Kocksgatan 52

Södermalm Katarina, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1945
Förening
BRF Schultz 16
Om föreningen
Avgift
1 451 kr/mån
Pris/m²
88 088 kr/m²
Antal besök
2 794
Dagar på Hemnet
7

Funkis när det är som bäst! Mycket fin lägenhet med flertalet bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, platsbyggda köksskåp och garderober, fönsterbrädor i natursten och spanjoletter.

Lägenheten har en väldigt trevlig planlösning med ett stort vardagsrum och en öppen planlösning mot matplats och kök, en rejäl sovalkov med plats för 160-säng samt mycket rymliga, platsbyggda garderober och skåp i hall. Här finns två stora fönsterpartier som släpper in ett fint ljus och längs gatan har du utsikt över vackra och historiska fastigheter.

Förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har endast 658 kr i lån/kvm. Den fina fastigheten är K-märkt och flertalet funkisdetaljer återfinns i entré och på fasad.

Adressen är en av Söders mest populära, mitt i de levande SoFo- kvarteren med sitt rika utbud av småbutiker, restauranger, barer och caféer. Här finns allt du behöver utanför porten. Mitt bland trevliga promenadgator njuter du här av en unik stämning som är svår att hitta i andra delar av Stockholm. Stor matbutik på både Folkungagatan och Gotlandsgatan och en kort promenad bort finner du även Medborgarplatsen med T-bana, Apotek, affärer, bio och saluhall. Blåbuss 2 och 3 går även ett par minuter från porten och tar dig enkelt runt till alla centrala delar av Stockholm. Direkt utanför porten möts du av Katarina kyrkas vackra torn om du tittar norrut och Mosebacke Torg ligger också nära. Flera gröna parker i närheten med Axel Landqvist park precis intill, Vitabergsparken en bit bort samt Lilla och Stora Blecktornsparken med parklek, djur och tennisbana. Nytorget erbjuder trevligt häng med flertalet glassbarer och lekpark samt flera bra restauranger såsom Urban Deli, Bananas och Nytorget 6.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.