Uppfartsvägen 8

Solna Gamla Råsunda, Solna Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Byggår
1939
Förening
BRF Apeln 2
Om föreningen
Avgift
2 410 kr/mån
Pris/m²
70 441 kr/m²
Antal besök
3 745
Dagar på Hemnet
26

- Vån 3
- Stambytt 2013 i kök och badrum
- Ekonomisk stabil förening
- Optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Full maskinell utrustning i köket
- Närhet till kommunikationer
- Föreningen godkänner juridisk person!

Välkommen hem, ljusa väggar och ett generöst ljusinsläpp. Den trevliga planlösningen har kvadraten rätt fördelade mellan utrymmena med ett tilltaget sällskapsrum där stor soffgrupp får plats med TV och mediemöbel. Härifrån nås balkongen med sol under eftermiddagen. Avskärmat ligger sovalkoven, med utrymme för dubbelsäng och förvaring i klädkammare. Köket har generösa ytor för matlagning och förvaring. Här får matbord plats! Badrummet är stambytt och väldigt fint med stora kakelplattor och mörkt klinker.
En synnerlig välplanerad och hemtrevlig bostad med perfekt läge mitt i Råsunda och i stabil och välskött förening. Registrerad som 1 rum och kök.

OMRÅDET
Läget är perfekt! Bo precis intill Råsundavägen som kantas av flera trevliga caféer, restauranger och småbutiker. Uppe i Filmstaden finns ett brett utbud av restauranger på liten yta och dessutom Råsundas egna SF-biograf som gör biobesöken mer spontana. Filmstaden bjuder på flera restauranger i olika prisklasser. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. I portvaktsstugan som ligger vid entrén till området finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai mat, här finns något för alla smaker.

MATBUTIK/ SHOPPING
För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan vid Skogstorget. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business Park ca 5 minuter bort med bil.

GRÖNOMRÅDEN/MOTION
Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Närmaste grönområdet är Näckrosparken för dig som vill ta en kort promenad eller rasta hunden. Uppe i Filmstaden ligger Puls och Träning gym och precis där Solna gränsar mot Sundbyberg ligger SATS Tuletorget. En tvärgata bort ligger populära Little Peace Yogastudio.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda, Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar på promenadavstånd. Närmsta tunnelbanestation är Näckrosen (blå linje) dit du promenerar på 5 min. Tunnelbanan tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Flera bussar avgår ute på Råsundavägen däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alexander Syvertsson

Notar
Mäklare Alexander Syvertsson, Notar
0708-94 84 74
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019