Kommande

Skrittgatan 4D

Broslätt/Åby, Mölndals kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Korndahl i Mölndal
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 552 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
43 370 kr/m²
Kommande

Snart kan vi välkomna er till en charmig och stilren lägenhet i fint skick. Lägenheten är oerhört välplanerad och här nyttjas varje vrå. Denna etta erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. 

Här finns mycket som är värt att lyfta fram. Den funktionella, inbjudande och praktiska hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett välplanerat, mysigt och charmigt vardagsrum och ett trevligt, ljust och fräscht kök med spis, kyl, mikrovågsugn, ugn och frys. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp.

Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Här erbjuds en inglasad, mysig och charmig balkong med trätrall och eftermiddagssol.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Mölndal där du hittar bland annat köpcentrum, caféer, restauranger, idrottshall och fotbollsplan. Här bor du med Mölndals galleria, Åby travet och Åby arena inom gångavstånd och Mölndals sjukhus tio minuter bort. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mölndal

Kontakta mäklaren

Jennifer Ahlborg

SkandiaMäklarna Mölndal
Mäklare Jennifer Ahlborg, SkandiaMäklarna Mölndal

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.