Mäklare Felicia Rosenlund

Felicia Rosenlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karintorp Elvaklubben 4, null, Askersunds kommun

Karintorp Elvaklubben 4

Fritidshus
Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
1 706 m² tomt

Vi har det stora nöjet att presentera denna trevliga bostad med adress Karintorp Elvaklubben 4. Här bor man granne med allt vad naturen har att erbjuda, inom 10 meter från dörren finns både svamp och bär att plocka. Några minuters promenad bort ligger Tibon där det finns badplats och brygga inkl. båtplats tillhörande samfälligheten att nyttja. Denna bostad passar både dig som letar fritidshus och permanentbostad. Invändigt hittar vi bland annat en öppen planlösning med genomgående ljusa ytskikt, ett helkaklat badrum och gjutjärnskamin. Exteriört väntar ett rejält uterum, trädäck och grillplats för att avnjuta dagens alla soltimmar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund redan idag vid intresse eller för att boka visning!

Poesigatan 26a, null, Örebro kommun

Poesigatan 26a

Lägenhet
Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
500 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
6 302 kr/mån
5 682 kr/m²

På Poesigatan 26A hittar du denna luftiga hörnlägenhet med öppna och trevliga ytor. Här erbjuds du att köpa en ljus och väldisponerad trea. Det första som möter oss är en stor och funktionell hall med nytt golv och tapeter, där det finns gott om plats för jackor och skor. Vidare har bostaden ett trevligt och ljust kök, även här finner vi nytt golv och nya tapeter på väggarna. Från köket tar du klivet ut till den stora, takbeklädda och insynsskyddade balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Det härliga och rymliga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund vid intresse eller för att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Boda Uvamon 304, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Boda Uvamon 304

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
2 750 000 kr
110 + 16 m²
3 rum
5 360 m² tomt

Drömmer du om att bo vid Vättern, då är detta bostaden för dig. Fastigheten är på hela 5360 kvm. Några hundra meter ner ligger bryggan som tillhör bostaden, inkluderat båtplats. Bara en kortare tur ut på sjön sedan är man ute i Norra Vätterns skärgård, något man inte vill missa! Förutom det 110 kvm stora bostadshuset så finns bland annat en rymlig gäststuga på 16 kvm med eget kök, en förrådsbyggnad där allt från trädgårdsredskap till båt får plats. Tack vare de stora trädäcken kan man njuta av dagens alla soltimmar. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

  • Premium
Nyborg 11, Finnerödja, Laxå kommun
  • Mån 2 okt kl 16:30
Nyborg 11, Finnerödja, Laxå kommun, bild 2
Nyborg 11, Finnerödja, Laxå kommun, bild 3

Nyborg 11

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
2 495 000 kr
120 + 35 m²
5 rum
7,7 ha tomt

Varmt välkommen till Nyborg 11, en liten gård strax under åtta hektar mark belägen mellan Laxå och Finnerödja. Härligt bostadshus med stort kök, väl tilltaget uterum och altan. Solceller och bergvärme för låga driftkostnader och bekvämt boende. Gårdsbilden består även av ekonomibyggnader och ett rymligt växthus. Tomten är blandad med ängsmark och skog. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som letar efter en gård på landet. Välkommen att avisera ert intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

  • Premium
Nyborgs hage 4, Finnerödja, Laxå kommun

Nyborgs hage 4

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
425 000 kr
80 + 25 m²
4 rum
9 873 m² tomt

Vi har nöjet att presentera Nyborgs Hage 4, en stor fastighet på 9873 kvm där avstyckningsmöjlighet finns. Drömmer du om ett hus på landet? Här bor man lantligt och lugnt men med närhet till både Laxå och Finnerödja. I bostadshuset disponerar man över 80 kvm boarea fördelat på fyra rum och kök, förutom detta så finns bland annat ett uthus, en torparstuga och carport på fastigheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund vid intresse! 070-349 59 52.

Tisarbadsvägen 33, Askersund, Askersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tisarbadsvägen 33

Fritidshus
Askersund, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
2 995 000 kr
74 + 20 m²
3 rum
797 m² tomt

Ta chansen som sällan erbjuds, en strandtomt vid Tisaren med egen brygga bara några meter från bostadshuset. Här erbjuds ett välskött fritidshus på 74 kvadratmeter där flertalet renoveringar skett genom åren. Invändigt har man bland annat byggt till ett vardagsrum och uterum med vy mot sjön, installerat en kamin. Kommunalt VA är framdraget till bostadshuset och inkopplat till köket. Exteriört väntar ett gästhus, vedeldad badtunna och en uteplats vid vattnet. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

Åholmsvägen 5, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 5

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
25 m²
1 rum
558 m² tomt

Vi har det stora nöjet att presentera detta trevliga fritidshus med adress Åholmsvägen 5, belägen i populära Tisarbaden. Här bor man några hundra meter bort från närmsta brygga och strand. Fastigheten är 558 kvm, förutom boningshuset finns även två gäststugor med plats för flera bäddar. Ett perfekt ställe för dig som vill komma bort från stadens brus, en lugn plats att avnjuta soliga dagar med närhet till sjön. För den med gröna fingrar finns gott om utrymme att ställa upp pallkragar för odling. VA framdraget till tomtgräns, kostnad tillfaller säljaren. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Felicia Rosenlund!

Pettersgatan 19, Kumla, Kumla kommun

Pettersgatan 19

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
895 000 kr
115,5 m²
4 rum
5 126 kr/mån
7 749 kr/m²

Vi har nöjet att presentera Pettersgatan 19, ett radhus om 115,5 kvm fördelat över fyra rum och kök på två plan. Bostaden erbjuder både en trevlig uteplats med gräsplätt och även en rymlig balkong. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skola (F-9) och förskola. För pendlaren når man smidigt ut på motorvägen, knappt 20 minuter till Örebro respektive 10 till Hallsberg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer information! 070-349 59 52.

Willéngatan 120, Kumla, Kumla kommun

Willéngatan 120

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
900 000 kr
73,5 m²
2 rum
5 045 kr/mån
12 245 kr/m²

Här bor du i en bostad om 2 rum och kök med egen ingång. Bostaden erbjuder en balkong i hörnläge med härlig utsikt mot allmänning och grönområde. Garage, stort isolerat förråd samt kabel tv och bredband ingår i avgiften. Läget i trivsamma Kumlaby är idealiskt för dig som vill bo lugnt och naturnära område med kort cykelavstånd till centrala Kumla. I övrigt så erbjuds bland annat förskola, skola (F-9) och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Åholmsvägen 3, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 3

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
450 000 kr
35 m²
2 rum
503 m² tomt

Välkommen till Åholmsvägen 3! Här bor du med badrocksavstånd ned till sjön Tisaren. Samla dina fiskegrejor till stugan, kvittera ut ett fiskekort, och starta din fiskesäsong - eller ta båten tvärs över sjön för egna strapatser i vildmarken. Vad väntar du på? Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt till fastighetsgräns. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Vilebacken 24, Kumla, Kumla kommun

Vilebacken 24

Villa
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 595 000 kr
145 m²
6 rum
723 m² tomt

Varmt välkomna till Vilebacken 24, fin 1,5-plansvilla som är belägen på en hörntomt. Här disponerar man över 145 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök. Populärt och familjevänligt område där man tar sig till närmsta skola och förskola utan att behöva korsa bilväg. Tomten gränsar till ett grönområde, vilket bidrar till en trevlig och öppen baksida där man även kan njuta av solen hela dagen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund redan idag vid intresse och för att boka visning!

Welins väg 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Welins väg 2

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 695 000 kr
102 + 63 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Welins väg 2! Hemtrevlig och välplanerad villa om 102 + 63 kvm. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och mycket karaktär. Bland fördelarna inkluderas bland annat den energieffektiva uppvärmningen bergvärme, två renoverade badrum, nyputsad fasad och renoverat garage. Här bor du med cykelavstånd till skola, förskola, livsmedelsbutik och Hallsbergs tågstation där ett tåg tar dig till Örebro på 20 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer info!

Ålsta 942, null, Hallsbergs kommun

Ålsta 942

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Kumla
250 000 kr
1 540 m² tomt

Nu saluförs Ålsta 942, en fastighet på 1540 kvm belägen intill naturreservatet Herrfallsäng. Förutom torpet så finns det ett uthus och skjul på fastigheten. Uppvärmningen i torpet är el, finns även en trevlig kamin. Duschkabin och wc finns. -Plåttak några år gammalt. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information och för att boka visning!

Visar alla 13