala tillställningar med vänner och familj. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Biverud 309, Glanshammar, Örebro kommun

Biverud 309

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

4 195 000 kr

130 m²

6 rum

2 019 m² tomt

Här på Biverud 309 erbjuds ett välutrustat boende om 130 väldisponerade kvadratmeter. Huset är såväl perfekt planerat som hemtrevligt och har dessutom ett inglasat och mysigt uterum med fin utsikt, utgång till altanen och skjutdörrar. Läget är lantligt men endast 20 minuter från centrala Örebro. Här finns möjlighet att ge barnen en trygg uppväxt och som familj njuta av den omgivande naturen. Tack varje jordvärmepump, ventilationssystem med återvinning och braskamin så hålls energianvändningen låg.

Kornellvägen 39N , Södra Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 39N

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 795 000 kr

67 m²

3 rum

3 907 kr/mån

26 791 kr/m²

Toppfin trea med bra materialval och ljuvlig balkong om hela 12 kvm med eftermiddags- och kvällssol! Ett smakfullt och lättskött boende med ca 260 cm i takhöjd. I Södra Bettorp bor du med närhet till sköna grönområden, goda kommunikationer samt en kort promenad till områdets förskola. Välkommen att kontakta Josef Ghafari för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sjömansvägen 6, Hampetorp, Örebro kommun

Sjömansvägen 6

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 975 000 kr

146 m²

5 rum

1 272 m² tomt

Stort, väldisponerat och hemtrevligt hus beläget på omtyckta, trygga och trivsamma Sjömansvägen i Hampetorp. Här bor du naturnära och barnvänligt med skola F-6, busshållplats, trevliga promenadstråk, Hjälmaren och fina skogspartier i närområdet. Välkommen på visning!

Lövstagatan 38, Centralt Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 38

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 395 000 kr

50 m²

2 rum

2 754 kr/mån

27 900 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Lövstagatan 38 ligger denna ljusa lägenhet med helt oemotståndlig charm. Här disponerar du en yta om 50 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Som besökare noterar man snabbt hur öppen och luftig lägenheten är. Väster är en populär stadsdel och det går både snabbt och smidigt att ta sig in till Örebros absoluta stadskärna, till fots eller med cykel. Örebro resecentrum med buss- och tågstationen ligger ca 5 minuter bort. I området finns många vackra parker samt bank, apotek, caféer, konditorier, pizzerior, restauranger och matbutiker. Välkommen på visning! Varmt välkommen att höra av dig! Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

 • Plus
Kungsstigen 11, Garphyttan, Örebro kommun

Kungsstigen 11

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 195 000 kr

108 m²

4 rum

2 263 m² tomt

Välkommen till detta öppna och rymliga hus om 108 kvadratmeter på Kungsstigen 11 ! Till denna fastighet hör en stor, fin och härlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Huset har tidigare varit uppdelad i två. Men används idag som ett. Varmt välkommen att höra av dig! Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

Storgatan 12 A, Centralt, Örebro kommun

Storgatan 12 A

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 290 000 kr

64 m²

2 rum

2 305 kr/mån

35 781 kr/m²

Vacker sekelskifteslägenhet med tidstypiska detaljer så som högt till tak, speglade dörrar, höga fönster med djupa fönsternischer m.m. Hela bostaden har genomgått en ytterst smakfull renovering och erbjuder nu en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sobert kök och exklusiv känsla i badrummet. Varmt välkommen!

 • Hiss
Kornellvägen 37B, Södra Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 37B

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 895 000 kr

72 m²

3 rum

4 234 kr/mån

26 319 kr/m²

Ljus och smart planerad lägenhet om tre rum och kök, med stor, fin och ljus balkong med en liten gräsyta. I ett lugnt och naturnära läge i populära Södra Bettorp. Här bor du alldeles intill bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Mandelstensvägen 83, Lundby, Örebro kommun

Mandelstensvägen 83

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 395 000 kr

97,5 m²

4 rum

5 598 kr/mån

14 308 kr/m²

Hemtrevlig och välplanerad lägenhet med naturnära och trevligt läge i omtyckta Lundby. Här bor du på 97,5 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök, med närhet till både Öknaskogens naturreservat och Boglundsängen med dess utbud av butiker och restauranger. Perfekt för barnfamiljen eller dig som vill bo nära naturen. Ta chansen att förvärva denna fyrarummare med mycket låg boendekostnad i en välskött och nästintill skuldfri BRF. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Termikgatan 45b, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 45b

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 995 000 kr

71 m²

3 rum

5 523 kr/mån

28 099 kr/m²

Högt och fritt läge med utsikt över den fina gården! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger denna lägenhet en känsla av såväl ljus som rymd. Detta är en bostad för den med högt satta krav. Här erbjuds italiensk granitskiva i både kök och fönster, kök i hög standard från Ballingslöv och master bedroom erbjuder en lyxig walk-in-closet. Garage finns i källarplan med hiss hela vägen upp till lägenheten som gör livet både bekvämt och enkelt. I området finns gym, livsmedelsbutik, badland, Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med skidåkning och på en kort cykeltur tar du dig upp till citykärnan. Busshållplats finns bara 200 meter från lägenheten. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Olofsgatan 9, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 9

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 295 000 kr

30 m²

1 rum

1 902 kr/mån

43 167 kr/m²

Nu saluförs denna nyligen producerade lägenhet som fortfarande känns som ny. På Olofsgatan 9 ligger denna stilrena lägenhet med öppna och trevliga ytor från 2019. Här disponerar du en yta om 30 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Till lägenhetens absoluta höjdpunkter hör den väl tilltagna balkongen. Här umgås man gärna med familj och vänner. Bostaden är belägen i trevliga och trivsamma Ormesta, alldeles intill Örebro Universitet vilket gör att bostaden är perfekt för en student. Endast 850 m till Universitetet och 3 km i till centrala Örebro. Varmt välkommen att höra av dig! Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

 • Balkong
 • Hiss
Gryt 516, Norra Bro, Örebro kommun

Gryt 516

Fritidshus
Norra Bro, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

750 000 kr

50 m²

2 rum

1 091 m² tomt

Välkommen till detta insynsskyddade hus om 50 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en stor och lummig hörntomt med ståtliga tallar.

Pionjärgatan 20, Rynningeåsen, Örebro kommun

Pionjärgatan 20

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 695 000 kr

68 m²

2 rum

3 835 kr/mån

24 926 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvåa på populära och trygga Pionjärgatan! Detta boende är så gott som nyproducerat och erbjuder bland annat bra planlösning och mycket dagsljus. Innergården erbjuder en gemensam uppvärmd utomhuspool som medlemmarna kan ta del av under sommarmånaderna. Här har man ett centralt och familjevänligt läge med närhet till förskola, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

 • Plus
 • Hiss
Hertig Karls Allé 23, Väster, Örebro kommun

Hertig Karls Allé 23

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 650 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 307 kr/mån

27 273 kr/m²

Öppen och påkostad tvårummare på populära och trevliga Hertig Karls Allé. Lägenheten är i mycket fint skick och har hög materiell standard, bra planlösning och fräscha ytskikt. Här bor man centralt, fint och trevligt med restauranger, bra kommunikationer, förskola, lekparker och skola i närområdet. Brf Egen Härd är en populär förening med stabil ekonomi. Avgiften är låg och inkluderar både värme, vatten & bredband. För att läsa mer om Föreningen så hittar ni länken här. https://egrannar.se/brfegenhardiorebro/sida/id/4883/ Varmt välkommen att höra av dig! Visning sker vid förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Kedrii, 070 349 59 21.

 • Plus
Täljstensvägen 5, Lundby, Örebro kommun

Täljstensvägen 5

Villa
Lundby, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

2 895 000 kr

110 m²

4 rum

247 m² tomt

Nu släpper vi en villa med unikt läge mot åkrar och ängar. Här kan man njuta av soluppgången och dess fria utsikt över grönområden. Totalrenoverade ytskikt och nytt tak, kök och badrum.

Hindergårdsgatan 10 B, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:00

Hindergårdsgatan 10 B

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

1 595 000 kr

51 m²

2 rum

3 505 kr/mån

31 275 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med naturnära, trevligt och centralt läge på populära och trivsamma Hindergårdsgatan. En ljus, öppen och hemtrevlig lägenhet med vackert ljusinsläpp och bra planlösning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Silver-Anders väg 44, Norra Bro, Örebro kommun

Silver-Anders väg 44

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro

4 395 000 kr

172 m²

7 rum

513 m² tomt

Välkommen till omåttligt populära Norra bro! Här bor ni med närhet till naturen och ett bekvämt avstånd till centrala Örebro. Här erbjuds ett hus utöver det vanliga! Huset är totalrenoverat under de senaste två åren, allt i högst smakfulla och påkostade materiel och färger. Bland annat helt nytt kök, badrum, fasad och fönster. Här finns 5 rum och ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning samt allrum, tvättstuga, och två badrum. Boytan på 172 kvadratmeter är fördelat på två plan. Garageplats finns i länga. Norra bro ligger endast 10 min från centrala Örebro. Goda cykelförbindelser och bushållsplats finns ett stenkast från huset. Avgångar mot bland annat Almbro skola (F-6) och Örebros citykärna. Visning sker vid förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Adayson, 070 629 59 50.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 41