Mäklare Anna Bäckström

Anna Bäckström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmangatan 48, null, Sollefteå kommun

Köpmangatan 48

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
488 m²
1 113 m² tomt

Söker du efter en bostad i centrala Junsele som är perfekt att hyra ut eller ha som bostad på ena delen och kanske en butik i nedre delen, då har du hittat rätt! Detta är en bostad som erbjuder på entréplan två stycken ingångar, ena hallen har ett toalettrum, fyra sovrum samt ett varadagsrum. En trappa upp finner ni fem stycken sovrum, toalettrum samt ett allrum. I källaren finner ni bostadens kök, panrum samt en oinredd del. Fastigheten har en godkänd utrymningsplan. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Edensforsen 101, null, Sollefteå kommun

Edensforsen 101

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
400 000 kr
8 345 m² tomt

Fastighetsbeståndet består av 3 st hus med egna adresserna: Edensforsen 101, Edensforsen 103, Edensforsen 105. Edensforsen 101 erbjuder hall med toalett rum och badrum, tre stycken sovrum, vardagsrum samt kök. En våning upp finner ni fyra stycken rum samt förråd. Huset är i äldre skick och är i behov av renovering. Edensforsen 103 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Edenforsen 105 har används som "matsal". Denna byggnad erbjuder kök, matplats, två sovrum samt ett badrum. På källarplan finns det duschrum samt förvaringsmöjligheter. Vatten och avlopp är enskilt och är gemensamt med edensforsen (101,103,105,107,109,111). Borrad brunn (2023) bakom hus 101, enskilt avlopp 3-kammarbrunn som kommunen slamtömmer varje år. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Edensforsen 107, null, Sollefteå kommun

Edensforsen 107

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
400 000 kr
3 991 m² tomt

Fastighetsbeståndet består av 3 st hus med adresserna: Edensforsen 107, Edensforsen 109, Edensforsen 111. Edensforsen 107 erbjuder hall med toalett rum och badrum, tre stycken sovrum, vardagsrum samt kök. En våning upp finner ni fyra stycken rum samt förråd. Huset är i äldre skick och är i behov av renovering. Edensforsen 109 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Edensforsen 111 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Vatten och avlopp är enskilt och är gemensamt med edensforsen (101,103,105,107,109,111). Borrad brunn (2023) bakom hus 101, enskilt avlopp 3-kammarbrunn som kommunen slamtömmer varje år. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Köpmangatan 56, null, Sollefteå kommun

Köpmangatan 56

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
250 000 kr
190 m²
1 825 m² tomt

Välkommen till Köpmangatan 56! Här presenteras ett renoveringsobjekt för den händige. Bostaden erbjuder på entréplan hall, sovrum, vardagsrum, matplats samt kök . På övervåningen finner ni ett kök och tre sovrum. Tomten sträcker sig på 1 825 kvm och har en fristående uteplats samt ett garage. Denna fastighet är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Åselevägen 16, null, Åsele kommun

Åselevägen 16

Villa
Åsele kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
170 + 85 m²
1 329 m² tomt

Här kommer en chans att förvärva ett renoveringsobjekt på Åselevägen 16 i Hälla. Fastigheten består av 2 våningsplan med källare samt vind. På entréplan finner ni hall, matsal, vardagsrum, kök samt toalettrum. En trappa upp finns ni tre sovrum och ett större badrum. Härifrån tar ni er även upp på vinden. På källarvåningen finns gott om förvaringsutrymme, tvättstuga, pannrum och ett hobbyrum. Denna fastighet är i behov av omfattande renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din intresseanmälan!

Junselevägen 8, null, Åsele kommun

Junselevägen 8

Villa
Åsele kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
100 000 kr
162 m²
2 592 m² tomt

Här kommer en chans att förvärva ett renoveringsobjekt på Junselevägen 8 i Hälla. Fastigheten består av 2 våningsplan fördelat på hall, kök med endast diskho och vedspis, tre toalettrum, rymligt vardagsrum samt ett sovrum. Går ni en trappa upp finner ni två sovrum, vardagsrum, kök och ett badrum. Denna fastighet är i behov av omfattande renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din intresseanmälan!

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun
  • Sön 17 dec kl 10:00
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 2
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
190 m²
7 rum
979 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 11 + 13 - en sekelskiftesdröm med unika detaljer. Denna imponerande fastighet erbjuder högt i tak, hela sex kakelugnar samt en tillhörande tomt som ingår i köpet. Bostaden erbjuder en social atmosfär med ett kök som har en inbjudande köksö. Här kan du njuta av matlagning och umgänge samtidigt. Matrummet är elegant och erbjuder gott om plats för middagar och sammankomster med nära och kära. Med 4-5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och få den privata sfär de behöver. Kakelugnarna skapar en mysig och varm atmosfär, och du kan njuta av deras vackra design samtidigt som en del sprider en behaglig värme under kyliga kvällar. En tillhörande tomt ingår i köpet och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar om att eventuellt bygga ett eget garage eller skapa en underbar utomhusoas. Läget är centralt beläget i Sollefteå och ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, skolor och andra viktiga bekvämligheter. Här kan du verkligen leva det bekväma och aktiva livet du alltid har drömt om. Bostaden har nyligen råkat ut för en vattenskada i toalettrummet på entreplan men kommer att åtgärdas till att bli ett torrutrymme via nuvarande ägares försäkringsbolag. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Välkommen med Er visnings anmälan!

  • Premium
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun
  • Tis 12 dec kl 15:00
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 2
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 3

Sveavägen 18

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
110 m²
3 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Sveavägen 18 i Nyland! Här kommer du till ett lugnt och trivsamt område med en återvändsgata så det är minimal trafik utanför huset vilket ger en trygg och säker miljö för barnen att leka i. Bostaden erbjuder 110 kvm och erbjuder på entréplanet hall med garderob och toalettrum, kök med charmig detaljer samt ett rymligt allrum med utgång till bostadens uteplats. Går ni en trappa upp finner ni ett badrum med gott om förvaring, stort allrum som kan göras om till ett extra sovrum samt ett sovrum med inbyggda garderober med utgång till bostadens balkong. Inte nog med det så finns ett garage med förvaringsdel samt en gäststuga med plats för större säng eller två stycken våningssängar. Fastigheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Välkommen med Er visningsanmälan!

  • Premium
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun
  • Ons 13 dec kl 17:00
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun, bild 2
Ripvägen 2, null, Sollefteå kommun, bild 3

Ripvägen 2

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
144 + 26 m²
5 rum
517 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Ripvägen 2, Med 144 + 26 kvadratmeter erbjuder denna bostad det perfekta boendet för familjen. På entréplan erbjuds det två sovrum, helkaklat badrum, förvaring under trappen, kök med gott om arbetsyta och förvaring från Träbiten i Helgum, plats för större matbord, tvättstuga med groventré, vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här finns det även en täljstenskamin perfekt för extra värme eller som mysfaktor. Det bästa av allt är att man kommer ut till hemmets inglasade altan som både har en luftvärmepump och golvvärme. Här kan man verkligen göra det till det perfekta uterummet. Inte nog med det finns det även en altan med spabad. Går ni en trappa upp så finner ni ett stort sovrum som går att dela av till två mindre rum, ett allrum som idag används till ett extra sovrum, klädkammare samt badrum med dusch. Ute finner vi ett garage med eldriven garageport. Här får du även plats med diverse förvaring. Utöver det finns ett vedskjul och lekstuga. På Ripvägen 1 bor du med närhet till bland annat fotbollsplan, skogen, gymnasium, Prästbordets skola (F-3), Vallaskolan (åk 3-9), mataffär och regementet. Även om nuvarande ägare har valt att mjukstarta sin försäljning är du redan nu välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Linjevägen 1, Remsle, Sollefteå kommun
  • Budgivning pågår

Linjevägen 1

Villa
Remsle, Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
103 + 126 m²
5 rum
829 m² tomt

Välkommen till Linjevägen 1 med stort garage och fint läge! Söker du efter ett renoveringsobjekt som du kan skapa till framtida hem i? Då har du kommit rätt! Bostaden erbjuder fyra stycken sovrum, rymligt allrum med plats för både matbord och större soffgrupp. Här kommer man även ut till bostadens balkong. Vidare har vi ett kök med plats för matbord, badrum samt ett toalettrum. På källarplan finns det gott om förvaringsmöjligheter med flertal förråds utrymmen, matkällare, pannrum, tvättstuga, bastu och dusch. Inte nog med det så finns det ett extra stort garage för den som är bilintresserade. På Linjevägen 1 bor du med närhet till bland annat naturen, pizzeria, Nipanskolan (F-åk9), Sollefteå centrum och camping. Välkommen med din visningsanmälan!

Storgatan 64, null, Sollefteå kommun

Storgatan 64

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
175 000 kr
100 + 65 m²
1 619 m² tomt

Välkommen till Storgatan 64 i Näsåker! Här erbjuds ett renoveringsobjekt för den händige. Trädgårdstomt på 1619 kvm som även den har stor potential för den trädgårdsintresserade. Mindre garage med förrådsdel i vinkel. Bostaden har stor uteplats på baksidan där ena delen är skyddat med tak. Invändigt erbjuder bostaden på entréplan ett sovrum, allrum, matsal med utgång till altanen, kök och badrum. En våning upp finner vi ett toalett rum samt två stycken sovrum. På källarplan finns en del som har varit ett garage, pannrum samt förrådsdel. Denna fastighet är i behov av omfattande renovering och här har man chansen att sätta sin egen prägel. Huset är idag väldigt eftersatt. Fastigheten överlåtes i befintligt skick och säljs med total friskrivningsklausul. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. I Näsåker bor du med närhet till skola (åk f-6), förskola för 4-5 åringar, Mataffär, pizzeria samt till fina naturområden. In till Sollefteå är det ca 4 mil. Välkommen med din visningsanmälan!

Prästgatan 4, Timrådalen, Timrå kommun

Prästgatan 4

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa i den perfekta familjeidyllen. Villan erbjuder en öppen och social planlösning fördelad på två våningsplan samt källare. Området är perfekt för barnfamiljer då det är nära till natur, badplats, skola och förskola – allt du kan behöva i vardagen! Hemmet är smakfullt renoverat med stilrena materialval och detaljer. Det är en öppen och social planlösning vilket passar den moderna familjen. På entréplan möts du av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Köket är välplanerat med rejäla arbetsytor för matlagning tillsammans med hela familjen. På entréplan finns också ett öppet och socialt vardagsrum med utgång till bostadens inglasade altan, ett rymligt sovrum och ett fräscht badrum. På övre plan finns tre sovrum, två stora klädkammare samt utgång till bostadens härliga balkong i söderläge. På källarplan finns praktisk tvättstuga, garage samt förvaringsutrymme. Trädgården lämpar sig väl för lekande barn och aktiviteter för hela familjen. Det finns stora gräsytor på både framsidan och baksidan med många, härliga soltimmar. Fastigheten har på senare år genomgått omfattande förbättringar så som renovering av kök, nytt tak, ny uppvärmningskälla, utbyggnad av altan m.m. samt genomgående renoverade ytskikt och renovering av tvättstugan. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, dagis och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag, gym och badhus. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Varmt välkommen på visning!

Steinkjervägen 9, Hullsta, Sollefteå kommun

Steinkjervägen 9

Villa
Hullsta, Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
156 + 56 m²
6 rum
824 m² tomt

Välkommen till Steinkjervägen 9 och denna familjevänliga villa på populär adress i Sollefteå! Boendet erbjuder fina sällskapsytor i entréplan med ett allrum med härlig öppenspis, två sovrum, tvättstuga med bastu, pannrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ingång till det rymliga garaget. På övervåningen möts man av det härliga köket i körsbärsträ, här får man plats med större matgrupp. Här kommer man även ut till balkongen. Går man vidare i bostaden finner man ett rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck, två sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. På baksidan finner vi en lummig trädgård med altan i österläge så att du kan njuta av de första solstrålarna här. Bostaden erbjuder alltså dubbla uteplatser vilket är perfekt för dig som älskar att följa solens alla timmar. Här bor man nära flera bekvämligheter som mataffär, apotek, sjukhus och gym. Perfekta stället för barnfamiljen då ni har förskola och skolor i närheten. Från bostaden finns även närhet till motionsspår och fina strövområden upp till Hallstaberget. Hallstaberget är en välbesökt plats vintertid som erbjuder skidåkning både på längden och på tvären. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 13