Bodalsvägen 3

Bodal/Baggeby, Lidingö Se på karta

2 395 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Byggår
1954
Förening
BRF Regattan 2
Om föreningen
Avgift
1 554 kr/mån
Driftkostnad
2 760 kr/år
Pris/m²
61 410 kr/m²

Presenterar denna yteffektiva etta högst upp i huset med väl tilltaget kök och balkong mot lugn och grönskande gård. Här utnyttjas ytan på bästa sätt med ett härligt ljust lättmöblerat allrum, välkomnande hall med förvaring och plats för stort matbord i köket intill fönster. Helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Parkettgolv i allrummet och nyrenoverat modernt microcementgolv i hallen och köket. Fullstort kök med gott om förvaring och arbetsbänk, vita köksluckor och bänkskiva i cement. På balkongen njuter du av förmiddagssol i österläge. Möjligheten finns att göra om lägenheten till en 2:a genom att sätta upp en vägg i allrummet. Lägenheten andas ljus tack vare de stora fönsterpartierna i allrummet och i köket, nyrenoverat och lättmöblerat. Avgift ligger på endast 1554kr/mån. Brf Regattan 2 har mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om 487kr/kvm bostadsrättsyta med många stora renoveringar bakom sig (fasad, balkong, fönster, stambyte och tak). Lägenheten disponerar två förråd och parkering/garage finns att hyra av föreningen.

Här bor du i ett grönskande centralt område med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Bodal/Baggeby eller vid Larsberg. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. I närområdet finns SATS, Fitness24seven och Nordic Wellness. Ypperliga kommunikationer med Lidingöbanans station Bodal och Baggeby och buss 238 samt 221 som avgår från Bodalsvägen. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö Centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och drygt 10 minuter till Stockholms innerstad. Mindre livsmedelsaffär finns i Bodal. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av Tempo vid Baggeby torg, i närområdet finns Willys och Ica Kvantum. Det finns även flera restauranger på Baggeby torget. I närområdet finns många förskolor och skolor.

Missa inte chansen att komma och titta på denna lägenhet, skriv upp visningstiden i kalendern och kom förbi för att uppleva!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Lidingö