SkandiaMäklarna Trosa

SkandiaMäklarna Trosa

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Styrmansgatan 9, null, Trosa kommun

Styrmansgatan 9

Villa
Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

4 000 000 kr

147 m²

5 rum

455 m² tomt

Letar du efter en rymlig och trivsam tvåplanvilla? Då har du kommit rätt. Styrmansgatan 9 i Trosa är perfekt för dig som söker det bästa av både modern stil och funktionella kvadratmetrar. Med sina snygga färger och fräscha interiörer känner du dig direkt som hemma. Här är allt klart för dig att flytta in. 3 sovrum och allrum på ovanvåningen och de sociala ytorna på första plan, där kök och vardagsrum möts i en ljus och rymlig planlösning. På framsidan har du en trevlig insynsskyddad altan med plats för sittgrupp. Här njuter du av de blommande träden på vårkanten och att ha direktkontakt med köket. Luncher och middagar avnjutes enkelt i skydd av växter och staket. På baksidan finner du en avskild och mysig uteplats. Med spabad och bord under tak. Ett extra gästrum och förråd ger dig ytterligare kvadratmeter för en smidig och trevlig vardag. Beläget i ett underbart läge i ett idylliskt familjärt område, har du förmånen att vara granne med vackra Tomtaklintskogen, som bjuder in till härliga promenader och avkoppling. Dessutom har du bekvämt avstånd till kommunikationer, förskolor och skolor, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Styrmansgatan 9 är en fin kombination av bekvämlighet och livskvalité. Ett hem att skapa minnen i. Välkommen hem!

Fänsåkersvägen 11B, Fänsåker - Vagnhärad, Trosa kommun

Fänsåkersvägen 11B

Lägenhet
Fänsåker - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

1 795 000 kr

62,9 m²

3 rum

4 862 kr/mån
28 537 kr/m²

Välkommen hem till Fänsåkersvägen 11B. En hemtrevliga 3:a i markplan med två altaner varav den ena med härlig kvällssol. Lägenheten har ett optimalt läge i BRF med fin vy mot både natur och innergård. Allt är smakfullt inrett och välskött. Helt enkelt en pärla!

Strömmingsberget 37, Öbolandet, Trosa kommun

Strömmingsberget 37

Villa
Öbolandet, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

5 250 000 kr

49 m²

3 rum

2 745 m² tomt

Välkommen hem till Strömmingsberget 37 - fyra hus till priset av ett! Tillsammans bildar de fyra byggnaderna en charmig enhet med gårdskänsla. Med sitt höga läge får du också en vacker vy över omgivningarna med känsla av närhet till havet. Sjöglimt och bedårande solnedgång ger fastighet den extra kryddan. Husen är väl omhändertagna och modernt renoverade , vilket gör att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för större renoveringsprojekt. Till ditt förfogande finns fyra fina sovrum, vardagsrum, kök, bastu, tvättstuga och fint renoverat badrum fördelat på de fyra husen. Den kuperade vackra tomten ger dig en naturskön och pittoresk omgivning. Du får en naturlig skärm från grannar eller trafik, vilket skapar en lugn och privat atmosfär. Det stora trädäcket som rundar hela huvudbyggnaden förenar gårdens hus och ger dig flera soliga platser att vara på, likväl som skugga. Ytan mellan husen bildar en charmig inre plats för ditt sociala umgänge. Härliga middagar intas i skyddat läge och skapar plats för lyckad trädgårdsodling då solen värmer fint. Skogen är en perfekt plats för både avkoppling och rekreation, där du kan ta med familjen på picknick, ha en grillkväll eller till och med plocka bär och svampar beroende på säsongen. För de små blir det en perfekt lekplats och äventyr. Läget är också väldigt fördelaktigt med sin närhet till både stad, hav och natur. Du når Trosas charmiga centrum med en kort promenad på ca 15 minuter via strandpromenaden. Tar du cykeln når du centrum på några få minuter. Det gör ditt vardagsliv bekvämare när du har shopping, restauranger och andra serviceinrättningar nära. Att ha havet i närheten ger dig även möjlighet att njuta av båtliv och andra vattensporter. Du kan tillbringa avkopplande dagar vid antingen Trosa havsbad, Borgmästarholmens badplats eller utforska de omgivande skärgårdsöarna med din båt. Strömmingsberget 37 är en perfekt kombination av naturskönt läge, modernt & enkelt boende tillsammans med närhet till både centrum och havet. Oavsett om du väljer att bo här året om eller säsongsvis, är det en underbar plats att kalla hem.

Lövsta Nordmark, Lövsta, Trosa kommun

Lövsta Nordmark

Villa
Lövsta, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 495 000 kr

125 m²

4 rum

1 713 m² tomt

Huset i Lövsta Nordmark är verkligen en gömd pärla. Det kanske ser ut som ett traditionell röd villa. Men så fort du tar ett steg innanför dörren så inser du att det är inget vanligt med detta hus. Det är väldigt läckert med en spännande och annorlunda planlösning. För vad som ser ut som ett enplanshus är egentligen ett souterräng hus. Med en hel underbar nedervåning också. Omgjort till en riktig husdröm. Köket kan ta plats i vilken inredningstidning som helst. Du har öppet i nock i vardagsrummet med ljus som flödar in från fönster från golv till tak. Stor härlig tomt med gott om plats för den trädgårdsintresserade, förråd och rymligt garage. Nämnde vi tre sovrum, två badrum, tvättstuga, matkällare och flera soliga uteplatser också? Eller att huset drivs klimatsmart med bioenergi och nyttjar solen för både värme och el. Detta får inte missas. Välkommen hem till Lövsta Nordmark - ett hus utöver det vanliga!

Nygårdsplatån 77, Nygårdsplatån, Trosa kommun

Nygårdsplatån 77

Radhus
Nygårdsplatån, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 595 000 kr

104 m²

4 rum

134 m² tomt

Välkommen till 77:an på höjden. Ett radhus med extra allt. Bostaden ger dig fräscha ytskikt, renoverat kök och vitvaror, helkaklade dusch- och badrum med bastu, inglasad farstukvist och uterum. Ett ljust och modernt hem att njuta av.

Västra Kyrkvägen 50, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Västra Kyrkvägen 50

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

1 795 000 kr

74 m²

3 rum

3 213 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkomna till denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, ljust vardagsrum med utgång till balkong i solläge samt ett kök med alla moderna bekvämligheter. Promenadavstånd till affärer, tåg och busstation. Egen parkeringsplats och en välskött förening. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Östra Långgatan 73, Gamla Trosa Stad, Trosa kommun

Östra Långgatan 73

Villa
Gamla Trosa Stad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

7 995 000 kr

110 m²

4 rum

700 m² tomt

På Östra Långgatan 73 hittar du ett charmigt boende precis vid idylliska Trosaån. Bara ett stenkast från det pittoreska torget. På två plan med källare har du allt du behöver. Två trevliga sovrum med utsikt över Trosaån från balkongen, ett ljust och vackert vardagsrum, allrum med fungerande kakelugn och ett fint kök. Helkaklat badrum med ny duschhörna. I källaren har du både hobbyrum, tvättstuga, förråd och matkällare till ditt förfogande. Huset är väl omhändertaget och inrett med milda färger. Det målade trätaket ger karaktär och charm. Här bor du bra och njuter av närheten till ån. Trädgården är lättskött och här har du utrymme för både umgänge och lek. Det finns flera möjligheter att blomma ut för dig med odlingsintresse. Tänk att sitta i trädgården med doften av syrenbuskar och sommarblomster runt dig. Göra egen äppelpaj från äppelträdet och sedan ta den lilla båten ut för en tur. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller ställer på den stenlagda uppfarten. Som boende på Östra Långgatan får du en behaglig vardag i idylliska Trosa. Du når huvudstaden med buss, tåg eller bil på under 60 minuter, vilket erbjuder dig som pendlar ett trivsamt boende utanför stadens brus. Varmt välkommen hem till detta hemtrevliga hus alldeles precis vid Trosaån.

Västra Ågatan 59, Gamla Trosa Stad, Trosa kommun

Västra Ågatan 59

Villa
Gamla Trosa Stad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

7 750 000 kr

99 m²

3 rum

672 m² tomt

Ett helt fantastiskt charmigt boende väntar dig i detta lilla röda hus på Västra Ågatan utmed Trosaån. I en bostad som har en finurlig planlösning och anor från 1800-talet. Tänk vilken historia detta hus har! Lägg till helt fantastisk trädgård med perenner och omskrivna rabatter och det står klart att detta hus är något alldeles extra. Fastigheten har en underbar gårdskänsla med garage och flera byggnader på tomten. Sommartid njuter du av den vackra trädgården med ett färghav av blomster. Här bor du mitt i den lilla stadens puls med åns charmiga inramning. Välkommen hem till ett boende - det enda i sitt slag i Trosa.

Trettondagsvägen 10, Ödesby, Trosa kommun
 • Budgivning pågår

Trettondagsvägen 10

Villa
Ödesby, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 595 000 kr

141 m²

5 rum

768 m² tomt

Välkommen hem till en ljus och trevlig souterängvilla. På Trettondagsvägen 10 har du en social övervåning med kök, vardagsrum med kamin och tre sovrum. Nedervåningen erbjuder dig en rymlig gillestuga, separat tvättstuga, badrum och bastu. Ytterligare sovrum finns här. Perfekt kanske för tonåringen eller blir det hemmakontor här? Huset är fint använt och omhändertaget. Ekdetaljer i köket och en ljus färgskala bidrar med den gemytliga känslan i huset. Här finns det goda möjligheter för dig att göra huset till ditt. Garage och asfalterad uppfart är både smidigt och praktiskt. Tomten är iordningställd med gräsmatta och planteringar. Huset ramas in med en insynsskyddande häck. Balkong utmed hela baksidan och stor uteplats ger dig mysiga sommardagar. Vagnhärad är fantastiskt. Litet och lagomt. Med flera mataffärer, apotek, unika butiker och bibliotek i centrum. Naturen är nära med elljusspår och utegym. Sörmlandsleden svänger förbi. Safiren Simhall erbjuder både gym och rolig vattenlek. Flera förskolor och skolor finns nära. Med buss och tåg tar du det enkelt och smidigt till både Stockholm eller söderut. Välkommen hem till denna familjepraktiska villan på Trettondagsvägen 10 i Vagnhärad!

Rommarö 1:18, Rommarö, Trosa kommun

Rommarö 1:18

Tomt
Rommarö, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 285 000 kr

2 417 m² tomt

Nu ges du en unik möjlighet att förvärva vackra och generösa naturtomter belägna i Rommarö mot Källvik, Trosa kusten. Genom den slingrande vägen mot Rommarö tar du av via en vacker ekbacke och en ny fin grusväg. De två tomterna är på 2417 kvm (Rommarö 1:18) och 3554 kvm (Rommarö 1:17) och är nyligen avstyckade och ligger fint och högt placerat i en Sörmländsk ekbacke med hundraåriga knotiga ekar och med glimt av havet. Mjuk fin natur och runda berghällar finns i dagen. Kanske du vill bygga ett permanenthus eller ett fint fritidshus att nyttja året om. Omgivningarna ger dig drömmen om det lantliga sköna gröna livet där svamp och bär kan plockas, där koltrastens sång ljuder över nejden i solnedgången och där grannens lamm hörs bräka och kornas råmande hörs i solnedgången. Kanske havsvikens svanar flyger en tidig daggfrisk morgon. Köp en eller kanske de båda tomterna till familjen och börja planera ditt drömboende i vår. (Priset avses per tomt) En ny väg finns, men eget vatten/avlopp samt el och fiber anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket betyder att du ritar och lämnar in bygglovsansökan till Kommunen för att få bygglov. Ägaren har ansökt om förhandsbesked om 180 kvm i 1-plan.

Skärlagsgatan 38T, Skärlagsparken, Trosa kommun

Skärlagsgatan 38T

Lägenhet
Skärlagsparken, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 595 000 kr

63 m²

2 rum

4 283 kr/mån
41 190 kr/m²

I trevliga BRF Skärlagsparken finns nu en tvåa med balkong och inglasad entré på Skärlagsgatan 38T till dig. Lägenheten har en trevlig och kvadratsmart planlösning med generöst ljusinsläpp. Med snygg och modern inredning i gedigna material, harmoniska färgsättningar och utrustning av hög kvalitet. Den inglasade entrébalkongen ger dig extra utrymme med kvällssol och en balkong med markis och utsikt över grönområden, sol från morgon till eftermiddag. Det är ljust och fräscht, bara att flytta in. Förråd och P-plats finns även här. Plus i kanten är den trivsamma gården och det korta gångavstånd till Trosa torg och den charmiga småbåtshamnen. Med flera prisbelönta restauranger och butiker öppet året om. Bra kommunikationer till Södertälje, Nyköping och Stockholm finns också bara några meter ifrån lägenheten. Flera bra gym i området. Trosa kommun är också känd för sitt havsnära och natursköna läge. Gillar du cykel eller vandring har du både MTB-leder och Sörmlandsleden nära. Kanske du är golfare? då finns 2 fina banor i Trosa till hands. Här bor du helt enkelt väldigt bra. Välkommen hem!

Järnåldersvägen 31, null, Trosa kommun
 • Budgivning pågår

Järnåldersvägen 31

Villa
Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 285 000 kr

130 m²

6 rum

609 m² tomt

Välkommen till Järnåldersvägen 31! En perfekt familjevilla som ligger centralt i Vagnhärad i ett lugnt område. Huset har en bra planlösning med stora sällskapsytor där vardagsrummet har en praktfull kakelugn. Praktiskt och fint kök, 4 sovrum och två allrum, duschrum, gäst-wc samt en tvättstuga. Inglasad uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över skog/grönområde. Härligt soligt läge på återvändsgata. Till huset finns även ett garage med grusad uppfart och plats för två bilar. Huset byggdes på 70-talet men har genomgått flera renoveringar som gjort det modernt, öppet och ljust. Fastigheten är mycket välhållen, välskött och omhändertagen. Välkommen hem!

Östersjövägen 12, Stensund, Trosa kommun
Östersjövägen 12, Stensund, Trosa kommun, bild 2
Östersjövägen 12, Stensund, Trosa kommun, bild 3

Östersjövägen 12

Fritidshus
Stensund, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 495 000 kr

56 m²

3 rum

1 524 m² tomt

Med sin höga placering har du en härlig utsikt över den grönskande naturen, precis där skogen möter hav. Här bor du ostört och insynsskyddat under lediga dagar året om. Kanske börjar du dagen med ett morgondopp i havet som ligger på kort promenadavstånd och avnjuter en lång frukost på den takade generösa altanen. När du kliver in innanför dörren i hallen möts du av ett ljust, öppet hus som är hemtrevligt inrett. Vardagsrummet är öppet upp till nock där ljuset strålar in genom de stora glaspartierna. Den vita träpanelen och det vita golvet förstärker den rymliga och ljusa känslan. Köket är praktiskt utrustat för lata lediga dagar där plats för gäster finns. Altandörrarna står öppna och gränsen av ute och inne suddas ut. Två fina sovrum varav det ena lite större och det andra med praktisk våningssäng. Dusch och WC samt tvättmaskin kompletterar ditt boende. Altanen som löper runt huset ger dig flera soliga och sociala uteplatser. Gästhuset på tomten skapar möjligheter till fler övernattande gäster. Du har även en härlig skogstomt till ditt förfogande. Praktiskt förråd finns för att stuva undan trädgårdens behov. Stensund är ett omtyckt område strax utanför Trosa. Här blandas året runt boende med sommarhus. Havet ligger bara en kort bit bort med sandstrand och badbryggor. Det finns möjlighet till båtplats både i Krymla och Stensund. Sörmlandsleden finns på gångavstånd. Pittoreska skärgårdsstaden Trosa finns en kort bilfärd ifrån för att göra handlingen inför sommarkvällarnas middagar. Systembolag, vårdcentral och kommunikationer finns också i staden. Naturen som ringlar runt huset erbjuder härlig vandring , cykling eller en skön skidtur. Här får du det bästa av alla världar. Bo mitt bland natur och hav men ändå ha stadens fina utbud nära tillhands. Varmt välkommen hem till detta luftiga, ljusa och charmiga fritidshus på Östersjövägen 12 i attraktiva Stensund!

 • Premium
Åvägen 16E, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 16E

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

1 695 000 kr

92 m²

3 rum

6 443 kr/mån
18 424 kr/m²

I lugnt och välskött område ligger denna genomgående välskötta trerummare. Bostaden ligger i direkt markplan och erbjuder en bra planlösning med två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett naturligt integrerat kök/vardagsrum. Lägenheten ligger längst ner i längan vilket innebär ett ostört hörnläge och en riktigt fin uteplats. Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Det fina läget vid ån och dess centrala läge i Vagnhärad gör att du lätt når pendling, affärer och annan service på gångavstånd. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
Åda Dal 8, Åda Dal, Trosa kommun

Åda Dal 8

Villa
Åda Dal, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

5 995 000 kr

166 m²

6 rum

På Åda Dal 8 i Trosa väntar det nybyggda arkitektritade tvåplanshuset på dig. Med stilfulla material- och inredningsval. Allt andas kvalitet utan att god funktionalitet saknas. Huset ger dig kök med köksö, matrum och allrum i öppen planlösning. Perfekt för socialt umgänge och familjetillvaro. 4 sovrum, 2 dusch/badrum med WC, tvättstuga med groventré samt en övre hall tillåter livet att breda ut sig. Altaner och balkong i flera väderstreck skapar sol hela dagen. Fyller även på livskvalitetskontot. Plattsatt uppfart med grovplanerad tomt. För dig att utveckla vidare som du vill. På tomten finns även ett dubbelgarage. Underbart med plats för den pendlande familjen. Åda Dal ligger smidigt till för fortsatt resa mot Stockholm, Nyköping eller Södertälje. Via cykel- och gångväg tar du dig lätt till skola och affärer. Hela området är i en härlig nybyggaranda och grannsämjan är god. Naturen finns runt omkring dig. Trosas charmiga centrum väntar en bit bort. Vill du ha båt för att njuta extra av Trosas charmiga skärgård finns flera alternativ. Välkommen hem till ett sprillans nytt hem!

 • Plus
Timmermansgatan 2, null, Trosa kommun
 • Budgivning pågår

Timmermansgatan 2

Radhus
Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 995 000 kr

142 m²

5 rum

464 m² tomt

Välkommen hem till denna välplanerade och trevliga 70-talare. Det röda trähuset ligger i en fint hörnläge på lugna och omtyckta Timmermansgatan. Nära både förskolor, skola, kommunikationer och affärer. Du har även Trosas aktivitetspark, Trosabacken och härliga Tomtaklintskogen med eljusspår och utegym alldeles inpå knuten. En perfekt plats att sätta ner sina bopålar på för dig som gillar naturvistelser och en aktiv vardag utan att kompromissa bort kvadratmeter eller närhet till stadens utbud. Huset är byggt på 70-talet men har genom åren genomgått vissa uppfräschningar. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett badrum. På entréplan har du ytterligare ett rum att disponera och wc tillsammans med kök, vardagsrum med kamin och separat groventré med tvättstuga. Allting är väl omhändertaget och i ett fint skick. Grunden är utmärkt för dig att bygga vidare på utifrån de design- och materialval som du gillar. Här finns också en lagom stor tomt för lek, trädgårdsdrömmar och utevistelse. Hörnläget ger fint utrymme för för sköna sommarkvällar och den takade altandelen ger skugga.

Hagabergsvägen 16, Hagaberg, Trosa kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00

Hagabergsvägen 16

Villa
Hagaberg, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

6 950 000 kr

137 m²

4 rum

889 m² tomt

Hagabergsvägen 16 är ett hem med överraskningar. Bakom den vita putsade fasaden döljer sig ett fantastiskt enplanshus med extra hög takhöjd, trevliga sällskapsytor och moderna materialval. Det är stilrent med en tidlös prägel. Utan att kompromissa en centimeter på kvalitet, funktion och komfort. Hjärtat i huset är husets mitt där kök och vardagsrum möter varandra med fönster som accentuerar takhöjden. Två sovrum och två generösa badrum samt klädkammare förenklar vardagspusslet. Spabadet och uterummet står för guldkanten i tillvaron. Och varför inte göra ett rum till biljardrum? Du får också goda förvaringsmöjligheter med flera klädkammare och förråd. Komplementhuset ger dig antingen plats för tonåringen, övernattande gäster eller ett härligt hemmakontor. Tomten är en vacker naturtomt med rum för utemöbler på framsidan och med spabad på baksidan. Hagaberg är ett omtyckt nybyggt område. Med 5 minuters bilfärd ner till centrala Trosa men både skola, affärer och vårdcentral bara en lagom kort promenad bort. Natur och skog alldeles bredvid. Du är varmt välkommen hem till denna fina huspärla!

 • Plus
Gillbergsvik Havsvik, Gillbergsvik, Trosa kommun
 • Budgivning pågår

Gillbergsvik Havsvik

Villa
Gillbergsvik, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 995 000 kr

68 m²

4 rum

2 689 m² tomt

Längtar du efter sommar med morgondopp i havet och långa frukostar i solen? Då är Gillbergsvik Havsvik strax utanför Trosa något för dig. Precis som namnet indikerar ger fastigheten dig ett skönt liv vid den intilliggande havsviken Det blå lilla huset skänker dig det lugna lata livet. Läs en bok i hängmattan på altanen, se årstidernas växlingar från soffan på glasverandan eller laga gästernas middag i det härliga köket. Kanske du springer ner till bryggan för att fånga den sista kvällssolen eller tar morgonens första dopp. Ta någon i handen och gå upp för berget och se ut över havet från det lilla lusthuset. Det blå huset vid vägen ligger fint på den plana gräsmattan där sommarens lekar och spel kan äga rum. Att huset har tre sovrum, en nyrenoverad dusch/WC och ett kök att längta till ger helgerna året om det lilla extra. Kanske du får gäster som vill övernatta i det gulliga gästhuset? Vad mer kan du önska av ett sommarvistelse eller weekendställe med badrocksavstånd till bad och brygga? Välkommen hem!

Åvägen 16C, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 16C

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 350 000 kr

122 m²

4 rum

8 964 kr/mån
19 262 kr/m²

I omtyckt förening återfinnes denna synnerligen trivsamma fyrarummare. Bostaden ligger i markplan och erbjuder en skön radhuskänsla samt en väldisponerad planlösning. Tre rofyllda sovrum, helkaklade badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. En fantastisk rymd i kombination med goda ljusinsläpp bidrar till att göra kök/vardagsrum (ca 3,9 m i takhöjd) till bostadens naturliga mittpunkt. I köket finns alla moderna bekvämligheter man förväntar sig i ett nytt boende. Egen uteplats med eftermiddags/kvällssol och parkering ingår i månadsavgiften. Det fina läget vid ån och dess centrala läge i Vagnhärad gör att du lätt når pendling, affärer och annan service på gångavstånd. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Jössebacken 20, Stensund, Trosa kommun

Jössebacken 20

Villa
Stensund, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 695 000 kr

70 m²

3 rum

708 m² tomt

Välkommen till Jössebacken 20. En fin fastighet nära havet där bad- och båtbryggor finns. På tomten finns dels ett hus om ca 70 kvm med 2 sovrum, renoverat kök och ny fin ekparkett, allrum och nytt badrum samt loft för sovrum eller förvaring. Gästhuset om ca 30 kvm rymmer gäster eller hemmakontoret. Kanske du hyr ut till sommargäster. Här finns både sovalkov, dusch/WC, loft och förberett för köksdel. Njut av sommarens sol vid grillplatsen eller odla dina egna solmogna tomater. Här kan du bo året om eller nyttja husen helger och lov under fritiden. Njut av naturen runt om då både Sörmlandsleden och badvikar finns i närheten. Skolbuss går från området. Varmt välkommen hem!

Tomtaäng 18, null, Trosa kommun

Tomtaäng 18

Villa
Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

6 350 000 kr

121 m²

4 rum

819 m² tomt

Välkommen till soliga Tomtaäng. På nummer 18 väntar det vackra och stilrena enplanshuset i vitt på dig. Här bor du med ett fantastiskt läge i den pittoreska skärgårdsstaden Trosa. När du kliver in innanför dörren finner du ett smakfullt hem med vackra detaljer och materialval. Komfort och hög standard går hand i hand med sobra och mjuka färger. Det fiskbenslagda ekgolvet är en riktig juvel i huset, för att inte tala om väldigt behaglig att gå på. På ca 120 kvadratmeter har du kök, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och tre sovrum att disponera. Bakom huset breder en lättskött trädgård ut sig. Insynsskyddat och med skogen alldeles intill. Här finns det gott om plats till att skapa sig en privat och mysig trädgårdsoas. Garage med extra utrymme fyller allt som hör trädgården till. Förutom bilen såklart som du kan ladda i laddboxen. Detta är ett riktigt praktfullt boende. Området är behagligt och trevligt med blandande generationer av boende. Du möter glada grannar i alla åldrar. Här bor du bara ett stenkast ifrån skola, kommunikationer, vårdcentral och affärer. Allt du behöver för ett smidigt och enkelt vardagsliv. Välkommen hem till bostadspärlan på Tomtaäng 18.

Västra Kyrkvägen 22, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Västra Kyrkvägen 22

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 150 000 kr

74 m²

3 rum

3 213 kr/mån
29 054 kr/m²

Renoverad och trivsam och ljus 3:a med balkong på Västra Kyrkvägen 22. Här möts du av en trevlig ljus och inbjudande entré med sittplats för sköna fikastunder och utsikt över villaträdgårdar och natur. Hela lägenheten har ljusa och fräscha väggar och där alla lister, dörrar och element är utbytta. Lägenheten ger dig hall, kök, allrum/matrum, 2 sovrum och badrum med dusch och tvättavdelning. Köket är renoverat med vita kösluckor , ny bänkskiva/diskho, spishäll och inbyggnadsugn. Denna lägenhet är mycket trivsam där inget lämnats åt slumpen. Västra Kyrkvägen 22 är ett lättsamt boende i en fin stabil förening med P-plats och möjlighet till garage (separat kö). Lägenheten är nära till affärer, restauranger, kommunikationer och gym. Helt enkelt en trea med allt du behöver! Här kommer du att trivas. Välkommen hem!

Bråta Allé 31, Bråta, Trosa kommun

Bråta Allé 31

Lägenhet
Bråta, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

3 495 000 kr

136 m²

5 rum

5 649 kr/mån
25 699 kr/m²

På Bråta Allé 31 väntar ett toppmodernt hus i BRF-form på dig! Med drömkök, sober inredning och stilrena rum. Husen på Bråta Allé är ritade av en av Sveriges främsta arkitekter och all inredning är något av det snyggaste som finns på marknaden. Här bor du i ett unikt hem. Med flera mysiga sällskapsytor och med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Husets 136 kvm är lika perfekt för den lilla som för den stora familjen, då du har fem rum och kök i öppen planlösning till ditt förfogande. Det finns en tanke bakom varje kvadratmeter. Just för att ge dig en smidig vardag och det där lilla extra för att få ett boende som du älskar. Här kan du dessutom styra din egen förbrukning gällande värme och vatten. Solpaneler och laddstation för elbil är installerat i varje hus. Området är familjärt och mysigt. Med naturen som granne och Trosas charmiga centrum inom cykelavstånd. Bara en kort promenad bort finns gym, Trosas stora matbutik, kommunikationer och en sprillans ny skola. Här kommer du trivas! Välkommen hem!

Väsby Ängsväg 3C-1101, Väsby, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 3C-1101

Lägenhet
Väsby, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 495 000 kr

85 m²

4 rum

5 422 kr/mån
29 353 kr/m²

I trivsamma Väsby finns nu en 4:a att tillgå. Entré via trapp till loftgång. Uteplats på entrésidan samt solig balkong med fri vy. 3 sovrum, 2 klädkammare och stort härligt kök och allrum i öppen planlösning. Kök med vita luckor och fina vitvaror Dusch/WC och tvättavdelning. Ljust och fräscht. Bara att flytta in. Förråd på gården. Trevlig vy både från köksfönstret och från balkongen.

Skärlagsgatan 38D, Trosa - Skärlagsparken, Trosa kommun

Skärlagsgatan 38D

Lägenhet
Trosa - Skärlagsparken, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

2 595 000 kr

63 m²

2 rum

4 283 kr/mån
41 190 kr/m²

I trevliga BRF Skärlagsparken finns nu en tvåa på Skärlagsgatan 38D till dig. Lägenheten har en trevlig och kvadratsmart planlösning med generöst ljusinsläpp. Med snygg och modern inredning i gedigna material, harmoniska färgsättningar och utrustning av hög kvalitet . Det är ljust och fräscht, bara att flytta in. Förråd och P-plats finns även här. Plus i kanten är den trivsamma gården och det korta gångavstånd till Trosa torg och den charmiga småbåtshamnen. Med flera prisbelönta restauranger och butiker öppet året om. Bra kommunikationer till Södertälje, Nyköping och Stockholm finns också bara några meter ifrån lägenheten. Flera bra gym i området. Trosa kommun är också känd för sitt havsnära och natursköna läge. Gillar du cykel eller vandring har du både MTB-leder och Sörmlandsleden nära. Kanske du är golfare? då finns 2 fina banor i Trosa till hands. Här bor du helt enkelt väldigt bra. Välkommen hem!

Skärlagsgatan 9/Skärlagsgatan 7, Centralt, Trosa kommun

Skärlagsgatan 9/Skärlagsgatan 7

Villa
Centralt, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

4 750 000 kr

160 m²

5 rum

824 m² tomt

Skärlagsgatan 9 är en trevlig villa med rymliga bostadsytor. Det är ett inbjudande hem att trivas i. Som har gott om plats för en familj med aktivt liv. Huset har flera sovrum och flexibla utrymmen. Trevligt kök och ett stort vardagsrum med en vacker murad eldstad. Badrum på alla plan varav ett med spa-badkar, stora förvaringsutrymmen och tvättstuga gör vardagen smidigare. Närheten till kommunikationer och affärer underlättar än mer. Allt som bidrar till ett enklare vardagsliv. Stort garage och hobbyrum i källarplanet är en praktisk tillgång. Trevliga uteplatser och en solig trädgård bidrar också till detta trevliga boende. På boplanet finns en separat lägenhet för gäster, för uthyrning eller din egna verksamhet. Den intilliggande tomten (Bollbacken 11) om 355 kvm ingår också i köpet. Kanske du kan bygga ett mindre hus för generationsboende eller för uthyrning? Huset är i äldre skick, men väl underhållet och omhändertaget. Nu är det dags för dig att ta över och göra huset till ditt. Utrymmet och kvadratmeterna finns. Varmt välkommen hem!

Skjuvkärrsvägen, Skjuvkärr, Trosa kommun

Skjuvkärrsvägen

Tomt
Skjuvkärr, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

1 995 000 kr

820 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt drömhus i centrala Trosa med vy över åker och det intilliggande området Hagaberg. På Skjuvkärrsvägen finns nu en central tomt om 820 kvm. Anslutningsavgift för VA, el och fiber tillkommer. Fastigheten är en av fyra tomter som delar en gemensam väg mellan sig. Kostnad för denna tillkommer resp tom. Den grusade vägen utanför är enskild och kommer om några år att asfalteras och få belysning. Kommunen väg utredning är ej ännu klar vilket gör att kostnaden för infartsvägen ej gått att få fram. Läs mer om byggrätten för området i Detaljplanen som finns under Dokument på annonsen. Välkommen!

 • Plus
Väsby Ängsväg 2C 1102, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 2C 1102

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa

1 995 000 kr

71,7 m²

3 rum

4 972 kr/mån
27 824 kr/m²

På Väsby Ängsväg 2C finns en stilfull lägenhet om 3 rum och kök. Ljust inredd med hög kvalitet i material- och inredningsval. Lägenheten födelar sig på hall, 2 sovrum varav det ena är något mindre och används idag som gästrum/kontor/klädkammare. Det större sovrummet har rymlig klädkammare. Dusch/WC rum med golvvärme och tvättavdelning. Kök med matplats vid fönster och allrum med utgång till den generösa soliga balkongen. En mycket trivsam och stilfull lägenhet i en nästan ny förening. BRF Hemlängtan gör verkligen själ för sitt namn. Välkommen hem!

 • Plus

Visar alla 28