Gaffelseglet 42

Vega, Haninge kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Newton
Om föreningen
Avgift
2 951 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/år
Pris/m²
52 794 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade 1,5:a med balkong mot lummig innergård och med närhet till affärer, café, restauranger, kommunikationer, gym och blivande padelhall.
Bostaden har genomgående fina materialval och hög standard så som induktionshäll, diskmaskin och kombinerad ugn och mikro i köket samt bl a, kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Än finns det möjlighet att påverka inredning och uppgradera maskinval.

Grannskapet Newton består av Svanenmärkta lägenheter med 1000 kvadrat innergård med växthus, pergola, lekplats och upptäckarstig som tar dig genom gårdens alla finesser. Njut av modernt och bekvämt boende en kort promenad från pendeltågstationen Vega och du tar dig till stan på 24 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Då bostaden är miljöcertifierade enligt Svanen så är det möjligt att du som köpare kan teckna ett grönt bostadslån. Många lånegivare erbjuder förmånliga bostadslån med lägre ränta för dig som köpt en klimatsmart och hållbar bostad.

OBS lägenheten säljs på ritning och beräknas vara färdigställd november 2023, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Jennifer Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Jennifer  Hertzman , Svenska Mäklarhuset Haninge
0709595642