Mäklare Joacim Lind

Joacim Lind

Om mig

Mitt namn är Joacim Lind, din lokala fastighetsmäklare i Sundsvall och Timrå. Varje kund är unik och förtjänar en skräddarsydd strategi för sina behov och mål. Med min passion för att hjälpa människor och erfarenhet inom försäljning guidar jag dig genom fastighetsmarknaden för en smidig och givande upplevelse. Som en del av Hoome x Erik Olsson-teamet erbjuder vi nytänkande marknadsföring för att göra din fastighetsresa effektiv och minnesvärd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 67B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Storgatan 67B

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 591 kr/mån
15 854 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga etta på populära Storgatan 67B i Hjärtat av Sundsvall! Hemmet erbjuder ett smakfullt kök med generösa ytor på arbetsbänk men även för matplats. Fullutrustad maskinpark som inkluderar kyl & frys, spis, ugn samt diskmaskin. Intill köket finner du hemmets tilltagna vardagsrum, här erbjuds sociala ytor med utrymme för större soffgrupp, skrivbord och diverse inredningsdetaljer samt en sovalkov. Från vardagsrummet når du även hemmets tilltalande inglasade balkong. Här kan du förlänga de efterlängtade sommarmånaderna och njuta av sociala tillställningar. Badrum utrustad med dusch, kakel & klinkers på väggar och golv. Till bostadsrätten medföljer ett förråd om 3-4 kvm samt ett matkällarförråd. Bostaden är belägen i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som är besmyckad med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du bara 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Mörtsjön 267, Hassela, Nordanstigs kommun

Mörtsjön 267

Fritidshus
Hassela, Nordanstigs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
26 m²
2 rum
1 670 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga vid Mörtsjön i Hassela. Här finner du en lugn och avkopplande tillflyktsort, perfekt för den som längtar efter en enkel och naturnära tillvaro. Stugan är vackert belägen med en tjusig utsikt över Mörtsjön. Här kan du njuta av tystnaden och naturens skönhet med sjön som din närmaste granne. Stugan utgörs av tre huvudsakliga utrymmen: ett allrum, ett praktiskt kök och ett litet, men mysigt sovrum. Sammanfattningsvis har denna stuga stor potential. Med lite tid och energi kan du förvandla detta hem till något personligt. Hassela är en mindre ort som ligger ungefär 45 minuter bort från både Hudiksvall och Sundsvall. Hassela är mycket omtyckt för sin natursköna miljö med höga berg och vackra sjöar. I Hassela finns ett brett utbud av olika aktiviteter att utforska, inklusive ridning på islandshästar, skidåkning på Hassela Ski, skotersafaris, naturutforskning, möjlighet att bada i den uppvärmda utomhuspoolen under sommaren, eller ta en utflykt till Ersk-Mats-gården. Sammanfattningsvis är detta boende något som måste upplevas på plats för att inse dess fulla potential! Missa inte chansen att ta del av detta hem och boende genom att boka in er på visning! Där du trivs Där är ditt hem Varmt välkommen hem till Mörtsjön 267!

Åkergränd 4, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Åkergränd 4

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
429 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 258 kr/mån
12 435 kr/m²

Välkommen till denna ljusa funktionella 1,5a. Här erbjuds ett stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Intill vardagsrummet finner du en rymlig sovalkov med plats för en större säng och diverse möblemang. Trevlig arbetskök med generösa förvaringsytor samt ett trevligt ljusflöde från fönsterpartiet. Praktiskt badrum med dusch, plastmatta och våtrumstapet. Rymlig hall och praktisk garderobslösning. Förening med mycket god ekonomi. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Med endast ett gångavstånd på 10 minuter från bostaden finner du matbutiker, apotek, gym och restauranger samt Mitt universitetet. Närmaste kommunikation finner du direkt i anslutning till bostaden, här går busslinje 2 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Sundsvalls centrum och shoppingområdet Birsta. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Grönborgsgatan 3, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Grönborgsgatan 3

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
5 533 kr/mån
22 340 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och moderna lägenhet med en yta på 94 kvadratmeter, perfekt belägen för bekvämt boende mitt i Sundsvall. Med en praktiskt central belägenhet och modern design i varje rum, erbjuder denna lägenhet en bekväm och stilren bostadsmiljö. Bostaden erbjuder 2 generösa sovrum med gott om plats för förvaring, avkoppling och sömn. Det fullt utrustade köket är idealiskt för matlagning och måltider med plats för ett matbord, vilket skapar en trevlig atmosfär för måltider och umgänge. Det stora och sociala vardagsrummet är perfekt för avslappnade kvällar eller trevliga stunder med vänner eller familj. Badrummet är modernt och funktionellt. Hemmet är härligt beläget i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som besmyckas med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor ni med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter promenad från bostaden når ni Sundsvalls centrum. Här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner ni även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då ni endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats. Här går stadsbusslinje 1 som på endast ett par minuter tar er in till Sundsvalls busscentral. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Pendlar ni med tåg finns Västra Station väldigt nära tillhands. Välkommen hem till Grönborgsgatan 3

  • Plus
  • Balkong
Grönborgsgatan 8A, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Grönborgsgatan 8A

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 656 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkommen till Grönborgsgatan 8A! Denna trevliga bostad erbjuder en centralt belägen 2-rumslägenhet, bara en trappa upp. Här har du möjligheten att bli ägare till en charmig och välplanerad bostad. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer en bekväm soffgrupp, tv-möbel och diverse annat möblemang. Här finns även en klädkammare som för närvarande används som en walk-in-closet. Du kan enkelt omvandla detta utrymme till ett mindre kontorsrum med hjälp av enkla medel. Sovrummet ger en avkopplande atmosfär och rymmer en dubbelsäng samt utrymme för personlig inredning. Köket är trivsamt och har en rymlig matplats där upp till 6 personer kan samlas. Från köket har du en trevlig utsikt mot föreningens innergård och de omgivande husen som ger området dess karaktär. I hallen finns gott om förvaringsutrymme för ytterkläder och en praktisk inbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Denna bostad är perfekt för dig som söker både bekvämlighet och närhet till både universitetet och stadskärnan. Missa inte möjligheten att äga denna charmiga bostad! Hemmet ligger nära vackra parkområden och 50-talsflerbostadshus. Du har bekvämlighet och närhet till allt, med två pizzerior, Mittuniversitetet, Himlabadet (äventyrsbad) och ett 24/7 gym i närheten. På 10 minuters promenad når du centrum med shopping, restauranger, bank, apotek, livsmedelsbutiker och nattliv. Skolor för alla åldrar finns bara 5 minuters promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal med närmaste busshållplats bara 250 meter bort, där stadsbussar och busslinje 1 tar dig snabbt till Sundsvalls busstation och Bergsåker. Du har också nära till Sundsvalls västra tågstation med anslutningar norrut, söderut och västerut. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 025 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till denna etta som genast kommer att charma dig! Här kan du njuta av ett optimalt kvadratsmart boende med moderna materialval och en låg månadsavgift. Här erbjuds närhet till allt du kan önska dig, såsom universitet, stadskärna, kommunikationer, nattliv och en vacker parkmiljö. Kliv in i det rymliga allrummet som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här kan du skapa din egen personliga prägel med genomgående golv i hela hemmet och ljusa ytskick på väggarna. I allrummet finner du även en sovalkov. Det rymliga och helkaklade badrummet är en av höjdpunkterna i hemmet, här finns även möjlighet för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Hallen bjuder på praktisk förvaring med tre garderober för att underlätta din vardag. Och det minimala med insyn gör att du kan njuta av ditt privata utrymme utan att oroa dig för nyfikna blickar. BRF Olofsgården är en välskött och stabil förening. Som boende här har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Här finns allt du behöver för att göra vardagen lättare - vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, kvarterskrogar, apotek och friluftsområdet Sidsjön för eftermiddagspromenader. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Forsvägen 139, Bispgården, Ragunda kommun

Forsvägen 139

Övrigt
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
1,1 ha tomt

Välkommen till Forsvägen 139! Denna fastighet på Forsvägen 139 i Bisågården presenterar en möjlighet för den som söker företagslokaler med potential. Tack vare sitt strategiska läge har fastigheten god synlighet och är enkelt tillgänglig, men det bör noteras att viss renovering krävs för att möta moderna standarder. Fastigheten sträcker sig över 4 plan inklusive källare och vind, vilket ger den många rum och flexibilitet för anpassning till olika ändamål. Den inkluderar också en rymlig gård som kan användas för olika ändamål, inklusive eventuell parkering. Dessutom finns en redan inredd matsal och restaurangkök, vilket öppnar upp möjligheter för eventuell restaurangverksamhet eller catering. Möjliga användningsområden kan inkludera omvandling till kontorslokaler eller anpassning för boendeverksamhet. För mer detaljerad information eller för att arrangera en visning, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera hur denna fastighet kan passa dina specifika behov. OBS! Notera att arealen kan avvika och därför rekommenderas en egen arealuppmätning för exakta mått. Total lokalyta om ca: 1540 kvm. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ För ytterligare information eller vid intresse för fastigheten, vänligen kontakta oss. En visning kan ge en bättre förståelse för fastighetens nuvarande skick och dess möjliga användningar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Slottsvägen 18, Timrådalen, Timrå kommun
  • Imorgon kl 17:00

Slottsvägen 18

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
86 + 57 m²
4 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna familjära villa med 4 rum och kök samt med en praktisk källare. Området är särskilt anpassat för familjer med barn med närhet till natur, badplatser, skolor och förskolor – allt du behöver i vardagen. Köket är noggrant utformat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter både i överskåp och underskåp, samt tillräckligt med arbetsytor för en smidig matlagning. Gå ut på den inglasade altanen som nås från köket och ta vara på stunder med familj och vänner i en harmonisk atmosfär. Ljuset flödar generöst genom det välanordnade vardagsrummet, där två stora fönsterpartier skapar en inbjudande och varm atmosfär. Det mångsidiga allrummet ger er möjlighet att anpassa utrymmet efter era behov och kan enkelt användas som ett extra sovrum om så önskas. En praktisk gäst-WC kompletterar detta plan. På övre våningen välkomnas ni av två sovrum, varav det ena för närvarande används som kontor. På detta plan finner ni dessutom ett ljust och funktionellt badrum. Källaren erbjuder en praktisk tvättstuga och torkrum, samt tre rymliga förråd och en matkällare för att hålla ordning på vardagens nödvändigheter. På fastigheten kompletteras ett rymligt garage och en extra förvaringsbod, vilket uppfyller alla era praktiska förvaringsbehov. Den solrika tomten är en idealisk plats för både avkoppling och lek, med solens strålar som omfamnar området större delen av dagen. Dessutom finns här härliga bärbuskar såsom krusbär, körsbär, hallon med mera. Områder är idealisk för familjer med barn, med närhet till natur, badmöjligheter, skolor, förskolor och alla vardagliga bekvämligheter. Hemmet ligger bara 2 km från Timrå centrum, där du hittar vårdcentral, apotek, skolor, klädaffärer, frisörer, livsmedelsbutiker, systembolag, gym och simhall. Dessutom erbjuder den omgivande naturen fiskemöjligheter, vackra strövområden och badsjöar, perfekta utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen hem till Slottsvägen 18.

  • Plus
Hamnberget 114, Essvik, Sundsvalls kommun

Hamnberget 114

Tomt
Essvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
1 228 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt på den "främre raden". Här bygger ni efter tycke och smak och kan fritt välja husleverantör.

Tilltagna tomter i naturskönt läge, Viforsen, Sundsvalls kommun

Tilltagna tomter i naturskönt läge

Tomt
Viforsen, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
2,2 ha tomt

Naturnära och privat belägna tomter, 3 stycken tomter med tilltagen yta mellan 1600-1800 kvm. Tomterna är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen. Kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta, ej förberett, stående offert om cirka 200 000 SEK per tomt alternativt gruppavtal vid installation mot samtliga tomter. Fiberbredband finns anslutet till området, kan anslutas mot fastigheterna mot aktuell prislista hos ServaNet. Köparen bekostar anläggning av vägen till tomterna. Gulmarkerad linje på tomtkartan motsvarar bilväg/ anslutningsväg till fastigheterna. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjöarna Pallviken, Klingsta och Vintertjärn. Dessutom har du nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog. För den fiskeintresserade finns ädelfiske eller omväxlingsvis ta en härlig paddeltur i vackra Ljungans vatten bara några hundra meter från området. Nära belägen till skola, dagis och kommunikationer, endast 15-20 minuter bil- eller bussfärd in till Sundsvall centrum där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall. Närmaste kommunikation finner du endast ett par hundra meter från fastigheten, här går busslinje 142 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 15-20 minuter eller vidare mot Matfors.

Visar alla 10