Fastighetsbyrån Kumla

Fastighetsbyrån Kumla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 12B, Haga, Kumla kommun

Fabriksgatan 12B

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

475 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 755 kr/mån
11 725 kr/m²

På andra våningen på Fabriksgatan 12B hittar vi denna trivsamma lägenhet om ett rum och kök. En välplanerad och trevlig lägenhet med helkaklat badrum samt fräscha ytskikt. Fiber är installerat i huset. Läget i omtyckta Haga är perfekt för dig som vill bo lugnt men ändå centralt. Snabbt tillträde till lägenheten är möjligt. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Vilebacken 43, Kumla, Kumla kommun

Vilebacken 43

Villa
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 495 000 kr

163 m²

5 rum

900 m² tomt

Varmt välkommen till Vilebacken 43, en rymlig 1,5-plansvilla om 163 kvm fördelat över 5 rum och kök. För att nämna några av bostadens höjdpunkter så inkluderas två renoverade badrum, inglasad altan och den stora gräsmattan mot grönområde. Här bor man med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik och Kumla station där ett tåg tar en till Örebro och Hallsberg på under 15 respektive 10 minuter. Välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund!

 • Plus
Wallenstråles väg 67, Centralt, Kumla kommun

Wallenstråles väg 67

Villa
Centralt, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 550 000 kr

108 m²

4 rum

388 m² tomt

På Wallenstråles väg 67 presenteras nu en välskött enplansvilla med inglasat uterum och lättskött hörntomt. Villan om fyra rum och kök har tillgång till två renoverade badrum från 2013, härliga umgängesytor samt separat tvättstuga. Genomgående fräscha ytskikt i hela bostaden. Exteriört väntar en eftertraktad hörntomt med växthus, fruktträd och förråd. Baksidan vetter mot allmänning. Familjevänligt område med gång/cykelavstånd till både förskola och skola. Välkommen på visning!

Gullrisgatan 106, Kumla, Kumla kommun

Gullrisgatan 106

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 445 000 kr

112,5 m²

5 rum

5 243 kr/mån
21 733 kr/m²

Varmt välkomna till Gullrisgatan 106! Bostadens 112,5 kvm har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, addera till detta ett inglasat uterum som förgyller vardagen! En trappa upp finner du tre sovrum samt ett allrum. Hörntomten erbjuder en stor framsida med plats för två bilar samt yta för aktiviteter. Baksidan erbjuder både eftermiddags- och kvällssol. Detta är bostaden där du bor med närhet både till skola, lekpark, livsmedelsaffär men framförallt pendlingsavstånd till Örebro.

 • Uteplats
Pettersgatan 19, Kumla, Kumla kommun

Pettersgatan 19

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

1 395 000 kr

115,5 m²

4 rum

5 126 kr/mån
12 078 kr/m²

Vi har nöjet att presentera Pettersgatan 19, ett radhus om 115,5 kvm fördelat över fyra rum och kök på två plan. Bostaden erbjuder både en trevlig uteplats med gräsplätt och även en rymlig balkong. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skola (F-9) och förskola. För pendlaren når man smidigt ut på motorvägen, knappt 20 minuter till Örebro respektive 10 till Hallsberg. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer information! 070-349 59 52.

Smedstorpsvägen 4 F, Smedstorp, Kumla kommun

Smedstorpsvägen 4 F

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

1 950 000 kr

76 m²

3 rum

4 812 kr/mån
25 658 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i markplan, belägen på den attraktiva adressen Smedstorpsvägen 4F! Lägenheten är 76 kvadratmeter och består av 3 rum och kök med ljusa och moderna ytskikt som ger en härlig och hemtrevlig känsla. Bostadsrätten är belägen på markplan vilket möjliggör tillgänglighet och trivsamhet för alla åldrar. På baksidan av fastigheten finns ett stort trädäck som ger möjlighet till härliga grillkvällar eller att bara koppla av och njuta av solen. Läget är utmärkt med närhet till skolor, förskolor och affärer. Med goda kommunikationer tar du dig enkelt till centrala delar av både Kumla och Örebro. Det här är en unik möjlighet att förvärva en bostadsrätt med en härlig känsla och goda förutsättningar för ett bekvämt boende. Kontakta ansvarig mäklare Jesper Gelin på 070- 349 59 03.

Willéngatan 120, Kumla, Kumla kommun

Willéngatan 120

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

900 000 kr

73,5 m²

2 rum

5 045 kr/mån
12 245 kr/m²

Här bor du i en bostad om 2 rum och kök med egen ingång. Bostaden erbjuder en balkong i hörnläge med härlig utsikt mot allmänning och grönområde. Garage, stort isolerat förråd samt kabel tv och bredband ingår i avgiften. Läget i trivsamma Kumlaby är idealiskt för dig som vill bo lugnt och naturnära område med kort cykelavstånd till centrala Kumla. I övrigt så erbjuds bland annat förskola, skola (F-9) och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer info!

 • Plus
 • Balkong
Örstavägen 15, null, Kumla kommun

Örstavägen 15

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 100 000 kr

117 m²

3 rum

1 422 m² tomt

Välkommen till Örstavägen 15! Här finner du en villa på 117kvm som har en öppen planlösning med stor tomt och trädäck. Det finns även en inglasad altan. Fastigheten gick igenom rätt mycket renoveringar 08/09 då bland annat kök och badrum gjordes om. Solfångare finns även beläget på taket som gör att elkostnaden hålls ner en hel del. säljaren berättar: Huset ligger i utkanten av Hällabrottet. På andra sidan gatan breder skogen ut sig . En skog full av både upptrampade stigar som kan ta dig milsvida iväg och ett flertal anlagda vandringsleder och mountainbikeleder. På andra sidan länsvägen är det rena landsbygden med flera hästgårdar. Ca 3 km bort finns både golfbana och Kvarntorps friluftsområde med Kvarntorpshögen känd för konstutställning, motionstrappa, slalombacke samt längdskidspår. För den fotbollsintresserade finns Yxhults fotbollsplan bara ett par hundra meter bort. Det finns både en förskola och en låg/mellanstadie skola. Här finns även en restaurang.. Till Kumla centrum är det 4 km. Bussförbindelse finns. Trädäcket på husets baksida är beläget i söder riktning med sol i stort sett hela dagen. Gräsmattan gränsar till ett järnvägsspår, ett stickspår som enbart går till Kvarntorps industriområde. Det passerar ett tåg upp till Kvarntorp på förmiddagen och ett tillbaka på eftermiddagen enbart på vardagarna. De kör sakta fram. Vad gäller huset finns bl.a. solfångare på taket som värmer upp varmvattnet framför allt på sommaren. Då räcker solvärmen mer än väl. I förebyggande syfte, för att undvika fuktskada i grunden, installerades 2016, avfuktare. 2020 drogs Fiber in så den som önskar kan arbeta hemifrån. Badrummet har kakel och klinkers med golvvärme. Bra att veta: Tågspåret som ligger beläget utanför tomten används knappt inte. Nuvarande ägare säger att det brukar passera ett tåg på förmiddag och ett på eftermiddagen. Anmäl ditt intresse redan idag till mäklare David Johansson

Turebergsgatan 1, Åbytorp, Kumla kommun

Turebergsgatan 1

Villa
Åbytorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

995 000 kr

25 m²

4 rum

1 210 m² tomt

Välkommen till Turebergsgatan 1 och detta mindre hus beläget i barnvänliga bostadsområdet Åbytorp. Huset om fyra rum och kök har kommunalt VA, fiber samt fungerade eldstad. I anslutning till köket finns matrum med luftvärmepump. Exteriört väntar en stor hörntomt om 1 210 kvm. På tomten finns förrådsbyggnad. Låg takhöjd på entréplan. I lugna och omtyckta Åbytorp finns både förskola och skola (F-6). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Erika för att boka visning!

Norrgatan 55, Haga, Kumla kommun

Norrgatan 55

Villa
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 295 000 kr

98 m²

4 rum

1 387 m² tomt

Varmt välkomna till Norrgatan 55 i omtyckta Haga! Här erbjuds en enplansvilla med fyra rum och kök plus källare. Bostaden har en inglasad altan, garage, nya fönster från 2022 och vattenburen värme via en bergvärmepump. Här bor du ett stenkast från förskola, skola och livsmedelsbutik. Ett perfekt läge för dig som pendlar in till Örebro, du tar dig enkelt ut på motorvägen med bil eller med cykeln in till tågstationen. Vid intresse når ni mig på 070- 349 59 13

Nävesta 201, null, Kumla kommun

Nävesta 201

Villa
Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 395 000 kr

112 m²

4 rum

2,7 ha tomt

Varmt välkomna till Nävesta 201, en lantlig fastighet med 2,7 hektar mark belägen strax utanför Ekeby i Kumla kommun! Här kommer du till en bostad om 112 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Fastigheten passar utmärkt för dig som söker det lantliga men samtidigt inte vill bosätta dig allt för långt ifrån stadspulsen. Huset tillhandahåller bland annat stora sällskapsutrymmen, en härlig trädgård samt carport. Uppvärmningssystemet är Jordvärme! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Gelin vid intresse!

Betesgatan 21B, Korsta, Kumla kommun

Betesgatan 21B

Radhus
Korsta, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 195 000 kr

122,4 m²

5 rum

5 318 kr/mån
17 933 kr/m²

På Betesgatan 21B presenteras ett socialt och fräscht tvåplanskedjehus från 2017. Här bor du i ett välplanerat kedjehus i två plan med öppen planlösning, fyra sovrum samt badrum på respektive våningsplan. Exteriört väntar en lättskött trädgård med altan i västerläge samt carport och förråd. Välskött och strukturerad förening med god ekonomi. Här bor du lugnt och familjevänligt med skola, förskola och rofyllda grönområden i närområdet. Välkommen på visning!

Vilebacken 24, Kumla, Kumla kommun

Vilebacken 24

Villa
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 595 000 kr

145 m²

6 rum

723 m² tomt

Varmt välkomna till Vilebacken 24, fin 1,5-plansvilla som är belägen på en hörntomt. Här disponerar man över 145 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök. Populärt och familjevänligt område där man tar sig till närmsta skola och förskola utan att behöva korsa bilväg. Tomten gränsar till ett grönområde, vilket bidrar till en trevlig och öppen baksida där man även kan njuta av solen hela dagen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund redan idag vid intresse och för att boka visning!

Hagendalsvägen 17 A, Centralt, Kumla kommun

Hagendalsvägen 17 A

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

950 000 kr

73 m²

3 rum

4 650 kr/mån
13 014 kr/m²

Med ett centralt läge i Kumla presenteras här en välplanerad 3:a med stor balkong och helkaklat badrum. Lägenheten om 73 kvm har ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge, kök med plats för matbord samt två harmoniska sovrum. Välskött förening med en god ekonomi. Välskött innergård med lekplats och på somrarna tas utemöblerna fram. Centralt läge alldeles intill matbutiker, restauranger och tågstation - perfekt för dig som letar ett bekvämt boende. Välkommen på visning!

Ekebygatan 4, Ekeby, Kumla kommun

Ekebygatan 4

Villa
Ekeby, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

1 995 000 kr

112 m²

4 rum

1 200 m² tomt

Snart saluförs detta charmiga hus på Ekebygatan 4 i populära Ekeby! Här kommer du till en bostad om 112 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök, exklusive källaren som också erbjuder sovrum. Exteriört väntar en härlig trädgårdstomt om 1200 kvadratmeter, nya fönster samt ett trevligt trädäck. Invändigt erbjuds sovrum för hela familjen samt sociala sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Uppvärmningssystemet är bergvärme! Ekeby är ett familjevänligt område under utveckling. Här du bor med gångavstånd till förskola, idrottsanläggning och pizzeria. Kumla samt Örebro nås under 20 minuter med bil. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Gelin vid intresse, 070 - 349 59 03!

Wallenstråles väg 50, Centralt, Kumla kommun

Wallenstråles väg 50

Villa
Centralt, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

3 195 000 kr

156 m²

6 rum

619 m² tomt

Välkommen till en fin familjevilla om sex rum och kök på Wallenstråles väg 50. Här bor du i en välplanerad bostad med stora sällskapsytor, braskamin, badrum på respektive våningsplan samt fem sovrum. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Ett av badrummen renoverades 2021. Exteriört väntar en insynsskyddad trädgård med uterum, fristående garage och trädäck. På baksidan angränsar trädgården mot cykelbana. Familjevänligt område med gång/cykelavstånd till både förskola och skola. Välkommen på visning!

Snickartorpsvägen 11, Smedstorp, Kumla kommun

Snickartorpsvägen 11

Villa
Smedstorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

5 850 000 kr

250 m²

8 rum

960 m² tomt

I attraktiva Smedstorp finns nu möjlighet att förvärva en magnifik familjevilla med vidbyggt dubbelgarage som måste upplevas på plats. Det påkostade huset som är byggt i lösvirke omfattar ca 250 kvm boarea + uppvärmt dubbelgarage. Ovanför garaget finns en inredd vind med separat ingång och WC. Alla utrymmen värms upp via vattenburen golvvärme (fjärrvärme). Den här villan passar utmärkt för den stora familjen som letar efter ett kvalitativt hus och samtidigt är i behov av härliga umgängesytor och många sovrum. För extra lyx finns dessutom en braskamin och inglasat uterum om 20 kvm. Exteriört väntar en insynsskyddad tomt med plats för många fordon samt friggebod. Här är det dessutom förberett för pool! Här bor du lugnt och familjevänligt med Skogstorpsskolan (F-9), lekplatser och bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Välkommen på visning!

Leksandsgatan 9, Haga, Kumla kommun

Leksandsgatan 9

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

825 000 kr

38 m²

2 rum

3 682 kr/mån
21 711 kr/m²

Möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad 2:a om 38 kvm med genomgående hög standard! Lägenheten har en öppen planlösning, separat sovrum samt balkong! Här har du tillgång till både diskmaskin, egen tvättmaskin samt parkeringsplats. Här bor du i det lugna och populära villaområdet Haga men har samtidigt gångavstånd till både tågstation, matvaruaffär och restauranger! Varmt välkommen på visning. Säljaren är flexibel gällande tillträdesdatum.

 • Plus
Vallgatan 14, Centralt, Kumla kommun

Vallgatan 14

Villa
Centralt, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 245 000 kr

95 m²

4 rum

748 m² tomt

Nu saluförs en välplanerad enplansvilla med källare där flertalet renoveringar blivit genomförda under de senaste åren. Huset som består av fyra rum och kök har helkaklade badrum på respektive våningsplan, vardagsrum med utgång till uteplats samt goda förvaringsmöjligheter. År 2022 så renoverades badrummet i källarplan och fönsterna blev bytta. Taket är bytt 2017. Fiber är installerat. Exteriört väntar en lättskött trädgårdstomt som angränsar mot stor allmänning på baksidan. Välkommen på visning!

 • Plus
Erlands Jennys Väg 26, Hällabrottet, Kumla kommun

Erlands Jennys Väg 26

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

4 295 000 kr

139 m²

6 rum

1 210 m² tomt

Nyproducerat hus på rymlig tomt i det idylliska och nya bostadsområdet Älvesta, strax väster om Hällabrottet. Ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. Huset placeras optimalt på tomten utifrån väderstreck och kvällssolen når framtida altan. Garage på 33 kvm ingår i köpet.

 • Nyproduktion
Hägergatan 74, Kumla, Kumla kommun
 • Sön 11 jun kl 11:45
Hägergatan 74, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Hägergatan 74, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Hägergatan 74

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

1 995 000 kr

138 m²

6 rum

271 m² tomt

På den familjevänliga adressen Hägergatan 74 kan vi nu presentera detta genomtänkta radhus! Bostaden om 138 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök passar alla målgrupper och åldrar. Höjdpunkterna inkluderar ett fräscht kök, ett rymligt vardagsrum och en underbar uteplats med trädäck. Fiberoptik är installerat! På Hägergatan bor du i ett lugnt och familjevänligt bostadsområde med gångavstånd till förskola, skola samt motionsspår. Bostaden är besiktigad! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Gelin vid intresse!

 • Premium
Ålsta 942, null, Hallsbergs kommun

Ålsta 942

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Kumla

350 000 kr

1 540 m² tomt

Nu saluförs Ålsta 942, en fastighet på 1540 kvm belägen intill naturreservatet Herrfallsäng. Förutom torpet så finns det ett uthus och skjul på fastigheten. Uppvärmningen i torpet är el, finns även en trevlig kamin. Duschkabin och wc finns. -Plåttak några år gammalt. Fastigheten säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer information och för att boka visning!

Vanhemsgatan 8, Ryttartorpet, Kumla kommun

Vanhemsgatan 8

Villa
Ryttartorpet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

6 995 000 kr

275 m²

7 rum

1 026 m² tomt

Vi har det stora nöjet att presentera detta representativa boende som fördelar sig på 275 kvadratmeter ren lyx! Huset har mycket som är värt att uppmärksamma med till höjdpunkterna hör den unika planlösningen, den höga materiella standarden och det exteriöra formspråket! Fiberoptik installerat. Exteriört väntar en härlig baksida med jacuzzi. Elbilsladdare finns. Solpaneler installerade som producerar över 20000kwh, det gör att du i princip inte har några energikostnader på fastigheten mer än nätavgifterna. (2022 resulterade i fri el och 15000kr i överskott) Varmt välkommen att kontakta Andreas Jinnestrand för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Hemvägen 2B, Sannahed, Kumla kommun
Hemvägen 2B, Sannahed, Kumla kommun, bild 2
Hemvägen 2B, Sannahed, Kumla kommun, bild 3

Hemvägen 2B

Övrigt
Sannahed, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

2 500 000 kr

156 m²

5 370 m² tomt

Nu har du chansen till att förvärva Hemvägen 2B. Ett attraktivt flerbostadshus som fördelar sig på tre lägenheter om 38kvm, 42kvm och 70kvm. Husets lägenheter är i gott skick. 1 R.O.K 4250kr/mån 2 R.O.K 5129kr/mån 2 R.O.K 5028kr/mån - Vatten, parkering, förråd samt sophämtning ingår i hyrorna - Direktverkande el, Luftvärmepumpar - Elen i hallen står hyresvärdar för Inkomster om året är 172834 kr Driftkostnader om året 29 900kr Driftnetto om året är 142934kr. Finns hyreskontrakt på samtliga lägenheter!

 • Premium
Önskeholmsgatan 13, Skogstorp, Kumla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 13 jun kl 16:00

Önskeholmsgatan 13

Villa
Skogstorp, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

4 600 000 kr

159 m²

7 rum

908 m² tomt

Välkommen till ett öppet och modernt hus för den stora familjen i attraktiva Skogstorp! Den välplanerade bostaden har härliga umgängesytor, fem sovrum, två helkaklade badrum samt bra förvaringsmöjligheter. På baksidan väntar ett stort, nytt och soligt trädäck. Exteriört finns dessutom en stenlagd entré samt carport. Här bor du i ett lugnt familjeområde med gångavstånd till både förskola, skola (F-9) samt matvarubutik. Läget i norra Kumla gör det enkelt att ta sig till Örebro. Välkommen på visning!

 • Plus
Sveavägen 26A, Centralt Kumla, Kumla kommun

Sveavägen 26A

Lägenhet
Centralt Kumla, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla

595 000 kr

60 m²

2 rum

4 579 kr/mån
9 917 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 26A, en rymlig lägenhet med genomgående fint parkettgolv och öppna ytor. Här bor man på 60 kvm fördelat på två rum och kök. Då lägenheten ligger på en gavel är det trevligt ljusinsläpp hela dagen. Till höjdpunkterna tillhör bland annat balkongen och att lägenheten är belägen på det översta våningsplanet. Mitt i centrala Kumla med gångavstånd till både tågstation, livsmedelsbutiker och restauranger. Till lägenheten hör även ett förråd till. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer info.

 • Balkong

Visar alla 26