Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun
 • Tis 5 dec kl 16:00
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Klippgatan 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/4
6 356 kr/mån
6 111 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostad på Klippgatan 15 med ljuvlig balkong på hela 12 kvm och trevlig utsikt. Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med välplanerad planlösning. Hemmet är belägen i lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar. I hemmet finns bland annat ett stilrent badrum med kakel & klinkers, rymligt kök med goda arbetsytor, vardagsrum med plats för större soffgrupp samt diverse möblemang. Stora sovrum med god förvaring. Ett tilltaget förrådsutrymme som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. För den som är i behov av ett extra klädkammare kan denna göras om till en walk-in closet. Här bor du i den välskötta föreningen BRF Ortvikshöjden (fd ställaren) i Sundsvall som innefattar 215 bostadsrätter och 16 hyresrätter fördelat på två fastigheter. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. I föreningen finns bastu, hobbylokal, gym, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB. Hemmet är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen är optimal i området då du endast 200 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till Klippgatan 15!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
 • Tis 5 dec kl 17:00
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 025 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till denna etta som genast kommer att charma dig! Här kan du njuta av ett optimalt kvadratsmart boende med moderna materialval och en låg månadsavgift. Här erbjuds närhet till allt du kan önska dig, såsom universitet, stadskärna, kommunikationer, nattliv och en vacker parkmiljö. Kliv in i det rymliga allrummet som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här kan du skapa din egen personliga prägel med genomgående golv i hela hemmet och ljusa ytskick på väggarna. I allrummet finner du även en sovalkov. Det rymliga och helkaklade badrummet är en av höjdpunkterna i hemmet, här finns även möjlighet för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Hallen bjuder på praktisk förvaring med tre garderober för att underlätta din vardag. Och det minimala med insyn gör att du kan njuta av ditt privata utrymme utan att oroa dig för nyfikna blickar. BRF Olofsgården är en välskött och stabil förening. Som boende här har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Här finns allt du behöver för att göra vardagen lättare - vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, kvarterskrogar, apotek och friluftsområdet Sidsjön för eftermiddagspromenader. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till visning.

 • Premium
 • Uteplats
Vikingavägen 49A, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 49A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/3
6 753 kr/mån
7 767 kr/m²

Nu finns det möjlighet att få ta över detta älskade hem på Vikingavägen 49A. Hemmet har varit i samma ägo sedan dag 1 då allt var nytt. Hela hemmet är i ett extremt bra originalskick och här ges alla möjligheter att börja om på en ny kula och sätta sin egna prägel. Här finns gott om utrymme för förvaring med generösa garderober med flera tillhörande förråd. Ni bor smidigt på våning 1 av 3 med fri utsikt över föreningens grönytor med lekpark. Den inglasade balkongen blir som ett extrarum och här kan ni njuta från tidig vår till sen höst. Sovrummen är rymliga och förvaringsmöjligheterna goda. Selångerhus 4 är en stabil och skötsam förening med många genomförda renoveringar. Närhet till fin natur, besöksparkering, strövområden, hälsocentral, förskolor samt en mataffär, pizzeria och numera även en äventyrsgolfbana. Goda bussförbindelser samt en mycket fin cykelväg in till Sundsvall. Värme, vatten, försäkring och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen hem till Vikingavägen 49 A.

 • Balkong
Borgargatan 3, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Borgargatan 3

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
147 + 64 m²
5 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Borgargatan 3 i Skönsberg! Denna fantastiska bostad är så nära nyproduktion man kan komma. Varje hörn har genomgått noggrann omsorg och renovering för att skapa den perfekta boplatsen för dig och din familj. Med en harmonisk och modern design är detta hemmet där du kommer att skapa minnen som varar livet ut. Listan är gedigen och inget har lämnats åt slumpen. Här är några höjdpunkter: Helt ny planlösning med golvvärme på båda planen. Nya golv fönster och el överallt . Köket är hjärtat av hemmet och här har man inte sparat på någonting. Högkvalitativa material och moderna apparater skapar en plats där matlagning blir en fröjd. Det är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär i varje rum. En helt nyplanerad trädgård där tomten är utfyllt och nydränerad. Här kan ni njuta av sommardagar utomhus och på de generösa uteplatserna. Perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Källaren är utgrävd och omdränerad. Här får ni klinkers med golvvärme, samt även ett badrum med bastu. Endast de bästa materialen har använts för att skapa en bostad av högsta kvalitet, där varje detalj är noga genomtänkt. Skönsberg är känt för sitt familjevänliga kvarter och närheten till lekplatser och grönområden gör detta till en perfekt plats för barnfamiljer. Detta hem måste upplevas på plats för att få en bild av hur mkt kostsamma renoveringar som gjorts, för mer info kontakta mäklaren. Välkommen hem till Borgargatan 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun
 • Tis 5 dec kl 15:00
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 2
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
190 m²
7 rum
979 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 11 + 13 - en sekelskiftesdröm med unika detaljer. Denna imponerande fastighet erbjuder högt i tak, hela sex kakelugnar samt en tillhörande tomt som ingår i köpet. Bostaden erbjuder en social atmosfär med ett kök som har en inbjudande köksö. Här kan du njuta av matlagning och umgänge samtidigt. Matrummet är elegant och erbjuder gott om plats för middagar och sammankomster med nära och kära. Med 4-5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och få den privata sfär de behöver. Kakelugnarna skapar en mysig och varm atmosfär, och du kan njuta av deras vackra design samtidigt som en del sprider en behaglig värme under kyliga kvällar. En tillhörande tomt ingår i köpet och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar om att eventuellt bygga ett eget garage eller skapa en underbar utomhusoas. Läget är centralt beläget i Sollefteå och ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, skolor och andra viktiga bekvämligheter. Här kan du verkligen leva det bekväma och aktiva livet du alltid har drömt om. Bostaden har nyligen råkat ut för en vattenskada i toalettrummet på entreplan men kommer att åtgärdas till att bli ett torrutrymme via nuvarande ägares försäkringsbolag. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Välkommen med Er visnings anmälan!

 • Premium
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Eriksgränd 1

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
108 + 63 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till Eriksgränd 1, en trevlig villa belägen i eftertraktade Haga. Detta hem är perfekt beläget med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som det erbjuder fantastiska promenadstråk i en naturskön omgivning. Praktisk och väl omhändertagen villa med flertalet renoveringar gjorda. Huset är fördelat på två plan samt källare och har även ett tillhörande garage. Här finns flertalet rum och sovrum, stor uteplats som är delvis inglasad samt gott om utrymme för umgänge. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 dec kl 17:10
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 2
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 3

Tivolivägen 20

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
52,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 360 kr/mån
24 148 kr/m²

Här finner du en stilren tvåa med en genomtänkt planlösning och balkong i soligt läge med härlig utsikt. Välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck som ger att rikt ljusinsläpp genom lägenheten, och generösa ytor med goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 10-15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 31B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 755 kr/mån
17 438 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med moderna materialval som får dig att längta hem! Köket kännetecknas av smakfulla färg- och materialval, gott om arbetsytor för matlagning samt detaljer för största möjliga trivsamhet. Här finns rejält med förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, plats för matbord samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter mot föreningens lugna innergård. Badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv sedan stambytet och utrustad med tvättmaskin, intill finns även ytterligare en toalett. Vardagsrummet är ljust och lätt möblerad med direkt anslutning mot hemmets kök som ligger i en praktiskt genomgångsplanlösning. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, ett med utrymme för dubbelsäng och generös förvaring med möjlighet till stor garderobslösning och vidare ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor, trevligt ljusflöde i båda sovrummen. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 50 m från bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun
 • Idag kl 12:00
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 2
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 3

Sveavägen 18

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
110 m²
3 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Sveavägen 18 i Nyland! Här kommer du till ett lugnt och trivsamt område med en återvändsgata så det är minimal trafik utanför huset vilket ger en trygg och säker miljö för barnen att leka i. Bostaden erbjuder 110 kvm och erbjuder på entréplanet hall med garderob och toalettrum, kök med charmig detaljer samt ett rymligt allrum med utgång till bostadens uteplats. Går ni en trappa upp finner ni ett badrum med gott om förvaring, stort allrum som kan göras om till ett extra sovrum samt ett sovrum med inbyggda garderober med utgång till bostadens balkong. Inte nog med det så finns ett garage med förvaringsdel samt en gäststuga med plats för större säng eller två stycken våningssängar. Fastigheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Välkommen med Er visningsanmälan!

 • Premium
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun, bild 2
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun, bild 3

Ripvägen 2

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
144 + 26 m²
5 rum
517 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Ripvägen 2, Med 144 + 26 kvadratmeter erbjuder denna bostad det perfekta boendet för familjen. På entréplan erbjuds det två sovrum, helkaklat badrum, förvaring under trappen, kök med gott om arbetsyta och förvaring från Träbiten i Helgum, plats för större matbord, tvättstuga med groventré, vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här finns det även en täljstenskamin perfekt för extra värme eller som mysfaktor. Det bästa av allt är att man kommer ut till hemmets inglasade altan som både har en luftvärmepump och golvvärme. Här kan man verkligen göra det till det perfekta uterummet. Inte nog med det finns det även en altan med spabad. Går ni en trappa upp så finner ni ett stort sovrum som går att dela av till två mindre rum, ett allrum som idag används till ett extra sovrum, klädkammare samt badrum med dusch. Ute finner vi ett garage med eldriven garageport. Här får du även plats med diverse förvaring. Utöver det finns ett vedskjul och lekstuga. På Ripvägen 1 bor du med närhet till bland annat fotbollsplan, skogen, gymnasium, Prästbordets skola (F-3), Vallaskolan (åk 3-9), mataffär och regementet. Även om nuvarande ägare har valt att mjukstarta sin försäljning är du redan nu välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 16:50
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Bygatan 12

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
153 + 100 m²
6 rum
820 m² tomt

Välkommen till Bygatan 12, en stor villa belägen i eftertraktade Haga. Här finns möjlighet att sätta din egna prägel och således skapa ditt drömboende! Huset är perfekt beläget med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som det erbjuder fantastiska promenadstråk i en naturskön omgivning. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
Thulegatan 23B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Thulegatan 23B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 2
Thulegatan 23B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 3

Thulegatan 23B

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/4
3 999 kr/mån
24 476 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna och renoverade trea i hjärtat av Sundsvall. På Thulegatan 23B är detta älskade hem nu redo för nya ägare. Här bor ni på 71,5 välplanerade kvadratmeter med genomgående smakfulla materialval. Med både eldstad och balkong i bästa söderläge säkrar du mysfaktorn vinter som sommar. Hemmet ligger på våning 3 av 4 vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden och med hiss i huset bor ni bekvämt. Här möts du av en välkomnande hall, ett smakfullt kök, vardagsrum med eldstad och utgång till balkong, två generösa sovrum samt badrum med tvättpelare. Genomgående goda förvaringsmöjligheter. Hemmet har fått sig en hel del kärlek genom åren. Köket renoverades 2019, då även med nytt golv. Alla originalgolv har slipats och mer eller mindre samtliga ytskikt fått sig en uppfräschning med målarpenseln och tapetsering. 2020 fräschades badrummet upp med ny kommod, dusch, toalett och badrumsskåp. Föreningen är välskött med god ekonomi och är populär bland sina medlemmar. Just nu pågår en utredning om att bygga ut balkongerna och glasa in dem. Tvättstuga samt matkällare finns i källarplan med möjlighet att ta hissen till rätt våning. Förråd på vindsplan. Föreningen har även satsat på solceller på taket samt laddstolpar på parkeringsplatserna. Från hemmat har du krypavstånd till allt vad Sundsvalls innerstad har att erbjuda i form av restauranger, shopping och evenemang. Hemmet upplevs givetvis bäst på plats, men du kan redan nu uppleva hemmet digitalt via vår tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun
 • Tis 5 dec kl 16:15
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsvägen 11

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/7
4 643 kr/mån
36 735 kr/m²

Välkommen till denna härliga och välplanerade lägenhet på populära Norrliden. Här finns ett trevligt kök med, rymligt vardagsrum med fantastisk utsikt i två väderstreck samt en inglasad balkong med utsikt över staden och hamninloppet, två rymliga sovrum samt ett stort badrum. Vidare finns det gott om förvaringsmöjligheter i både garderober, klädkammare samt tillhörande förråd. Du tar enkelt hissen ner till källaren där du finner förråd samt föreningens tre tvättstugor. Föreningen har även flertalet laddstationer för elbil utöver deras många motorvärmarplatser. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bågevägen 53D, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 53D

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 226 kr/mån
10 783 kr/m²

Välkommen in till denna ytrenoverade 3:a med nya golv och väggar. Bra läget i området. Här får ni en fin utsikt från lägenhetens balkong som vetter över härlig grönska och uppsikt över områdets lekplats. Du erbjuds stora sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter, utmärkt planlösning och sociala ytor. Bostaden är berikad med ett bra ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Bosvedjan har länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden, elljusspår, närservice och förskola. Lägenhetens placering ger dig närhet till kommunikationer med buss till Sundsvalls stadskärna likaså Birstas shoppingområde. Med endast 10-15 min tar du dig till vardera destination med stadsbusslinje nr 2. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige. BRF Bosvedjan i Sundsvall är Sveriges näst största HSB-förningen med hela 1033 lägenheter. Här ingår trevliga gemensamhetslokaler att nyttja, lokalt gym att nyttja inom föreningen, endast 150 meter från ytterdörren. Föreningen är också aktiv med diverse aktiviteter så som gemensamma kryssningsresor m.fl. Om en stabil förening och trevligt grannskap är viktigt för dig har du kommit helt rätt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Tegelvägen 8A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Tegelvägen 8A

Övrigt
Nacksta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
1 565 m² tomt

Unik Investeringsmöjlighet i Nacksta Industriområde! Här ges en unik chans att förvärva en välskött hyresfastighet med optimalt läge inom Nacksta industriområde. Belägen på Tegelvägen 8A, endast ca 5 km väster om Sundsvalls pulserande centrum, har denna fastighet enastående tillgänglighet mot både E14 och Timmervägen. Med en markareal om 1 565 m², inklusive grusade kör- och parkeringsytor samt 10 platser med motorvärmare, möjliggör denna fastighet för smidig och effektiv verksamhet. Byggrätt för ytterligare byggnad finns. Den moderna kontorsbyggnaden, uppförd 2015, utstrålar både kvalitet och funktion. Konstruktionen vilar på en stabil betongplatta med golvvärme och har en stilfull fasad av träpanel, 3-glasfönster och plåttak med tegelprofil – en kombination av stil och hållbarhet som ger en lång livslängd. Den sammanlagda uthyrningsbara ytan uppgår till hela 253 m², vilket ger utrymme för mångsidig användning och flexibilitet. Dessutom skonas miljön med en effektiv uppvärmning via bergvärme. Ett tillfälle som detta är sällsynt – låt inte denna möjlighet gå er förbi. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning för att uppleva potentialen hos denna fantastiska fastighet på plats!

Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Ons 6 dec kl 18:00
Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Matrosvägen 2B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Matrosvägen 2B

Villa
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
147 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till Matrosvägen 2B, där ni hittar ett underbart hus med fyra sovrum som passar perfekt för er familj. Huset värms upp med fjärrvärme och har en trädgård som ni kommer att älska. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus, vilket skapar en trevlig atmosfär i alla rum. Det finns fyra rymliga sovrum, vilket ger varje familjemedlem tillräckligt med utrymme. Det stora köket och vardagsrummet gör det enkelt att umgås och samla hela familjen. Trädgården är välskött och ger er möjlighet att njuta av utomhuslivet. Det är en perfekt plats för barnen att leka och för er att koppla av. Här finns det rikligt med hallon, äppelträd, plommon träd & jordgubbar i pallkrage. Söderläget gör att det finns sol från morgon till kväll. Närområdet har allt ni behöver, inklusive skolor, 5 minuter till Skönsmonsskola som erbjuder från förskola framtill åk 6, parker och shoppingmöjligheter. Kollektivtrafiken är också bekvämt tillgänglig med linje 4 för pendlare. Missa inte chansen att se detta fantastiska hus på Matrosvägen. Boka en visning nu och upptäck det perfekta familjehemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Matrosvägen 2B!

 • Premium
Bragegatan 15, Haga, Sundsvalls kommun

Bragegatan 15

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2/3
7 214 kr/mån
23 950 kr/m²

Välkommen till Bragegatan 15 i det populära och attraktiva området Haga! Här erbjuder vi en rymlig fyra med en yta på hela 119 kvm. Med två inglasade balkonger, en mysig eldstad och ett badrum samt duschrum är detta en bostad som erbjuder både komfort och stil. När du kliver in i denna charmiga bostad möts du av en luftig och öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är inrett med en elegant eldstad, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Balkong
Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 13

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 934 kr/mån
11 194 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet där ni får ett väldigt trevligt hem där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Fint kök, fräscht badrum fina golv och ytskikt. Stor altan där man kan samla hela familjen. Gott om plats för förvaring garderober i lägenheten samt förråd på samma plan som lägenheten. Bostaden är berikad med ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och spotlights i hallen. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Korstavägen 13!

 • Uteplats
 • Hiss
Johannedalsvägen 34, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Johannedalsvägen 34

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 865 kr/mån
6 810 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på omtyckta Johannedalsvägen! Lägenheten bjuder på ett modernt och stilrent kök där matlagning blir en fröjd. Här finner du gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor för att skapa dina kulinariska mästerverk. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för diverse möblemang. Här finns även generösa förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Vardagsrummet är ljust och öppet, vilket skapar en härlig atmosfär. Den generösa ytan ger dig friheten att forma ditt eget personliga vardagsrum precis som du vill ha det. Balkongen är charmig och inbjudande, med tillräckligt med plats för att skapa en mysig loungehörna där du kan koppla av och slappna av efter en lång dag. BRF Skönshus nr1 är en väletablerad bostadsrättsförening med god ekonomi. Belägen i Sundsbruk, erbjuder föreningen 225 lägenheter och har varit en pålitlig bostadspartner sedan dess grundande år 1963. Under året 2018 fick föreningen betyget A, vilket ytterligare understryker dess finansiella framgångar. Johannedal är ett lugnt område med sitt korta avstånd till shoppingområdet Birsta såsom Sundsvall centrum. Härifrån tar dig endast 10 minuter med busslinje 5 till Birsta eller 20 min om du önskar färdas vidare mot Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö med nära belägen busshållplats som du finner intill brofästet, på Alnö finner du ett flertal badplatser och rekreation under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du ICA Maxi, vårdcentral, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer. Där du trivs Där är ditt hem Varmt välkommen till Johannedalsvägen 34.

 • Balkong
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun
 • Tor 7 dec kl 17:10
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 22C

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 689 kr/mån
18 881 kr/m²

Trevlig trea i Haga som erbjuder en bekväm och hemtrevlig boendemiljö. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger en välkomnande känsla. Lägenheten har ett rymligt kök, stort vardagsrum, två sovrum som båda är rymliga och ljusa, med möjlighet att använda det andra sovrummet som arbetsrum eller extra förvaringsutrymme om så önskas. Badrum med kakel och våtrumsmatta samt uttag för tvättmaskin. Här finns även en stor inglasad balkong i soligt läge. Vidare har lägenheten gott om förvaring samt ett tillhörande vindsförråd. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 7

Övrigt
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
943 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ett kommersiellt hyreskomplex om fyra stycken bostäder. Byggnaden är fördelad på 236 kvm varav fyra stycken tvåor om 59 kvm med balkong samt ett källarplan som erbjuder förrådsutrymme, gemensamhetslokal samt tvättstuga. Fastigheten har en fin trädgårdstomt om en totalyta av 943 kvm. På tomten finns en redskapsbod med utrymme för gräsklippare, trädgårdsredskap och diverse förnödenheter. Effektiv uppvärmning via bergvärme. Fastigheten har på senare år genomgått omfattande förbättringar så som renovering av badrummen i samtliga bostäder, byte av vitvaror, renovering av kök, stambyte, ny bergvärmepump, installation av fiber, nya fönster samt installation av ny strumpa mot kommunens VA anslutning. Lgh.1. 7650 kr/mån Lgh.2. 7519 kr/mån Lgh.3. 6322 kr/mån Lgh.4. 7179kr/mån P-plats:- 1075 kr/mån Genererade intäkter för de fyra bostäderna samt parkeringarna uppgår till 356 340Kr/ år samt drift om 58 954kr/ år (inkl fastighetsavgift). Detta ger en direktavkastning om ett ungefär på 5,4%. Skönsberg är ett populärt område med sitt korta avstånd till Sundsvalls stadskärna, det tar dig endast 10 minuter med busslinje 1 ner till Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö där du finner ett flertal badplatser under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, VC, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig Rasmus Israelsson nför en visning eller vidare information!

 • Premium
Axvägen 3A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Axvägen 3A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
46 m²
1 rum
vån 7/11
4 032 kr/mån
8 587 kr/m²

Tryck på 7:an och låt hissen ta dig hem. På sjunde våningen kan denna kvadratsmarta etta nu bli din! Söker du en mindre lägenhet men inte vill tumma på funktion så kan det här vara svaret. I detta hem finns ingenting som får det att kännas trångt och litet. Alla ytor är väldimensionerade för att ge dig den rymd och utrymme som krävs i vardagen. När du kliver in genom dörren möts du upp av det stora fönsterpartiet som sprider ljuset i hemmet. Hallen erbjuder inbyggda garderober för klädförvaring. Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffgrupp och tv-möbel. På balkongen kan du på sommaren avnjuta morgonkoppen i solen och kvällstid får du en magnifik utsikt in mot Sundsvall. Sovalkoven ger dig möjlighet att välja hur du placerar sängen beroende på om du vill ha en bredare säng eller ej. Här finns även bra med garderober. Det separata köket är renoverat 2016 och har gott om arbetsytor och förvaring för att vara en etta, för att inte tala om det generösa utrymmet för ett matbord. Middagsutsikten är även den svårslagen! Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. Inom föreningen finns även tvättstuga, gästlägenhet och en gemensamhetslokal att låna och hyra. Välskött förening i populära Nacksta. Bra kommunikationer med buss och ICA Kvantum ligger runt hörnet. På behagligt gångavstånd finner vi fina grönområden och gemensamma ytor. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Axvägen 3A

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skönsmogatan 25D, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Skönsmogatan 25D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 686 kr/mån
13 636 kr/m²

Slå upp dörrarna till denna härliga tvåa, strategiskt placerad en trappa upp på mysiga Skönsmogatan! Här möts du av ett renoverat nytt kök, komplett med nya vitvaror och bra ljusinsläpp. De nylagda golven och de fräscha ytorna strålar av nytta och stil. Lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum som flödar i naturligt ljus från de generösa fönstren, skapande en inbjudande atmosfär. Det helkaklade badrummet är en praktisk och stilfull detalj. Föreningen BRF Skytten är en pålitlig och välskött gemenskap bestående av tre bostadshus med totalt 41 bostadsrättslägenheter och åtta hyresrättslokaler. Dessa välbevarade byggnader har en stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1954. Skönsmon ligger mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I öster gränsar stadsdelen till Kubikenborg, i väster till Östermalm. Här finns bland annat ICA Nära Kubiken, Postombud, restaurang, konditori med café, kiosk. brandstation. Vårdcentralen Skönsmon, Äldreboendet Almedalen och Mitthems plusboende Skönsmohuset med café och Träffpunkt samt aktiviteter för äldre. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Skönsmogatan 25A

 • Plus
Kungsbackavägen 55, Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 55

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 762 kr/mån
10 236 kr/m²

Välkommen till den här trevliga, sociala lägenheten med fönster i 2 väderstreck, här är det bara att flytta in och trivas! Lägenheten erbjuder en härlig, social planlösning med öppna ytor vilket gör att lägenheten känns genomgående luftig och välkomnande. Hemmet disponeras enligt 63,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsbackavägen 55!

 • Balkong
 • Hiss
Sliparevägen 6B, Matfors, Sundsvalls kommun

Sliparevägen 6B

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
885 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
5 017 kr/mån
13 209 kr/m²

Här möts du av en omsorgsfullt renoverad pärla som utstrålar en alldeles särskild charm. Hemmet har en fantastiskt trivsam atmosfär och är dessutom perfekt belägen i området. I detta hem möts du av helt nya ytskikt i varje rum, med stilrena vita skåpluckor i köket som smälter vackert samman med vardagsrummets inbjudande atmosfär. Badrummet är renoverat med känsla och omtanke, med våtrumsmatta på golvet och väggar prydda av våtrumskivor och akustikpanel. Här finns två ombonade sovrum, varav det ena bjuder på gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Balkongen är perfekt placerad i sydostläge och nås smidigt från hallen. Ta med möblerna och flytta in utan en massa renoveringar. Denna bostad har dessutom bevarat charmiga detaljer såsom högre takhöjd och vackra fönster med spröjs. Hela hemmet har genomgått en modernisering med nydragen el inkl central Sliparevägen 6B erbjuder en idyllisk boendemiljö med en genuin småstadskänsla och omgivande natursköna områden, med Ängomstjärn som lockande inslag för den som gillar fiske. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till Matfors centrum där du hittar allt från större matvarubutiker till mysiga caféer med inredningsbutik, vårdcentral, badhus, skola, förskola, gym och till och med en trevlig kiosk med pizzeria. Välkommen hem till Sliparevägen 6B.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 81