Arvid Mörnes Väg 42

Bromma Blackeberg, Stockholm Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Byggår
1952
Förening
BRF Araben 1
Om föreningen
Avgift
2 817 kr/mån
Pris/m²
51 364 kr/m²
Antal besök
883
Dagar på Hemnet
9

Här har ni det perfekta förstaboendet i mysiga Blackeberg! Här bor man granne med skogen i Grimsta naturreservat med bara grönska utanför och absolut ingen insyn. Mycket ljus och öppen bostad med stora fönsterpartier och sydvästvänd balkong mot skogen. Lägenheten bjuder på ett stort rymligt rum med plats för säng, soffgrupp samt matplats. Ett fint nyrenoverat kök i grått med bland annat fullstor integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, induktionshäll och ugn. Genomgående ytskikt i toppskick. Helkaklat och stambytt badrum samt förvaring i garderob. Läget och närheten till naturen måste upplevas på plats, så hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet.

Vi ses på visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.