Mäklare Wilhelm Ericsson

Wilhelm Ericsson

Om mig

Jag heter Wilhelm och är mäklare med fokus på Lidingö. Jag är uppväxt och bott större delen av mitt liv på Lidingö, vilket gör att jag har bra lokalkännedom om alla bostadsområden, skolor, butiker och smultronställen. Som mäklare och person är jag målinriktad, ambitiös och allt jag tar mig för är jag väldigt noggrann och strukturerad i. Jag strävar alltid efter att hjälpa alla parter i en affär och överträffa deras förväntningar, detta genom ett hängivet intresse för bostäder och människor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun
 • Ons 27 sep kl 17:15
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Bodalsvägen 20, Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Bodalsvägen 20

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
4 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/12
4 120 kr/mån
52 579 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga gavel-fyra om 95 kvm. Lägenheten ligger i ett populärt område och har en synnerligen väldisponerad planlösning med balkong i fint solläge. Här får du möjligheten att förädla och modernisera för att skapa ditt egna drömboende. Tre sovrum samt luftigt och socialt vardagsrum med tillhörande matplats i anslutning till köket. Fint originalkök med gott om förvaring, arbetsbänk, skafferi och städskåp samt plats för mindre matbord intill fönstret. Stambytt helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Möjligheten finns att bygga ytterligare ett badrum/gäst-wc samt öppna upp köket för att få till ett stort socialt kök (se alternativ planlösning). Välkomnande hall, platsbyggda garderober och klädkammare finns. Ett optimalt boende med gångavstånd till kommunikationer, butiker, skolor, förskolor och natursköna gångstråk utmed vattnet. Förråd disponeras av lägenheten. Två hissar, gemensam uteplats med utemöbler och gästlägenhet finns. Tillträdet är flexibelt. Attraktivt område med närhet till det mesta som närservicebutik på Baggebytorget, Ica Kvantum i Larsberg med delikatess-disk, apotek samt Willys i Gångsätra. Goda kommunikationer via buss som tar en till Lidingö centrum med systembolag, flera restauranger och bibliotek. Långa promenadstråk längs vattnet. Bussen har hållplatser utanför porten och fortsätter efter centrum till Ropsten och tunnelbanan. Lidingöbanan, med samma destination, tar endast 7 minuter. Pendlingsbåt kan även tas från Dalénum till bl a Nybrokajen. Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden. Missa inte chansen att komma och titta på denna bostad, skriv upp visningstiden i kalendern och kom förbi för att titta. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Källängsvägen 28, Näset, Lidingö kommun
 • Imorgon kl 11:30

Källängsvägen 28

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
4 500 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 9/9
6 690 kr/mån
52 632 kr/m²

Välkommen till milsvid utsikt, sjöglimt och ett privat läge högst upp i huset. Lägenheten nyttjas idag som en 3 rok med stort matrum intill köket men möjligheten finns att återställa planlösningen till en 4 rok med tre stycken sovrum (se alternativ planritning). Lägenheten har ett attraktivt läge med fri utsikt och stor inglasad balkong men samtidigt nära till kommunikationer, mataffär och natur. Hörnlägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck och förmiddagssol på balkongen. I stora sovrummet finns platsbyggd förvaring, klädkammare finns och fler garderober i hallen. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Charmigt originalkök med skafferi och diskmaskin samt stor matplats intill köket och den fina utsikten. Lägenheten andas ljus, rymlighet och är inflyttningsklar. Original parkettgolv och genomgående målade ytskikt. Föreningen har god ekonomi med stort dolt kapital i form av åtta stycken hyresrätter samt byggrätt för ytterligare två stycken lägenheter, vilket gör att föreningen potentiellt kan bli skuldfri. Hiss, tvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser finns i fastigheten. Lägenheten disponerar ett förråd. Tillträdet är flexibelt. Denna lägenhet måste upplevas på plats! På Näset bor du i ett centralt och populärt område på Lidingö intill naturen och grönområden med fina jogging- och promenadstråk. I närområdet finner du idrottsanläggningar så som fotbollsplaner, ishockeyrink, skidspår, golfbana, utegym och tennishall. För den båtintresserade finns även Kyrkvikens småbåtshamn på gångavstånd. Vid Grönsta finner man Lidingö Musteri & fik. I mitten av Näset finns Källängstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger och frisör. Från Näset tar man sig lätt till Ropsten på ca 8 minuter med buss 203 eller med bil in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter, det finns även bra cykelbana med mindre än 3 km till Ropsten. Buss 238 tar dig till flera knytpunkter på ön så som Hersby gymnasium, Lidingö Centrum, Torsvik, Millesgården och Bodal. I och runt Näset finns flera populära skolor och förskolor. Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden och för att boka in dig på visning redan nu. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Källängsvägen 69, Näset, Lidingö kommun

Källängsvägen 69

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
3 800 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
3 769 kr/mån
54 286 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och mysiga 3:a i populära Brf Kaninen på Näset. Denna lägenhet bjuder på genomgående naturligt ljus från två väderstreck och en härlig balkong i syd/väst-läge med trädgård utanför och sol många timmar per dag. Stort renoverat kök (renoverat 2017/18) med gott om förvaring, arbetsbänk, alla nödvändigheter och plats för stort matbord. Från köket så nås det rymliga vardagsrummet med plats för stor soffa, mysig möblerbar balkong som är infälld i fasaden och är utrustad med infravärme som förlänger årstiderna. Två stora sovrum med plats för garderober och hemmakontoret. Utanför sovrummen finns platsbyggd förvaring från Mirro med skjutdörrar. Helkaklat stambytt badrum med duschväggar i glas, tvättmaskin och handdukstork. I hallen är det stengolv med golvvärme och i övriga rum är det genomgående samma stil på golven. I denna lägenhet behöver du inte göra några renoveringar eller förbättringar, här är det bara att flytta rakt in! På Näset bor du i ett centralt och populärt område på Lidingö intill naturen och grönområden med fina jogging- och promenadstråk. I närområdet finner du idrottsanläggningar så som fotbollsplaner, ishockeyrink, skidspår, golfbana, utegym och tennishall. För den båtintresserade finns även Kyrkvikens småbåtshamn på gångavstånd. Vid Grönsta finner man Lidingö Musteri & fik. I mitten av Näset finns Källängstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger och frisör. Från Näset tar man sig lätt till Ropsten på ca 8 minuter med buss 203 eller med bil in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter, det finns även bra cykelbana med mindre än 3 km till Ropsten. Buss 238 tar dig till flera knytpunkter på ön så som Hersby gymnasium, Lidingö Centrum, Torsvik, Millesgården och Bodal. I och runt Näset finns flera populära skolor och förskolor. Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden. Missa inte chansen att komma och titta på denna bostad, skriv upp visningstiden i kalendern och kom förbi för att titta. Välkommen!

 • Balkong
Stenkilsvägen 4, Brevik, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning

Stenkilsvägen 4

Lägenhet
Brevik, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 500 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
2 871 kr/mån
51 020 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Källängsvägen 17, Näset, Lidingö kommun

Källängsvägen 17

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 150 000 kr
31,7 m²
1 rum
1 478 kr/mån
67 823 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Presenterar denna yteffektiva och ljusa 1:a utan insyn med solig balkong och med ett fritt läge. Attraktivt och lugnt läge på populära Näset med utsikt mot grönska. Lägenheten ligger i precis anslutning till såväl torget som bussen som tar dig till Ropsten på ca 8 min. Separat funktionellt kök med plats för matbord intill fönster. Hall med garderob och klädkammare, luftigt allrum med fönster mot naturen och solig balkong i söderläge samt plats för förvaring. Stambytt helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Två förråd disponeras av lägenheten. För den som önskar kan lägenheten byggas om för att disponeras som en mini-2:a. Förening med god ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Fiber bredband indraget i lägenheten och parkeringsplatser finns att hyra. Välkommen! På Näset bor du i ett centralt och populärt område på Lidingö intill naturen och grönområden med fina jogging- och promenadstråk. I närområdet finner du idrottsanläggningar så som fotbollsplaner, ishockeyrink, skidspår, golfbana, utegym och tennishall. För den båtintresserade finns även Kyrkvikens småbåtshamn på gångavstånd. Vid Grönsta finner man Lidingö Musteri & fik. I mitten av Näset finns Källängstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger och frisör. Från Näset tar man sig lätt till Ropsten på ca 8 minuter med buss 203 eller med bil in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter, det finns även bra cykelbana med mindre än 3 km till Ropsten. Buss 238 tar dig till flera knytpunkter på ön så som Hersby gymnasium, Lidingö Centrum, Torsvik, Millesgården och Bodal. I och runt Näset finns flera populära skolor och förskolor. Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden eller för att boka in dig på visning redan nu. Välkommen!

 • Balkong
Bredablicksvägen 5A, Hersby, Lidingö kommun
 • Imorgon

Bredablicksvägen 5A

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 200 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån -1/3
2 488 kr/mån
63 768 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Presenterar denna välplanerade och rymliga 1:a i populära Hersby med närhet till Lidingö centrum, kommunikationer, naturen och fina promenadstråk utmed Kyrkviken. I avgiften ingår en parkeringsplats med motorvärmare, bredband och Tv-utbud. Här får du en inflyttningsklar lägenhet med stort separat kök med gott om förvaring och arbetsbänk och plats för matbord för 4-6 personer samt uteplats. Luftigt vardagsrum med utrymme för soffa och fåtöljer. I vardagsrummet finns även en separat sovalkov där dubbelsäng får plats. Från vardagsrummet nås den privata trädäckade uteplatsen med staket där du kan ha matbord alternativt loungemöbler. Förvaring i hallen samt helkaklat badrum med dusch. För den som önskar kan man plocka bort väggen mellan köket och vardagsrummet för att få en öppen planlösning alternativt göra om köket till ett sovrum för att nyttja lägenheten som en 2 rok (krävs godkännande från föreningen). Genomgående ljusa ytskikt, klinkergolv i hallen och köket samt parkettgolv i vardagsrummet. Lägenheten disponerar ett källarförråd, ett matkällarförråd och en parkeringsplats. Tvättstuga och trevlig grönskande gård finns för nyttjade av föreningens medlemmar. Förening med god ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden och för att boka in dig på visning. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Illerbacken 5, Näset, Lidingö kommun
 • Borttagen före visning

Illerbacken 5

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
4 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/5
5 086 kr/mån
51 495 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7