Bågevägen 29B

Bosvedjan, Sundsvall Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
-1 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Bosvedjan i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
2 640 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
10 976 kr/m²
Antal besök
797
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till en av Bosvedjans populäraste adresser!

Inbjudande och hemtrevlig etta praktiskt belägen på bottenplan med närhet till shopping i Birsta city, kommunikationer, elljusspår, bowlinghall och härligt grönområde. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Utmärkt förvaring via garderob som rymmer samtliga årets plagg. Bostaden erbjuder dig även en stor soldränkt altan. Altanen är en praktiskt förlängning av bostaden och ger dig känslan av ett extra rum. Ett perfekt boende för dig som pendlar i jobbet eller dig som söker ett bra första boende. Till lägenheten hör ett förråd om cirka 3-4kvm, detta återfinns i anslutning till bostadens entré likaså husets tvättstuga.

Bosvedjan har länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden, elljusspår, närservice och förskola. Lägenhetens placering ger dig närhet till kommunikationer med buss till Sundsvalls stadskärna likaså Birstas shoppingområde. Med endast 10-15 min tar du dig till vardera destination med stadsbusslinje nr2. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige.

BRF Bosvedjan i Sundsvall är Sveriges näst största HSB-förningen med hela 1033 lägenheter. Här ingår trevliga gemensamhetslokaler att nyttja, lokalt gym att nyttja inom föreningen, endast 150 meter från ytterdörren. Föreningen är också aktiv med diverse aktiviteter så som gemensamma kryssningsresor m.fl. Om en stabil förening och trevligt grannskap är viktigt för dig har du kommit helt rätt.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.