Mäklare Joacim Lind

Joacim Lind

Om mig

Mitt namn är Joacim Lind, din lokala fastighetsmäklare i Sundsvall och Timrå. Varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd strategi för sina behov och mål. Med min passion för att hjälpa människor och erfarenhet inom försäljning guidar jag dig genom fastighetsmarknaden för en smidig och givande upplevelse. Som en del av Hoome x Erik Olsson-teamet erbjuder vi nytänkande marknadsföring för att göra din fastighetsresa effektiv och minnesvärd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Banérgatan 8, Timrådalen, Timrå kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Banérgatan 8, Timrådalen, Timrå kommun, bild 2
Banérgatan 8, Timrådalen, Timrå kommun, bild 3

Banérgatan 8

Lägenhet
Timrådalen, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
11 667 kr/m²

Välkomna till Banérgatan 8, en del av BRF Timrådalen som förvaltas av HSB. Här finner ni en ljus och fin lägenhet på våning 3, där hela bostaden har genomgått en omfattande renovering och erbjuder moderna och stilrena ytor. Köket är modernt utrustat med diskmaskin och gott om arbetsyta, vilket gör matlagningen till ett nöje. Det nya badrummet är smakfullt inrett med fina färger, utrustat med tvättmaskin, golvvärme, och eleganta glasduschdörrar för en känsla av lyx och komfort. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, perfekt för både avkoppling och umgänge. Härifrån har ni också utgång till den inglasade balkongen, där ni kan njuta av utsikten och skapa en trivsam plats för avkoppling året om. Lägenheten ligger högst upp i huset på våning 3 och är dessutom utrustad med en praktisk klädkammare i sovrummet, vilket ger extra förvaringsutrymme. Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, med en stark ekonomi och en grönskande innergård som ger en lugn och trivsam miljö. Läget är utmärkt med närmaste livsmedelsbutik bara 3 minuter bort och goda bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt. För pendlaren är tillgången till E4 perfekt, och i Timrå centrum finns ett brett utbud av service, inklusive apotek, pizzerior, gym, vårdcentral och tågstation. Inre reparationsfond på 13 500kr. Välkommen hem till Banérgatan 8!

  • Premium
Åsnorrbodarna 243, null, Nordanstigs kommun
Åsnorrbodarna 243, null, Nordanstigs kommun, bild 2
Åsnorrbodarna 243, null, Nordanstigs kommun, bild 3

Åsnorrbodarna 243

Fritidshus
Nordanstigs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
60 m²
3 rum
1 505 m² tomt

Välkommen till Åsnorrbodarna, en härlig sommaridyll belägen strax utanför Sundsvall. Denna charmiga stuga erbjuder en friköpt tomt på 1500 kvm, perfekt för avkoppling och naturupplevelser. Här finner du två små sovrum, vardera utrustade med två bäddar, vilket skapar en mysig och intim boendemiljö. Samt ett allrum och ett kök utrustat med kyl och frys. Stugan har även ett fristående häbre på ca 15kvm. Som erbjuder ytterligare fyra bäddar i våningssängar. Vattenförsörjningen under sommaren är tillgänglig för disk och tvätt, dock ej för dricksvatten. Här finns också bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vistelsen. Uppvärmning sker genom en luftvärmepump och direktverkande elradiatorer i alla rum, vilket gör det bekvämt att vistas här även under svalare dagar. Stugan är utrustad med en separett-toalett och erbjuder både utomhus- och inomhusdusch, där en ny varmvattenberedare säkerställer varmt vatten. På tomten finns även en förrådsbyggnad om ca 7 kvm, som är i behov av renovering, vilket ger möjlighet att skapa extra förvaringsutrymme eller en verkstad. Stugan erbjuder även en öppen spis. Används ej idag men kan med enkla medel fås i bruk. Stugan säljs i befintligt skick. Endast 3 km bort ligger Gårdsjön, känd för sina fina badmöjligheter och goda fiske. För den fiskeintresserade finns även möjlighet att nyttja Nordanstigs tjärnar i närheten. Detta är ett perfekt sommarboende för dig som söker en fridfull plats i natursköna omgivningar. Här får du möjligheten att njuta av både lugnet och de aktiviteter som området erbjuder. Välkommen att upptäcka denna sommarpärla i Åsnorrbodarna!

  • Premium
Sjöbod Juniskär, Juniskär, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Sjöbod Juniskär, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 2
Sjöbod Juniskär, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 3

Sjöbod Juniskär

Fritidshus
Juniskär, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
20 m²
1 rum
120 m² tomt

Missa inte chansen nu när en av sjöbodarna i Juniskär, äntligen är till salu! Sjöboden är på ca 20kvm och ger en varm & mysig känsla. Stora glasdörrar bjuder in havet även vid kyligare dagar. I sin enkelhet så är sjöboden rymlig och erbjuder ett loft för att kunna ta en siesta efter en heldag ute i solen. Oavsett om du drömmer om att dricka en kopp kaffe vid vattnet, dyka i det kristallklara vattnet eller bara sitta i en solstol och lyssna på vågornas rytm, är denna sjöbod den perfekta platsen för dig att skapa dina egna minnen vid havet. I Juniskärs fiskeläge finns skärgårdsboende, rökeri, badmöjligheter, äventyrsgolf, restaurang och café. De sjöbodar som byggdes blev grunden till de fastigheter man kan se på Juniskär idag. Rökeri, restaurang och ett charmigt skärgårdsboende. El finns dragit i boden samt mulltoa. Flytbryggor finns att lägga ut. Arrendet gäller 6 meters strandremsa. Arrendet kostar 1250:-/år Arrendatorn måste godkänna dem nya först! Mer bilder kommer inom kort* Välkommen till Juniskär!

  • Premium
Bergsvägen 4, Hassela, Nordanstigs kommun
Bergsvägen 4, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 2
Bergsvägen 4, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 3

Bergsvägen 4

Villa
Hassela, Nordanstigs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
132 + 76 m²
4 rum
1 326 m² tomt

Välkommen till en fin villa belägen i Hassela, en plats nära populära Hassela Ski Resort. Denna villa erbjuder två lägenheter, vilket gör den till en bra match för familjer som älskar skidåkning eller de som är ute efter en investering med möjlighet till uthyrning. Fastigheten är utrustad med bergvärme och solpaneler. Den smarta kombinationen av bergvärme och solenergi bidrar till en kostnadseffektiv och hållbar vardag. De två lägenheterna i fastigheten är planerade med omtanke. Oavsett om du behöver extra utrymme för familj och vänner eller funderar på att hyra ut, ger dessa lägenheter flexibilitet. De är ljusa och välkomnande, med en genomgående planlösning som gör dem praktiska och trivsamma. I källaren finns tvättstuga. Intill tvättstugan ligger ett generöst förrådsutrymme, perfekt för att förvara säsongens utrustning och verktyg. Källarens funktionella utformning och de värdefulla utrymmena den erbjuder är ytterligare en fördel med detta hem, vilket skapar en solid grund för ett bekvämt och praktiskt boende. Där finns även bergvärmepumpen och pelletskaminen. Till fastigheten hör också ett garage med plats för två bilar. Detta är praktiskt, särskilt under vintern, och erbjuder extra förvaringsmöjligheter för skidutrustning och annat. Denna fastighet är idealiskt belägen nära Hassela Ski Resort, endast 10 minuter bort med bil. Perfekt för snabb tillgång till skidåkning och andra friluftsaktiviteter. Det är ett utmärkt val för äventyrslystna familjer och naturälskare. Centrala läget gör livet bekvämt med skola, affärer, restauranger, gym och allt du behöver inom gångavstånd. Dessutom finns det gott om möjligheter till avkoppling med närheten till badplatser, golfbanor och natursköna områden. Om du är intresserad av att veta mer eller vill boka en visning, är du välkommen att höra av dig.

  • Premium
Lärkvägen 6, Hälletorp, Härnösands kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Lärkvägen 6, Hälletorp, Härnösands kommun, bild 2
Lärkvägen 6, Hälletorp, Härnösands kommun, bild 3

Lärkvägen 6

Villa
Hälletorp, Härnösands kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
164 + 108 m²
7 rum
1 066,7 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tvåvåningshus med källare beläget i det natursköna området i Härnösand. Med en genomgående hall välkomnas du till detta hem, perfekt för att hänga av ytterkläder och skor innan du går in i det nyrenoverade köket. Här hittar du en modern matsal som erbjuder gott om plats för större bord, perfekt för härliga bjudningar och familjemiddagar. I anslutning till matsalen finner du ett rum som för närvarande används som TV-rum, vilket ger en mysig plats för avkoppling och underhållning. Entréplanet erbjuder också två väl tilltagna sovrum, varav det stora sovrummet imponerar med gott om förvaringsutrymme för kläder. Ett nyligen renoverat badrum med golvvärme och med vackra materialval, ger det en känsla av lyx och komfort. Genom köket når du även tvättstugan och utgången till baksidan, perfekt för sommarkvällar och grillfester med vänner och familj. På andra våningen öppnas utrymmet upp till en stor social yta, idealisk för en stor soffgrupp och avkopplande stunder. Här finns även en mindre toalett och ett sovrum med en rymlig walk-in closet. I källaren finns en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov. För närvarande erbjuder den ett avkopplande relaxrum med bubbelbadkar, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Resten av källaren används som förvaring, men möjligheterna är oändliga för att skapa din drömstudio, hemmabio eller gym. Genom källaren når du också garaget, som rymmer en bil och en praktisk verktygshörna för den händige. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen till Lärkvägen 6!

  • Premium
Ragunda 204, null, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår
Ragunda 204, null, Ragunda kommun, bild 2
Ragunda 204, null, Ragunda kommun, bild 3

Ragunda 204

Villa
Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
450 000 kr
135 + 120 m²
5 rum
1 484 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med generösa 140 kvadratmeter och en välkomnande atmosfär som får dig att känna dig hemma från första stund. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall där det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder i en praktisk garderob. Här finns också gott om plats för skor och accessoarer. Köket är ljust och trivsamt, utrustat. med diskmaskin för att underlätta vardagens sysslor. I anslutning till köket finns matrummet, perfekt för middagar med familj och vänner, med gott om plats för ett större matbord där minnen kan skapas och delas. I vardagsrummet möts du av en mysig atmosfär med en vedeldad kamin som sprider värme och trivsel under kalla kvällar. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Du har tillgång till en underbar altan, perfekt för utomhusaktiviteter, grillkvällar eller bara för att njuta av en kopp kaffe i solskenet. Altanen blir en förlängning av ditt vardagsrum och en plats där du kan njuta av naturen och lugnet. På övervåningen finns två väl tilltagna sovrum, varav det ena har försetts med en smart lösning där väggen har öppnats upp för att skapa en rymligare och mer öppen känsla. Här finns gott om utrymme för att skapa en avkopplande och personlig oas för vila och återhämtning. Nedanför huvudplanet hittar du en rymlig källare med praktiska funktioner. Här finns ett garage för bekväm parkering av fordon, ett pannrum för optimal drift av husets värmeanläggning och ett rum som för närvarande används som gym. Dessutom finns tvättstuga och två förråd för förvaring av säsongens kläder och utrustning. Övrigt: Huset är dränerat år 2018, vilket bidrar till trygghet och långsiktig hållbarhet för framtiden. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Med sitt bekväma läge och rymliga planlösning är denna villa den perfekta platsen att kalla hemma. Missa inte chansen att uppleva dess charm och potential på plats! Boka visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare! Där du trivs. Där är ditt hem! Välkommen hem till Ragunda 204!

  • Premium
Kubikenborgsgatan 17D, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Kubikenborgsgatan 17D, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Kubikenborgsgatan 17D, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Kubikenborgsgatan 17D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
645 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån -1/3
3 318 kr/mån
13 871 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 1:a på 46 kvadratmeter! Lägenheten är genomgående renoverad och erbjuder en välkomnande hemtrevlig känsla. Köket är fullt utrustat med diskmaskin och erbjuder tillräckligt med arbetsytor för såväl vardagsmatlagning som för stunder när du har gäster på besök. Den praktiska utformningen gör köket både funktionellt och lättanvänt. I vardagsrummet finns det gott om utrymme för att möblera för en social del. Rummet erbjuder även en möjlighet att skärma av, för att skapa en mer privat del. Det ger lägenheten en flexibel och anpassningsbar karaktär. Badrummet är utrustat med kakel och klinker. Hallens garderober erbjuder god förvaring för ytterkläder och skor, vilket bidrar till en organiserad och välkomnande entré. Den välplacerade uteplatsen erbjuder inte bara en vacker plats för avkoppling, utan också den perfekta miljön för att ladda batterierna inför dagen. Här kan du njuta av morgonens stillhet och de första solstrålarna som lyser upp din dag. Denna lägenhet representerar ett bra alternativ för dig som söker en välplanerad och uppdaterad bostad. Den kombinerar praktiska lösningar med en estetiskt tilltalande inredning, vilket gör den till ett attraktivt val för den som önskar ett bekvämt och välorganiserat hem. Bostaden är belägen i närheten av vackra parkområden samt charmiga flerbostadshus och vackra villor från tidigt 1900-tal. Här erbjuds en bekväm livsstil med allt du behöver inom räckhåll, inklusive matbutik, konditori, pizzeria, vårdcentral och gym. Kommunikationen i området är utmärkt med en busshållplats bara 50 meter från bostaden. Här kan du enkelt ta stadsbussarna, som tar dig till Sundsvalls busscentral på bara några minuter, samt vidare till Bredsand. Bussen går med ett mellanrum på endast 10 minuter. Från bostaden kan du snabbt ta dig till E4 om du önskar färdas ut från staden. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kubikenborgsgatan 17D

  • Premium
  • Uteplats
Åkergränd 4, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Åkergränd 4

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
429 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 258 kr/mån
12 435 kr/m²

Välkommen till denna väldigt ljusa och funktionella 1,5a, perfekt för förstaboende eller studenter. Åkergränd 4 ligger ca 15min gång till Universitet. Här erbjuds ett stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Intill vardagsrummet finner du en rymlig sovalkov med plats för en större säng och diverse möblemang. Trevligt arbetskök med generösa förvaringsytor samt ett härligt ljusflöde från fönsterpartiet. Praktiskt badrum med dusch, plastmatta och våtrumstapet. Rymlig hall och praktisk garderobslösning. Förening med mycket god ekonomi. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Med endast ett gångavstånd på 10 minuter från bostaden finner du matbutiker, apotek, gym och restauranger samt Mitt universitetet. Närmaste kommunikation finner du direkt i anslutning till bostaden, här går busslinje 2 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Sundsvalls centrum och shoppingområdet Birsta. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Haddäng 554, Gnarp, Nordanstigs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Haddäng 554, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 2
Haddäng 554, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 3

Haddäng 554

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
845 000 kr
132 m²
6 rum
1 172 m² tomt

Välkommen till detta idylliska enplanshus med utbyggd del, beläget i en lugn och rofylld miljö nära djur och natur. Detta hem erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. När du kliver in i huset möts du av ett rymligt vardagsrum som bjuder in till umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och plats för ett matbord, vilket gör det till en trevlig plats för matlagning och socialt umgänge. Huset rymmer fem ljusa och trevliga sovrum, varav tre ligger i den nyare utbyggnaden. Det finns ett större badrum samt ett mindre i utbyggnaden, båda fräscha och funktionella för familjens behov. Det större har plats för både tvättmaskin och torktumlare. Den generösa tomten ger gott om utrymme för sommaraktiviteter och uteliv. Du kan njuta av naturen från den nybyggda altanen, perfekt för sommarens alla måltider och avkoppling. Huset är utrustat med bergvärme för effektiv och miljövänlig uppvärmning, och fiber är indraget för snabbt och stabilt internet. Fastigheten ligger längst in på en gata, vilket innebär att det inte finns någon genomfartstrafik och du kan njuta av lugn och ro. Huset har genomgått flera omfattande renoveringar, inklusive fönsterbyte, utbyggnad, altanbygge och installation av fiber. De större sakerna är redan gjorda, vilket gör att du kan sätta din egen prägel på resten av huset. Planritningar kommer inom kort! Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen till Haddäng 554.

  • Premium
Nedansjö 109, Nedansjö, Sundsvalls kommun
Nedansjö 109, Nedansjö, Sundsvalls kommun, bild 2
Nedansjö 109, Nedansjö, Sundsvalls kommun, bild 3

Nedansjö 109

Fritidshus
Nedansjö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 270 000 kr
70 m²
2 rum
1,3 ha tomt

Denna charmiga sommarstuga är perfekt för dig som söker en naturskön och avkopplande miljö. Stugan ligger på en generös tomt och erbjuder en idyllisk och mysig infart som leder dig hela vägen fram till huset. Stugan är utrustad för åretruntboende. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. På samma plan finner du bostadens badrum, ett fräscht badrum som är utrustat med dusch, WC och tvättmaskin – allt du behöver för en bekväm vardag. Vidare in i huset hittar du ett stort och luftigt kök, perfekt för större matgrupper. Köket har stora fönsterdörrar som öppnar upp mot den underbara altanen, vilket skapar en perfekt samlingspunkt för familj och vänner. I köket finner ni även bostadens kamin som värmer upp kyligare sommarkvällar. På övervåningen finner du ett mysigt sovrum beläget i anslutning till TV-rummet. Här kan du dra dig tillbaka och njuta av en god natts sömn i en lugn och rofylld miljö. Utomhus erbjuder tomten en stor gräsmatta som ger gott om utrymme för lek och utomhusaktiviteter. Dessutom finns en charmig gäststuga med plats för 2-4 personer, idealisk för att ta emot besökare och gäster. Ett magnifikt soldäck med utsikt över vattnet är perfekt för att njuta av eftermiddagssolen och fantastiska solnedgångar. Här finns även en badtunna där du kan koppla av och njuta av stjärnklara nätter. Denna stuga erbjuder allt du kan önska dig i form av komfort och naturskön omgivning, oavsett om du letar efter en sommaroas eller ett permanent hem. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva ett paradis. Nedanför soldäck går ett tågspår. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen till Nedansjö 109!

  • Premium
Gubbyn 323, null, Ånge kommun
Gubbyn 323, null, Ånge kommun, bild 2
Gubbyn 323, null, Ånge kommun, bild 3

Gubbyn 323

Villa
Ånge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
210 + 102 m²
9 rum
2 178 m² tomt

Välkommen till Gubbyn 323 & denna 2 familjsvilla! Med ett härligt läge & utsikt över Borgsjön så erbjuder detta hus ett boende med stora ytor. En välkomnande entré som öppnar upp dem stora ytorna för allrum & kök. Köket på entréplan är i härlig furu och utrustat med diskmaskin. Den öppna känslan mellan kök och allrum skapar en social och härlig känsla. Det finns 3 rymliga sovrum, badrum, samt tvättstuga. En trappa upp finner vi huset andra kök i 60-tals anda med en härlig beige färg. Ett härligt vardagsrum med parkettgolv och en öppen spis att värma sig vid om kvällarna. På samma plan finner vi även ytterligare 3 sovrum. Två lite större med inbyggda garderober. Samt badrum, utrustat med wc, handfat och dusch. Till fastigheten tillhör även ett dubbelgarage, växthus. I källaren är rör trasiga och pellets systemet behöver ses över. Välkommen till Gubbyn 323!

  • Premium
Juniskären 514, null, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Juniskären 514, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Juniskären 514, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Juniskären 514

Fritidshus
Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
71,5 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna skärgårdsdröm belägen på den idylliska Ön Skigan utanför Juniskär. Detta charmiga fritidshus erbjuder ett otroligt läge! Huset välkomnar dig med en altan som bjuder på härlig kvällssol, perfekt för avkopplande stunder utomhus. Inomhus möts du av ett öppet kök med plats för en matgrupp och bra arbetsytor. Köket är utrustat med nyare spis, ugn och fläkt. På nedre plan finns även husets öppna spis vilket skapar en mysig atmosfär och värme under svalare kvällar. En trappa upp finner du ett mysigt loft med plats för en dubbelsäng och en lounge-del med en enkelsäng. Cirka 10 meter bakom huvudbyggnaden ligger sovstugan, utrustad med förbränningstoalett, dusch och ytterligare sängplatser. Vid tomtgränsen och bara ett stenkast från vattnet så finnes även bastu med dusch. Tomten är arrenderat, vilket innebär att de nya ägarna måste godkännas av arrendatorn. Till fastigheten hör även en brygga som erbjuder båtplats. Eftersom det endast går att nå huset med båt, bokas visningar tillsammans med mäklaren. En ö att älska. En skog att vandra i. Berg att klättra i. Klippor och strand att bada från. Välkommen till Skigan.

  • Premium
Stenhammargatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:00
Stenhammargatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Stenhammargatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Stenhammargatan 8

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/2
7 243 kr/mån
14 364 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt på 118 kvm, belägen på bottenplan och perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Med fem rum, varav tre till fyra sovrum, erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för familjeliv eller för den som behöver extra rum för kontor. Lägenheten har ett större vardagsrum som ger gott om plats för både soffgrupp och matgrupp, vilket gör det enkelt att bjuda in till sociala tillställningar. Köket är i en enkel stil men har gott om arbetsyta och plats för ett matbord, vilket gör det både funktionellt och hemtrevligt. Lägenheten har ett badrum och en separat toalett, båda i enklare stil med stammar som byttes tidigt på 2000-talet. Detta ger dig möjlighet att uppdatera och renovera badrummen efter eget tycke och smak. Samt en gedigen klädkammare. Denna bostadsrätt ligger i ett utmärkt läge med närhet till Sundsvalls centrum, vilket innebär att du har gångavstånd till ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns Höglunda skolan, Södermalm Skola och Kronans förskola i närheten, vilket gör detta till ett perfekt boende för barnfamiljer. Föreningen har nyligen uppdaterat och glasat in balkongerna, vilket ger ett extra rum att njuta av året runt. Den inglasade balkongen blir en härlig plats för avkoppling och umgänge, oavsett årstid. Välkommen till Stenhammargatan 8!

  • Premium
  • Balkong
Medborgargatan 77, Korsta, Sundsvalls kommun
Medborgargatan 77, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Medborgargatan 77, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Medborgargatan 77

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/7
6 191 kr/mån
8 553 kr/m²

Denna charmiga 3-rumslägenhet erbjuds nu till försäljning på en av Korstas mest populära adresser! Belägen på sjunde våningen med fri utsikt och närhet till stadskärnan, kollektivtrafik, nöjesliv och vacker natur. Varje kvadratmeter är välplanerad för optimal användning. Vardagsrummet erbjuder flexibla möjligheter för inredning, köket är rymligt och plats för matgrupp. Badrummet har genomgått en stamrenovering, vilket innebär att du får ett helt nytt badrum med kakel, klinker, dusch, golvvärme och handdukstork. Sovrummen är rymliga och erbjuder gott om förvaringsutrymme med stora garderober. Föreningen Brf Säkringen har ett brett utbud av gemensamma faciliteter, inklusive gym, bastu, gästlägenhet, fritidsrum och föreningslokal. Området har också trevliga grönområden och närhet till andra bostadshus. Med bekvämt avstånd till grönområden, service och kommunikationer är detta ett perfekt hem för familjer eller förstagångsköpare. Skönsbergs centrum ligger bara 1,5 km bort och erbjuder restauranger, bank, apotek, matbutiker och mer. Förskolorna Drakstadens och Korstas nås inom 5 minuters promenad. Kommunikationerna är utmärkta med en busshållplats bara 150 meter bort. Busslinje 1 tar dig till Sundsvalls bussterminal på endast 15 minuter, med bussar som avgår var 10:e minut. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen till Medborgargatan 77!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alsjö 35, Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Alsjö 35, Bjuråker, Hudiksvalls kommun, bild 2
Alsjö 35, Bjuråker, Hudiksvalls kommun, bild 3

Alsjö 35

Villa
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
153 + 113 m²
5 rum
5 371 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på 153 kvm beläget vid den rogivande sjön i Alsjö, Hudiksvall. Här erbjuds ett enastående boende med en stor tomt som sträcker sig hela vägen ned till sjön, perfekt för dig som drömmer om ett liv vid vattnet. Möjlighet finns att ha egen båt vid tomten. I den charmiga byn Alsjö, ligger en stor tomt med tillhörande fastigheter omgiven av en frodig skog. Alsjö har en rik historia, särskilt under 1950- och 1960-talen, som ofta betraktas som byns blomstringsperiod. Tomten är stor och grönskande, vilket ger dig gott om plats för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i naturens lugn. Här växer björk, rönn, gran och ekar, och skapar en rogivande och naturskön miljö. Huset har genomgått omfattande renoveringar som inkluderar nyrenoverade toalett och badrum samt installation av nya 3-glasfönster som bidrar till en behaglig inomhusmiljö året runt. Det finns 2-3 sovrum och ett fräscht kök som kombinerar charmig äldre vedspis med moderna vitvaror, vilket gör det till en drömmiljö för matlagningsentusiasten. I det stora allrummet finns en kamin som sprider värme och trivsel under sena sommarkvällar och långa höstdagar. Här finns gott om plats för både matgrupper och soffgrupper, vilket gör det till en perfekt plats för sociala tillfällen eller för att skapa ytterligare rum efter behov. Bakom köket hittar vi ett sovrum som för närvarande används som kontor, med tillgång till en egen toalett och en separat ingång. Detta gör rummet idealiskt för dig som behöver ett hemmakontor eller ett avskilt gästrum. På nedervåningen finns ett större sovrum med vacker utsikt mot sjön. En trappa upp möts du av en välkomnande hall med plats för TV och soffgrupp, samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymme samt tillgång till garaget som har plats för en bil. Dessutom finns ett större rum för förvaring av verktyg, gräsklippare och andra redskap. Detta hus i Alsjö, Hudiksvall erbjuder ett fantastiskt boende med moderna bekvämligheter och charmiga detaljer, allt inbäddat i en naturskön miljö vid sjön. Perfekt för dig som söker ett hem med både karaktär och funktionalitet. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – boka en visning idag! Fastigheten ligger på fastighetsbeteckning 3:3. (Se karta) Med hus nr 37 inräknat. OBS Elkostnaden är baserad på ett sämre elavtal. Denna kostnad är möjlig att påverka. Livet i Alsjö präglades av en stark gemenskap och en harmonisk samexistens mellan jordbruk och skogsbruk. De röda stugorna med sina vita knutar stod i vacker kontrast till den omgivande grönskan, och Alsjösjön erbjöd rekreation och avkoppling för byns invånare. Även idag kan man känna historiens vingslag när man promenerar genom skogen och förbi de gamla arbetarbostäderna. Alsjö har bevarat mycket av sin ursprungliga charm och är en plats där natur och historia samverkar för att skapa en unik och rofylld atmosfär. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen på visning!

  • Premium
Bragegatan 11B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Bragegatan 11B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
3 258 kr/mån
22 111 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder ett perfekt hem för den som söker bekvämlighet och komfort nära stadens puls. Med en renoverad interiör och smart planlösning skapas en trivsam atmosfär där varje kvadratmeter används effektivt. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för ytterkläder och förvaring, vilket bidrar till en organiserad och välkomnande entré! I hjärtat av lägenheten finner du ett fullt utrustat kök, komplett med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme för matlagningsbehov. Den genomgående golvbeläggningen skapar en enhetlig känsla och gör rummen ljusa och luftiga. Ett generöst rum med sovalkov erbjuder en avskild plats för vila och avkoppling. Njut av förmiddagssolen på balkongen med en kopp kaffe eller ta del av stadens puls med närheten till allt du behöver – shopping, restauranger och kulturella evenemang bara en kort promenad bort. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området, stadsbussarna tar dig vidare mot Navet & Birsta. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet, och erbjuder en härlig plats att kalla hemma nära stadens bekvämligheter och nöjen. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen till Bragegatan 11B!

  • Balkong
Korstavägen 4C, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Korstavägen 4C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/6
4 498 kr/mån
6 343 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga tvårummare på en av Korstas populäraste adresser! Inbjudande och hemtrevlig tvårummare praktiskt belägen på bottenplan med närhet till stadskärnan, kommunikationer, uteliv och härlig natur. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, ett kök som erbjuder allt du behöver för riktigt god matlagning. Toppfräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv som stambyttes 2018 samt ett tilltaget sovrum med god komfort att slå sig ner i. Utmärkt förvaring i stora garderobslösningar som rymmer samtliga årets plagg. Ett perfekt boende för dig som pendlar i jobbet eller dig som söker ett bra första boende. Till lägenheten hör ett förråd om cirka 3-4kvm. Här bor du i den välskötta föreningen HSB BRF Sliparen som innefattar 120 bostadsrätter och 12 hyresrätter fördelat på en fastighet. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB. Hemmet är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Grönborgsgatan 3, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Grönborgsgatan 3

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
5 533 kr/mån
22 340 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och moderna lägenhet med en yta på 94 kvadratmeter, perfekt belägen för bekvämt boende mitt i Sundsvall. Med en praktiskt central belägenhet och modern design i varje rum, erbjuder denna lägenhet en bekväm och stilren bostadsmiljö. Bostaden erbjuder 2 generösa sovrum med gott om plats för förvaring, avkoppling och sömn. Det fullt utrustade köket är idealiskt för matlagning och måltider med plats för ett matbord, vilket skapar en trevlig atmosfär för måltider och umgänge. Det stora och sociala vardagsrummet är perfekt för avslappnade kvällar eller trevliga stunder med vänner eller familj. Badrummet är modernt och funktionellt. Hemmet är härligt beläget i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som besmyckas med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor ni med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter promenad från bostaden når ni Sundsvalls centrum. Här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner ni även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då ni endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats. Här går stadsbusslinje 1 som på endast ett par minuter tar er in till Sundsvalls busscentral. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Pendlar ni med tåg finns Västra Station väldigt nära tillhands. Välkommen hem till Grönborgsgatan 3

  • Plus
  • Balkong
Forsvägen 139, Bispgården, Ragunda kommun

Forsvägen 139

Övrigt
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
1,1 ha tomt

Välkommen till Forsvägen 139! Denna fastighet på Forsvägen 139 i Bisågården presenterar en möjlighet för den som söker företagslokaler med potential. Tack vare sitt strategiska läge har fastigheten god synlighet och är enkelt tillgänglig, men det bör noteras att viss renovering krävs för att möta moderna standarder. Fastigheten sträcker sig över 4 plan inklusive källare och vind, vilket ger den många rum och flexibilitet för anpassning till olika ändamål. Den inkluderar också en rymlig gård som kan användas för olika ändamål, inklusive eventuell parkering. Dessutom finns en redan inredd matsal och restaurangkök, vilket öppnar upp möjligheter för eventuell restaurangverksamhet eller catering. Möjliga användningsområden kan inkludera omvandling till kontorslokaler eller anpassning för boendeverksamhet. För mer detaljerad information eller för att arrangera en visning, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera hur denna fastighet kan passa dina specifika behov. OBS! Notera att arealen kan avvika och därför rekommenderas en egen arealuppmätning för exakta mått. Total lokalyta om ca: 1540 kvm. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ För ytterligare information eller vid intresse för fastigheten, vänligen kontakta oss. En visning kan ge en bättre förståelse för fastighetens nuvarande skick och dess möjliga användningar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Hamnberget 114, Essvik, Sundsvalls kommun

Hamnberget 114

Tomt
Essvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
1 228 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt på den "främre raden". Här bygger ni efter tycke och smak och kan fritt välja husleverantör.

Tilltagna tomter i naturskönt läge, Viforsen, Sundsvalls kommun

Tilltagna tomter i naturskönt läge

Tomt
Viforsen, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
2,2 ha tomt

Naturnära och privat belägna tomter, 3 stycken tomter med tilltagen yta mellan 1600-1800 kvm. Tomterna är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen. Kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta, ej förberett, stående offert om cirka 200 000 SEK per tomt alternativt gruppavtal vid installation mot samtliga tomter. Fiberbredband finns anslutet till området, kan anslutas mot fastigheterna mot aktuell prislista hos ServaNet. Köparen bekostar anläggning av vägen till tomterna. Gulmarkerad linje på tomtkartan motsvarar bilväg/ anslutningsväg till fastigheterna. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjöarna Pallviken, Klingsta och Vintertjärn. Dessutom har du nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog. För den fiskeintresserade finns ädelfiske eller omväxlingsvis ta en härlig paddeltur i vackra Ljungans vatten bara några hundra meter från området. Nära belägen till skola, dagis och kommunikationer, endast 15-20 minuter bil- eller bussfärd in till Sundsvall centrum där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall. Närmaste kommunikation finner du endast ett par hundra meter från fastigheten, här går busslinje 142 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 15-20 minuter eller vidare mot Matfors.

Visar alla 21