Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erika Hämälä

Erika Hämälä

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån Södra Närke sedan 2015. Med mitt engagemang och min lyhördhet så hoppas jag kunna överträffa dina förväntningar när du ska sälja din bostad! Jobbet som mäklare är en kombination mellan möten med människor, försäljning, ekonomi och juridik – en mix som jag älskar! Att få hjälpa människor med deras bostadsaffär är något jag verkligen brinner för. Det är en förmån att få förmedla bostäder i Södra Närke med dess blandade bebyggelse och fina natur.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Hässlebergsvägen 132

Villa
Hässleberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
945 000 kr
101 m²
4 rum
6 363 kr/mån

Nu saluförs äntligen en enplansvilla i bostadsrättsform i lugna och omtyckta Hässleberg! Villan består av fyra rum och kök, två renoverade badrum samt en trivsam altan på baksidan. Här bor du på ett av de bästa lägena i området och har dessutom fri utsikt över åkermarker från baksidan. Optimalt planerat boende med härliga umgängesytor och genomgående fräscha ytskikt. Fristående garage ingår i avgiften. Området Hässleberg är idealiskt för dig som letar efter ett lugnt område men samtidigt vill ha närhet till förskola, skola (F-6) och matvaruaffär. Välkommen på visning!

  • Premium
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Östra Storgatan 23 B

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
425 000 kr
48,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 903 kr/mån
8 836 kr/m²

I centrum av Hallsberg, nära tågstationen presenteras här en lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten med sina välplanerade bostadsytor har ett riktigt kök med matplats samt vardagsrum med balkong i soligt söderläge. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. HSB Brf Höjden är en välskött förening. Här bor du med gångavstånd till både tågstation, matvaruaffärer och restauranger. Detta är en bostad att bara flytta in i, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende. Välkommen på visning! Tillträde kan ske omgående om så önskas.

  • Premium
Flinkagatan 60, Korsta, Kumla kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30
Flinkagatan 60, Korsta, Kumla kommun, bild 2
Flinkagatan 60, Korsta, Kumla kommun, bild 3

Flinkagatan 60

Radhus
Korsta, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 295 000 kr
125,5 m²
5 rum
5 222 kr/mån
10 319 kr/m²

Nu har vi äntligen nöjet att presentera ett välrenoverat radhus om hela 125,5 kvm med en av de bästa hörntomterna i området. Bostaden har en öppen planlösning på entréplan, två badrum, separat tvättstuga samt fyra sovrum som samtliga är belägna på övre plan. Till höjdpunkterna hör dessutom en baksida med kvällssol. På baksidan finns ett inglasat uterum, trädäck samt stor trädgård med odlingsmöjligheter samt tre utvändiga förråd. 13 478 kr i inre reparationsfonden. Garage i länga som tillhör bostaden. Här bor du med närhet till bland annat skola, lekparker och en närbutik. För pendlaren är det endast 22 minuter in till Örebro och 10 min till Hallsberg. Ett perfekt boende för barnfamiljen! Välkommen på visning!

  • Premium
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun
  • Imorgon kl 12:15
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun, bild 2
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun, bild 3

Glottra Björkliden 507

Villa
Glottra, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
895 000 kr
180 + 95 m²
7 rum
3 489 m² tomt

Välkommen till Glottra och denna fastighet med ett rymligt bostadshus, tidigare stationshus samt mindre lada. Villan som är i behov av renovering består av hela 180 kvm fördelat på sju rum och kök. Vattenburen värme via pelletspanna (inte sotad sedan 2021) eller elpanna. Här bor du några hundra meter från Glottrasjön med kommunal badplats! Huset är besiktigat och dolda-fel försäkrat. Välkommen på visning!

  • Premium
Sannahedsvägen 61, Sannahed, Kumla kommun
Sannahedsvägen 61, Sannahed, Kumla kommun, bild 2
Sannahedsvägen 61, Sannahed, Kumla kommun, bild 3

Sannahedsvägen 61

Villa
Sannahed, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 750 000 kr
90 + 54 m²
4 rum
2 475 m² tomt

Strax utanför Sannahed saluförs nu en mysig och liten 1½-plansvilla med källare. Huset med nytt tak sedan 2024 har fyra rum och kök, öppen planlösning på entréplan, inglasat uterum samt kommunalt VA. Från det inglasade uterummet på baksidan är det fri utsikt över åkermark. Vattenburen värme via pelletspanna. Perfekt villa för dig som vill köpa din första egna bostad. Cykelväg som tar dig hela vägen in till Kumla eller Hallsbergs centrum och tågstationen är snart klar! Varmt Välkommen på visning!

  • Premium
Hökvägen 18, Pålsboda, Hallsbergs kommun
  • Idag kl 17:00

Hökvägen 18

Radhus
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 895 000 kr
150 + 45 m²
7 rum
440 m² tomt

På Hökvägen 18 i familjevänliga Pålsboda finns möjlighet att bli ägare till en bostad som genom åren genomgått flertalet renoveringar och har bergvärme! Bostaden om sju rum och kök har en öppen planlösning på entréplan, badrum på respektive våningsplan samt inglasat uterum med anslutande trädäck på baksidan. Från uterummet är det fri utsikt! Här i Pålsboda bor du i ett familjevänligt område med gångavstånd till både förskola, skola samt skogsområden. Välkommen på visning!

  • Plus
Holmagatan 47, Hällabrottet, Kumla kommun

Holmagatan 47

Fritidshus
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
895 000 kr
66 + 8 m²
2 rum
9 873 m² tomt

Strax utanför Hällabrottet finns nu möjlighet att förvärva en fastighet om 9 873 kvm! Den här fastigheten passar utmärkt både för dig som letar efter en harmonisk plats för att bygga ett nytt hus eller för dig som önskar njuta av lugn och ro på landet. Torpet med sin röda panel och röda knutar har två fungerade eldstäder och vackra trägolv. Nuvarande ägare har börjat förbereda med schaktmassor på tomten samt handlingar för att kunna ansöka om bygglov. Kommunalt VA finns i gatan. Välkommen på visning!

Svetsaregatan 10, Centrum, Laxå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Svetsaregatan 10, Centrum, Laxå kommun, bild 2
Svetsaregatan 10, Centrum, Laxå kommun, bild 3

Svetsaregatan 10

Villa
Centrum, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
650 000 kr
60 + 60 m²
4 rum
1 262 m² tomt

Med ett centralt läge på Svetsaregatan i Laxå saluförs nu en välplanerad enplansvilla med inredd källare. Bostaden har ett ljust kök, ett helkaklat badrum samt trevliga umgängesytor på respektive våningsplan. Vattenburen värme via fjärrvärme. Exteriört väntar ett rymligt garage (ca 47 kvm) med gjuten platta, insynsskyddad uteplats på baksidan samt en lummig trädgårdstomt. Fiber är installerat. Mycket centralt läge med gångavstånd till både förskola, skola, matvaruaffär och tåg-bussförbindelser! Välkommen på visning!

  • Premium
Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Norra Belltorpsvägen 4B, Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Norra Belltorpsvägen 4B

Radhus
Adolfsberg / Södra Lindhult, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
5 529 kr/mån
28 688 kr/m²

Välkommen till Södra Lindhult och Norra Belltorpsvägen 4B! Här finnes ett välvårdat radhus med ljuvlig uteplats samt balkong som vetter mot baksidan. Genomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplan, badrum på respektive våningsplan samt 2 sovrum. Förråd och bilplats i anslutning till bostaden. Ett attraktivt boende med närhet till sköna grönområden, goda kommunikationer samt en kort promenad till områdets förskola. Välkommen på visning!

  • Premium
Stolpgränd 7 , Solhaga, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 17:15
Stolpgränd 7 , Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stolpgränd 7 , Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stolpgränd 7

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 895 kr/mån
17 089 kr/m²

Välkommen till populära Brf Solhaga och denna välplanerade 3:a med inglasad balkong och stamrenoverat badrum (2022). Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, goda förvaringsmöjligheter samt gästtoalett. I den inre reparationsfonden finns 21 833 kr. I Solhaga bor du i ett lugnt och otrafikerat område. Föreningen har en egen badpark som är öppen sommartid. Här bor du med naturen som granne. Karlslunds herrgård ligger inom gångavstånd, Haga Centrum en cykeltur bort och en biltur från bostaden hittar du även Centrum. Den här bostaden har verkligen ett optimalt läget i ett fantastiskt grönområde. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Huggarvägen 4, Åmmeberg, Askersunds kommun
Huggarvägen 4, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 2
Huggarvägen 4, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 3

Huggarvägen 4

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 495 000 kr
152 m²
6 rum
899 m² tomt

På Huggarvägen 4 i populära Åmmeberg saluförs nu äntligen en rymlig familjevilla om 6 rum och kök med härliga umgängesytor! Den tilltalande och påkostade sutterängvillan har trivsam planlösning, två helkaklade badrum samt genomgående fräscha ytskikt. Vattenburet värmesystem, braskamin samt solpaneler bidrar till låga driftkostnader. Fiber är installerat. Exteriört väntar ett inglasat uterum samt trädgård med fritt och naturnära läge på baksidan. Välkommen på visning!

  • Premium
Skrubby Norrgården 105, Östansjö, Hallsbergs kommun

Skrubby Norrgården 105

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 590 000 kr
275 + 10 m²
7 rum
8 680 m² tomt

Nu ges chans att förvärva en unik fastighet med rymligt bostadshus, fristående gästhus samt litet verkstadshus. Det gedigna bostadshuset om hela 275 kvm erbjuder ett stort kök, trägolv, flertalet kakelugnar (ej besiktigade) samt badrum på respektive våningsplan. Här finns möjligheter att skapa ett fint hem att trivas i under lång tid framöver. Exteriört väntar en tomt om 8680 kvm. Eget vatten och avlopp. Från fastigheten är det enkelt att ta sig till kringliggande orter via motorvägen. Välkommen på visning!

Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun
Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun, bild 2
Tivedsvägen 25, Finnerödja, Laxå kommun, bild 3

Tivedsvägen 25

Villa
Finnerödja, Laxå kommun
Fastighetsbyrån Laxå
850 000 kr
130 + 70 m²
4 rum
1 877 m² tomt

På Tivedsvägen 25 i natursköna Finnerödja presenteras en trivsam villa med bergvärme! Här bor du på en stor tomt om 1 877 kvm med baksida som angränsar mot skogsområde. Villan om fyra rum och kök har trevliga sällskapsytor, rymligt kök samt fungerade eldstad. Kommunalt vatten och avlopp. Fiberinstallation kommer bekostas av nuvarande ägare. Bra läge med närhet till skola (F-6), förskola, mataffär samt elljusspår. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
Kvarngatan 10, Fylsta, Kumla kommun
Kvarngatan 10, Fylsta, Kumla kommun, bild 2
Kvarngatan 10, Fylsta, Kumla kommun, bild 3

Kvarngatan 10

Villa
Fylsta, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
2 695 000 kr
135 m²
5 rum
970 m² tomt

Här välkomnas du till en väl omhändertagen villa som med sin röda panel och vita knutar bjuder in till ett hemtrevligt boende! Här förfogar du över din egen oas på baksidan i form av en grönskade och uppvuxen trädgård med bästa solläge. Interiört väntar ett helt nytt kök från 2022, två badrum samt fyra sovrum. Tak bytt 2005. På Kvarngatan 10 bor du med ett mycket centralt läge i hjärtat av Fylsta. Från huset är det gångavstånd till både förskola, skola, matvaruaffär, tågstation och biblioteket! Välkommen på visning!

  • Premium
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 2
Carléns väg 38, Hällabrottet, Kumla kommun, bild 3

Carléns väg 38

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
3 095 000 kr
154 + 67 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en rymlig och välplanerad enplansvilla i familjevänliga Hällabrottet! Villan om sex rum och kök med tilltalande planlösning har ett nyrenoverat badrum från 2023, ljust kök med köksö samt genomgående fräscha ytskikt. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump från 2022. Helkaklad tvättstuga med dusch samt nya maskiner från 2023. Huset är beläget på en lugn återvändsgata. Gångavstånd till omtyckt förskola, skola (F-6), obemannad matbutik (öppen dygnet runt) samt pizzeria! Välkommen på visning!

  • Premium
Hasselgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun

Hasselgatan 48

Radhus
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 550 000 kr
102 m²
5 rum
4 907 kr/mån
25 000 kr/m²

Med ett trevligt gavelläge mot lugn återvändsgata ligger detta trivsamma bostadsrättsradhus. Den välplanerade bostaden om 102 kvm har fint kök, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, helkaklat badrum med badkar samt fyra sovrum. Här bor ni i en stabil förening med bra ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond. Det här är ett lugnt, barnvänligt och bekvämt boende med närhet till naturen, förskolor, skola, matbutik och bra bussförbindelse till city. Välkommen på visning!

Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun, bild 2
Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun, bild 3

Långgatan 6

Villa
Brunnskullen, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 495 000 kr
75 + 69 m²
5 rum
723 m² tomt

På Långgatan 6 presenteras denna välplanerade villa med en tilltalande planlösning, nytt kök och bergvärme! Huset om 75 kvm boarea + 69 kvm biarea fördelar sig över fem rum och kök, badrum, gästtoalett samt gillestuga i källarplan. På entréplan väntar en öppen planlösning, härliga umgängesytor samt nytt kök sedan 2023. Exteriört erbjuds en lummig och uppväxt hörntomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Huset har ett rymligt och vidbyggt garage. Lugnt område med gångavstånd till både matvaruaffär och Hallsbergs tågstation! Välkommen på visning!

  • Premium
Masugnsvägen 6, Mariedamm, Askersunds kommun
Masugnsvägen 6, Mariedamm, Askersunds kommun, bild 2
Masugnsvägen 6, Mariedamm, Askersunds kommun, bild 3

Masugnsvägen 6

Villa
Mariedamm, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
495 000 kr
128 + 65 m²
4 rum
1 025 m² tomt

I lugna och naturnära Mariedamm finns nu möjlighet att förvärva en gedigen tvåplansvilla med källare. Huset har trivsamma umgängesytor, två godkända eldstäder samt delvis bytta fönster. Bergvärme bidrar till låga driftkostnader. Tak ska vara bytt under 2000-talet. Här i Mariedamm är det nära till sjöar, bad och skog. Kommunalt omskött badplats i sjön Skiren en lättare promenad bort och till förskola och skola (f-5) i Rönneshytta tar du med fördel bilen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

  • Premium
Skogalundsgatan 3E, Ryttartorpet, Kumla kommun
  • Imorgon kl 16:00
Skogalundsgatan 3E, Ryttartorpet, Kumla kommun, bild 2
Skogalundsgatan 3E, Ryttartorpet, Kumla kommun, bild 3

Skogalundsgatan 3E

Lägenhet
Ryttartorpet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
1 925 000 kr
79 m²
3 rum
4 913 kr/mån
24 367 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva ett socialt enplansradhus som erbjuder 79 väldisponerade kvadratmeter. Här bor du i ett optimalt planerat radhus med öppen planlösning, gedigna materialval, uteplats och härlig gräsmatta på baksidan. Vattenburen golvvärme. Här bor du lugnt och familjevänligt med skola, förskola och rofyllda grönområden i närområdet. Gångavstånd till busshållplats mot Örebro. På mindre än 10 min med bil når man Mariebergs handelsområde. Välkommen på visning!

  • Premium
Ugglestigen 10, Åsbro, Askersunds kommun

Ugglestigen 10

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
995 000 kr
106 m²
5 rum
595 m² tomt

På Ugglestigen 10 i barnvänliga Åsbro saluförs nu en lättskött och välplanerad enplansvilla med lummig baksida. Den välplanerade villan om 106 kvm består av fem rum och kök, helkaklat badrum från 2013, gästtoalett samt tvättstuga med groventré. I vardagsrummet finns en trivsam eldstad (godkänd för användning). Lättskött tomt om 595 kvm. Här bor du på en lugn återvändsgata med gång/cykelavstånd till förskola, skola (F-6), matvaruaffär samt sjön Tisaren. Varmt välkommen på visning!

Knölagatan 31, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Knölagatan 31

Radhus
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 995 000 kr
150 + 7 m²
5 rum
495 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en välrenoverad familjevilla med genomtänkt planlösning i Vretstorp. Villan erbjuder ett hemtrevligt kök, härliga umgängesytor samt två renoverade badrum. Idag finns tre sovrum, men ytterligare sovrum kan med enkelhet ordnas med hjälp av husets praktiska planlösning. För extra bekvämlighet finns dessutom ett stort och inglasat uterum som vetter mot allmänning på baksidan. Exteriört väntar en stenlagd garageuppfart. Garaget har nyligen renoverats i form av nytt betonggolv, nya gipsväggar och innertak. I barnvänliga Vretstorp har du tillgång till både förskola, skola och matvaruaffär. Välkommen på visning!

Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 2
Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 3

Kalsta 143

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
3 495 000 kr
140 m²
5 rum
2 383 m² tomt

Vill du bo i ett sekelskifteshus med utsikt över åkermarker och samtidigt ha cykelavstånd till skola, förskola, busshållplats och liten matvaruaffär - då är detta magnifika hus utanför Sköllersta troligtvis ditt drömboende! Huset om ca 140 kvm har blivit varsamt renoverat under de senaste åren. Bekvämligheter i form av nytt avlopp 2022 samt vattenburen värme via jordvärme. Tak bytt 2018. Fiber är installerat. Exteriört finns en delvis isolerad lada med gym och garage samt en insynsskyddad baksida med fri utsikt, kvällssol och badtunna. Välkommen på visning!

  • Premium
Hackvads via 5136, null, Lekebergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hackvads via 5136

Villa
Lekebergs kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 495 000 kr
201 + 124 m²
7 rum
2,8 ha tomt

Med ett vackert och lantligt läge mellan Fjugesta och Kumla finns nu möjlighet att förvärva 3 fastigheter som erbjuder ett trivsam 1½-plansvilla med vidbyggt garage, en damm samt 2 ha trädbevuxet område. Det stora bostadshuset består av sju rum och kök, tre badrum samt härliga umgängesytor på samtliga plan. Vattenburen värme via sjövärme. Exteriört väntar en stor tomt med utsikt över dammen, altan på baksidan samt växthus. Här bor man med ett vackert läge på landet men har samtidigt ca 10 km till skolor, förskolor och mataffärer. Välkommen på visning!

  • Plus
Skyttegatan 3, Centralt, Askersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Skyttegatan 3, Centralt, Askersunds kommun, bild 2
Skyttegatan 3, Centralt, Askersunds kommun, bild 3

Skyttegatan 3

Villa
Centralt, Askersunds kommun
Fastighetsbyrån Askersund
1 325 000 kr
88 + 80 m²
5 rum
756 m² tomt

Med ett lugnt och samtidigt centralt läge i Askersund presenteras här en välskött tegelvilla med fin trädgård och fjärrvärme. Huset på Skyttegatan 3 har fem rum och kök, helkaklat badrum samt eldstad i vardagsrummet. Exteriört väntar en fin trädgård med flertalet fruktträd och bärbuskar. På baksidan finns en uteplats under tak. Från huset är det gångavstånd till både förskolor, skolor, matvaruaffär och restauranger. Huset är besiktigat och dolda-fel försäkrat. Välkommen på visning!

  • Premium
Leksandsgatan 9, Haga, Kumla kommun

Leksandsgatan 9

Lägenhet
Haga, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
825 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/2
3 326 kr/mån
21 711 kr/m²

Möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad 2:a om 38 kvm med genomgående hög standard! Lägenheten har en öppen planlösning, separat sovrum samt balkong! Här har du tillgång till både diskmaskin, egen tvättmaskin samt parkeringsplats. Här bor du i det lugna och populära villaområdet Haga men har samtidigt gångavstånd till både tågstation, matvaruaffär och restauranger! Varmt välkommen på visning. Säljaren är flexibel gällande tillträdesdatum.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 32