Bråtagatan 83

Bråta, Trosa Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Biarea
11 m²
Byggår
2020
Förening
BRF Klinta Allé Fyra
Om föreningen
Avgift
1 175 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
65 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Det perfekta boendet för den som flyttar hemifrån eller söker ett extraboende i en attraktiv växande sommarstad! Denna optimalt planerade bostad erbjuder, förutom låg månadskostnad, ett stilrent boende med högkvalitativa materialval, egen tomt med uppfart samt kallförråd.
Med en totalarea om 31 kvm, varav 20 kvm boarea plus 11 kvm biarea i form av sovloft, är detta ett kvadratsmart boende som ger den boende en riktig "villakänsla". Öppen planlösning mellan kök och allrum med plats för både soffa och matbord. Modernt helkaklat badrum utrustat med toalett, handfat, dusch och kombitvättmaskin. Stege leder upp från allrum till rymligt sovloft med plats för dubbelsäng och förvaring.

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme, fönster från golv till tak från danska Velfac som ger ett härligt ljusinsläpp och rymd (takhöjd ca 3 meter, takhöjd loft ca 1.30 m), snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Badrummen har sobert klinker och ljusa väggar och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Utvändigt är uppfarten asfalterad och har plats för en bil. Framför bostaden erbjuds en mindre terrass i betong med gräsyta framför samt häckar som tomtgräns. På baksidan finns en tomt där altan får byggas i enlighet med BRF instruktioner.

Panghus har byggt området med isolerade innerväggar, massiva innerdörrar samt högkvalitativt plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam bostad till ett fantastiskt pris.

Bostaden ägs av en privatperson men har aldrig använt bostaden så den är som ny och möjlighet till snabbt tillträde finns. Den låga månadskostnaden är endast 1 175 kr, tillkommer gör kostnad för uppvärmning, vatten och sophämtning, ca 1200-1500 kr/mån (schablon, summan kan variera beroende på konsumtion)

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trosa