Wergelandsgatan 46G

Bromma Blackeberg, Stockholm Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Loftet
Om föreningen
Avgift
2 399 kr/mån
Driftkostnad
5 040 kr/år
Pris/m²
62 188 kr/m²
Antal besök
477
Dagar på Hemnet
8

Två minuter från tunnelbanan finner ni här en av föreningens bästa lägenheter! Belägen högst uppe i ett hus byggt 2018 med hiss. Mycket ljus och insynsskyddad tack var det höga fria läget mot skogen bakom huset. Denna pärla bjuder på ett modernt kök med diskmaskin och matplats för 4-6 personer, ett ljust rymligt rum, separat sovalkov samt ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Från fönstren i två väderstreck har ni utsikt rakt mot grönskan och på framsidan har ni en uteplats i sydost med plats för bord och stolar eller exempelvis en soffa. Stort vindsförråd tillhör lägenheten. Hjärtligt välkomna på visning!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Nilsson

Notar
Mäklare Andreas Nilsson, Notar
0708-99 79 02
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.