SkandiaMäklarna Mölndal

SkandiaMäklarna Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Axgatan 12, Bifrost, Mölndals kommun

Axgatan 12

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Mölndal
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
6 464 kr/mån
24 329 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet högst upp i fastigheten på Axgatan 12 i det populära området Bifrost! Denna charmiga trea på 82 kvadratmeter erbjuder inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa ditt eget perfekta boende för hela familjen. Köket, även om det är något äldre, är fullt funktionsdugligt och utgör en idealisk plats för kulinariska äventyr. Här har du möjligheten att skapa ditt drömkök med en personlig touch genom att göra eventuella renoveringar efter din egen smak och stil. Ytskikten i lägenheten är likaså något äldre men utgör en fantastisk canvas för att skapa ditt eget personliga uttryck. Lägg till din egen touch och låt din kreativitet flöda för att göra denna lägenhet till ett unikt och stilfullt hem. Förvaringsutrymmet är generöst tilltaget med garderober som också funkar som skiljevägg i vardagsrummet vilket gör det mer lättmöblerat samt möjliggör en organiserad och prydlig boendemiljö. I ett av sovrummen finns även en Walk-in closet där det finns gott om plats för klädkollektionen. Från det andra sovrummet har man direkt utgång till balkongen som ligger i sydväst där du kan njuta av solen efter en lång arbetsdag. Badrummet är en pärla i lägenheten, här finns modernt och ljust kakel samt förberedelse för tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Här behöver du inte välja mellan dusch och badkar då båda finns här, ni hittar också dubbla handfat samt handdukstork vilket förenklar vardagen. Detta skapar en bekväm och funktionell lösning för den moderna livsstilen, där bekvämlighet är av yttersta vikt. Föreningen är stabil och trygg, vilket ger dig sinnesfrid och långsiktig trygghet. Med närhet till Pedagogen park har du enkel tillgång till matbutiker och andra bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Denna lägenhet på Axgatan12 erbjuder inte bara en bostad utan en möjlighet att forma ditt drömhem. Med en gedigen grund och fantastisk potential ser vi fram emot att välkomna dig till en framtid fylld av bekvämlighet och stil i hjärtat av Bifrost. Välkommen hem!

  • Balkong
Vänortsgatan 7D, Bosgården, Mölndals kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Vänortsgatan 7D, Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 7D, Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 7D

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Mölndal
1 395 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 038 kr/mån
66 429 kr/m²

Denna fantastiska etta är perfekt för den som söker en bekväm och stilfull livsstil. Med en elegant design och moderna detaljer kommer du att känna dig hemma från första stund. Detta är en perfekt bostad för dig som vill komma in på bostadsmarknaden, studerar eller är i behov av övernattningslägenhet. Den ljusa och luftiga atmosfären välkomnar dig in i denna pärla. Den praktiska kokvrån med köksö utgör en del av hjärtat i hemmet och erbjuder en perfekt plats för matlagning. Här finns plats för säng och TV-bänk utan problem. Från den franska balkongen kan du njuta av en underbar utsikt över den charmiga innergården, perfekt för avkoppling eller sociala stunder. Badrummet är helkaklat och praktiskt inrett med dusch, WC, spegelskåp och handdukstork. Här erbjuds gott om förvaringsutrymmen i garderoben och dessutom ingår ett fristående förråd för att säkerställa att du har gott om plats för alla dina ägodelar. I hjärtat av Bosgården bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat skolor, köpcentrum, bra kommunikationer, fina skogspartier och vårdcentral. Mölndals Galleria och Safjället ligger runt knuten, Stensjön och Gunnebo slott en cykeltur bort, Liseberg och Korsvägen nås enkelt med spårvagnen. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Missa inte chansen att bo i denna trevliga etta på Vänortsgatan 7D. Kontakta oss nu för att boka din visning eller vid frågor. Välkommen hem!

  • Premium
Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun
  • Tor 25 apr
Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Årsringsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Årsringsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Mölndal
4 495 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 173 kr/mån
55 153 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i BRF Hills Villastad Flora! Denna exklusiva nyproduktionslägenhet är just nu under uppbyggnad och kommer att stå klar för inflytt den 13e juni. Med en yta på 81,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan modern komfort och naturskön omgivning. Här har man gjort riktigt fina tillval där man bland annat valt stilpaketet "Fjord" som ni finner mer info om i fliken dokument och "Bostadsfakta". I badrummet har man valt till golvvärme, Tvättmaskin & Torktumlare som är självrengörande, överskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare, dimbar belysning, Takdusch och handdukstork. I köket och sovrum 3 har man valt dimbar belysning och i köket har man även valt induktionshäll Powermove Plus. Nypris för lägenheten samt alla tillval är 4 948 150kr. Belägen på våning 3 av 4 i en byggnad med en imponerande utsikt över Hills golfbana, kommer du att vakna upp till en fantastisk vy varje dag. Balkongen i sydvästläge bjuder in till avkopplande stunder och underbara solnedgångar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus atmosfär där du kan njuta av gemenskapen med familj och vänner. Och med 50 meter till busshållsplatsen har du enkel tillgång till stadens puls när du vill utforska det urbana livet. För den golfentusiastiska erbjuder närheten till Hills Golf & Sports Club inte bara möjligheten att njuta av spektakulär golf, men även tillgång till en mängd faciliteter såsom lunchmöjligheter, träningsmöjligheter och padelbanor för en aktiv livsstil. Dessutom omges du av enastående natur där du kan utforska områdets skönhet genom promenader eller cykelturer. Denna lägenhet är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att säkra din plats i Hills Villastads sista etapp! Kontakta oss idag för att få mer information och boka din visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sönnerkullevägen 3, Våmmedal, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår

Sönnerkullevägen 3

Villa
Våmmedal, Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Mölndal
4 995 000 kr
214,8 + 7 m²
7 rum
4 442 m² tomt

Välkommen till Sönnerkullevägen 3 i Mölndal - ett unikt hem med en fascinerande historia och oändlig potential! Den här charmiga fastigheten har varit i familjens ägo i fyra generationer där originalhuset var en pärla från tidigt 1900-tal men genomgick en omfattande ombyggnad 1978 för att bli den imponerande bostad den är idag. En privatskött väg slingrar sig genom skogen och leder dig till detta pampiga hem, där du kan njuta av en fridfull tillvaro som känns långt ifrån stadens brus. Det 215 kvadratmeter stora huset har hela sex rymliga sovrum och två badrum, vilket gör det till ett perfekt hem för den stora familjen eller för dem som älskar att ha gott om plats. Den imponerande storleken och fördelningen av utrymmet ger oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem. Ta en kopp kaffe på altanen i sydväst och njut av solnedgången medan du umgås med familj och vänner. Den andra altanen i sydost är under tak och ger dig möjlighet att njuta av naturen även under de regnigare dagarna. Med en stor tomt om 4 442 kvadratmeter, omgivet av tystnad och natur, erbjuder detta hus en oas av lugn och avskildhet. Om tomten skulle kännas för stor så lämpar den sig bra för avstyckning. Utforska de underjordiska hemligheterna med den unika jordkällaren, perfekt till förvaring av livsmedel eller som en spännande plats för vinlagring. Tomten kompletteras av en charmig liten lada, perfekt för trädgårdsredskap eller för den som drömmer om ett eget litet hobbyrum. Trots att garagetakets bästa dagar är förbi, erbjuder det potential till en säker plats för fordon eller förvaring. För naturälskaren finns trevliga promenadstråk i skogen direkt från tomten, vilket ger möjlighet till avkopplande och natursköna vandringar året runt. På 15 minuter nås även trevliga Tulebosjön med sin fina badplats där du kan svalka av dig med ett dopp under årets lite varmare dagar. Fastigheten är i bra grundskick, och trots att delar av huset kan behöva en kärleksfull hand och modernisering finns här stor potential att förvandla detta hem till en riktig pärla. Det är en blank canvas där du kan sätta din personliga prägel och skapa det ultimata boendet. För den teknikintresserade finns möjlighet att ansluta till fiber som finns vid tomtgränsen. Närheten till Mölndal och Kållered centrum, idrottsplan, skola och kollektivtrafik ger dig smidig tillgång till alla bekvämligheter, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till din privata oas i skogen när du önskar lugn och ro. Här får du det bästa av två världar - närhet till stan och natur, förenade på ett unikt sätt. Missa inte chansen att bli ägare till detta historiska och karaktärsfulla hem med en spännande berättelse att berätta. Boka in dig till visning för att upptäcka alla möjligheter som Sönnerkullevägen 3 har att erbjuda, ditt drömhem väntar! Välkommen hem!

  • Uteplats
Ponnygatan 6D, Broslätt, Mölndals kommun

Ponnygatan 6D

Lägenhet
Broslätt, Mölndals kommun
SkandiaMäklarna Mölndal
1 845 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 0/3
4 935 kr/mån
26 934 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på bottenplan, här erbjuds 68,5 kvadratmeter potential och möjligheter att skapa ditt drömhem! Belägen i en stabil förening, erbjuder denna bostad en perfekt plats för dig att forma ett boende som passar just dina behov och önskemål. Med en yta på 68,5 kvadratmeter har du gott om utrymme att leva och njuta av ditt hem. Lägenheten rymmer för närvarande ett sovrum, men möjligheten finns att skapa ett extra sovrum om så önskas, vilket ger flexibilitet för olika livsstilar och behov. Dessutom finns här en stor Walk-in closet där du får plats med hela din klädkollektion utan att kompromissa. Denna bostad erbjuder en spännande chans att sätta din egen prägel. Köket och ytskikten är i renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa en modern och funktionell yta som matchar din personliga stil. Här är chansen att förverkliga dina idéer och skapa det kök du alltid drömt om. Ett betydande plus är det helt nya badrummet som ännu inte använts. Här får du en fräsch och modern oas där du kan koppla av och njuta av bekvämligheter i absolut toppskick. Lägenheten ingår i en stabil och välskött förening, vilket ger trygghet och långsiktig stabilitet. Detta skapar en bekväm boendesituation där du kan fokusera på att njuta av ditt hem och din omgivning. För den som uppskattar utomhuslivet finns en trevlig privat innergård att nyttja. Här kan du umgås med grannar eller bara koppla av i lugn och ro. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att skapa ditt alldeles egna boende på bottenplan. Med flexibilitet, renoveringsmöjligheter och en stabil förening blir detta inte bara en bostad utan en investering i din framtid och livsstil. Välkommen att boka visning och upplev potentialen själv! Välkommen hem!

Visar alla 5