Lundagatan 44D

Södermalm Högalid, Stockholms kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
30,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1931
Förening
HSB BRF Marmorn i Stockholm
Om föreningen
Avgift
1 632 kr/mån
Pris/m²
86 885 kr/m²
Antal besök
2 189
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till denna fantastiska bostad där originaldetaljer smakfullt kombinerats med moderna renoveringar och skapar ett hem att trivas i! Här finns fina inslag så som brädgolv, speglade dörrar och stort fönsterparti. Köket har varsamt renoverats och erbjuder gott om förvaring samt arbetsyta. Tack vare planlösningen är bostaden enkel att möblera med matbord, avskild sovdel och soffa. Föreningen har gemensamma balkonger i trapphuset där man kan sitta och avnjuta den storslagna utsikten över Riddarfjärden!

Brf Marmorn är en av Södermalms populäraste föreningar tack vare dess fantastiska ekonomi och gedigna styrelsearbete. Föreningen tillhandahåller alla gemensamhetslokaler man kan önska såsom gästlägenheter och musikrum. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och föreningen har en låg belåningsgrad på endast 1794 kr/kvm. Föreningen äger marken och har ca 14.4 mkr i kassan. Siri Derkert, känd för att bl a ha utsmyckat Östermalms tunnelbanestation, har målat en takmålning i entrén 44D.

Här bor du högt upp på Skinnarviksberget med lummiga och lugna omgivningar samtidigt som Hornstulls och Zinkensdamms utbud av restauranger, butiker, barer och livsmedelsbutiker ligger mycket nära. Runt knuten finns Kristinehovs Malmgård med frigående höns och Skinnarviksparken med en av de vackrare utsikter du kan hitta och här spenderar du gärna sommarkvällar och nyårsaftnar. Goda kommunikationer med Zinkendamms och Hornstulls tunnelbana samt flera olika busslinjer inom 5 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm

Kontakta mäklaren

Fanny Strand

Bjurfors Södermalm
Mäklare Fanny Strand, Bjurfors Södermalm
070-782 00 44

Onlinevisning

  • 19
    sep
    Idag kl. 13:15–13:25
    Onlinevisning på Hemnet
Välkommen att delta i visningen där du befinner dig – via din telefon, dator eller surfplatta. Så fungerar en onlinevisning.

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.