Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joel Hämälä

Joel Hämälä

Om mig

Joel Hämälä är en fastighetsmäklare som kombinerar lokalkännedom, lång erfarenhet och gedigen kompetens för att hjälpa dig till en framgångsrik affär. Tack vare min långa erfarenhet och stora kontaktnät kan du känna dig trygg hela vägen fram till en avslutad och bra affär. Jag är själv bosatt i Örebro och använder min lokalkännedom för att hjälpa dig uppnå dina önskemål med en flytt, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olofsgatan 10, Ormesta, Örebro kommun
Olofsgatan 10, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 10, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 10

Villa
Ormesta, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
7 295 000 kr
248 + 33 m²
7 rum
874 m² tomt

Välkommen till denna imponerande och exklusiva villa belägen på attraktiva Olofsgatan 10 i Ormesta, Örebro. Med sina generösa 248 kvadratmeter i boarea 33 kvm biarea erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Totalt 7 rum, varav 5 sovrum. Här möts du av högt i tak (2,90 meter) i bägge planen, vilket skapar en känsla av rymd och elegans. Genomgående stora rum ger möjlighet till flexibel planering och inredning efter eget tycke. De påkostade och exklusiva materialvalen bidrar till en känsla av gedigenhet och stil. Huset har flera uteplatser i olika väderstreck, varav en stor terrass med utmärkta solmöjligheter. Låg energiförbrukning genom bergvärme och FTX-system. Golvvärme i bägge planen och en braskamin skapar en behaglig och mysig atmosfär året om. Det vidbyggda garaget, även det med golvvärme, erbjuder praktiskt utrymme för bilen och extra förvaring. Läget är oslagbart med närhet till både natursköna områden och stadens puls. Oavsett om du vill njuta av lugnet i naturen eller utforska stadens utbud finns allt inom bekvämt avstånd. Detta är verkligen ett välbyggt och exklusivt boende som imponerar på alla sätt och vis. Varmt välkommen att boka visning och upplev själv vad denna fantastiska villa har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hummelstavägen 6B, Odensbacken, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hummelstavägen 6B, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Hummelstavägen 6B, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Hummelstavägen 6B

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
2 495 000 kr
130 + 130 m²
762 m² tomt

Denna rymliga villa i Odensbacken är perfekt för den som söker en avkopplande och bekväm livsstil, då flertalet stora och kostsamma renoveringar är utförda under åren. Med en totalyta på 260 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här kan ni njuta av en låg driftskostnad tack vare den energieffektiva bergvärmepumpen. På denna hörntomt finns möjlighet att skapa en trivsam utomhusmiljö för dig och dina nära. Koppla av och njut av lugnet på uteplatsen medan barnen leker i trädgården. Vill du ha en mysig kväll framför brasan? Här finns en härlig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Närområdet erbjuder en rad bekvämligheter och aktiviteter. Odensbacken är känt för sina grönområden och natursköna vyer. Ta en promenad eller cykeltur längs de vackra stigarna och njut av den friska luften. För den aktive finns även möjligheter till olika idrottsaktiviteter i närheten.

  • Premium
  • Uteplats
Uggelboda 549, null, Örebro kommun

Uggelboda 549

Villa
Örebro kommun
Fastighetsbyrån Örebro
1 995 000 kr
77 m²
2 rum
2 123 m² tomt

Nära Ormesta och Mark, inom bekvämt avstånd till centrala Örebro! Denna fastighet sträcker sig över 2123 kvm med en härlig trädgård full av äppelträd, bärbuskar och stora möjligheter för odling. Huset är 77 kvm stort och har en braskamin för extra mysighet. Nytt avlopp har installerats. Njut av naturen som granne på den lummiga tomten och ha stadens puls inom bekvämt cykelavstånd. Soliga soldäcket mot öst och söder blir ditt favoritställe att njuta av omgivningen. Perfekt för den trädgårdsintresserade! Välkommen till ditt drömboende!

  • Plus
  • Uteplats
Erlands Jennys Väg 25, Hällabrottet, Kumla kommun

Erlands Jennys Väg 25

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Fastighetsbyrån Kumla
4 295 000 kr
139 m²
6 rum
1 027 m² tomt

Nyproducerat hus på rymlig tomt i det idylliska och nya bostadsområdet Älvesta, strax väster om Hällabrottet. Ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. Huset placeras optimalt på tomten utifrån väderstreck och kvällssolen når framtida altan.

  • Nyproduktion

Visar alla 4